אז ככה:
-גובה, זה כבר ברור לכולם אני חושב.
-קו שיער גבוה, nw0 זה נשי ונראה בדיחה אחרי גיל 20. Nw2 זה האידיאל. ביום שתיראו יותר טוב עם nw2 מאשר nw0, אז תדעו שאתם אלפא.
-צבע שיער כהה, גם אצל אריות אלה עם הרעמה הכהה הם בדרך כלל האלפות עם הטסטוסטרון הגבוה.
-תספורת נורמלית וגברית, ולא של איזה אימו קוקסינל, אוי ואבוי זה יקבור כל אחד, גם פנים של ג׳ים מוריסון לא יצילו אותכם עם תספורת כזאת.
-רכסי גבות בולטים וחזקים, ראיתם את הרכסי גבות של הגורילה? ראיתם איזה מבט עצבני יש לה?
-עיניים קטנות, כאלה שמשדרות אני סקסי
-אף גדול ורחב, לא פינוקיו, אבל שהאף יהיה רחב ומאיים.
-שפתיים דקות, ולא כאלה שנראות כאילו הזריקו לך שם אסטרוגן.
-גולגולת מסיבית ורחבה
-זקן, לא חייב להיות יאסר עראפת אבל שתהיה לך את היכולת לגדל אותו. לג׳סטין ביבר אין את היכולת הזאת.
-צוואר רחב
-גרוגרת, בולטת זה טוב
-מבנה עצם רחב וגדול, כתפיים רחבות, מותניים צרות, רגליים גדולות ולא דקיקות כאלה.
-מסת שריר גדולה
-שיער גוף( לא כמו קוף אבל שיהיה לך קצת שיער בחזה ברגליים, איפה שאמור להיות.
-עור מחוספס, ולא כזה שכאילו מרחת עליו שמן גוף.
-צבע עור כהה, שיזוף
-זין גדול, סופר משמעותי, שום דבר לא צועק אני אלפא יותר מאיבר מין גדול, יש בנות שישכבו איתך רק בזכות זה.
-אחוז שומן נמוך
-קעקועים וצלקות, יעשו אותך יותר מפחיד.
עכשיו דברים שלא קשורים למראה:
-ריח, להיות קצת מלוכלך זה טוב, אבל לא מלוכלך בסגנון דוס מסריח או כאילו ישנת בפח זבל, אלא בסגנון של הכניסו אותך לכלוב עם עוד 10 גברים וקרעת את כולם לגזרים.
אם אתם אוהבים בשמים, אז כל הבשמים המתוקים הרכים והנשיים האלה שהולכים היום זה על הפנים, אתם רוצים משהו חזק וגברי, הנה כמה שאני ממליץ עליהם. Dior fahrenheit, yves saint lauren kouros, caron yatagan, azzaro pour home.
-קול, קול גבוה וציפציף זה ילד כאפות, עמוק ונמוך זה טוב.
-התנהגות, אתה צריך לאמץ התנהגות של פסיכופת עצבני חסר מעצורים, לא סתם כל המאפיונרים טובעים בכוס.
עם יש מולך נקבה שצריכה ללמוד נימוסים אל תפחד לתת לה איזה כאפה להרגיע אותה.
אם אתה נותן לנשים( ולגברים) לדרוך עליך אתה בושה.
אם אתה כל הזמן מחפש לרצות אנשים אתה בדיחה.
-שפת גוף, ג׳יימס בונד. די לתנועות המהירות והלחוצות האלה, די לריקודים אידיוטיים ודי לשבת כולך כפוף כמו איזה חילזון
-אתלטיות, איך היציאה שלך מהמקום? מהירות מירבית? כמה גבוה אתה מנתר?
-כוח פיזי ויכולת לגבור על גברים אחרים, אומניות לחימה וזה גם סבבה
-אתה לא נהיה חולה לעיתים קרובות.
-אנרגיה מינית גבוהה, שאפשר גם להמיר אותה למוטיבציה לעשות דברים.
-אתה יודע לזיין כמו שצריך ולא כמו איזה פאגוט שרוצה לעשות אהבה.
אם שחכתי משהו אני יוסיף אחר כך,
תבלו.

ציטוט ההודעה