קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איך אתם הרווחתם כסף גדול מהאינטרנט???
    על ידי angryjump בפורום כסף ברשת
    תגובות: 66
    הודעה אחרונה: 26-07-2011, 11:11
  2. [דיון] איך אתם מרוויחים כסף ברשת? וכמה?
    על ידי eddiez1989 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-10-2009, 21:14
  3. [סקר] איך אתם מרוויחים כסף?
    על ידי .Tal בפורום סקרים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 04-04-2008, 15:22
  4. איך אתם עושים כסף?
    על ידי Rastafaray בפורום סקרים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 30-12-2007, 17:25
  5. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 10-12-2007, 20:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

איך אתם מרוויחים כסף?

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך אתם מרוויחים כסף?

שאלה לנערים שפה, או לכל אחד.. איך אתה מרויחים כסף ומה המצב שלכם מבחינה כספית? יש כאלה שמרויחים פה כסף באינטרנט?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

עבודה במשרה חלקית בשכר מינימום...

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

מתכנן לעבוד אחרי הבגרויות ולחסוף כסף לנסיעה לאנשהו לפני הצבא עם חברים. לא אפשרי להרוויח כסף פאסיבי רציני לפני הצבא אלא אם כן יש לך משהו יוצא דופן.. כמו מכירת סמים.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    מתכנן לעבוד אחרי הבגרויות ולחסוף כסף לנסיעה לאנשהו לפני הצבא עם חברים. לא אפשרי להרוויח כסף פאסיבי רציני לפני הצבא אלא אם כן יש לך משהו יוצא דופן.. כמו מכירת סמים.
    פאסיבי? למה שלא תעבוד אקטיבי כמו רוב הנוער בישראל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

איך אתם מתכנים להרויח כסף טוב בעתיד? אני שומע פה רק בורסה מניות מניות אבל בסך הכל זה הימורים ולא חסר אנשים שאיבדו את כל הכסף שלהם בזה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    פאסיבי? למה שלא תעבוד אקטיבי כמו רוב הנוער בישראל?
    כולם שטופי מוח של טיילר שכל היום טחן על הכנסה פאסיבית

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

אני עובד כקוסם, זה הרבה כסף לקצת זמן עבודה.

בחתונות וימי הולדת משלמים לי 200 על שעה ואני מקבל אוכל חינם
    בגני ילדים משלמים לי 50 על שעה וזה עושה לי את היום.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

"כסף באינטרנט" עושה לי אסוציאציה ל"כסף קל" שזה סקאם ובמקרה הטוב עושים מהחרא הזה 100 שקל בשנתיים וזה אם נפלת על אתר אמין
    עוד לא נולד הטחון שיחלק כסף על לחיצות חסרות משמעות

ואני לא מדבר על SEO, AFFIFLIATE ושיווק רשתי וכל הדברים האלה שאני לא מבין בהם (מודה ואומר שזה אפילו לא צריך לבוא באותו משפט עם "כסף באינטרנט")

אני מדבר על NEOBUX וכל החרא הזה שהילדודס מתעסקים בו וחושבים שיש דבר כזה "כסף קל" בלי לעבוד (ושאני מדבר על לעבוד אני מדבר על לעבוד בשביל עצמך ולא בשביל בוס מעצבן במשרד או בתאגיד מסריח)
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-12-2013 בשעה 03:24.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    32
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    "כסף באינטרנט" עושה לי אסוציאציה ל"כסף קל" שזה סקאם ובמקרה הטוב עושים מהחרא הזה 100 שקל בשנתיים וזה אם נפלת על אתר אמין

ואני לא מדבר על SEO, AFFIFLIATE ושיווק רשתי וכל הדברים האלה שאני לא מבין בהם (מודה ואומר שזה אפילו לא צריך לבוא באותו משפט עם "כסף באינטרנט")

אני מדבר על NEOBUX וכל החרא הזה שהילדודס מתעסקים בו וחושבים שיש דבר כזה "כסף קל" בלי לעבוד (ושאני מדבר על לעבוד אני מדבר על לעבוד בשביל עצמך ולא בשביל בוס מעצבן במשרד או בתאגיד מסריח)
    ואם יש לך בוס בעבודה שאתה באמת אוהב ונהנה ממנה בתחום שתמיד רצית להיות? והבוס הוא אחלה בן אדם ולא מעצבן?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי 2566 צפיה בהודעה
    ואם יש לך בוס בעבודה שאתה באמת אוהב ונהנה ממנה בתחום שתמיד רצית להיות? והבוס הוא אחלה בן אדם ולא מעצבן?
    בשביל זה צריך מזל של אחד למליון, היה פעם סקר ויצא שיותר מ80% מהאנשים שונאים את העבודה שלהם.
    וגם אז

חרב הפיטורים מרחפת על הראש שלך 24/7 בין אם אתה מנכל ובין אם אתה פועל סודני. כשאתה שכיר אתה מוצר, אתה לא בנאדם. לתאגיד לא משתלם להחזיק אותך אם אתה לא מייצר את מה שהוא רוצה שתייצר, לא משנה כמה אתה טוב תמיד ימצאו יותר טוב ממך שישמחו לעבוד בתנאים פי 2 יותר גרועים משלך. המעסיק שלך עמוק בפנים לא רואה הבדל בינך לבין העבד הכושי בשדות בארה''ב בשנותיה השחורות. כשהמוצר לא מפיק תועלת, זורקים אותו לפח וקונים חדש.

ברוב המקרים אתה לא תגמור את החודש באף אחד מהמקרים, יצא לי לראות מנכלים שלא סוגרים תחודש תתפלא (קוראים לזה חוסר ידע פיננסי)

אתה חייב להשאר במקום אחד כל השנה שזה חרא, מי שיצא לו לטייל בעולם תקופה יבין על מה אני מדבר. לגור תמיד במקום אחד זה מ-ש-ע-מ-ם אפילו תאילנד נמאס אחרי חצי שנה+- אז ישראל? אם לא היו לי פה חברים לא הייתי יורק על המדינה הזאת ולא בא לפה אפילו ליום שלא נדבר על חודש שלם שבו אני נמצא פה

וחרא פנסיה, הפנסיה הממוצעת בישראל עומדת על פחות מ3000 שקל...מה אפשר לעשות עם 3000 שקל זה לא מספיק אפילו לשכר דירה בשכונת התקווה
    שלא נדבר על זה שאחוז גדול מהאכלוסיה יקבל פנסיה שתעמוד על 1500 שקל 2000 גג

פנסיה זה הסקאם הכי גדול בתולדות האנושות, ומי שמבין בכלכלה פה ולא משחק בביצים יודע שהדור שלנו שהם יהיו פנסיונרים, או אפילו הדור של ההורים שלנו, רובם יעבדו עדיין אחרי הפנסיה בעבודות משפילות ושוחקות. וגם שם בספק יחזיקו אותם. תתעוררו על החיים שלכם אתם לא יודעים מה הולך בחוץ

לא בא לבאס אף אחד ולא בא להגיד "אל תעבדו אלא תלכו בדרך קסם ותהיו מליונרים" אלא אומר עובדות קשות, אין צודק ולא צודק בעולם יש עובדות..ואני מתעסק רק עם עובדות ולא עם דעות שלא מעניינות אף אחד, היום לכל נוד תל אביבי שהשתחרר מהקריה יש דעות על הכל.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 02-12-2013 בשעה 12:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

בתור אחד שעשה כסף די טוב באינטרנט אני אומר לך שאתה טועה, אבל זה לא מאתר או משהו כזה, הכסף שהרווח הוא באינטרנט אז אפשר לקרוא לזה כסף באינטרנט.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Biech צפיה בהודעה
    בתור אחד שעשה כסף די טוב באינטרנט אני אומר לך שאתה טועה, אבל זה לא מאתר או משהו כזה, הכסף שהרווח הוא באינטרנט אז אפשר לקרוא לזה כסף באינטרנט.
    אני יודע. יש אנשים שמנהלים עסקים שלמים דרך האינטרנט לא על זה מדובר
    זה פשוט עושה אסוציאציה לחרא הזה משום מה

אבל זה רק אני

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

בשביל זה צריך מזל של אחד למליון, היה פעם סקר ויצא שיותר מ80% מהאנשים שונאים את העבודה שלהם.
    וגם אז

חרב הפיטורים מרחפת על הראש שלך 24/7 בין אם אתה מנכל ובין אם אתה פועל סודני. כשאתה שכיר אתה מוצר, אתה לא בנאדם. לתאגיד לא משתלם להחזיק אותך אם אתה לא מייצר את מה שהוא רוצה שתייצר, לא משנה כמה אתה טוב תמיד ימצאו יותר טוב ממך שישמחו לעבוד בתנאים פי 2 יותר גרועים משלך. המעסיק שלך עמוק בפנים לא רואה הבדל בינך לבין העבד הכושי בשדות בארה''ב בשנותיה השחורות. כשהמוצר לא מפיק תועלת, זורקים אותו לפח וקונים חדש.

ברוב המקרים אתה לא תגמור את החודש באף אחד מהמקרים, יצא לי לראות מנכלים שלא סוגרים תחודש תתפלא (קוראים לזה חוסר ידע פיננסי)

אתה חייב להשאר במקום אחד כל השנה שזה חרא, מי שיצא לו לטייל בעולם תקופה יבין על מה אני מדבר. לגור תמיד במקום אחד זה מ-ש-ע-מ-ם אפילו תאילנד נמאס אחרי חצי שנה+- אז ישראל? אם לא היו לי פה חברים לא הייתי יורק על המדינה הזאת ולא בא לפה אפילו ליום שלא נדבר על חודש שלם שבו אני נמצא פה

וחרא פנסיה, הפנסיה הממוצעת בישראל עומדת על פחות מ3000 שקל...מה אפשר לעשות עם 3000 שקל זה לא מספיק אפילו לשכר דירה בשכונת התקווה
    שלא נדבר על זה שאחוז גדול מהאכלוסיה יקבל פנסיה שתעמוד על 1500 שקל 2000 גג

פנסיה זה הסקאם הכי גדול בתולדות האנושות, ומי שמבין בכלכלה פה ולא משחק בביצים יודע שהדור שלנו שהם יהיו פנסיונרים, או אפילו הדור של ההורים שלנו, רובם יעבדו עדיין אחרי הפנסיה בעבודות משפילות ושוחקות. וגם שם בספק יחזיקו אותם. תתעוררו על החיים שלכם אתם לא יודעים מה הולך בחוץ

לא בא לבאס אף אחד ולא בא להגיד "אל תעבדו אלא תלכו בדרך קסם ותהיו מליונרים" אלא אומר עובדות קשות, אין צודק ולא צודק בעולם יש עובדות..ואני מתעסק רק עם עובדות ולא עם דעות שלא מעניינות אף אחד, היום לכל נוד תל אביבי שהשתחרר מהקריה יש דעות על הכל.
    אנשים צריכים למסגר את מה שאמרת פה, כל כך נכון

אותי למשל פיטרו לפני כמה ימים מהעבודה (חנות בגדים), אמרו לי "אתה לא עומד ביעדים ואתה פחות רווחי ממה שאפשר , אתה תופס תקן של עובד שיכול לעבוד פי כמה קשה יותר ממך ולהכניס לנו יותר רווחים, אנחנו מנהלים פה עסק"
    הוא צודק, לא היה בזין שלי לקרוע ת'תחת ולכניס כסף לבוס , כשבין אם אני מתאמץ ובין אם לא את ה 23 שקל שלי אני אקבל, הוא יכול להביא איזה תלמיד בצפר משועמם ויטחן אותו, ואז כשהוא ימצא את עצמו הוא יעיף אותו ויביא אחר
    אין קביעות בעבודות כאלו, שלא נדבר על פנסיה. מפרישים לך 10%, אבל 10% ממה? מה 3 אלף שקל שמרוויחים ? זה יוצא כלום כסף לפנסיה, ממש כלום כסף
    הכי טוב להיות עצמאי, אבל להיות עצמאי שיודע מה הוא עושה ולא איזה אידיוט ששבר תכנית חיסכון ופותח בזה דוכן פלאפל או עסק שכמוהו יש 20 ברדיוס של קילומטר ואז לחתום בלשכת אבטלה, כי מצד אחד אין לקוחות ומצד שני רשויות המס מזיינות לך את הצורה.

והלוואי שיכלתי לצאת לטייל בעולם, אין לי לא כסף ותכף גם לא זמן.
    וטיילר צודק, הנה דוד שלי למשל פנסיונר נכה , מהגרושים שהוא מקבל הוא בקושי חי, הוא מוותר על נכות כדי לעבוד כמה שעות ביום להשלים הכנסה.

החיים קשים...

אני יודע. יש אנשים שמנהלים עסקים שלמים דרך האינטרנט לא על זה מדובר
    זה פשוט עושה אסוציאציה לחרא הזה משום מה

אבל זה רק אני
    לא, גם לי זה עושה אסוציאיה כזו
    אני שומע "כסף באינטרנט" אני ישר מקשר את זה לפרסומות ולקליקים מפגרים באתרים כאלו, או לבאנרס ברוקרס

אגב טיילר, חבל שלא השקעת ב BITCOIN, אני רואה איך זה עף פה ועובר את ה 1000$ למטבע, פשוט תחשוב כמה כסף אפשר היה לעשות מזה ..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect