דבר ראשון יש לי פרצוף יותר יפה מ 90% מהאוכלוסיה.
עכשיו בוא נראה:
בראד פיט- הוא לא פריטי בוי טהור, יש לו גולגולת רחבה וצוואר רחב. יש לו תמונות עם קרחת שהוא נראה לא פחות טוב מעם שיער.
ועדיין אם אני לא טועה קראתי שלפני כל הפרסום שלו הוא היה בתול.
אשטון קוצר- גבוה עם מסה נחמדה ואיזור עיניים דומיננטי לאללה.
זאק אפרון- לפח
ג׳סטין ביבר- למזבלה
בקהאם- עלק פריטי בוי יא דבע. יש לבקהאם רצח בעיניים וקעקועים על כל הגוף. תראה את התמונות שלו עם קרחת.
רונאלדו- גבוה עם גנטיקה עילאית ומבנה גוף world class, וגם אתלט ברמה לא אנושית. הבנאדם מפוצץ טסטוסטרון.
אתה צודק אבל ששילוב של גבריות ואסתטיקה( לא יופי אסתטיקה) זה האידיאל. צ׳יינינג טאטום לדוגמא. אם אתה נראה ככה אתה חי ב god mod.
עוד דבר, תשים לב איך מסתכמות כל התגובות של הבנות( כוסיות, שמנות מכוערות לא מעניינות אותי) בנוגע לpretty boys.
תמיד זה משהו כזה "he is so beatiful! Please marry me".
לעומת זאת אצל אנשים כמו רנדי אורטון זה "i crave for your cock! Please fuk me ill submit to you anytime
מבין? אם אתה לא מאמין לי תבדוק בעצמך, צא מהבית ותראה מי מזיין את מי ומי בוכה שהוא בתול.
עוד דבר, תמצא לי pretty boy אחד בפורנו.
עוד דבר, כל הפריטי בויס האלה של הוליווד לא הגיעו לשם כי נשים מתות לשכב איתם, זה הכל validation. שיש לך פנים יפות high trust זה הכי קל להגיע למקומות האלה. לא אומר שאתה מושך.
עוד דבר, הנה לך רשימה של האנשים שזיינו הכי הרבה בנות:
http://www.1up.com/boards/posts/list/35541.page
אין פריטי בוי אחד באופק.
פאקינג למי קילמיסטר, הבנאדם הכי מכוער שראיתי בחיים השחיל 1200, וגם אין לו סטטוס כ-ז-ה גדול, הוא סולן של להקה שאם אתה לא אוהב את הסגנון לא שמעת עליה בכלל.
אם יהיה לי כוח ואני יחשוב שאתם לא מקרה אבוד אני עוד יזרוק לכם את האמת בפנים. בנתיים תמשיכו להתעסק בשיער 24/7 נראה לאן תגיעו.