וואי עדיין כואב לי הראש ואני בכל זאת כותב לכם את הדיווח המזדיין הזה בגלל שהבטחתי חחחח הלילה עדיין לא מובן לי ואני מתחיל להזכר רק עכשיו
נתחיל מי זה שחצי מהאנשים עפו החוצה בגלל שהיו אנשים שלא היו על הרשימה וכולם היו צריכים לעוף,בסוף נשארו הרוב החברים שלי והבנות.המוזיקה הייתה מוזרה ומאוד לא מאורגנת פעם היה שיר של ריקודים צמודים,לאפדנס,אחר כך סלסה וריקודים של לטינו
לא משנה הקטע היה שתפסתי את חבר שלי ורקדנו בשביל הצחוקים,הבנות אהבו והחברים קיללו אותנו חחחחחחחחחחחח
קיצר בגלל שרוב האנשים הלכו לא היה באמת על מי ללכת היו שמה אולי רק שתיים או שלוש בנות שלא הכרתי.
הקטע המצחיק הוא שאיזה שמנה התחילה עם חבר טוב שלי(והוא נראה ממש טוב) אני ועוד חבר שלי נראה לי העברנו את הלילה על הרצפה עם דמעות זה היה כלל כך מצחיק ואווו אני עדיין צוחק כשאני נזכר חחחחח
בקיצור לקראת סיום הערב חשבתי שאני כבר אפילו לא אנשק הייתי בבאסה.פתאום חבר שלי מתחיל שיחה עם השתי בחורות הלא מוכרות,אני כמובן ישר הלכתי וביקשתי להציג אותי,הוא הציג וזה,אחריי כמה דקות בום מנשק אחת מהן,מחליף פייסבוק והולך.
תאמת הייתי בבאסה ואני עדיין די בבאסה,זה לא היה כמו שציפיתי,ממש לא חיכיתי לזה שחצי מההאנשים יעופו ושאני יצא לא מספיק מסופק...
אבל העיקר שצחקתי בערב הזה כמו משוגע,והערב היה נחמד בינוני כזה
אני ישים תמונה אחר כך

ציטוט ההודעה