קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אתם מבינים בסמלים?
    על ידי il90 בפורום America's Army
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-01-2008, 23:37
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-11-2007, 11:47
  3. אתם מבינים מזה?!!!?!?!
    על ידי Hermonethic בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-08-2007, 02:29
  4. לאיזה ארגון אתם שייכים? משהו נחמד
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 22:16
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:36
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 77

מבחן לראות אם אתם מבינים משהו בנשים - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כסף זה נייר ונייר עשוי מעץ אז כסף כן גודל על העצים

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אתה רואה את החיים יותר מדי שחור ולבן, תפנים את זה שהחיים הם לא ככה

זה לא או שאתה הארי סטיילס מ1D או שאתה רוני קולמן, יש הרבה באמצע, הכל עניין של איזון
    ההפך, אני גם חשוב כמוך. אני לא אוהב תמראה של הדוגמן, אבל גם לא אוהב תמראה של הדוב-קוף מהתמונה הראשונה. אני גם חושב משהו באמצע, סגנון דיוויד בקהאם - ילד יפה, עם זקן, עם שיער יפה ו"קוקסינלי" וכל זה.. או כמו זאק אפרון - שיער זקן וכו'

אבל אני כן חותם שהדוגמן האוכל בתחת מהתמונה השנייה מזיין יותר מהרוצח מהתמונה הראשונה ואני חותם לך כי אני מכיר כאלה ורוב הוליווד כאלה, איך הם הגיעו לשם בגלל האופי שלהם? או בגלל הפרצוף היפה והנשי שלהם?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי Alter_S צפיה בהודעה
    אתה רציני תגיד לי? אתה אומר לי שהבודיבלדרים שלי במכון מזיינים יותר מpretty boy? אתה חיי בסרט חחחחחחח
    צא מהסרט שלך גבר, בודיבלדר לא מושך כמעט אף אחד, והפרצוף המאיים שלו גם לא מושך אלא גורם לה לפחד ממנו כשהיא רואה אותו ברחוב ולרסס לו על הפנים כשהוא מתקרב...

ככה המוח שלך עובד - מנסה לפצות על זה שאין לך פרצוף יפה, אז אתה חושב שלא צריך אחד כזה

כל המפלצות שהבאת מזיינים אולי בנים בכלא, אבל הפריטי בוי מזיינים הרבה יותר מהם ואני חותם לך.

90% מהחתיכים של הוליווד הם פריטי בוי או פריטי בוי לשעבר שפשוט רק יותר זקנים היום.
    בראד פיט, אשטון קוצר, זאק אפרון, ג'סטין ביבר, ואפילו שחקני כדורגל מפורסמים: דיוויד בקהאם, כריסיטאנו רונאלדו

הזקן והקעקועים לא עושים אותם יותר מפחידים וגבריים, הם לא נראים מאיימים ועדיין נראים ילדים יפים.

עוד אוסיף קצת דברים מדעיים...:

- שיער מעיד על טסטסטורון וצעירות. כבר נקודה אחת לדוגמן
    - תווי פנים סימטריות ויפות מעידות על בריאות דבר שמושך בנות - עוד נקודה לדוגמן

ומה יש לבודיבילדר? פרצוף רוצח אי סימטרי וקרחת

THE GIRL WON!
    דבר ראשון יש לי פרצוף יותר יפה מ 90% מהאוכלוסיה.

עכשיו בוא נראה:
    בראד פיט- הוא לא פריטי בוי טהור, יש לו גולגולת רחבה וצוואר רחב. יש לו תמונות עם קרחת שהוא נראה לא פחות טוב מעם שיער.
    ועדיין אם אני לא טועה קראתי שלפני כל הפרסום שלו הוא היה בתול.
    אשטון קוצר- גבוה עם מסה נחמדה ואיזור עיניים דומיננטי לאללה.
    זאק אפרון- לפח
    ג׳סטין ביבר- למזבלה
    בקהאם- עלק פריטי בוי יא דבע. יש לבקהאם רצח בעיניים וקעקועים על כל הגוף. תראה את התמונות שלו עם קרחת.
    רונאלדו- גבוה עם גנטיקה עילאית ומבנה גוף world class, וגם אתלט ברמה לא אנושית. הבנאדם מפוצץ טסטוסטרון.

אתה צודק אבל ששילוב של גבריות ואסתטיקה( לא יופי אסתטיקה) זה האידיאל. צ׳יינינג טאטום לדוגמא. אם אתה נראה ככה אתה חי ב god mod.

עוד דבר, תשים לב איך מסתכמות כל התגובות של הבנות( כוסיות, שמנות מכוערות לא מעניינות אותי) בנוגע לpretty boys.
    תמיד זה משהו כזה "he is so beatiful! Please marry me".
    לעומת זאת אצל אנשים כמו רנדי אורטון זה "i crave for your cock! Please fuk me ill submit to you anytime

מבין? אם אתה לא מאמין לי תבדוק בעצמך, צא מהבית ותראה מי מזיין את מי ומי בוכה שהוא בתול.

עוד דבר, תמצא לי pretty boy אחד בפורנו.
    עוד דבר, כל הפריטי בויס האלה של הוליווד לא הגיעו לשם כי נשים מתות לשכב איתם, זה הכל validation. שיש לך פנים יפות high trust זה הכי קל להגיע למקומות האלה. לא אומר שאתה מושך.

עוד דבר, הנה לך רשימה של האנשים שזיינו הכי הרבה בנות:
    http://www.1up.com/boards/posts/list/35541.page
    אין פריטי בוי אחד באופק.
    פאקינג למי קילמיסטר, הבנאדם הכי מכוער שראיתי בחיים השחיל 1200, וגם אין לו סטטוס כ-ז-ה גדול, הוא סולן של להקה שאם אתה לא אוהב את הסגנון לא שמעת עליה בכלל.

אם יהיה לי כוח ואני יחשוב שאתם לא מקרה אבוד אני עוד יזרוק לכם את האמת בפנים. בנתיים תמשיכו להתעסק בשיער 24/7 נראה לאן תגיעו.

You feel intimidated asshole?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה

עכשיו בוא נראה:
    בראד פיט- הוא לא פריטי בוי טהור, יש לו גולגולת רחבה וצוואר רחב. יש לו תמונות עם קרחת שהוא נראה לא פחות טוב מעם שיער.
    זאק אפרון- לפח
    ג׳סטין ביבר- למזבלה
    בקהאם- עלק פריטי בוי יא דבע. יש לבקהאם רצח בעיניים וקעקועים על כל הגוף. תראה את התמונות שלו עם קרחת.
    רונאלדו- גבוה עם גנטיקה עילאית ומבנה גוף world class, וגם אתלט ברמה לא אנושית. הבנאדם מפוצץ טסטוסטרון.

אתה צודק אבל ששילוב של גבריות ואסתטיקה( לא יופי אסתטיקה) זה האידיאל. צ׳יינינג טאטום לדוגמא. אם אתה נראה ככה אתה חי ב god mod.

עוד דבר, תשים לב איך מסתכמות כל התגובות של הבנות( כוסיות, שמנות מכוערות לא מעניינות אותי) בנוגע לpretty boys.
    לעומת זאת אצל אנשים כמו רנדי אורטון זה "i crave for your cock! Please fuk me ill submit to you anytime

מבין? אם אתה לא מאמין לי תבדוק בעצמך, צא מהבית ותראה מי מזיין את מי ומי בוכה שהוא בתול.

עוד דבר, כל הפריטי בויס האלה של הוליווד לא הגיעו לשם כי נשים מתות לשכב איתם, זה הכל validation. שיש לך פנים יפות high trust זה הכי קל להגיע למקומות האלה. לא אומר שאתה מושך.

אין פריטי בוי אחד באופק.
    פאקינג למי קילמיסטר, הבנאדם הכי מכוער שראיתי בחיים השחיל 1200, וגם אין לו סטטוס כ-ז-ה גדול, הוא סולן של להקה שאם אתה לא אוהב את הסגנון לא שמעת עליה בכלל.

אם יהיה לי כוח ואני יחשוב שאתם לא מקרה אבוד אני עוד יזרוק לכם את האמת בפנים. בנתיים תמשיכו להתעסק בשיער 24/7 נראה לאן תגיעו.
    חחחחחחחחחחח לא רוצה לדעת איך הגעת לטבלה הזאת
    וזה ידוע שהסוג גברים שאתה מדבר עליהם מושכים בחורות בטירוף
    יש איזה אחד אצלי בעבודה מתאמן עם זה https://www.youtube.com/watch?v=IG8xxIzMecg
    קטן ממנו ממש בקצת רק מספיק ליראות במסעדה את כל המלצריות / מארחות איך הן לידו בשביל להבין(ספוילר : הם לא נרתעות כמו שאיזה דביל פה אמר)
    והבנאדם רחוק מלהיות פריטי בוי הוא עם שיניים עקומות וקרחת

אבל פה בארץ כל סוג של יופי תופס זה מה שאני נוכחתי לגלות...
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 30-12-2013 בשעה 19:54.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

עכשיו בוא נראה:
    זאק אפרון- לפח
    ג׳סטין ביבר- למזבלה

אין פריטי בוי אחד באופק.

אני אתחיל מהסוף - רשימת הזיינים הגדולים .. חחח יש לזה מקור ? כי סתם ראיתי רשימה.
    ושמע, אתה סותר את עצמך.. אתה אומר "פנים יפות" ואז אתה אומר "לא מושך" .. אבל ההגדרה של פנים יפות זה פנים מושכות זה מושך.. אני לא יודע איפה אתה חי.

ובנוגע לתגובות לpretty boy ול"גברים" זה סתם משהו שחירטטת, אני בטוח שבנות היו מתות להזדיין עם ג'סטין ביבר/זאק אפרון/ג'וני דפ מאשר עם רנדי אורטון שרוב הבנות חושבות ששרירים ברמה הזאת זה מוגזם. אז מאיפה הסקת המסקנות הלקויה שלך? כולן אומרות סימן שזה ככה. זה כמו שאמן פיתוי מתחיל עם מישהי היא אומרת לו לא ואז הוא אומר שהיא כן רוצה אותו.

ובנוגע לבקהאם, המבט רצח בעיניים? אחי לא הייתי פוחד ממנו ברחוב. כן הייתי פוחד מהשחור בתמונה ששמת בהתחלה אבל לא ממנו.
    והקעקועים לא מוסיפים לו בכלל. רוב הבנות גם חושבות שקעקועים זה סתם הורס. וזה בטח לא עושה אותו גברי וזה אפילו לא נראה טוב עליו חחח, קעקועים מתאימים לבודיבילדרים מהWWE לא לשחיף כמו בקהאם, שדרך אגב, מה שמחזק עוד יותר את זה שבקהאם הוא pretty boy ממוצע כי אין לו גוף. והוא משקיע בשיער שלו (להגדרתך, שיער קוקסינלי) ויש לו עגילים בשני האזניים.. סוג של ג'סטין ביבר עם זקן (שדרך אגב, זקן לא משנה תוי פנים ולא משנה את העובדה שהוא פריטי בוי)

לסיכום, יופי זה מושך. לא סתם זה יופי. אם ההגדרה של יופי זה היה כמו הזה בתמונה הראשונה, אז זאק אפרון לא היה יפה ולא היה מושך. גם עשיתי חיפוש בגוגל גם בעברית וגם באנגלית על סקרים/שאלות בפורומים וכולן ענו שעדיף פרצוף יפה מאשר גוף יפה ושפנים זה קודם לכל. אם תרצה אראה לך תאתרים.
    וזה דיי ידוע באופן כללי בפנים > גוף תשאל ידידות שלך
    נערך לאחרונה על ידי Alter_S; 30-12-2013 בשעה 20:08.

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אני אתחיל מהסוף - רשימת הזיינים הגדולים .. חחח יש לזה מקור ? כי סתם ראיתי רשימה.
    ושמע, אתה סותר את עצמך.. אתה אומר "פנים יפות" ואז אתה אומר "לא מושך" .. אבל ההגדרה של פנים יפות זה פנים מושכות זה מושך.. אני לא יודע איפה אתה חי.

ובנוגע לתגובות לpretty boy ול"גברים" זה סתם משהו שחירטטת, אני בטוח שבנות היו מתות להזדיין עם ג'סטין ביבר/זאק אפרון/ג'וני דפ מאשר עם רנדי אורטון שרוב הבנות חושבות ששרירים ברמה הזאת זה מוגזם. אז מאיפה הסקת המסקנות הלקויה שלך? כולן אומרות סימן שזה ככה. זה כמו שאמן פיתוי מתחיל עם מישהי היא אומרת לו לא ואז הוא אומר שהיא כן רוצה אותו.

ובנוגע לבקהאם, המבט רצח בעיניים? אחי לא הייתי פוחד ממנו ברחוב. כן הייתי פוחד מהשחור בתמונה ששמת בהתחלה אבל לא ממנו.
    והקעקועים לא מוסיפים לו בכלל. רוב הבנות גם חושבות שקעקועים זה סתם הורס. וזה בטח לא עושה אותו גברי וזה אפילו לא נראה טוב עליו חחח, קעקועים מתאימים לבודיבילדרים מהWWE לא לשחיף כמו בקהאם, שדרך אגב, מה שמחזק עוד יותר את זה שבקהאם הוא pretty boy ממוצע כי אין לו גוף. והוא משקיע בשיער שלו (להגדרתך, שיער קוקסינלי) ויש לו עגילים בשני האזניים.. סוג של ג'סטין ביבר עם זקן (שדרך אגב, זקן לא משנה תוי פנים ולא משנה את העובדה שהוא פריטי בוי)

לסיכום, יופי זה מושך. לא סתם זה יופי. אם ההגדרה של יופי זה היה כמו הזה בתמונה הראשונה, אז זאק אפרון לא היה יפה ולא היה מושך.

ובינתיים,בגיי-לנד

לך סודיני אחי, אתה נקניק.
    איפה אמרתי שגוף יותר חשוב מפנים? אתה גם אספרגר בנוסף לכל. פנים זה החלק הכי חשוב אצלך, זה מה שמגדיר אם אתה אלפא או בטא, גבר או twink.
    והרשימה הזאת לא אני המצאתי, תרשום top sex legends או משהו בסגנון ואתה תמצא את זה בכל מקום באינטרנט
    נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 30-12-2013 בשעה 20:22.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ובינתיים,בגיי-לנד

לך סודיני אחי, אתה נקניק.
    איפה אמרתי שגוף יותר חשוב מפנים? אתה גם אספרגר בנוסף לכל. פנים זה החלק הכי חשוב אצלך, זה מה שמגדיר אם אתה אלפא או בטא, גבר או twink.
    והרשימה הזאת לא אני המצאתי, תרשום top sex legends או משהו בסגנון ואתה תמצא את זה בכל מקום באינטרנט
    אז רגע אתה מביא לי תמונות של בודי בילדר עם זונות או בנות שמביאים בגלל הסטטוס והכסף שלהם? אני יכול להראות לך תמונה של אנשים שהם מכוערים לגמרי בלי גוף שמנים קרחים עם כאלה בנות.
    אחי אתה הבן אדם הכי מטומטם שאני מכיר.
    פשוט תהיה מציאותי תשאל ידידות שלך אם יש לך כאלה, נראה מה הן יגידו סבבה?

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אז רגע אתה מביא לי תמונות של בודי בילדר עם זונות או בנות שמביאים בגלל הסטטוס והכסף שלהם? אני יכול להראות לך תמונה של אנשים שהם מכוערים לגמרי בלי גוף שמנים קרחים עם כאלה בנות.
    אחי אתה הבן אדם הכי מטומטם שאני מכיר.
    פשוט תהיה מציאותי תשאל ידידות שלך אם יש לך כאלה, נראה מה הן יגידו סבבה?
    בכל האשכול הזה לא דיברתי על אנשים בלי גוף או אנשים שמנים, וגם שאתה אומר מכוערים קירחים אני מניח שאתה מדבר על ילדי כאפות ולא האלה שאני מדבר עליהם.
    די לאספרגר!!!
    ותגיד לי עוד לא למדת שמה שנקבה אומרת ומה שהיא עושה זה שני דברים שונים לחלוטין?? אפילו רב אמן פיתוי הולי סניה יודע את זה, אתה מאכזב אותי אחי.
    אם תראה לידידה שלך את רנדי אורטון ואת זאק אפרון היא כנראה תגיד זאק אפרון( תלוי כמה היא כוסית, ככל שהיא יותר כוסית ככה היא פחות תפחד להגיד רנדי)
    למרות שאחרי זה בלילה היא בטח תביא עליו ביד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בכל האשכול הזה לא דיברתי על אנשים בלי גוף או אנשים שמנים, וגם שאתה אומר מכוערים קירחים אני מניח שאתה מדבר על ילדי כאפות ולא האלה שאני מדבר עליהם.
    די לאספרגר!!!
    ותגיד לי עוד לא למדת שמה שנקבה אומרת ומה שהיא עושה זה שני דברים שונים לחלוטין?? אפילו רב אמן פיתוי הולי סניה יודע את זה, אתה מאכזב אותי אחי.
    אם תראה לידידה שלך את רנדי אורטון ואת זאק אפרון היא כנראה תגיד זאק אפרון( תלוי כמה היא כוסית, ככל שהיא יותר כוסית ככה היא פחות תפחד להגיד רנדי)
    למרות שאחרי זה בלילה היא בטח תביא עליו ביד.
    אתה מבין זאת הבעיה שלך, אתה חושב שבנות משקרות לך בדיוק כמו אמן פיתוי, כמו סטס. תבין, הן לא משקרות. הן אומרות לך את האמת.
    בגלל זה תמיד בנות מעלות תמונות של דוגמנים ואומרות "בעלייייי" ולא של רנדי אורטון וכאלה.
    אני לא אומר שרנדי אורטון לא מושך, זה די משתנה מבת לבת. יש כאלה שאוהבות אנשים כאלה.
    בכל מקרה אני לא חושב שזה נתון לויכוח שזאק אפרון הוא חתיך שבנות היו מתות להזדיין איתו, וכן הכוסיות שבינהן. פעם ראשונה שאני נתקל במישהו שלא חושב ככה.
    אני מבין שלא נסכים אחד עם השני אז חבל על הדיון...

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אתה מבין זאת הבעיה שלך, אתה חושב שבנות משקרות לך בדיוק כמו אמן פיתוי, כמו סטס. תבין, הן לא משקרות. הן אומרות לך את האמת.
    בגלל זה תמיד בנות מעלות תמונות של דוגמנים ואומרות "בעלייייי" ולא של רנדי אורטון וכאלה.
    אני לא אומר שרנדי אורטון לא מושך, זה די משתנה מבת לבת. יש כאלה שאוהבות אנשים כאלה.
    בכל מקרה אני לא חושב שזה נתון לויכוח שזאק אפרון הוא חתיך שבנות היו מתות להזדיין איתו, וכן הכוסיות שבינהן. פעם ראשונה שאני נתקל במישהו שלא חושב ככה.
    בגלל זה אתה בתול

בנות אומרות משהו ומתכוונות למשהו אחר
    נערך לאחרונה על ידי GA20; 30-12-2013 בשעה 20:39.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בגלל זה אתה בתול

בנות אומרות משהו ומתכוונות למשהו אחר
    וואלה אני לא בתול, אבל זכור לי שכתבת באשכול ממזמן פעם שאתה בתול ושאתה "לא לחוץ". יצאת אפס

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

וואלה אני לא בתול, אבל זכור לי שכתבת באשכול ממזמן פעם שאתה בתול ושאתה "לא לחוץ". יצאת אפס
    לא מתבייש בזה, מי ששואל אותי אני אומר דוגרי
    אני יכול לשקר כמו 99% מהאינטרנט, אבל אני לא, מבטיח לך שאם זה מה שהייתי מחפש זה היה קורה עוד בגיל 14 מקסימום, יש אנשים שונים שמעניינים אותם דברים אחרים
    רמת המיניות שלי נמוכה באופן די מוזר, לא בקטע של גיי, פשוט ככה
    לפעמים אני חושב שאני א-מיני

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בוא תסביר לי תהגיון שלך מר. לטאה למה אתה חושב שבנות יתביישו להגיד רנדי אורטון במקום זאק? מה ההגיון?!!? ועוד אני אספרגר חחח מושפע
    אם רנדי אורטון חתיך מושך ויותר מזאק היא תגיד אותו. למה לה לשקר? זה לא מוציא אותה טיפשה/שרמוטה היא פשוט אומרת מי יותר חתיך
    בחיי שלא ראיתי טיפשים כמוכם

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לא מתבייש בזה, מי ששואל אותי אני אומר דוגרי
    אני יכול לשקר כמו 99% מהאינטרנט, אבל אני לא, מבטיח לך שאם זה מה שהייתי מחפש זה היה קורה עוד בגיל 14 מקסימום, יש אנשים שונים שמעניינים אותם דברים אחרים
    רמת המיניות שלי נמוכה באופן די מוזר, לא בקטע של גיי, פשוט ככה
    לפעמים אני חושב שאני א-מיני
    אחי, בתול לא אומר לאחר בתול. זה דבילי. זה כמו שתגיד לי הומו במטרה לרדת עלי כשאתה בעצמך הומו

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

בנות אומרות דבר אחד ועושות דבר אחר, לא צריך להיות גאון כדי לדעת את זה ורק בטא מסורס יגיד לך אחרת.
    וזה שהן מעלות תמונות של דוגמנים ואומרות בעלי זה בדיוק מה שאני מדבר עליו, דוגמן נראה נשי, לא מאיים, ובטוח. הקאקולד המושלם שבנתיים אשתו תבגוד בו עם שחקני פוטבול או משהו כזה.
    פעם ראית בחורה אומרת על pretty boy משהו בסגנון "i want him to fuck me"? לא. זה תמיד אותה תמצית. תתחתן איתי, תעשה לי ילדים, אתה כל כך יפה.

צא מהבית, תראה מי מזיין, bad boys או pretty boys. בהצלחה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בנות אומרות דבר אחד ועושות דבר אחר, לא צריך להיות גאון כדי לדעת את זה ורק בטא מסורס יגיד לך אחרת.
    וזה שהן מעלות תמונות של דוגמנים ואומרות בעלי זה בדיוק מה שאני מדבר עליו, דוגמן נראה נשי, לא מאיים, ובטוח. הקאקולד המושלם שבנתיים אשתו תבגוד בו עם שחקני פוטבול או משהו כזה.
    פעם ראית בחורה אומרת על pretty boy משהו בסגנון "i want him to fuck me"? לא. זה תמיד אותה תמצית. תתחתן איתי, תעשה לי ילדים, אתה כל כך יפה.

צא מהבית, תראה מי מזיין, bad boys או pretty boys. בהצלחה
    מי אמר שpretty boys הם לא גם bad boys?
    דבר שני, הן לא כותבות את זה כי יש אשכרה אנשים שרואים את זה הן יצאו פאקינג שרמוטות חשבת על זה? ודרך אגב, לפחות תpretty boys מעלים למקומות ואומרים עליהם דברים, אבל עוד לא ראיתי מישהי מעלה תמונה של רנדי אורטון חחחחחחחחחחחחחחחחח
    ועוד דבר, אם רנדי אורטון היה מושך אז למה לה לשקר? למה? תסביר תהגיון, היא לא יוצאת טיפשה / שרמוטה היא אומרת פשוט מי מושך
    ומעניין שכולן משקרות, כוללןןן חושבות שרנדי אורטון הכי מושך אבל מפחדות להגיד אז אומרות "זאק אפרון"
    אתה מחלה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect