קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 01-03-2008, 16:49
  2. הצעה|רעיון טוב,פורום משחקי תפקידים כללי
    על ידי NigiriSushi בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-08-2007, 00:11
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

איך לא תיקחו רעיון טוב ותהפכו אותו לסיוט עבורכם

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך לא תיקחו רעיון טוב ותהפכו אותו לסיוט עבורכם

שלום חברים יקרים.
    רציתי לשתף ככה משהו שאני בטוח שיעזר פה.
    רצים כאן הרבה רעיונות ודברים באמת טובים לחיים בזמן האחרון במיוחד שכל האפאקספי עפו מיפה ויש דיבורים על כסף ועל איך העולם מתנהל באמת.
    להבהיר לכל החדשים וגם לאלה שרוצים באמת למצות את כל הרעיונות החדשים בחיים בדרך יעילה - אל תראו את מה שאתם חושבים ותשוויצו בזה ליד אנשים אחרים זה כמו לדבר סינית לידם , התגובות האפשריות היחידות שתקבלו מהחברה זה ( חולה נפש , מתנשא , חושב שהוא מלך , מה עושה נער כמוך שונה מאנשים "חכמים" ש"הגיעו למשהו בחיים") והרשימה לא נגמרת ותהיה יותר הזויה תלוי באנשים שאתם מסתובבים איתם או מדברים איתם.
    כדי להפיק משהו מהרעיונות האלו אתם צריכים לפעול ולפעול זה לא ללכת ולהוכח עם ההורים שלכם או לשכנע תחברים הכובעים שלכם זה לדעת בפנים את הסודות האלו ולדעת שהעולם לא נועד כדי שכולם ידעו אותם זה רק יזיק לכם ויבזבז לכם אנרגיות מיותרות וסתם תידפק .

זהו בעיקרון צאו ותהנו תעשו כסף תביאו בנות ותנו לאנשים סביבכם תחושה שאתם אחלה אנשים גאונים ומוצלחים אבל לא חולי נפש כי זה רק יזיק לכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

legit

אנשים שאין להם מושג וחצי איך העולם הזה עובד ואיך באמת עושים כסף אני פשוט לא מדבר איתם על זה ואם זה מגיע לזה אני מחרטט להם שאני חוסך ללימודים או חרטא אחרת

או במקרה הרע אם הם מגלים שיש לי "קצת" יותר מבן 18-25 ממוצע אני פשוט אומר שיש לי עסק כלשהו באינטרנט והם עוזבים את זה

אפילו אם אני אגיד פה בפורום את התוכנית שלי למליון דולר הראשון יחשבו שאני מטורף
    אבל עובדה אני מתקדם עם זה יפה מאוד והמטרה קרובה מתמיד
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

Lol

אם אני אומר משהו לבנאדם הלא נכון,הכלא מחכה לי

גם ככה רוב החברים שלי חושבים כמוני

אבל אנחנו שומרים את זה משאר האנשים במיוחד הלבנים.כבר ניסינו לדבר איתם,שאלנו אותם אם כסף מביא אושר,כמעט לכולם היו תגובות כמו "אוו זה תלוי בללהלבלה אבל עושר לא קונה אושר בלבלהלבהלבלהבלה"

בתאכלס היום הכי שמח שלי היה זה כשישבנו בין החברים ככה בלי ידידות,בלי משחקים,בלי אלכוהול,בלי כלום,התחלנו לדון על כלום ועל סתם,ומישהו זרק כסף וזה,תוך חמש דקות כ-ו-ל-ם הסכימו איתי שכסף מביא אושר ו-כ-ו-ל-ם מוכנים ללכת רחוק בשביל זה

זה היה היום שהבנתי שצריך ששחורים חושבים כמוני ושזה סוג האנשים שאני צריך להסתובב איתם

Money Over Everything!

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחח AWAKE עם כל הכבוד ל"חברים" אני בחיים לא הייתי סומך על אף אחד אם הייתי עושה משהו לא חוקי (לא שאני אי פעם יעשה או עשיתי)
    זה המתכון הראשון לנפילה

בלי לעליב אתה עדיין ילד ואתה תמים ואתה מאמין שהחברים השחורים שלך יעמדו לצידך באש ובמים וזה בולשיט ולא יותר מתקווה חסרת כל משמעות

גם לי היה פעם "החבר הכי טוב" והוא מכר אותי בשביל אינטרסים ובגללו הגעתי לשפל שלא דמיינתי את עצמי בו בסיוטים שלי, נשארתי בלי בנות, בלי חברים, בלי כסף, בלי כלום בזמן שהיה לי הכל

מזל שזה מאחורי מזמן כבר והוא קיבל את מה שמגיע לו מהיקום ואני חזרתי עם פי 10 ממה שהיה לי. אבל הוא חגג בזמן שהייתי שנשרפתי בגהנום במלוא מובן המילה והתחלתי להגיע לאנשים שלא חשבתי שאני יגיע אליהם והייתי ככה קרוב מלדפוק לעצמי תחיים.

והכל התחיל מהבן זונה הזבל הזה

מאז אני נותן לאנשים כמה שפחות יכולות להפיל איתי בלי שהם ייפלו בעצמם

אפילו על משפחה לא סומכים היום, אני מכיר משפחות שהתפרקו בגלל כסף, אחים שבגדו אחד בשני בגלל כסף, אני יכול לספר לך דברים שאתה לא תאמין ותחשוב שזה סרט אבל זה לא.

צא מהסרט הזה מהר.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 04-01-2014 בשעה 21:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    68
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    חחחחחח AWAKE עם כל הכבוד ל"חברים" אני בחיים לא הייתי סומך על אף אחד אם הייתי עושה משהו לא חוקי (לא שאני אי פעם יעשה או עשיתי)
    זה המתכון הראשון לנפילה

בלי לעליב אתה עדיין ילד ואתה תמים ואתה מאמין שהחברים השחורים שלך יעמדו לצידך באש ובמים וזה בולשיט ולא יותר מתקווה חסרת כל משמעות

גם לי היה פעם "החבר הכי טוב" והוא מכר אותי בשביל אינטרסים ובגללו הגעתי לשפל שלא דמיינתי את עצמי בו בסיוטים שלי, נשארתי בלי בנות, בלי חברים, בלי כסף, בלי כלום בזמן שהיה לי הכל

מזל שזה מאחורי מזמן כבר והוא קיבל את מה שמגיע לו מהיקום ואני חזרתי עם פי 10 ממה שהיה לי. אבל הוא חגג בזמן שהייתי שנשרפתי בגהנום במלוא מובן המילה והתחלתי להגיע לאנשים שלא חשבתי שאני יגיע אליהם והייתי ככה קרוב מלדפוק לעצמי תחיים.

והכל התחיל מהבן זונה הזבל הזה

מאז אני נותן לאנשים כמה שפחות יכולות להפיל איתי בלי שהם ייפלו בעצמם

אפילו על משפחה לא סומכים היום, אני מכיר משפחות שהתפרקו בגלל כסף, אחים שבגדו אחד בשני בגלל כסף, אני יכול לספר לך דברים שאתה לא תאמין ותחשוב שזה סרט אבל זה לא.

צא מהסרט הזה מהר.
    מה עם בייקר שבא אליך לארצות הברית? או שהוא סתם היה אלטר אגו שהמצאת?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Zyzz צפיה בהודעה
    מה עם בייקר שבא אליך לארצות הברית? או שהוא סתם היה אלטר אגו שהמצאת?
    אני בניגוד לAWAKE לא מלבין הון ומספר את זה לכל החברים שלי

כל מה שהוא יודע זה מה אני עושה לפרנסתי שאין בזה שום דבר לא חוקי
    זה שאני עושה יותר מרוב האכלוסיה וזה יכול לגרום לאנשים מסויימים לקנא זה כבר עניין אחר אפילו שהוא גם לא יודע בוודאות את המספרים וגם אתם לא והכל בגדר השערות ודמיון פרוע

עם הבן זונה שדפק אותי היה סיפור אחר וזה היה בתקופה שלא הייתי בפורום הזה בכלל

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי המאמין צפיה בהודעה
    שלום חברים יקרים.
    רציתי לשתף ככה משהו שאני בטוח שיעזר פה.
    רצים כאן הרבה רעיונות ודברים באמת טובים לחיים בזמן האחרון במיוחד שכל האפאקספי עפו מיפה ויש דיבורים על כסף ועל איך העולם מתנהל באמת.
    להבהיר לכל החדשים וגם לאלה שרוצים באמת למצות את כל הרעיונות החדשים בחיים בדרך יעילה - אל תראו את מה שאתם חושבים ותשוויצו בזה ליד אנשים אחרים זה כמו לדבר סינית לידם , התגובות האפשריות היחידות שתקבלו מהחברה זה ( חולה נפש , מתנשא , חושב שהוא מלך , מה עושה נער כמוך שונה מאנשים "חכמים" ש"הגיעו למשהו בחיים") והרשימה לא נגמרת ותהיה יותר הזויה תלוי באנשים שאתם מסתובבים איתם או מדברים איתם.
    כדי להפיק משהו מהרעיונות האלו אתם צריכים לפעול ולפעול זה לא ללכת ולהוכח עם ההורים שלכם או לשכנע תחברים הכובעים שלכם זה לדעת בפנים את הסודות האלו ולדעת שהעולם לא נועד כדי שכולם ידעו אותם זה רק יזיק לכם ויבזבז לכם אנרגיות מיותרות וסתם תידפק .

זהו בעיקרון צאו ותהנו תעשו כסף תביאו בנות ותנו לאנשים סביבכם תחושה שאתם אחלה אנשים גאונים ומוצלחים אבל לא חולי נפש כי זה רק יזיק לכם.
    אחלה פוסט אחי.
    מה שכן גם צריך לדעת לשלב בין הדבירם.. אם זה אומר להפסיד קצת כסף על חשבון העבודה בשביל לצאת ולהנות אני בעד. צריך תמיד גם למצוא ת'איזון שזה אומר לצאת הרבה אבל ברמה שהכסף יספיק לך ולא תצטרך להתקמצן, וכדי לעשות הרבה כסף צריך גם לעבוד הרבה אבל גם פה צריך איזון ולנסות לעבוד כמה שבא לך וכמה שמספיק לך

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני בניגוד לAWAKE לא מלבין הון ומספר את זה לכל החברים שלי

כל מה שהוא יודע זה מה אני עושה לפרנסתי שאין בזה שום דבר לא חוקי
    זה שאני עושה יותר מרוב האכלוסיה וזה יכול לגרום לאנשים מסויימים לקנא זה כבר עניין אחר אפילו שהוא גם לא יודע בוודאות את המספרים וגם אתם לא והכל בגדר השערות ודמיון פרוע

עם הבן זונה שדפק אותי היה סיפור אחר וזה היה בתקופה שלא הייתי בפורום הזה בכלל
    חחחח מה אני מלבין?
    לא מבין את המושגים האלו בעברית,תסביר באנגלית

אני לא מספר שום דבר לחברים שלי,אני עושה כסף,וכסף עם אנשים ששווים את הזמן שלי

בלי שטויות,בלי סמים,ובלי סיכונים מיותרים.

הקטע הוא שאני אפילו לא בטוח אם מה שאני עושה הוא ולא חוקי,ברור לי שזה פוגע באנשים מסויימים שמה איפה שהוא למעלה,ושאם אני יתפס יהיה לי משהו 100%,אבל עד עכשיו לא באמת ראיתי אנשים שנתפסים על זה,ואלו שהלכו להתפס,זיינו את השכל ויצאו מי זה חלק.

1-תלמדו לזיין את השכל
    2-אף פעם אל תקחו סיכונים
    3-תנו לאנשים לחשוב את מה שהם רוצים לחשוב

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

צודק אחי,
    למדתי את זה בדרך הקשה.

גרמתי לכמה אנשים לחשוב עלי שאני קצת משוגע. לא חוזר על זה יותר.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חח נחוי אני מדמיין את זה ונקרע מצחוק,

"עפתי מהצבא ולא בא לי לשרת את הרסר הטיפש כמו כל עתודאים המסכנים האלה! ובכלל השכלה פורמלית היא לעניים! ולא בא לי להיות זונת מערכת אז החלטתי להשקיע תזמן בSEO וAFFILIATE ועשיתי מזה הכנסה פסיבית והכנסתי לבוס המעצבן שלי בעבודה זין בתחת והתפטרתי, עכשיו אני מתכנן לעזוב לרוסיה כי נמאס לי מהישראליות הקובבות! נמאס לי מהמדינה הזאת מה אני עושה פה יש פה רק ערסים בבונים וכונפות רוצה לרוסיההההההההההה"

אחרי 5 דקות מזמינים לך אמבולנס לאברבנל

תאמין לי הפורום הזה הוא מפלט לפסיכופטים שמתחבאים מאחורי מסיכת שפיות
    זה מה שמושך אותנו לפה ואנחנו לא מפסיקים לחזור לפה כל פעם מחדש
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 04-01-2014 בשעה 23:40.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_nahuy צפיה בהודעה
    צודק אחי,
    למדתי את זה בדרך הקשה.

גרמתי לכמה אנשים לחשוב עלי שאני קצת משוגע. לא חוזר על זה יותר.

"עפתי מהצבא ולא בא לי לשרת את הרסר הטיפש כמו כל עתודאים המסכנים האלה! ובכלל השכלה פורמלית היא לעניים! ולא בא לי להיות זונת מערכת אז החלטתי להשקיע תזמן בSEO וAFFILIATE ועשיתי מזה הכנסה פסיבית והכנסתי לבוס המעצבן שלי בעבודה זין בתחת והתפטרתי, עכשיו אני מתכנן לעזוב לרוסיה כי נמאס לי מהישראליות הקובבות! נמאס לי מהמדינה הזאת מה אני עושה פה יש פה רק ערסים בבונים וכונפות רוצה לרוסיההההההההההה"

בשבילי הפורום הוא מקום לאנשים שחולקים אותו חלום בדרך כזאת או אחרת (לחיות חיים של כסף, HBB'S וטרולינג). מה גם, אם אני אשתף פה רעיון כזה או אחר אף אחד לא יגיד לי "אתה משוגע אתה לא תצליח", ההפך, אנשים פה יתעניינו וירצו לדעת איך אני מתכוון לעשות את זה.

אני האמת פשוט לא מוצא סיבה לשתף אנשים בחיים האמיתיים, אנשים שקרובים אלי, ברעיונות ושאיפות שלי. לא מרגיש שזה מדבר אליהם. בזמנו בתיכון היה לנו איזשהי שיחה עם המורה על איך אנחנו רואים את העתיד. אז כל אחד אמר "אממ צבא, לימודים, ומשכורת של 20 אלף" ואז כולם צחקו ואמרו "הלוואי עלי".

כאילו כן סבבה, 20 אלף זה לא רע וזה אפילו מעולה. אבל זה ה"חלום" שלכם? לעבוד 12 שעות ולהורויח 20 אלף בחודש?
    חלום זה משהו חלומי, מצידי שהיו אומרים "להיות מיליארדר עד גיל 25", זה הרבה יותר חלום נורמלי מאשר לעבוד 12 ולהרוויח 20 אלף.

פשוט עצוב מה שהולך בעולם האמיתי, ובשביל זה יש כאן את הפורום, כי בשבילנו זה לא משוגע להרוויח 5 אלף ומעלה בחודש מעבודה פאסיבית באינטרנט, בשבילנו זה לא מטורף לשים זין על בחורות שנראות טוב, בעולם האמיתי זה לא ככה. בעולם האמיתי תן למישהו להרוויח 5 אלף בחודש פאסיבי והוא יגיד לך שהוא מסתפק בזה..

בשורה התחתונה אפילו שאני עתודאי ויש עלי כאן סתלבט קטן, אני ממש לא הולך להיות זונת מערכת. ולפי השעות וכמות התגובות השבועית שלי בפורום אתם בדיוק רואים כמה אני שם לעצמי זמן ספייר בשביל דברים שאני רוצה. להיות עתודאי זה רק הכלי ואחד האמצעים שלי להגיע לחלום שלי. לכל אחד הדרך שלו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ביגי
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    בשבילי הפורום הוא מקום לאנשים שחולקים אותו חלום בדרך כזאת או אחרת (לחיות חיים של כסף, HBB'S וטרולינג). מה גם, אם אני אשתף פה רעיון כזה או אחר אף אחד לא יגיד לי "אתה משוגע אתה לא תצליח", ההפך, אנשים פה יתעניינו וירצו לדעת איך אני מתכוון לעשות את זה.

אני האמת פשוט לא מוצא סיבה לשתף אנשים בחיים האמיתיים, אנשים שקרובים אלי, ברעיונות ושאיפות שלי. לא מרגיש שזה מדבר אליהם. בזמנו בתיכון היה לנו איזשהי שיחה עם המורה על איך אנחנו רואים את העתיד. אז כל אחד אמר "אממ צבא, לימודים, ומשכורת של 20 אלף" ואז כולם צחקו ואמרו "הלוואי עלי".

כאילו כן סבבה, 20 אלף זה לא רע וזה אפילו מעולה. אבל זה ה"חלום" שלכם? לעבוד 12 שעות ולהורויח 20 אלף בחודש?
    חלום זה משהו חלומי, מצידי שהיו אומרים "להיות מיליארדר עד גיל 25", זה הרבה יותר חלום נורמלי מאשר לעבוד 12 ולהרוויח 20 אלף.

פשוט עצוב מה שהולך בעולם האמיתי, ובשביל זה יש כאן את הפורום, כי בשבילנו זה לא משוגע להרוויח 5 אלף ומעלה בחודש מעבודה פאסיבית באינטרנט, בשבילנו זה לא מטורף לשים זין על בחורות שנראות טוב, בעולם האמיתי זה לא ככה. בעולם האמיתי תן למישהו להרוויח 5 אלף בחודש פאסיבי והוא יגיד לך שהוא מסתפק בזה..

בשורה התחתונה אפילו שאני עתודאי ויש עלי כאן סתלבט קטן, אני ממש לא הולך להיות זונת מערכת. ולפי השעות וכמות התגובות השבועית שלי בפורום אתם בדיוק רואים כמה אני שם לעצמי זמן ספייר בשביל דברים שאני רוצה. להיות עתודאי זה רק הכלי ואחד האמצעים שלי להגיע לחלום שלי. לכל אחד הדרך שלו.
    על מה בדיוק אתה מזיין את השכל, אתה הזונת מערכת הכי גדולה שיכולה להיות, אבל אם אתה אומר אז..
    כי אני אישית לא רואה מישהו עתודאי נהיה מצליח בחיים ולא כמו צוקרברג והוא לפחות נהנה ממה שהוא עושה(וההוכחה היא שהוא לא מוכר את הפייסבוק עד עכשיו)
    נערך לאחרונה על ידי B.I.G; 04-01-2014 בשעה 23:56.

משתמש מתחיל האוואטר של ED_nahuy
    שם פרטי
    אידי
    לייקים
    132
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה דיי קרוב תאמת

דיברתי בעיקר על הקטע הזה של השכירים והקטע שהבנות פה חיות קצת בסרט ברובן בניגוד לאאתה יודע איזה מדינה..

ואגב כל הAFFILIATES וההתעסקויות האלה גמרתי איתן סוג של. בזכותן ובזכות משהו אצלי שנכשל ועזבתי, הכרתי אנשים טובים ש"לקחו אותי תחת חסותם" שכבר עשו דברים בחיים שלהם. יש לי סוג של "גורו" כרגע. הכיר לי את כל העולם ואחותו.
    בקיצור לא מתעסק בזה כבר, כל הרווחים של זה הולכים לחשבון של העסק ומשם אני מקבל מזה רק 30 ומשהו אחוז.
    היום אני כבר לגמרי לגמרי במקום אחר.

אני גם תקוע בארץ ל6-7 חודשים הקרובים בגלל זה.
    אבל יש תכניות על ברזיל, תאילנד ואוקראינה ברגע שהנוכחות שלי לא תהיה קריטית.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

אני כבר מזמן מאסתי בלנסות להחדיר לזונות מערכת את השקפת העולםש שלי. אחד ששואל אותי מה אני הולך לעשות בחיים אני אומר לו לא יודע אחי נראה, ומחליף נושא

You feel intimidated asshole?

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי B.I.G צפיה בהודעה
    על מה בדיוק אתה מזיין את השכל, אתה הזונת מערכת הכי גדולה שיכולה להיות, אבל אם אתה אומר אז..
    כי אני אישית לא רואה מישהו עתודאי נהיה מצליח בחיים ולא כמו צוקרברג והוא לפחות נהנה ממה שהוא עושה(וההוכחה היא שהוא לא מוכר את הפייסבוק עד עכשיו)
    טוב אחי צודק אני פורש מעתודה כדי להצליח כמוך..
    עד מתי אנשים שלא עברו צו ראשון מדברים על עתודה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect