קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תמונות גוף?!....יש בפורום דבר כזה חח?
    על ידי pingvin בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 11-06-2006, 23:36
  2. דברים מעניינים שלא ידעתם על גוף האדם.
    על ידי אור בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 01-04-2006, 16:30
  3. בנייית גוף למי שמבין
    על ידי SHAY016 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 02:35
  4. שאלה- פיתוח גוף וצמיחה
    על ידי CerTiFieD בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 15:45
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

גוף - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Parallax צפיה בהודעה
    איזה דמות הוא מייצג? קירח שמן בדירת חדר אחד? אין מספיק פרטים על אותו בן אדם , ככה שאין לאף אחד מה להתייחס למה שאתה אומר .
    דמות שגורמת למשיכה שתביא לו בחורות.
    זה לא משנה איזה דמות זה.

הוא מכוער, קירח, מבוגר ונמוך, והוא מזיין בחורות בהרבה מעל הרמה שלו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    צודק ב100%.
    אבל חדר כושר הוא כמו מפלט למכוערים, בדיוק כמו פיקאפ, אתה יכול ללכת לשם, לבנות גוף, ולחיות בבועה שאתה תזיין "מתישהו" בזכותו.
    בדיוק כמו בפיקפ שאתה תזיין "מתישהו" בזכות התרגול והסטים והרוטינות.

זה נותן תקווה לאנשים ובונה ביטחון עצמי, גם אם הוא מבוסס על אשליה.

אבל לפעמים הביטחון העצמי הזה כן עוזר לבן אדם להשתנות גם בפנים, כי הוא מבין שצריך להראות אסטתי ויפה ועושה הכל כדי לשנות גם את הפנים שלו ואת התספורת.
    מסכים מאוד.

התחושה המזוייפת של הביטחון העצמי שמגיעה מגירויים חיצוניים בהחלט עוזרת לבן אדם לעבור שינוי.
    אבל היא שברירית מאוד, והיא לא אמורה להיות יותר מעזר, ע"מ לבנות דימוי עצמי אמיתי ומבוסס.

אני גם בעד אסתטיקה, ובניית גוף אסתטי, ובעיקרון כל מה שאתה יכול לעשות כדי "לפתוח לעצמך יותר דלתות".
    אבל זה לא יותר מעזר, ולא רק מבחינת הבנאדם, אלא גם מבחינת הסביבה, ואם לא תשתמש בו ראוי, אז אתה תגמור כמו הבחור שפורסם באשכול.
    נערך לאחרונה על ידי LittleLionMan; 10-12-2013 בשעה 16:38.

2. קישורים ממומנים

שמע תגובה קטלנית... שבמחינתי מסכמת ממש את כל ההתקדמות שלי עם בנות...

התחלתי עם הפיקאפ ואז נתן לי מן אשליה שאני יכול להצליח וזה אמנם לא גרם לי להצלחות מטורפות אבל כן התקדמתי מהמקום שהייתי בו

אחרי זה הלכתי למכון וזה שהתאמנתי שינה לי את הגוף וגרם לי להמון ביטחון שעכשיו אני כבר לא דק כמו נייר כמו שהייתי... 2 הדברים הנ"ל נתנו לי ביטחון... והנה עכשיו אני לא בפיקאפ (למזלי) ולא במכון וההצלחה שלי כרגע עם בחורות יותר גדולה ממה שהיא הייתה אי פעם... ברור שהפיקאפ בהתחלה עזר לי לפחד הראשוני וברור שהמכון השיג לי גוף יותר סבבה ממה שהיה לי אבל האמת היא שברגע שהתחלתי יותר לשים זין ולהתנהג עם ביצים אז ההצלחות שלי גדלו

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    שמע תגובה קטלנית... שבמחינתי מסכמת ממש את כל ההתקדמות שלי עם בנות...

התחלתי עם הפיקאפ ואז נתן לי מן אשליה שאני יכול להצליח וזה אמנם לא גרם לי להצלחות מטורפות אבל כן התקדמתי מהמקום שהייתי בו

אחרי זה הלכתי למכון וזה שהתאמנתי שינה לי את הגוף וגרם לי להמון ביטחון שעכשיו אני כבר לא דק כמו נייר כמו שהייתי... 2 הדברים הנ"ל נתנו לי ביטחון... והנה עכשיו אני לא בפיקאפ (למזלי) ולא במכון וההצלחה שלי כרגע עם בחורות יותר גדולה ממה שהיא הייתה אי פעם... ברור שהפיקאפ בהתחלה עזר לי לפחד הראשוני וברור שהמכון השיג לי גוף יותר סבבה ממה שהיה לי אבל האמת היא שברגע שהתחלתי יותר לשים זין ולהתנהג עם ביצים אז ההצלחות שלי גדלו
    משום מה אתם חושבים ש"להיות בפיקאפ" זה רע.
    טיילר באופן ספציפי, גרם לכם לחשוב שפיקאפ אומר "כובעים שמטרידים בחורות בעזריאלי", ועכשיו האסוציאציה שיש לכם על זה היא רעה.

הוא ב"פיקאפ", והוא חתיך, ומתאמן בחדר כושר.

והוא היה גרוע עם בחורות, אבל אחרי שהוא יצא והתחיל עם אין ספור בחורות, הוא נהיה מאסטר.

ג'וליאן "בפיקאפ" (אני מניח שאתה יודע מי זה), והוא שותה בחורות כמו מים. וגם הוא, היה צריך לצאת ולהתאמן על הדברים האלה.

ויש עוד אין ספור אנשים, חתיכים, מכוערים, גבוהים, נמוכים, עשירים, עניים, שעושים את זה.
    אף אחד לא אמר לך לקחת כובע סניה ולשאול בחורות מי משקר יותר.
    אבל לצאת, ולעבוד על משהו שאתה חלש בו, בשביל לפתח את עצמך כבנאדם, זה אחד הדברים הכי טובים שאתה יכול לעשות לעצמך.

והסיבה היחידה, האמיתית, שאף אחד בפורום הזה לא עושה את זה, זה בגלל שהם אומרים לעצמם "מה אני מושפל". (תדמיין את זה בקול של אידיוט).
    מאותה סיבה שהם צריכים לעשות את זה, שזה הצורך הנואש לאישור מהחברה, הם לא עושים את זה. שזה פרדוקס.

בגלל זה, כבר אמרתי את זה בעבר, האנשים שעושים ועובדים על עצמם בF*P, הרבה יותר מוצלחים מהאנשים פה. כי הם עובדים על עצמם, ומשפרים את עצמם, ולומדים דברים חדשים ומתפתחים כבני אדם, וזה ביחד עם פיתוח גוף וסטטוס וכסף וכל מה שאתה רוצה.
    אתה חושב שמי שיוצא להתחיל עם בחורות פתאום לא רוצה לעשות כסף ? ופתאום לא משקיע כדי להראות טוב ? ולא אכפת לו מהסטטוס שלו ?
    להיפך, אנשים כאלה הם אנשים שגם אכפת להם מהדברים האלה, וגם ילכו ויעשו דברים על מנת לשפר את זה.

איך נראה לך שמישהו פה הולך להשיג סטטוס ? בלהתבייש במי שהוא, ו"לזרום" מתי שמציאים לו לעשן סמים ?
    בשביל להשיג סטטוס באמת טוב,, אתה מוכרח להיות בנאדם מוצלח ומעניין מבחינת האישיות שלך,
    אתה חייב להיות בנאדם שגם אם ייקחו לו הכל, ולא יהיה לו סטטוס, אז הוא יוכל לצאת ולהביא בחורה כוסית גם בלי זה.
    רק ברגע שיש לך את היכולות האלה, אתה יכול באמת להצליח בשאר התחומים.

אל תספר לעצמך סיפורים ותירוצים למה פיקאפ זה מעפן, רק בגלל הסטיגמה שכמה ילדים שגם ככה לא מוצלחים בחיים שלהם באיזה פורום נידח סיפרו לך.
    תתחיל לחיות מחוץ למוסכמות החברתיות, ובמיוחד אלה שהוחדרו לך בפורום הגרוע הזה.
    נערך לאחרונה על ידי LittleLionMan; 10-12-2013 בשעה 19:44.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי LittleLionMan צפיה בהודעה
    טיילר באופן ספציפי, גרם לכם לחשוב שפיקאפ אומר "כובעים שמטרידים בחורות בעזריאלי", ועכשיו האסוציאציה שיש לכם על זה היא רעה.

והוא היה גרוע עם בחורות, אבל אחרי שהוא יצא והתחיל עם אין ספור בחורות, הוא נהיה מאסטר.

ג'וליאן "בפיקאפ" (אני מניח שאתה יודע מי זה), והוא שותה בחורות כמו מים. וגם הוא, היה צריך לצאת ולהתאמן על הדברים האלה.

ויש עוד אין ספור אנשים, חתיכים, מכוערים, גבוהים, נמוכים, עשירים, עניים, שעושים את זה.
    אבל לצאת, ולעבוד על משהו שאתה חלש בו, בשביל לפתח את עצמך כבנאדם, זה אחד הדברים הכי טובים שאתה יכול לעשות לעצמך.

והסיבה היחידה, האמיתית, שאף אחד בפורום הזה לא עושה את זה, זה בגלל שהם אומרים לעצמם "מה אני מושפל". (תדמיין את זה בקול של אידיוט).
    מאותה סיבה שהם צריכים לעשות את זה, שזה הצורך הנואש לאישור מהחברה, הם לא עושים את זה. שזה פרדוקס.

בגלל זה, כבר אמרתי את זה בעבר, האנשים שעושים ועובדים על עצמם בF*P, הרבה יותר מוצלחים מהאנשים פה. כי הם עובדים על עצמם, ומשפרים את עצמם, ולומדים דברים חדשים ומתפתחים כבני אדם, וזה ביחד עם פיתוח גוף וסטטוס וכסף וכל מה שאתה רוצה.
    אתה חושב שמי שיוצא להתחיל עם בחורות פתאום לא רוצה לעשות כסף ? ופתאום לא משקיע כדי להראות טוב ? ולא אכפת לו מהסטטוס שלו ?
    להיפך, אנשים כאלה הם אנשים שגם אכפת להם מהדברים האלה, וגם ילכו ויעשו דברים על מנת לשפר את זה.

איך נראה לך שמישהו פה הולך להשיג סטטוס ? בלהתבייש במי שהוא, ו"לזרום" מתי שמציאים לו לעשן סמים ?
    בשביל להשיג סטטוס באמת טוב,, אתה מוכרח להיות בנאדם מוצלח ומעניין מבחינת האישיות שלך,
    אתה חייב להיות בנאדם שגם אם ייקחו לו הכל, ולא יהיה לו סטטוס, אז הוא יוכל לצאת ולהביא בחורה כוסית גם בלי זה.

אל תספר לעצמך סיפורים ותירוצים למה פיקאפ זה מעפן, רק בגלל הסטיגמה שכמה ילדים שגם ככה לא מוצלחים בחיים שלהם באיזה פורום נידח סיפרו לך.
    לא מסכים.

נכון שג'וליאן והשני שהבאת (שאגב מאמן בחדר כושר אני לא בטוח כי הגוף שלו ממוצע מינוס), מביאים בנות בזכות הפיקאפ. אבל תשאל את עצמך איזה בנות? ועוד יותר, תשאל את עצמך כמה בנות בערב הם ניגשים אליהן כדי להוציא רק מאחת מספר או דייט או משהו?

בזמן שלאחרים, ה"לא פיקאפרים", ניגשות בנות בעצמן, ויותר מזה, יש להם אשכרה סיכוי עם בחורה שהיא 10/10 לא כמו ג'וליאן או משהו. כי מספיק שמישהו כמו בראד פיט (נשכח את הקטע שהוא סלב על), מישהו עם מראה כמו שלו, ניגש ואומר למישהי היי, היא כבר שלו. אצל ג'וליאן זה היי + פנייה ב90 מעלות עם הכתף + טריקים זולים שיעבדו רק על מכוערות וידחו בנות יפות. (תסתכל על הבנות שהוא הביא ומביא בתמונות וסרטונים לא תמצא מישהי מיוחדת).

מה כן, אמרת בF XP מוצלחים? אני אישית מצאתי שם המון אנשים בפייסבוק, לרובם, 90%, יש תמונות רק עם בנים בפייסבוק בלי בחורה אחת, ל50% מהם יש תמונה מהבר מצווה שלהם בפרופיל או משהו מכוער אחר ולא עדכני, וה10% שנשארו הם אנשים שנראים טוב ויש להם אשכרה סטטוס בפייסבוק (בנות, לייקים, תמונות וכו').
    וכל תגובה של כל בן אדם היא "עזוב אחי, מראה זה בולשיט. תבוא עם ביטחון והיא תהיה שלך".

אז נכון שקצת הגזמנו כאן בפורום אבל הכל טרולים פה ואנחנו סתם צוחקים, אף אחד פה לא באמת לוקח את הדברים המוגזמים אלא ת'דברים שיעזרו לנו בחיים כמו "לשפר מראה, לשפר סטטוס, לשפר כסף".

ולא באמת אכפת לי או למישהו מכאן (נראלי) מה הולך עם הילדים בני ה15 בFX P שניגשים לבנות בספסל בפארק ומטרידים אותן עם "נגים"..

CLIFFS:

- פיקאפ זה בולשיט שלרוב הפיקאפרים נותן אשליה שהם מצליחים בזמן שהם לא.
    - פיקאפ עובד רק כשאתה נראה טוב / כשתאה חכם ויודע לנצל כסף מהתחום וללמד אחרים איך להשיג בנות
    - יש הרבה הרבה הרבה הרבה יותר אנשים מוצלחים בעולם עם נשים שאין להם מושג מה זה פיקאפ מאשר אלה שיודעים מה זה.
    - יש הרבה הרבה הרבה יותר אנשים מכוערים בעולם שהם חיפשו לפחות פעם אחת מה זה פיקאפ וניסו ליישם את השיטות, מאשר אנשים יפים שעשו את זה.
    - פיקאפ יוצר לך אשליה, ובדיוק בגלל זה מה שאמרת לא נכון, אף אחד בF X P לא חושב איך לשפר את עצמו, כי מזיינים להם בשכל שמספיק שהם יבואו בגב זקוף ויפגינו ביטחון כל אחת תרצה אותן. הם לא חושבים על כסף כי אין להם מושג מה זה דייט ומה זה אוטו ומה זה מסיבה ומה זה שאטים ולא יודעים שכל הדברים האלה עולים כסף כי הם פשוט לא יוצאים החוצה מהבית.
    לא חושבים על מראה כי חופרים להם שמראה זה בולשיט ומספיק ביטחון. כנ"ל סטטוס.

- כן לעשן ג'וינט מידי פעם עם החבר'ה יעלה לך ת'סטטוס ויעשה לך הרבה יותר כיף בחיים מאשר לשבת בבית ולהגיד להם בפלאפון "עזבו חבר'ה אני לא בעניין".
    - לקחת את הפורום יותר מידי ברצינות. כל החבר'ה כאן ילדים גדולים ויודעים שהכל פה טרולים ולכיף ולהעביר ת'זמן, ואת הדברים הרציניים שקצת יש פה לפעמים, אנחנו לוקחים לעצמנו.

- נמאס לי לכתוב הודעות ארוכות כמו אלה זה לוקח לי יותר מידי זמן

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    לא מסכים.

נכון שג'וליאן והשני שהבאת (שאגב מאמן בחדר כושר אני לא בטוח כי הגוף שלו ממוצע מינוס), מביאים בנות בזכות הפיקאפ. אבל תשאל את עצמך איזה בנות? ועוד יותר, תשאל את עצמך כמה בנות בערב הם ניגשים אליהן כדי להוציא רק מאחת מספר או דייט או משהו?

בזמן שלאחרים, ה"לא פיקאפרים", ניגשות בנות בעצמן, ויותר מזה, יש להם אשכרה סיכוי עם בחורה שהיא 10/10 לא כמו ג'וליאן או משהו. כי מספיק שמישהו כמו בראד פיט (נשכח את הקטע שהוא סלב על), מישהו עם מראה כמו שלו, ניגש ואומר למישהי היי, היא כבר שלו. אצל ג'וליאן זה היי + פנייה ב90 מעלות עם הכתף + טריקים זולים שיעבדו רק על מכוערות וידחו בנות יפות. (תסתכל על הבנות שהוא הביא ומביא בתמונות וסרטונים לא תמצא מישהי מיוחדת).

מה כן, אמרת בF XP מוצלחים? אני אישית מצאתי שם המון אנשים בפייסבוק, לרובם, 90%, יש תמונות רק עם בנים בפייסבוק בלי בחורה אחת, ל50% מהם יש תמונה מהבר מצווה שלהם בפרופיל או משהו מכוער אחר ולא עדכני, וה10% שנשארו הם אנשים שנראים טוב ויש להם אשכרה סטטוס בפייסבוק (בנות, לייקים, תמונות וכו').
    וכל תגובה של כל בן אדם היא "עזוב אחי, מראה זה בולשיט. תבוא עם ביטחון והיא תהיה שלך".

אז נכון שקצת הגזמנו כאן בפורום אבל הכל טרולים פה ואנחנו סתם צוחקים, אף אחד פה לא באמת לוקח את הדברים המוגזמים אלא ת'דברים שיעזרו לנו בחיים כמו "לשפר מראה, לשפר סטטוס, לשפר כסף".

ולא באמת אכפת לי או למישהו מכאן (נראלי) מה הולך עם הילדים בני ה15 בFX P שניגשים לבנות בספסל בפארק ומטרידים אותן עם "נגים"..

CLIFFS:

- פיקאפ זה בולשיט שלרוב הפיקאפרים נותן אשליה שהם מצליחים בזמן שהם לא.
    - פיקאפ עובד רק כשאתה נראה טוב / כשתאה חכם ויודע לנצל כסף מהתחום וללמד אחרים איך להשיג בנות
    - יש הרבה הרבה הרבה הרבה יותר אנשים מוצלחים בעולם עם נשים שאין להם מושג מה זה פיקאפ מאשר אלה שיודעים מה זה.
    - יש הרבה הרבה הרבה יותר אנשים מכוערים בעולם שהם חיפשו לפחות פעם אחת מה זה פיקאפ וניסו ליישם את השיטות, מאשר אנשים יפים שעשו את זה.
    - פיקאפ יוצר לך אשליה, ובדיוק בגלל זה מה שאמרת לא נכון, אף אחד בF X P לא חושב איך לשפר את עצמו, כי מזיינים להם בשכל שמספיק שהם יבואו בגב זקוף ויפגינו ביטחון כל אחת תרצה אותן. הם לא חושבים על כסף כי אין להם מושג מה זה דייט ומה זה אוטו ומה זה מסיבה ומה זה שאטים ולא יודעים שכל הדברים האלה עולים כסף כי הם פשוט לא יוצאים החוצה מהבית.
    לא חושבים על מראה כי חופרים להם שמראה זה בולשיט ומספיק ביטחון. כנ"ל סטטוס.

- כן לעשן ג'וינט מידי פעם עם החבר'ה יעלה לך ת'סטטוס ויעשה לך הרבה יותר כיף בחיים מאשר לשבת בבית ולהגיד להם בפלאפון "עזבו חבר'ה אני לא בעניין".
    - לקחת את הפורום יותר מידי ברצינות. כל החבר'ה כאן ילדים גדולים ויודעים שהכל פה טרולים ולכיף ולהעביר ת'זמן, ואת הדברים הרציניים שקצת יש פה לפעמים, אנחנו לוקחים לעצמנו.

- נמאס לי לכתוב הודעות ארוכות כמו אלה זה לוקח לי יותר מידי זמן
    ג'וליאן ניגש ב90 מעלות ?? הוא לא מביא כוסיות ?? לבראד בראנסון יש גוף ממוצע מינוס ?? "לאחרים שהם לא פיקאפרים ניגשים בנות לבד והם יכולים להביא 10/10" ??

אולי תסדר את העובדות שלך ואז תטרח להגיב תגובה ארוכה.

ד"א,
    לא אני זה שלקחתי את הפורום ברצינות,
    כל הפורום הזה בנה לאנשים אמונות ותובנות מזוייפות שמבוססות על תאוריות חסרות מנותקות מהמציאות.
    אני לא מכיר אותך, ואולי אתה לא, אבל לפי קריאה של הודעות פה אפשר להבין כמה אנשים לקחו את הפורום ברצינות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ג'וליאן ניגש ב90 מעלות ?? הוא לא מביא כוסיות ?? לבראד בראנסון יש גוף ממוצע מינוס ?? "לאחרים שהם לא פיקאפרים ניגשים בנות לבד והם יכולים להביא 10/10" ??

ד"א,
    כל הפורום הזה בנה לאנשים אמונות ותובנות מזוייפות שמבוססות על תאוריות חסרות מנותקות מהמציאות.
    אני לא מכיר אותך, ואולי אתה לא, אבל לפי קריאה של הודעות פה אפשר להבין כמה אנשים לקחו את הפורום ברצינות.
    ה LMS היא התאוריה הכי נכונה שיש, היא ממש לא מנותקת מהמציאות וטוב שכך, כי את האישיות שלך הרבה יותר קשה עד בלתי אפשרי לשנות לעומת LMS שאתה יכול לפחות לנסות לשפר (גם קשה מאוד) .

למרות זאת אני מסכים שיש סוג אישיות אחד שגוברת על הLMS והיא אישיות "אנטי סוציאלית- פסיכופטית", אישיות שאגב עוזרת להצליח בכל תחומי החיים (20% מהמנהלים הכי טובים במשק הם סוציופתים) אבל כמו שאמרתי, זה או שאתה נולד עם הגנים "הנכונים" וגדל בסביבה שגורמת לך לפתח אישיות כזאת או שלא, לאדם בוגר קשה עד בלתי אפשרי לעשות אפילו שינוי מינורי באישיות שלו.

ככה שכל אמני הפיקאפ האלה הם SCAM אחד גדול...

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

אני אחד מהבני 15 שניגשים לבחורות בספסל, ואני לא נותן נאגים כי אני לא מאמין בזה מה גם שרוב הפיקאפרים לא באמת נותנים נאגים. סתכל על סימפל פיקאפ, אין נאגים. סתכל על אדריאן ואן אוין שמתחיל עם בחורות כשהוא ערום. יש הרבה דוגמאות, אבל מה הטעם, במילא אתה תפסול כל מה שאני אומר כי אני סתם כובען בן 15 מכוער.

אני הולך עם כמה חברה מאפאקספי ואנחנו מסתובבים ברחובות ומתחילים עם בחורות. זה ממש מצחיק וכיף. פשוט חבל על אנשים כמוכם שכל כך חסרי ביטחון שהם נסחפים אחרי כל שטות שאומרים. אתם לא מבינים את הראש, כי אתם עסוקים כל כך בלאונן על הגוף המדהים שלכם ועל קטלוגים של אופנה, שאין לכם רגע פנוי בראש לחשוב על משהו בלי לשפוט אותו על פי האלמס שיש לו.

הייתי אפילו נותן פה את הפייסבוק שלי כי זה הדבר היחיד שאתם קובעים על פיו האם מישהו זיין או לא. הייתי שם אותו פה כי לא ממש אכפת לי אבל כבר סגרתי אותו בגלל שלא השתמשתי בו.
    אני מוכן להפגש פנים אל פנים בעזראלי ולהראות לכם שהחרטא שעולה לכם לראש שאתם שומעים "פיקאפ", היא רק חרטא ומה שקורה במציאות זה אחרת לגמרי.
    ואני ממש לא טוען שאני זיין, אני טוען שאני לא מכוער חסר חברים רק כי אני בפיקאפ

ואני לוקח תפורום ברצינות כי גם מאחורי כל השטויות וההטרלות יש הרבה אמת והרבה דברים נכונים בחיים אבל הרצינות שלי היא חלקית מאוד.

טוב עזבו, לכו לעשות תספורת של זמרים הומואים, אני בסך הכל כובען בן 15 מירר של סניה ויאללה אני הולך לעשות קרחת שבנות יגמרו מיד כשהן יראו אותי ואני אמציא רוטינה חדשה שמערבת מסכה של הפנים של סניה, בגדים של הומלס וחולת סרטן (רוטינה של סיפור אהבה בין קירחים)
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 11-12-2013 בשעה 00:07.

כשרשמתי שלמזלי אני לא בפיקאפ כי בתקופה שכן הייתי התנהגתי כמו "כובע" הייתי הולך לבחורות סתם בלי קשר ברחוב והייתי מנסה להשתמש במשפטים מתוחכמים ופלצנים בקיצור לא הייתי עצמי זה לא האופי שלי... אבל אם היית יודע לקרוא היית מבין

הפיקאפ כן לקח אותי צעד קדימה בזה ששברתי בזכותו את הפחד שלי והיום? גם היום אני משתמש בפיקאפ! רק לא בדרך הזאת שה"גורואים" מלמדים... אין אצלי עקיף 90 מעלות ולא כלום אני הכי ישיר שיש בעולם

הולך למסיבות.. רואה מישהי שמוצאת חן בעיניי ומצב שהוא סבבה לדבר איתה אז אני הולך ומדבר איתה מנסה לראות מה הזרימה... או נגיד לדבר עם מישהי בפייס לקחת מספר טלפון להיפגש ומשם ההמשך ידוע....

אני יותר עושה "פיקאפ" מ90 אחוז מהלקקני ביצים שלך ב*** ואני משתפר משבוע לשבוע פשוט כשאני אומר שאני לא משתמש בפיקאפ אני מתכוון שאין לי טכניקות מחורבנות או פרויקטים של לצאת ולדבר עם 50000 בנות אלא ה"פיקאפ" שלי הוא פשוט (וזה גם מתאים לי כי זה האופי שלי):ממוקד, ישיר, מלא ביטחון, בלי משחקים ובלי כלום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    כשרשמתי שלמזלי אני לא בפיקאפ כי בתקופה שכן הייתי התנהגתי כמו "כובע" הייתי הולך לבחורות סתם בלי קשר ברחוב והייתי מנסה להשתמש במשפטים מתוחכמים ופלצנים בקיצור לא הייתי עצמי זה לא האופי שלי... אבל אם היית יודע לקרוא היית מבין

הפיקאפ כן לקח אותי צעד קדימה בזה ששברתי בזכותו את הפחד שלי והיום? גם היום אני משתמש בפיקאפ! רק לא בדרך הזאת שה"גורואים" מלמדים... אין אצלי עקיף 90 מעלות ולא כלום אני הכי ישיר שיש בעולם

הולך למסיבות.. רואה מישהי שמוצאת חן בעיניי ומצב שהוא סבבה לדבר איתה אז אני הולך ומדבר איתה מנסה לראות מה הזרימה... או נגיד לדבר עם מישהי בפייס לקחת מספר טלפון להיפגש ומשם ההמשך ידוע....

אני יותר עושה "פיקאפ" מ90 אחוז מהלקקני ביצים שלך ב*** ואני משתפר משבוע לשבוע פשוט כשאני אומר שאני לא משתמש בפיקאפ אני מתכוון שאין לי טכניקות מחורבנות או פרויקטים של לצאת ולדבר עם 50000 בנות אלא ה"פיקאפ" שלי הוא פשוט (וזה גם מתאים לי כי זה האופי שלי):ממוקד, ישיר, מלא ביטחון, בלי משחקים ובלי כלום.
    אתה לא מבין שאתה לא מכיר אותם בכלל ולא יודע מה הם עושים.
    למה נראלך שאנמחנו לא ישירים? למה נראלך שאתה יותר טוב מאנשים שאתה לא מכיר?
    עקיף 90 מעלות זה טרול שהגיע מהפורום הזה, והוא לא מבוסס על כלום. פיקאפ הוא לא בדיוק מה שהגדרת. הוא פשוט, ממוקד, ישיר, מלא ביטחון ועם הרבה הנאה.

קיצר חלאס לחרטט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נדב
    לייקים
    6
    נקודות
    0

לפי דעתי סתם מכוער כל הניפוח גוף הזה
    במיוחד השרירים שבצוואר

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    אני אחד מהבני 15 שניגשים לבחורות בספסל, ואני לא נותן נאגים כי אני לא מאמין בזה מה גם שרוב הפיקאפרים לא באמת נותנים נאגים. סתכל על סימפל פיקאפ, אין נאגים. סתכל על אדריאן ואן אוין שמתחיל עם בחורות כשהוא ערום. יש הרבה דוגמאות, אבל מה הטעם, במילא אתה תפסול כל מה שאני אומר כי אני סתם כובען בן 15 מכוער.

אני הולך עם כמה חברה מאפאקספי ואנחנו מסתובבים ברחובות ומתחילים עם בחורות. זה ממש מצחיק וכיף. פשוט חבל על אנשים כמוכם שכל כך חסרי ביטחון שהם נסחפים אחרי כל שטות שאומרים. אתם לא מבינים את הראש, כי אתם עסוקים כל כך בלאונן על הגוף המדהים שלכם ועל קטלוגים של אופנה, שאין לכם רגע פנוי בראש לחשוב על משהו בלי לשפוט אותו על פי האלמס שיש לו.

הייתי אפילו נותן פה את הפייסבוק שלי כי זה הדבר היחיד שאתם קובעים על פיו האם מישהו זיין או לא. הייתי שם אותו פה כי לא ממש אכפת לי אבל כבר סגרתי אותו בגלל שלא השתמשתי בו.
    אני מוכן להפגש פנים אל פנים בעזראלי ולהראות לכם שהחרטא שעולה לכם לראש שאתם שומעים "פיקאפ", היא רק חרטא ומה שקורה במציאות זה אחרת לגמרי.
    ואני ממש לא טוען שאני זיין, אני טוען שאני לא מכוער חסר חברים רק כי אני בפיקאפ

ואני לוקח תפורום ברצינות כי גם מאחורי כל השטויות וההטרלות יש הרבה אמת והרבה דברים נכונים בחיים אבל הרצינות שלי היא חלקית מאוד.

טוב עזבו, לכו לעשות תספורת של זמרים הומואים, אני בסך הכל כובען בן 15 מירר של סניה ויאללה אני הולך לעשות קרחת שבנות יגמרו מיד כשהן יראו אותי ואני אמציא רוטינה חדשה שמערבת מסכה של הפנים של סניה, בגדים של הומלס וחולת סרטן (רוטינה של סיפור אהבה בין קירחים)
    מה שאתה וחברים שלך לא מבינים זה שאתם יורים לעצמכם ברגל, הסיכוי שלך להשיג משהו מcold approach ברחוב הוא כמעט בלתי אפשרי, אבל מה שאתה גורם בפועל זה שאתה מעלה לכל בחורה ממוצעת את האגו שגם ככה כבר בשמיים בגלל white knights שמלקקים לה בפייסבוק ובגלל ערסים מטומטמים שמצפצפים לה בכביש וככה נוצרות מפלצות אגו מטורפות שחושבות שהן מינימום בר רפאלי...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ד"א,
    לבראד בנסון הזה באמת יש גוף ממוצע מינוס, הוא שחצן ברמות על והוא פשוט דוחה..אם אחד כמוהו הוא הגורו שלך, מצבך לא טוב.
    (לא אומר את זה כדי לפגוע..אומר את זה כדי שתפתח את העיניים)

לעומותו, גו'ליאן, אומנם מזיין כוסיות, אבל גם הוא ניגש לבחורות ב90 מעלות ומשתמש פה ושם ברוטינות של גייז וכאלה...אבל הוא לפחות גבר והוא לא שחצן על.
    I LOVE YOU.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לבראד בנסון הזה באמת יש גוף ממוצע מינוס, הוא שחצן ברמות על והוא פשוט דוחה..אם אחד כמוהו הוא הגורו שלך, מצבך לא טוב.
    (לא אומר את זה כדי לפגוע..אומר את זה כדי שתפתח את העיניים)

לעומותו, גו'ליאן, אומנם מזיין כוסיות, אבל גם הוא ניגש לבחורות ב90 מעלות ומשתמש פה ושם ברוטינות של גייז וכאלה...אבל הוא לפחות גבר והוא לא שחצן על.

I LOVE YOU.
    שוטר מסומם
    לא להאמין לאן המדינה שלנו הדרדרה

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

WHY ALL THIS HATIN BRAH?
    קודם כל אף אחד לא אמר ש*** פחות מוצלחים ממי שפה, אני חושב שגם פה יש ילדים פח למרות שאם נדבר ככה תכלס בהרגשה שלי שבאמת רוב מי ששם הוא טמבלים די כבדים ואני לא יכנס איתך להסבריםכי אין לי זין לזה.

דבר שני, אם תשים לב כל מי שפה צוחק על "אומני הפיתוי" למינהם שבתכלס רובם הגדול זיין מלא בחיים שלו אני לא אומר שלא אבל זיין רק בשכל. אם תשים לב יש חוקים ומשפטים כל כך מפגרים לפעמים שהם כותבים או אומרים שזה נשמע כמו משחק לילדים קטנים שכאילו אם תמלא את החוקים תהיה זיין.
    היה פה מישהו שבתקופה שהייתי יותר נכנס להטריל ולעזור כתב משהו בסגנון של אם לוקחים את ההשקפות החברתיות והחוקים החברתיים שיש בחלק מהפיקאפ יעני מסתכלים ברמה סוציולוגית כזאת אז זה יכול לעזור לך בלי הזיוני שכל. מי שכתב את זה בדיוק בטא את מה שאני חושב על כל העניין הזה של פיקאפ וזה מה שאני עושה.
    אז חלאס לבוא ראש בקיר ולהיות כל כך רציני, קח נשימה תשתחרר תקרא קצת בין הטרולים ותבין שיש גם זהב, די לבוא בגישה הזאת של "פיקאפ ישנה לכם את החיים לזיין על" ותתחבר יותר למציאות.
    PEACE OUT

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect