קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] מה אני עושה במצב כזה? (15)
    על ידי Sweetest Girl בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-11-2011, 16:44
  2. [שאלה]מה אני עושה במצב כזה
    על ידי _OmerMizrahi_ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2009, 14:54
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-10-2007, 21:59
  4. עזרה,יעוץ מה אני עשה במצב כזה ?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-04-2006, 22:22
  5. חדשה,פעם ראשונה אני עושה סגנון כזה
    על ידי black tear בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 15:29
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 8 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 119

מה אני עושה במצב כזה? רק רציניים. - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אח שלי היקר תן לי לעזור סקואט לא ישחוק לך תברכים!!!
    שים זין פה על כולם תקשיב לי טוב אתה בן 16 זה גיל מצוין אתה א יכול לשים זין על מה שאתה מאמין בו אתה רוצה מה שאתה רוצה אז בוא אני יתן לך דרך להשיג את זה .
    קודם כל בשביל לסת אין כמו גיל 16 מלא בהורמונים ללכת לחדר כושר תעשה סקואטים תרגילים מורכבים עם משקל גבוה תוך חודש אתה רואה שינוי בלסת מילהשלי אתה לא מבין כמה זה משפיע כל הפנים שלך יהפכו לגבריות יותר.
    ויש מצב גם שהחדר כושר יעורר אצלך גביהה ותרגילי גב יעשו לך רווח גדול יותר בין החוליות ככה שתתפתח עוד לגובה כי אתה די נמוך עכשיו לא שזה קריטי אבל שתדע מכון כושר רק יתן לך צאנס גבוה.
    גיל 16 זה קריטי לך עכשיו תתחיל לחרוש את המכון תאכל נכון תנצל אובססיה שלך כדי להגשים מטרה ולא לזבל את המוח.
    אל תשאל שאלולת תעשה את זה תוך חודש כבר תראה גם שינוי וגם כל המחשבות שלך ישתחררו ברגע שתעשה קת ספורט תצא מהבית כרגע שים זין על בנות על חברים לך תתאמן תתחיל להתפתח והכי חשוב אתה תרגיש סיפוק .
    עריכה : מה זה התגובות המושפלות האלה של צא מהבית ולמסיבות , קודם כל לא כל בן אדם זה מה שעושה לו כיף והוא מת חבר לזה ולדוגמא ילד מיפל לא יכול פתאום ל צצאת מהבית אנשים יצחקו והוא סתם ירגיש חסר ביטחון הוא צריך לעבוד על עצמו המסיבוץ החברים והבחורות זה משהו שכבר יבוא אליו לבד בזמן שהוא יתחיל לשפר את עצמו והביטחון שלו יגיע גם מבפני ולא מזה שהוא יכריח את עצמו לצאת גם שלא באלו זה סתם חרא .
    נערך לאחרונה על ידי המאמין; 23-10-2013 בשעה 22:24.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TopModel צפיה בהודעה
    איזה תגובות? ''צא לתל אביב''? .. אין לי עם מי לצאת. זה נראה לכם קל כזה לצאת וזה.. אתם לא מכירים את זה..
    הילדים שיוצאים אצלנו.. הם כולם ''רקדנים'' בכוונה מרחאות, אז רק על זה הם מדברים בהפסקות, רוקדים, שרים וכול זה.. אלקטרו וכול השיט הזה..אין חיבור
    זה לא רק לסת, לסת זה התירוץ שלי, בוא תן לי דעה.. במה כדאי לי להתעסק? במה יש לי להתעסק? אין לי עיסוקים..
    אם אני יגיד לאבא שלי מכון כושר, הוא נראה לי יצחק כמו מטורף. גם כי זה יקר אחושרמוטה, 3000 ומשהו שקל לשנה.. גו אקטיב.. אין אחר טוב..
    פעם הייתי משחק כדורגל, הייתי יוצא למגרש עם עוד איזה חבר אחד, ומשחקים עם אנשים בני 18~19.. שזה בכלל לא סביבות הגילאים שלי..
    זה לא שאין לי חברים כי אני איזה אינסל, זה כי אני גר בעיר אחרת מהם.. אח שלי יש לו חברים מהעיר .. שהם איתו בבית ספר (בבית ספר שלי)..
    למרות שהוא האח הקטן, הוא יודע כזה שאני חסר חיים..לפעמים אני נותן לו כאפה בצחוק והוא אומר לי ''צא צא מהבית''.. וכאלא..
    או שהלכתי עם אבא שלי לקנות איזה משהו .. ''מה אתה צריך את זה.. אתה יוצא לאנשהו? זה לאנשים שיוצאים ליציאות וכאלא''.לא בקטע רע גם..
    בקיצור יש עוד מליון ואחד קטעים כאלא.. אתה יודע, הקטנות האלא שמזכירות לך שאתה חסר חברים..
    בכיתה ז', ח', ט', ניסיתי להתחבר לילדים.. לא הלך לי, ניסיתי לדבר, פה . שם.. לא הלך, ועכשיו כיתה י' אני פשוט בכיתה.. לא מנסה משהו..
    מי שרוצה לדבר שידבר, ומי שלא זין שלי, כבר נמאס לי.. פשוט פעם הייתי תמים.. ועברתי שינוי מאסיבי ביותר באופי שלי..
    אבל מה אני יכול לעשות אחי, ככה החיים.. אני יותר מרוכז בהגשמה עצמית, המוטיבציה שלי גבוה מידי, קשה לי לעצור..
    בא לי לעשות משהו.. בא לי לעשן, בא לי כבר לגור לבד.. בא לי יותר מידי דברים..
    הפתרון היחיד שאני רואה זה לעבור בצפר ושם אתה תכיר חברים חדשים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חס וחלילה מחץ . .אני נגד אלימות..

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    הפתרון היחיד שאני רואה זה לעבור בצפר ושם אתה תכיר חברים חדשים.
    ופה הבעיה היא הלימודים.. הרמה שם פי אלף יותר גבוה.. והתחילו כבר הבגרויות.
    ושום בית ספר לא יקבל אותי עם 4 במתמטיקה.. כושילעולם.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הילדים שיוצאים אצלנו.. הם כולם ''רקדנים'' בכוונה מרחאות, אז רק על זה הם מדברים בהפסקות, רוקדים, שרים וכול זה.. אלקטרו וכול השיט הזה..אין חיבור
    זה לא רק לסת, לסת זה התירוץ שלי, בוא תן לי דעה.. במה כדאי לי להתעסק? במה יש לי להתעסק? אין לי עיסוקים..
    אם אני יגיד לאבא שלי מכון כושר, הוא נראה לי יצחק כמו מטורף. גם כי זה יקר אחושרמוטה, 3000 ומשהו שקל לשנה.. גו אקטיב.. אין אחר טוב..
    פעם הייתי משחק כדורגל, הייתי יוצא למגרש עם עוד איזה חבר אחד, ומשחקים עם אנשים בני 18~19.. שזה בכלל לא סביבות הגילאים שלי..
    הילדים האלה שרוקדים לפחות עושים עם עצמם משהו, גם אם זה לא באמת ריקוד, אבל להם לפחות יש מה לעשות חוץ מלהסתכל על הלסת שלהם 24\7 במראה ולבכות כל היום.
    תפסיק לצחוק על אחרים, קודם כל תסתכל על עצמך.

במה אתה יכול להתעסק?
    תתחיל לרוץ, תתחיל לצייר, תתחיל לנגן על גיטרה, תלמד אומנות לחימה (חוג) , תלמד לצלם, תתחיל לעשות פרקור (הספורט הזה שקופצים על גגות ועושים סלטות) , תתחיל לנגן על תופים, תנסה ללמוד על מכניקה של מכוניות (אולי אתה תאהב את זה), תנסה להתעניין בתחומי עניין שבחיים לא חשבת עליהם.
    הרשימה רק הולכת וגודלת, תוציא את הראש שלך מהתחת כבר ותחפש לעצמך תעסוקה במקום להתבכיין..להגיד "קשה לי, אין לי חברים" כולם יכולים להגיד..אבל אלה שבאמת עושים עם זה משהו, הם אלה שמוצאים את עצמם עם חברים, עבודה ותעסוקה.

בקשר לכדורגל, אם היית משחק עם חבר'ה בני 18-19 זה מעולה.
    זה שהם לא הגילאים שלך, זה לא דבר רע יא אהבל, להפך זה דבר מעולה.
    בגילאים האלה מחפשים לזיין כל היום ואם אתה תתחבר לחבר'ה האלה אתה תכנס לעיניינים..תפסיק לשפוט כל דבר ותפסיק לשים X על כל מה שלא נראה לך או מה שמפחיד אותך..פשוט תנסה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אתה סתם בכיין ראיתי תתגובה שלך על המכון כושר יש מכוני כושר פשוטים כמעט בכל מקום שעולים 100 לחודש עלק חדר כושר טוב תעשה משהו עם עצמך אתה סתם בכיין עם תירוצים.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

חלק אומרים אחרת.. בגלל זה .. זה מחרפן.
    ותגיד, מה מצב הלסת שלי? או שאתה לא יודע איך בודקים..
    http://www.ufu.co.il/viewer.php?file...znjb859n2v.jpg
    איך אפשר בכלל לדעת אם היא טובה או לא..

ואחי, הלוואי והייתי יכול להתאמן, הלוואי.. אני רק נלחץ מהגדילה כי אני גמד יחסית
    מה זה משנה? קבל סוד
    לא באמת משנה אם תהיה גמד של 163 או 165 או 168. אתה תהיה גמד זה הכל.

דבר שני לך תדע אולי תגיע אפילו ל175 או משהו.

דבר שלישי הלסת שלך בסדר גמור תפסיק לזיין תשכל איפה אתה רואה שהיא נסוגה או נפולה?

דבר רביעי תפסיק להאמין להכל באינטרנט (כן זה קשה). הדרך הכי טובה זה פשוט לא לחפש דברים, לדוגמא אם אתה רוצה לדעת אם הלסת שלך טובה או לא אל תחפש "לסת חזקה" בגוגל כי זה רק יחרפן אותך .
    פשוט אל תחפש את זה וככה לא תדע איפה אתה נמצא באיזה מצב וזה הכי טוב מאשר שתחשוב כל הזמן "פאק אין לי לסת כמו של טום קרוז אני בתול עד סוף החיים"

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

מצד אחד אתה רושם שאתה לא חסר חברים וכמה שורות אחרי שאתה כן
    תפסיק לרחם על עצמך ותיקח את עצמך בידיים תמצא תחביבים זה בין הדברים הטובים
    לדוגמא
    אתה גולש אתה הולך לים לגלוש פוגש גולשים אחרים עם משהו משותף לך ולאט לאט אתה מתחבר עם אנשים
    זה קשה בהתחלה אבל אתה חייב לעשות משהו

פעם היית משחק כדורגל אז תחזור לזה אתה לא חייב אפילו עם חברים
    אצלנו תמיד יש אנשים במגרש אם אני בא מישהו יגיד לי משהו? לא אנשים באים לשחק
    אתה תשחק תדבר איתם תכיר עוד אנשים אל תבכה על זה שהם גדולים ממך גיל זה בולשיט במיוחד שזה אצל גברים אלא אם אתה מתנהג כמו ילד קטן

הקיצר יש הרבה מה לעשות מלא רשמו לך פה עבור תגובה תגובה ותתחיל לבצע עוד שבוע תבוא ותגיד שזה לא עזר יתנו לך עוד עצות אבל בינתיים אתה לא עושה כלום

כוס אמק שעה אני כותב ובסוף רודני כתב אותו דבר...
    נערך לאחרונה על ידי allkinds; 23-10-2013 בשעה 23:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

כמו כל דבר בחיים גבר, אם אתה חושב על משהו יותר מדי, זה יטמטם אותך בסוף

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אתה מתעסק בלסת יותר מדי כשרוב האנשים בחוץ לא יודעים מה ההבדל בין לסת לסנטר, ובטח שלא שמעו על לסת נסוגה/חזקה וכל הבולשיט של טיילר
    אף אחד לא מסתובב בחוץ "היי יש לו לסת נסוגה, עזבו אל תתקרבו אליו שלא ידביק אותנו עם ה RECESSED JAW שלו ויוריד לנו ת'סטטוס"

תתחיל להתעסק בדברים שמעניינים אותך ותכיר אנשים רלוונטיים.
    תמצא אנשים לצאת איתם, תאמין לי שאם תחפש אז לא חסרים, אתה פשוט מחפש לעצמך תירוצים ומאשים דברים אחרים.
    תזכור :

No person playing victim ever changed the world.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הילדים האלה שרוקדים לפחות עושים עם עצמם משהו, גם אם זה לא באמת ריקוד, אבל להם לפחות יש מה לעשות חוץ מלהסתכל על הלסת שלהם 24\7 במראה ולבכות כל היום.
    תפסיק לצחוק על אחרים, קודם כל תסתכל על עצמך.

במה אתה יכול להתעסק?
    תתחיל לרוץ, תתחיל לצייר, תתחיל לנגן על גיטרה, תלמד אומנות לחימה (חוג) , תלמד לצלם, תתחיל לעשות פרקור (הספורט הזה שקופצים על גגות ועושים סלטות) , תתחיל לנגן על תופים, תנסה ללמוד על מכניקה של מכוניות (אולי אתה תאהב את זה), תנסה להתעניין בתחומי עניין שבחיים לא חשבת עליהם.
    הרשימה רק הולכת וגודלת, תוציא את הראש שלך מהתחת כבר ותחפש לעצמך תעסוקה במקום להתבכיין..להגיד "קשה לי, אין לי חברים" כולם יכולים להגיד..אבל אלה שבאמת עושים עם זה משהו, הם אלה שמוצאים את עצמם עם חברים, עבודה ותעסוקה.

בקשר לכדורגל, אם היית משחק עם חבר'ה בני 18-19 זה מעולה.
    זה שהם לא הגילאים שלך, זה לא דבר רע יא אהבל, להפך זה דבר מעולה.
    בגילאים האלה מחפשים לזיין כל היום ואם אתה תתחבר לחבר'ה האלה אתה תכנס לעיניינים..תפסיק לשפוט כל דבר ותפסיק לשים X על כל מה שלא נראה לך או מה שמפחיד אותך..פשוט תנסה.
    אני ממש לא מזלזל או יורד עליהם.. כאילו, להפך. פשוט הריקוד עצמו מצחיק אז עשיתי מרכאות..
    אין לי אפשרות לכול זה.. לרוץ? אני גם ככה רזה, עזוב . שאני לא ימות בסוף..

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    מה זה משנה? קבל סוד
    לא באמת משנה אם תהיה גמד של 163 או 165 או 168. אתה תהיה גמד זה הכל.

דבר שני לך תדע אולי תגיע אפילו ל175 או משהו.

דבר שלישי הלסת שלך בסדר גמור תפסיק לזיין תשכל איפה אתה רואה שהיא נסוגה או נפולה?

דבר רביעי תפסיק להאמין להכל באינטרנט (כן זה קשה). הדרך הכי טובה זה פשוט לא לחפש דברים, לדוגמא אם אתה רוצה לדעת אם הלסת שלך טובה או לא אל תחפש "לסת חזקה" בגוגל כי זה רק יחרפן אותך .
    פשוט אל תחפש את זה וככה לא תדע איפה אתה נמצא באיזה מצב וזה הכי טוב מאשר שתחשוב כל הזמן "פאק אין לי לסת כמו של טום קרוז אני בתול עד סוף החיים"
    אין הבדל בין 1.63 לבין 1.68? יש הבדל ענק אחי. 1.68 זה גובה סביר, בעיניך זה גמד, זה סביר כזה. ו מ - 1.72 זה טוב.
    ו - 1.77 ומעלה זה גבוה, לפחות לפי המבט שלי, והלסת שלי לא נפולה, אבל לא יודע אם היא נסוגה..
    שמע, דוגרי העבר מלחיץ אותי, כי פעם היו לי שיניים טיפה בולטות, למי יש את זה? לחסרי לסת בטירוף.. עשיתי גשר ..
    ואז שאני מביא לאנשים תמונות הם אומרים שיש לי לסת יותר טובה מהממוצע.. אז WTF איפה ההיגיון..(אחרי שהשיניים הסתדרו)
    אני באמת חופר על הנושא.. והרבה, וזה באמת כבר טימטם אותי לאלא.
    אני ישתדל לא לחפש ..ואחי עם גובה 1.68 אני בטוח שאפשר להסתדר..
    זה נשמע כאילו אתה אומר שמי שגמד אין לו איך להתקדם

ציטוט נכתב במקור על ידי allkinds צפיה בהודעה
    מצד אחד אתה רושם שאתה לא חסר חברים וכמה שורות אחרי שאתה כן
    תפסיק לרחם על עצמך ותיקח את עצמך בידיים תמצא תחביבים זה בין הדברים הטובים
    לדוגמא
    אתה גולש אתה הולך לים לגלוש פוגש גולשים אחרים עם משהו משותף לך ולאט לאט אתה מתחבר עם אנשים
    זה קשה בהתחלה אבל אתה חייב לעשות משהו

פעם היית משחק כדורגל אז תחזור לזה אתה לא חייב אפילו עם חברים
    אצלנו תמיד יש אנשים במגרש אם אני בא מישהו יגיד לי משהו? לא אנשים באים לשחק
    אתה תשחק תדבר איתם תכיר עוד אנשים אל תבכה על זה שהם גדולים ממך גיל זה בולשיט במיוחד שזה אצל גברים אלא אם אתה מתנהג כמו ילד קטן

הקיצר יש הרבה מה לעשות מלא רשמו לך פה עבור תגובה תגובה ותתחיל לבצע עוד שבוע תבוא ותגיד שזה לא עזר יתנו לך עוד עצות אבל בינתיים אתה לא עושה כלום

כוס אמק שעה אני כותב ובסוף רודני כתב אותו דבר...
    שיחקתי איתם, אבל לא בקטע של חברים.. שמע הייתי בן 15 והם בני 18-19 אבל בכלל לא הסתכלו עלי בתור אופציה. ולא אני אותם..
    אבל מה אני יעשה. אתם רק אומרים לי ללכת לים, ללכת לפה, ולשם. אבל אין לי עם מי, מי אני יבלה עם עצמי?
    זה מטומטם מידי, אין מי שיבוא איתי לשום מקום..

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    כמו כל דבר בחיים גבר, אם אתה חושב על משהו יותר מדי, זה יטמטם אותך בסוף
    אכן כן

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אתה מתעסק בלסת יותר מדי כשרוב האנשים בחוץ לא יודעים מה ההבדל בין לסת לסנטר, ובטח שלא שמעו על לסת נסוגה/חזקה וכל הבולשיט של טיילר
    אף אחד לא מסתובב בחוץ "היי יש לו לסת נסוגה, עזבו אל תתקרבו אליו שלא ידביק אותנו עם ה RECESSED JAW שלו ויוריד לנו ת'סטטוס"

תתחיל להתעסק בדברים שמעניינים אותך ותכיר אנשים רלוונטיים.
    תמצא אנשים לצאת איתם, תאמין לי שאם תחפש אז לא חסרים, אתה פשוט מחפש לעצמך תירוצים ומאשים דברים אחרים.
    תזכור :

No person playing victim ever changed the world.
    איך אני יכיר אנשים ''רלוונטיים''? חוץ מבית ספר זה לא יעבוד. בדוק אני אומר לך.
    ''תמצא אנשים לצאת איתם''. זה אני יודע, השאלה איך. מה זה לחפש, זה לא כמו לקנות חברים בסופר..

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

אל תלך לים או לבילויים שעושים עם חברים לבד. זה באמת דבילי ואתה תשתעמם ותחזור אחרי חצי שעה גג מבואס עוד יותר.
    הפיתרון שלך אם לא באלך לעבור בצפר זה ללכת לחוג. אני ממליץ לחוג כדורגל.. למה? כי כל הערסים והאנשים האלה עם הסטטוס שמה.. וזה מה שיעזור לך.

תירשם לחוג כדורגל אתה כבר תכיר חברים חדשים עם סטטוס.. ושוב אני ממליץ לעבור בצפר. בלי תירוצים יקבלו או לא.
    נערך לאחרונה על ידי 2566; 24-10-2013 בשעה 09:04.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני ממש לא מזלזל או יורד עליהם.. כאילו, להפך. פשוט הריקוד עצמו מצחיק אז עשיתי מרכאות..
    אין לי אפשרות לכול זה.. לרוץ? אני גם ככה רזה, עזוב . שאני לא ימות בסוף..

אין הבדל בין 1.63 לבין 1.68? יש הבדל ענק אחי. 1.68 זה גובה סביר, בעיניך זה גמד, זה סביר כזה. ו מ - 1.72 זה טוב.
    ו - 1.77 ומעלה זה גבוה, לפחות לפי המבט שלי, והלסת שלי לא נפולה, אבל לא יודע אם היא נסוגה..
    שמע, דוגרי העבר מלחיץ אותי, כי פעם היו לי שיניים טיפה בולטות, למי יש את זה? לחסרי לסת בטירוף.. עשיתי גשר ..
    ואז שאני מביא לאנשים תמונות הם אומרים שיש לי לסת יותר טובה מהממוצע.. אז WTF איפה ההיגיון..(אחרי שהשיניים הסתדרו)
    אני באמת חופר על הנושא.. והרבה, וזה באמת כבר טימטם אותי לאלא.
    אני ישתדל לא לחפש ..ואחי עם גובה 1.68 אני בטוח שאפשר להסתדר..
    זה נשמע כאילו אתה אומר שמי שגמד אין לו איך להתקדם

שיחקתי איתם, אבל לא בקטע של חברים.. שמע הייתי בן 15 והם בני 18-19 אבל בכלל לא הסתכלו עלי בתור אופציה. ולא אני אותם..
    אבל מה אני יעשה. אתם רק אומרים לי ללכת לים, ללכת לפה, ולשם. אבל אין לי עם מי, מי אני יבלה עם עצמי?
    זה מטומטם מידי, אין מי שיבוא איתי לשום מקום..

אכן כן

איך אני יכיר אנשים ''רלוונטיים''? חוץ מבית ספר זה לא יעבוד. בדוק אני אומר לך.
    ''תמצא אנשים לצאת איתם''. זה אני יודע, השאלה איך. מה זה לחפש, זה לא כמו לקנות חברים בסופר..
    אתה רוצה להגיד לי שאין אף אחד נורמלי אצלך בבצפר ? עזוב שכבה. אתה בכיף יכול לצאת עם קטנים/גדולים ממך.
    וחברים מכירים בכל מקום. החל מבמקדונלדס ועד לבית כנסת.
    זה שאתה לא מוצא חברים אומר שאתה פשוט לא טיפוס חברותי, תשנה את זה לפני שתחשוב על פיתוח גוף וניתוחים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    אל תלך לים או לבילויים שעושים עם חברים לבד. זה באמת דבילי ואתה תשתעמם ותחזור אחרי חצי שעה גג מבואס עוד יותר.
    הפיתרון שלך אם לא באלך לעבור בצפר זה ללכת לחוג. אני ממליץ לחוג כדורגל.. למה? כי כל הערסים והאנשים האלה עם הסטטוס שמה.. וזה מה שיעזור לך.

תירשם לחוג כדורגל אתה כבר תכיר חברים חדשים עם סטטוס.. ושוב אני ממליץ לעבור בצפר. בלי תירוצים יקבלו או לא.
    אם אני ירשם למשהו, זה למכון כושר..אבל זה הרבה כסף בגו אקטיב.. אין אחרים..יש כאלא חארטות רצח אין סקאווט נראה לי אפילו..
    וחוג כדורגל זה לחננות.. אולי אתה מתכוון בליגה, ואיזה. אני לא בנוי לזה כבר. אני כבר לא עושה ספורט..
    חחח אני זוכר ביסודי איך היו מפחדים ממני בתור שחקן .. בתחרויות וכאלא..
    בכול מקרה, עזוב, שוב אני מבואס מהלסת..שוב פעם נכנסתי לאתרים ולשטויות..
    אני חושב שהלסת התחתונה שלי רצה.. לא יודע אם כן או לא, לא יודע מה נכון ומה לא..
    כוס אמקקקקקקקקקקקקק .. נמאס לי. נשבע לך אתה לא מבין איזה מציק זה.. למרות שאני לוקח את הנושא הרבה פחות ברצינות..

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אתה רוצה להגיד לי שאין אף אחד נורמלי אצלך בבצפר ? עזוב שכבה. אתה בכיף יכול לצאת עם קטנים/גדולים ממך.
    וחברים מכירים בכל מקום. החל מבמקדונלדס ועד לבית כנסת.
    זה שאתה לא מוצא חברים אומר שאתה פשוט לא טיפוס חברותי, תשנה את זה לפני שתחשוב על פיתוח גוף וניתוחים.
    לא הולך לבית כנסת, ולא למקדונלס..חח .. זה לא ככה..
    אני לא טיפוס חברתי? אני מאחל לאנשים מישהו כמוני ולא איזה מישהו מניאק שמוריד אותך למטה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

עזבו אותו בחייאת הוא לא רוצה להשתנות. אם הוא ירצה הוא יעשה את זה ויתגבר על כל השטויות והתירוצים.

אגב מכון כושר אכן יקר ועולה 300 לחודש או 250, 300X12=3600
    3600 לשנה

הבצפר עולה פחות ממנו, לפחות אצלי הבצפר עולה 2000 לשנה +500 על ספרים
    2500 לשנה
    אבל הבצפר גם לא מלמד טוב, בגלל זה אני הולך למורה פרטי פעם בשבוע והוא לוקח 120 לשעה. 120 4X שבועות בחודש 12X = שח 5760 שח לשנה
    למכון אתה הולך 3 פעמים בשבוע זה יוצא 25 שקל לכל פעם. 300:4= 75, 75 שח לשבוע
    תתרץ מה שבאלך אבל זה לא יקר.
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 24-10-2013 בשעה 16:08.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פלרטטן בדם
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    עזבו אותו בחייאת הוא לא רוצה להשתנות. אם הוא ירצה הוא יעשה את זה ויתגבר על כל השטויות והתירוצים.

אגב מכון כושר אכן יקר ועולה 300 לחודש או 250, 300X12=3600
    3600 לשנה

הבצפר עולה פחות ממנו, לפחות אצלי הבצפר עולה 2000 לשנה +500 על ספרים
    2500 לשנה
    אבל הבצפר גם לא מלמד טוב, בגלל זה אני הולך למורה פרטי פעם בשבוע והוא לוקח 120 לשעה. 120 4X שבועות בחודש 12X = שח 5760 שח לשנה
    למכון אתה הולך 3 פעמים בשבוע זה יוצא 25 שקל לכל פעם. 300:4= 75, 75 שח לשבוע
    תתרץ מה שבאלך אבל זה לא יקר.
    מה לא רוצה להשתנות. אני פשוט מודאג מדברים.
    שמע, סגור שניה את הפה, השיניים בלסת התחתונה ''מתנגשות'', בלסת העליונה?
    או שהלסת העליונה שלך יותר רחבה מהתחתונה, כאילו ''מכסה'', אותה לגמרי.. לא יודע
    אני עכשיו בחרדות שיש לי לסת תחתונה/עליונה צרה... כוס רבאק ..

ומכון כושר זה יקר יחסית.. שמע, לאבא שלי אין תקציב לזה עכשיו.. הוא גם לא ממש יתמוך בזה..
    הוא יוציא כסף על נעליים.. בגדים, זה כן, אבל לא יודע..
    אני רוצה לחסוך כסף בעצמי, נגיד אני יגיע לסכום קטן של 500..בכול זאת אני ילד..יש לי דרכים לחסוך פה ושם..
    ויש 2 אפשרויות.. או שאני מבקש מההורים והם לא יסכימו.. או שאני מחכה לחופש הגדול הבא, עובד, ואז הם יצטרכו להוסיף ממש קצת ואין מצב לסירוב.
    אבל... עד אז אני יהיה עדין בדיכאון ומשעומם..

בקיצור אין לי אפשרות ללכת.
    אחחח . נדפקתי.
    נערך לאחרונה על ידי TopModel; 24-10-2013 בשעה 16:40.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect