אין לו טסטוסטרון גבוה בכלל, כל איזור העיניים שלו submissive אחו שרמוטה, והוא כולו twink עם ראש בגודל של כוס פלסטיק.
אחד כזה אתה מביא לו צ׳יטולה לנחיר הוא עף שתי מטר אחורה
Pretty gorgeous feminine boy
Masculine alpha testosterone oozing beast
אין לו טסטוסטרון גבוה בכלל, כל איזור העיניים שלו submissive אחו שרמוטה, והוא כולו twink עם ראש בגודל של כוס פלסטיק.
אחד כזה אתה מביא לו צ׳יטולה לנחיר הוא עף שתי מטר אחורה
You feel intimidated asshole?
|
|
טיילר תראה מה עשית לפורוםםם.
אם אתם לא יפים תנסו למקסס את זה וזהו
אבל כסףףף, תחשבו ככה על כסף ואתם תחיו טוב
לא לא לא
להיות יפה לא יביא לך 7+
זה יביא לך שמנות ומכוערות שצריכות להתפשר על בינוניות אז הן הולכות על ה pretty boys
בשביל להביא כוסית אתה צריך שיהיה בך קמצוץ של גבריות.
אתה חייב להראות קצת מאיים.
אם גברים שמים עליך זין ומתייחסים אליך כאילו אתה ילד ונשים כל הזמן קוראות לך חמוד ומקסים וכל החרא הזה אז עד שתשנה את עצמך אתה יכול להגיד ביי ביי לחזה גדול.
יש בנות שימשכו יותר לסוג ה"יפה" ויש בנות שימשכו יותר לסוג ה"גברי", כמו שלגברים יש טעם שונה בנשים ככה גם לנשים
לא. לא.לא.
אינעל רבאק.לא!
אף גבר לא מעדיף מישהי שטוחה על פני מישהי עם ציצי ותחת. אף גבר.
ואף אישה לא מעדיפה ילדון על פני חיה מוצפת טסטוסטרון. ( מה שקורה בפועל זה שהכוסיות הולכות עם הטסטוסטרון, והמכוערות והפריטי בויז מתפשרים אחד על השני)
, בכל אחד מאיתנו יש אינסטינקים פראיים ואנחנו לא יכולים להילחם בזה , ולא משנה כמה המדיה תשטוף לכם את המוח. בר רפאלי שהיא נחשבת בפני המדיה לאיזה אלוהים היא כלום לעומת מה שיש בחוץ.
זה ביולוגיה ואבולוציה בת מאות מיליוני שנה.
בסופו של יום כל עוד היא לא לסבית, מה שמרטיט לה את הכוס זה מראה גברי, מאיים, וחזק. ולא ילד יפה, ולא משנה כמה הוא יפה.
זהו! סוף פסוק.
תתחילו להפנים כבר.
צודק 100000%
אני עדיין נלחם להשיג את הלוק הגברי יותר, מתאמן במכון, מגדל זקן (לא של נסראללה) , אבל הקטע שאין לי זקן מלא, יש לי בצדדים, זה מגניב כזה כי זה מין מסגרת רק על הקווים של הלסת, ואני לא צריך לסדר את זה חוץ מלדאוג לאורך ולהוריד מהגרון, אבל זה לא משתווה לזקן מלא חחח
קעקוע אני לא אעשה, זה פשוט לא מתאים לי, בשביל שיזוף אני מחכה לקיץ
למזלי אני חיה גובה 1.86 היתי שנה במכון עליתי ל 85 קילו עם גנטיקה מטורפת כמעט בלי אחוזי שומן אני נראה יחסית ענק בכל מקום שאני הולך יש לי מראה מאוד גברי במיוחד עכשיו עם הגוף שגדל גבות מטורפות אף דומיננטי לסת גדולה בקיצור יצא לי בול ( ZYZZ HERE I COME)
שיט פאקק
באתי לגמור על התמונה של זאין ואז ראיתי תכושי עכשיו יש לי כאב ביצים
זרום גם עם גייז
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES