קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. רשימה של הדברים הכי מעצבנים שיש
    על ידי Avi Rikan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-04-2011, 19:42
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 18:38
  3. ניסו סימן טוב - חזק אשא אותך
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

רשימה של הדברים שעושים אותך גבר

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ברירת מחדל רשימה של הדברים שעושים אותך גבר

אז ככה:
    -גובה, זה כבר ברור לכולם אני חושב.
    -קו שיער גבוה, nw0 זה נשי ונראה בדיחה אחרי גיל 20. Nw2 זה האידיאל. ביום שתיראו יותר טוב עם nw2 מאשר nw0, אז תדעו שאתם אלפא.
    -צבע שיער כהה, גם אצל אריות אלה עם הרעמה הכהה הם בדרך כלל האלפות עם הטסטוסטרון הגבוה.
    -תספורת נורמלית וגברית, ולא של איזה אימו קוקסינל, אוי ואבוי זה יקבור כל אחד, גם פנים של ג׳ים מוריסון לא יצילו אותכם עם תספורת כזאת.
    -רכסי גבות בולטים וחזקים, ראיתם את הרכסי גבות של הגורילה? ראיתם איזה מבט עצבני יש לה?
    -עיניים קטנות, כאלה שמשדרות אני סקסי
    -אף גדול ורחב, לא פינוקיו, אבל שהאף יהיה רחב ומאיים.
    -שפתיים דקות, ולא כאלה שנראות כאילו הזריקו לך שם אסטרוגן.
    -גולגולת מסיבית ורחבה
    -זקן, לא חייב להיות יאסר עראפת אבל שתהיה לך את היכולת לגדל אותו. לג׳סטין ביבר אין את היכולת הזאת.
    -צוואר רחב
    -גרוגרת, בולטת זה טוב
    -מבנה עצם רחב וגדול, כתפיים רחבות, מותניים צרות, רגליים גדולות ולא דקיקות כאלה.
    -מסת שריר גדולה
    -שיער גוף( לא כמו קוף אבל שיהיה לך קצת שיער בחזה ברגליים, איפה שאמור להיות.
    -עור מחוספס, ולא כזה שכאילו מרחת עליו שמן גוף.
    -צבע עור כהה, שיזוף
    -זין גדול, סופר משמעותי, שום דבר לא צועק אני אלפא יותר מאיבר מין גדול, יש בנות שישכבו איתך רק בזכות זה.
    -אחוז שומן נמוך
    -קעקועים וצלקות, יעשו אותך יותר מפחיד.

עכשיו דברים שלא קשורים למראה:
    -ריח, להיות קצת מלוכלך זה טוב, אבל לא מלוכלך בסגנון דוס מסריח או כאילו ישנת בפח זבל, אלא בסגנון של הכניסו אותך לכלוב עם עוד 10 גברים וקרעת את כולם לגזרים.
    אם אתם אוהבים בשמים, אז כל הבשמים המתוקים הרכים והנשיים האלה שהולכים היום זה על הפנים, אתם רוצים משהו חזק וגברי, הנה כמה שאני ממליץ עליהם. Dior fahrenheit, yves saint lauren kouros, caron yatagan, azzaro pour home.

-קול, קול גבוה וציפציף זה ילד כאפות, עמוק ונמוך זה טוב.

-התנהגות, אתה צריך לאמץ התנהגות של פסיכופת עצבני חסר מעצורים, לא סתם כל המאפיונרים טובעים בכוס.
    עם יש מולך נקבה שצריכה ללמוד נימוסים אל תפחד לתת לה איזה כאפה להרגיע אותה.
    אם אתה נותן לנשים( ולגברים) לדרוך עליך אתה בושה.
    אם אתה כל הזמן מחפש לרצות אנשים אתה בדיחה.

-שפת גוף, ג׳יימס בונד. די לתנועות המהירות והלחוצות האלה, די לריקודים אידיוטיים ודי לשבת כולך כפוף כמו איזה חילזון

-אתלטיות, איך היציאה שלך מהמקום? מהירות מירבית? כמה גבוה אתה מנתר?

-כוח פיזי ויכולת לגבור על גברים אחרים, אומניות לחימה וזה גם סבבה

-אתה לא נהיה חולה לעיתים קרובות.

-אנרגיה מינית גבוהה, שאפשר גם להמיר אותה למוטיבציה לעשות דברים.

-אתה יודע לזיין כמו שצריך ולא כמו איזה פאגוט שרוצה לעשות אהבה.

אם שחכתי משהו אני יוסיף אחר כך,
    תבלו.
    נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 31-12-2013 בשעה 08:05.

You feel intimidated asshole?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

LEGIT

בעיקר הקטע של ההתנהגות שתכלס זה הכי חשוב

אין לכם מושג כמה זה מושך התנהגות של אחד שיודע מה הוא רוצה מהחיים שלו ומתאבד על המטרה שלו ומשתמש בכל אמצעי שניתן כדי לכבוש תעולם הזה ולחיות תחיים הטובים

הרבה יותר מהישראלי השמוק הממוצע שבגיל שלי עוד מתלבט אם הוא יעשה תואר בגאוגרפיה או הוראה ועדיין תקוע בסרטים של הטיול הזול שהוא עשה בהודו תוך כדי המשמרת ביילו

זה חזק יותר מכל הLMS וזה תכלס מה שיוצר את הLMS עצמו. בלי אופי של פסיכופט חסר מעצורים שמתאבד על המטרה שלו בחיים לא יהיה לך כסף או כל הצלחה אחרת בחיים ותתנדנד כמו לולב בין המטרות שלך עד שתמצא את עצמך בגיל 28 גר עם ההורים נוסע באוטובוסים ועובד בשכר מינימום ושואל את עצמך איך לעזאזל הגעת לחרא הזה ואני רואה את זה קורה לכמה ילדים מהשכבה שלי שנתקעו כבר שנים בלופ של החרא הזה בזמן שאחרים התקדמו בחיים.

יש עוד צירוף מקרים - כל הילדים האלה שנתקעו בלופ של חרא חיים לא חוו חוויות שצריך לחוות בבצפר (אהבה ראשונה, נשיקה ראשונה, מסיבות, סקס ראשון וכו'...קיצר כל השטויות של הבני טיפשעשרה)

הם אולי חוו את זה אחרי התיכון ולא פעם אחת ולא פעמיים, אבל הם עדיין נשארו מה שהם היו בתיכון. ואני שומר על קשר עם כל השכבה שלי כולם כולל כולם ואני רואה לאיפה כל אחד הגיע.

וגם נניח שקרה נס (וזה לא יקרה) ויש לך LMS מושלם ויש לך אופי של כאפות רכרוכי שלא יודע מה הוא עושה עם החיים שלו
    זה יהיה הTURN OFF הכי גדול שתוכל לעשות, זה יותר גרוע מלהיות ילד כאפות והומלס

בנות שונאות את זה יותר מכל דבר אחד
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 31-12-2013 בשעה 02:07.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

וגם נניח שקרה נס (וזה לא יקרה) ויש לך LMS מושלם ויש לך אופי של כאפות רכרוכי שלא יודע מה הוא עושה עם החיים שלו
    זה יהיה הTURN OFF הכי גדול שתוכל לעשות, זה יותר גרוע מלהיות ילד כאפות והומלס

חחח כמו צוקרברג, עם הכסף שיש לו אני קורע את העולם לעשר חתיכות והוא בינתיים נשוי לאיזה אסייתית מכוערת שבאי בודד לא הייתי נוגע בה.
    אידיוט ממש

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה

חחח כמו צוקרברג, עם הכסף שיש לו אני קורע את העולם לעשר חתיכות והוא בינתיים נשוי לאיזה אסייתית מכוערת שבאי בודד לא הייתי נוגע בה.
    אידיוט ממש
    כסף זה כלי שבפני עצמו נייר חסר תועלת ששווה לתחת.

בידיים של רכרוכי וחלש הוא יהיה חלש כמוהו
    בידיים חזקות הוא יבנה אימפריות שייזכרו בכל מהלך ההיסטריה וישלטו בעולם (ראה ערך גולדמן זאקס, רוקפלר, רוטשילד, מורגן, פורד וכו')

אגב צוקרברג האפס הזה הולך ליפול בקרוב מאוד כי ממה ששמעתי הוא לא חתם על הסכם ממון עם עו''ד כהוא התחתן עם הכונפה שלו

מה שאומר שאם היא מחליטה להתגרש כל הכסף שלו עובר אליה והוא הולך להיות הומלס
    ושלום על צוקרברג

חוצמזה טוויטר/טאמבלר>פייסבוק עם הצנזורה המסריחה שלו שאי אפשר לעלות לשם תמונה של כוסית בלי בגדים לידך או לפטופ על התחת של מישי בלי לקבל צנזורה לתוך הפרצוף וכל מיני תמונות של OG KUSH ושטרות בלי שידפוק לך בילוש בדלת אחרי חצי דקה

וזה תכלס מה שמראה על חיים טובים לא לייקים בשקל תשעים ותגובות מלאות בצביעות שאתה תכלס עדיין בתול שמשחק אותה מאחורי המסך עם סטטוס מזוייף שכל אחד שפוגש אותך במציאות מבין שאתה ילד חרטא
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 31-12-2013 בשעה 02:18.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה אשכול שרוט צחקתי בקול כשקראתי

שמע בקשר למראה אני לא יכול לשנות יותר מדי חוץ מלהמשיך ללכת למכון כושר,אבל בקשר להתנהגות אני 100% נופל למה שאתה אומר

לא אכפת לי אחי,אני מתנהג לרובן בהתנהגות לא אכפתית ואם צריך אני אצעק עלייה ויקלל אותה חחח זה משהו אצלי בדם מאז שאני קטן ורוב האנשים שסובבים אותי מעידים על זה,כי רובם הם כמוני.

אגב זה סתם מחזק את מה שאני תמיד ותמיד יאמר פה בפורום,בנות גם נמשכות לגנגסטרים(גנגסטרים עם כסף) וזה משהו שאני רואה בעיינים שלי

הנה תראה סרטון של איזה ראפר ממונטריאול,מוכר בכל HOOD ובכל חור פה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ותסתכל על הסרטון הזה,רובם שמה מפחידים

אני לא יודע בקשר לשאר כי אני לא מכיר שמה אף אחד חוץ מ SLYCKY זה ששר בצרפתית

and this niggaa getting bitchess

#thotiannnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass everywhere

לא ישקר אני לא 100 אחוז מבחינת כל הדברים פה אבל יש כמה דברים שציינת כאן (שמן הסתם כולם מעידים על טסטוסטרון גבוה) שאלה היתרונות הכי גדולים שלי:
    1.גובה
    2.צבע יחסית כהה לא כמו איזה תימני או סודני אבל יותר כהה מהממוצע
    3.רכסי גבות עצומים חחח
    4.זקן
    5.אחוז שומן נמוך
    6.צלקות (אמת אמת) למרות שאני אישית די שונא את זה
    7.הכי חשוב... THE BEST FOR THE LAST חחחח PENIS... כבר יצא שבנות שמאוד רגילות לראות זרגים כבר הגיבו בפליאה לגביו חחחח זה הגיע למצב שהיו איזה 2 שאשכרה פחדו בהתחלה שזה יכנס בהן.. (ולא אני לא NIGGA או משהו כמו שהבנתם חחחח) בנוסף לזה שכחת עוד דבר שמעיד על טסטוסטרון שזה חרמנות.. בקטע הזה אני פשוט חושב שיש לי עודף אני מקבל זקפה לעתים די קרובות סתם ככה... ונדירות הפעמים שהחשק המיני שלי היה נמוך אני לא מהאנשים שאם הם גומרים הם מתעייפים אני פשוט רוצה להמשיך הלאה

לגבי אופי אז מאחד שהיה חנון רצח פעם וביישן תענוג גדול זה להפוך מבנאדם שמדבר לבנאדם שעושה.. מבנאדם שלא היה לו כלום עם בנות לבנאדם שחבר'ה מתקשרים אליו בוא תארגן סומכים עליך... מבנאדם שהיה פחדן בטירוף לבנאדם שזורק זין על כולם ולא סופר אף אחד ממטר.. האמת השינוי לא בא במכה אבל בתחילת הדרך לא חשבתי שאני יגיע למצב שאני יכול להתנהג לגמרי איך שבא לי.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 31-12-2013 בשעה 07:08.

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    לא ישקר אני לא 100 אחוז מבחינת כל הדברים פה אבל יש כמה דברים שציינת כאן (שמן הסתם כולם מעידים על טסטוסטרון גבוה) שאלה היתרונות הכי גדולים שלי:
    1.גובה
    2.צבע יחסית כהה לא כמו איזה תימני או סודני אבל יותר כהה מהממוצע
    3.רכסי גבות עצומים חחח
    4.זקן
    5.אחוז שומן נמוך
    6.צלקות (אמת אמת) למרות שאני אישית די שונא את זה
    7.הכי חשוב... THE BEST FOR THE LAST חחחח PENIS... כבר יצא שבנות שמאוד רגילות לראות זרגים כבר הגיבו בפליאה לגביו חחחח זה הגיע למצב שהיו איזה 2 שאשכרה פחדו בהתחלה שזה יכנס בהן.. (ולא אני לא NIGGA או משהו כמו שהבנתם חחחח) בנוסף לזה שכחת עוד דבר שמעיד על טסטוסטרון שזה חרמנות.. בקטע הזה אני פשוט חושב שיש לי עודף אני מקבל זקפה לעתים די קרובות סתם ככה... ונדירות הפעמים שהחשק המיני שלי היה נמוך אני לא מהאנשים שאם הם גומרים הם מתעייפים אני פשוט רוצה להמשיך הלאה

לגבי אופי אז מאחד שהיה חנון רצח פעם וביישן תענוג גדול זה להפוך מבנאדם שמדבר לבנאדם שעושה.. מבנאדם שלא היה לו כלום עם בנות לבנאדם שחבר'ה מתקשרים אליו בוא תארגן סומכים עליך... מבנאדם שהיה פחדן בטירוף לבנאדם שזורק זין על כולם ולא סופר אף אחד ממטר.. האמת השינוי לא בא במכה אבל בתחילת הדרך לא חשבתי שאני יגיע למצב שאני יכול להתנהג לגמרי איך שבא לי.
    מה האורך והעובי שלך?

אגב למי שלא יודע אפשר להגדיל אותו, לא כמו הסקאמים האלה בפורנו שאומרים לך תגדיל ב 7 אינץ׳ תוך שבוע.
    אבל תוך שנה שנתיים כל אחד יכול להפוך מקטן לממוצע וממוצע לגדול, מה שכן זה דורש התמדה זה לא קל

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מה האורך והעובי שלך?

אגב למי שלא יודע אפשר להגדיל אותו, לא כמו הסקאמים האלה בפורנו שאומרים לך תגדיל ב 7 אינץ׳ תוך שבוע.
    אבל תוך שנה שנתיים כל אחד יכול להפוך מקטן לממוצע וממוצע לגדול, מה שכן זה דורש התמדה זה לא קל
    שתף גבר, יש לי כל כך קטן ששכבתי עם מישהי מטר שלושים והיא אמרה שהיא לא מרגישה
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    שתף גבר, יש לי כל כך קטן ששכבתי עם מישהי מטר שלושים והיא אמרה שהיא לא מרגישה
    פה כל המידע שאתה צריך
    http://www.pegym.com/forums/

חחחחחחחח לאיזה דברים הגענו כאן... אורך איזה 19-20 ועובי נדמה לי איזה 5 חחחח (לא בטוח אבל זה מה שזכור לי) אבל אל תתפוס אותי במילה כי לפני הרבה מאוד זמן בדקתי את העניין חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

פה כל המידע שאתה צריך
    http://www.pegym.com/forums/
    עוד לא הבנת שזה סקאם כל השטויות האלה, ביום שתכיר מישהו שעשה שיטה מסויימת ועבד לו אז תגיד שיש דברים שהם לא סקאם

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ערבים?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    ערבים?
    ערבים מפוצצים טסטוסטרון
    גברים אחושרמוטה ערבים חבל שהם לא בצד שלנו

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

יש הכל חוץ מזה:
    שפתיים דקות, ולא כאלה שנראות כאילו הזריקו לך שם אסטרוגן
    לא מסכים איתך.
    יש לי שפתיים דיי עבות ומלאות כאלה (לא כמו של גיל ריבה, לא שפתיים של מוצץ) והרבה מהבחורות שהתנשקתי איתן אמרו לי שאני מנשק ממש טוב וחלק גדול מזה כי יש לי שפתיים מלאות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect