נכתב במקור על ידי
SmoliK
בשבילי הפורום הוא מקום לאנשים שחולקים אותו חלום בדרך כזאת או אחרת (לחיות חיים של כסף, HBB'S וטרולינג). מה גם, אם אני אשתף פה רעיון כזה או אחר אף אחד לא יגיד לי "אתה משוגע אתה לא תצליח", ההפך, אנשים פה יתעניינו וירצו לדעת איך אני מתכוון לעשות את זה.
אני האמת פשוט לא מוצא סיבה לשתף אנשים בחיים האמיתיים, אנשים שקרובים אלי, ברעיונות ושאיפות שלי. לא מרגיש שזה מדבר אליהם. בזמנו בתיכון היה לנו איזשהי שיחה עם המורה על איך אנחנו רואים את העתיד. אז כל אחד אמר "אממ צבא, לימודים, ומשכורת של 20 אלף" ואז כולם צחקו ואמרו "הלוואי עלי".
כאילו כן סבבה, 20 אלף זה לא רע וזה אפילו מעולה. אבל זה ה"חלום" שלכם? לעבוד 12 שעות ולהורויח 20 אלף בחודש?
חלום זה משהו חלומי, מצידי שהיו אומרים "להיות מיליארדר עד גיל 25", זה הרבה יותר חלום נורמלי מאשר לעבוד 12 ולהרוויח 20 אלף.
פשוט עצוב מה שהולך בעולם האמיתי, ובשביל זה יש כאן את הפורום, כי בשבילנו זה לא משוגע להרוויח 5 אלף ומעלה בחודש מעבודה פאסיבית באינטרנט, בשבילנו זה לא מטורף לשים זין על בחורות שנראות טוב, בעולם האמיתי זה לא ככה. בעולם האמיתי תן למישהו להרוויח 5 אלף בחודש פאסיבי והוא יגיד לך שהוא מסתפק בזה..
בשורה התחתונה אפילו שאני עתודאי ויש עלי כאן סתלבט קטן, אני ממש לא הולך להיות זונת מערכת. ולפי השעות וכמות התגובות השבועית שלי בפורום אתם בדיוק רואים כמה אני שם לעצמי זמן ספייר בשביל דברים שאני רוצה. להיות עתודאי זה רק הכלי ואחד האמצעים שלי להגיע לחלום שלי. לכל אחד הדרך שלו.