שאלה לנערים שפה, או לכל אחד.. איך אתה מרויחים כסף ומה המצב שלכם מבחינה כספית? יש כאלה שמרויחים פה כסף באינטרנט?
שאלה לנערים שפה, או לכל אחד.. איך אתה מרויחים כסף ומה המצב שלכם מבחינה כספית? יש כאלה שמרויחים פה כסף באינטרנט?
|
|
עבודה במשרה חלקית בשכר מינימום...
מתכנן לעבוד אחרי הבגרויות ולחסוף כסף לנסיעה לאנשהו לפני הצבא עם חברים. לא אפשרי להרוויח כסף פאסיבי רציני לפני הצבא אלא אם כן יש לך משהו יוצא דופן.. כמו מכירת סמים.
איך אתם מתכנים להרויח כסף טוב בעתיד? אני שומע פה רק בורסה מניות מניות אבל בסך הכל זה הימורים ולא חסר אנשים שאיבדו את כל הכסף שלהם בזה
אני עובד כקוסם, זה הרבה כסף לקצת זמן עבודה.
בחתונות וימי הולדת משלמים לי 200 על שעה ואני מקבל אוכל חינם
בגני ילדים משלמים לי 50 על שעה וזה עושה לי את היום.
"כסף באינטרנט" עושה לי אסוציאציה ל"כסף קל" שזה סקאם ובמקרה הטוב עושים מהחרא הזה 100 שקל בשנתיים וזה אם נפלת על אתר אמין
עוד לא נולד הטחון שיחלק כסף על לחיצות חסרות משמעות
ואני לא מדבר על SEO, AFFIFLIATE ושיווק רשתי וכל הדברים האלה שאני לא מבין בהם (מודה ואומר שזה אפילו לא צריך לבוא באותו משפט עם "כסף באינטרנט")
אני מדבר על NEOBUX וכל החרא הזה שהילדודס מתעסקים בו וחושבים שיש דבר כזה "כסף קל" בלי לעבוד (ושאני מדבר על לעבוד אני מדבר על לעבוד בשביל עצמך ולא בשביל בוס מעצבן במשרד או בתאגיד מסריח)
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-12-2013 בשעה 03:24.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
בשביל זה צריך מזל של אחד למליון, היה פעם סקר ויצא שיותר מ80% מהאנשים שונאים את העבודה שלהם.
וגם אז
חרב הפיטורים מרחפת על הראש שלך 24/7 בין אם אתה מנכל ובין אם אתה פועל סודני. כשאתה שכיר אתה מוצר, אתה לא בנאדם. לתאגיד לא משתלם להחזיק אותך אם אתה לא מייצר את מה שהוא רוצה שתייצר, לא משנה כמה אתה טוב תמיד ימצאו יותר טוב ממך שישמחו לעבוד בתנאים פי 2 יותר גרועים משלך. המעסיק שלך עמוק בפנים לא רואה הבדל בינך לבין העבד הכושי בשדות בארה''ב בשנותיה השחורות. כשהמוצר לא מפיק תועלת, זורקים אותו לפח וקונים חדש.
ברוב המקרים אתה לא תגמור את החודש באף אחד מהמקרים, יצא לי לראות מנכלים שלא סוגרים תחודש תתפלא (קוראים לזה חוסר ידע פיננסי)
אתה חייב להשאר במקום אחד כל השנה שזה חרא, מי שיצא לו לטייל בעולם תקופה יבין על מה אני מדבר. לגור תמיד במקום אחד זה מ-ש-ע-מ-ם אפילו תאילנד נמאס אחרי חצי שנה+- אז ישראל? אם לא היו לי פה חברים לא הייתי יורק על המדינה הזאת ולא בא לפה אפילו ליום שלא נדבר על חודש שלם שבו אני נמצא פה
וחרא פנסיה, הפנסיה הממוצעת בישראל עומדת על פחות מ3000 שקל...מה אפשר לעשות עם 3000 שקל זה לא מספיק אפילו לשכר דירה בשכונת התקווה
שלא נדבר על זה שאחוז גדול מהאכלוסיה יקבל פנסיה שתעמוד על 1500 שקל 2000 גג
פנסיה זה הסקאם הכי גדול בתולדות האנושות, ומי שמבין בכלכלה פה ולא משחק בביצים יודע שהדור שלנו שהם יהיו פנסיונרים, או אפילו הדור של ההורים שלנו, רובם יעבדו עדיין אחרי הפנסיה בעבודות משפילות ושוחקות. וגם שם בספק יחזיקו אותם. תתעוררו על החיים שלכם אתם לא יודעים מה הולך בחוץ
לא בא לבאס אף אחד ולא בא להגיד "אל תעבדו אלא תלכו בדרך קסם ותהיו מליונרים" אלא אומר עובדות קשות, אין צודק ולא צודק בעולם יש עובדות..ואני מתעסק רק עם עובדות ולא עם דעות שלא מעניינות אף אחד, היום לכל נוד תל אביבי שהשתחרר מהקריה יש דעות על הכל.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-12-2013 בשעה 12:14.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אנשים צריכים למסגר את מה שאמרת פה, כל כך נכון
אותי למשל פיטרו לפני כמה ימים מהעבודה (חנות בגדים), אמרו לי "אתה לא עומד ביעדים ואתה פחות רווחי ממה שאפשר , אתה תופס תקן של עובד שיכול לעבוד פי כמה קשה יותר ממך ולהכניס לנו יותר רווחים, אנחנו מנהלים פה עסק"
הוא צודק, לא היה בזין שלי לקרוע ת'תחת ולכניס כסף לבוס , כשבין אם אני מתאמץ ובין אם לא את ה 23 שקל שלי אני אקבל, הוא יכול להביא איזה תלמיד בצפר משועמם ויטחן אותו, ואז כשהוא ימצא את עצמו הוא יעיף אותו ויביא אחר
אין קביעות בעבודות כאלו, שלא נדבר על פנסיה. מפרישים לך 10%, אבל 10% ממה? מה 3 אלף שקל שמרוויחים ? זה יוצא כלום כסף לפנסיה, ממש כלום כסף
הכי טוב להיות עצמאי, אבל להיות עצמאי שיודע מה הוא עושה ולא איזה אידיוט ששבר תכנית חיסכון ופותח בזה דוכן פלאפל או עסק שכמוהו יש 20 ברדיוס של קילומטר ואז לחתום בלשכת אבטלה, כי מצד אחד אין לקוחות ומצד שני רשויות המס מזיינות לך את הצורה.
והלוואי שיכלתי לצאת לטייל בעולם, אין לי לא כסף ותכף גם לא זמן.
וטיילר צודק, הנה דוד שלי למשל פנסיונר נכה , מהגרושים שהוא מקבל הוא בקושי חי, הוא מוותר על נכות כדי לעבוד כמה שעות ביום להשלים הכנסה.
החיים קשים...
לא, גם לי זה עושה אסוציאיה כזו
אני שומע "כסף באינטרנט" אני ישר מקשר את זה לפרסומות ולקליקים מפגרים באתרים כאלו, או לבאנרס ברוקרס
אגב טיילר, חבל שלא השקעת ב BITCOIN, אני רואה איך זה עף פה ועובר את ה 1000$ למטבע, פשוט תחשוב כמה כסף אפשר היה לעשות מזה ..