
נכתב במקור על ידי
Awake1
ואני לא קונה אנשים שמעזים בכלל להגיד לי שיש להם LMS יותר גבוה משלי ואני צריך להאמין להם רק ממה שהם אומרים...
שום טיעון שלך לא רלוונטי,חוץ מה "ראיתי כבר את הסגנון חברים שלך ואת המסיבות שלכם,ואת הבחורות שאתם מסתובבים איתם,לא קונה את זה,מצטער"
וגם זה ניתן לוויכוח.
בשביל ההתחלה,אני מניח שראית פה תמונות שלי עם חברים ואת הפייסבוק שלי,הסטטוס שלי והאנשים שאני מכיר הוא הרבה יותר רחב מי זה,תכפיל את זה לפחות באיזה שלוש פעמים,יש לי סטטוס בשלוש עירים שונות.גנגסטרים,אנשים עם LMS גבוה,מכיר מיני FAMOUS,אנשים חכמים ועוד סוגי אנשים שאין לך בכלל מושג שזה קיים.
שנית,הבנות?אני מסתובב לרוב עם לאטיניות,ואתה מבין שהם דרגה אחת מעל של הישראליות?(לא שאני אומר שאין ישראליות יפות,אבל אנחנו מדברים בכללי).
סוגי מסיבות?מסיבות של ריקודים זה לרוב לאפדנסים ו WINE.מסיבות בית?זה BEER PONG וזיונים נטו.
וכן בדיוק כל אחד יכול להגיד שיש לו LMS אבל אני מוכיח ומראה הכל,אין לי מה להסתיר פה.אם יש לי משהו אני יגיד,אם אין לי משהו אני יגיד.
לפניי שהתחלתי להרוויח כסף,אני הודתי בזה שאין לי כסף,שאני עני.עכשיו יש,ואני מראה את זה פה.עכשיו אין לי שרירים,אבל כשיהיו לי,אני יפרסם.ככה זה אחי.
כשאני אומר משהו,זה כי אני באמת מתכוון לזה,בלי זיוני שכל ובלי שקרים,נטו אמת.כשאני אומר משהו,אני מבצע,לטוב ולרע.