99% מהאנשים יגמרו בדיוק כמוהו - WORKCEL קירח שעצבני על כל העולם עלדברים שפשוט לא מעניינים אף אחד.
עשה לי את היום החרא הזה
http://video.cnbc.com/gallery/?play=1&video=3000233316
99% מהאנשים יגמרו בדיוק כמוהו - WORKCEL קירח שעצבני על כל העולם עלדברים שפשוט לא מעניינים אף אחד.
עשה לי את היום החרא הזה
http://video.cnbc.com/gallery/?play=1&video=3000233316
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
הראשון כן,הוא מסתובב עם ערבים וערסים לרוב,והוא באותו עסק שאני נמצא(אנחנו פרטרנים אפשר להגיד ואני מחכה שהוא יחזור מ CUBA כדי להמשיך את העסק וכדי לפרסם פה תמונות להייטרים שלי)
והוא עשה גם מלא שטויות והסתבך
השני סתם JUNKY מזדיין לא שווה את הזמן שלי מעשן כל יום ומסניף קוק(אני רציני) אף פעם לא באמת אהבתי אותו,הוא חושב שאני חבר שלו אבל את האמת אני סתם MIRER שלו בגלל הבחורות אז אני שומר איתו קשר,וגם המסיבות שהוא עושה זה משהו שצריך לחוות(הבית שלו נמצא ליד נחל ענקי והבית שלו ענקיי,הורים ממש עשירים)
זהו זה הכל
ואגב מלך הלטאות,תפסיק לעודד פה אנשים לעשות שטויות ולהיות פושעים מה זה החרא הזה
חברס צריך להיות עם ראש על הכתפיים,צריך להיות מאיים,וצריך להראות כמה שיותר גברי,אבל לא צריך את הכלא בשביל זה ולא צריך כל מיני צלקות.
מכון כושר,קעקועים,זין גדול,וזקן קטן זה מספיק.
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 07-01-2014 בשעה 23:38.
הוא יותר מדי ALL IN בתאוריה שלו, היא נכונה ואי אפשר להתווכח עם זה
אבל הוא שוכח דבר אחד, בני אדם זה לא דבר מוחלט
רוב הבחורות יעדיפו את הגבר גבר, אבל יש גם בחורות שיעידפו PRETTY BOYS והן נראות מצויין
אף פעם אי אפשר להכליל וזאת הטעות היחידה שהוא עשה, אבל התאוריה שלו היא עובדה
גברי > יפה
אגב, אמרת בתגובה שלך "PRETTY BOYS עשירים"
ברגע שאתה מוסיף עוד גורם למשווה, דהיינו, כסף. אתה משנה את המאזן
אם זה BAD BOY עני מול PRETTY BOY עשיר הפריטי ימשוך יותר, כי בין הבחורות שימשכו יהיו גם כאלו שירצו כסף
בתכלס לBAD BOY יש הרבה יותר סקס אפיל , בחורה תעדיף עשיר שיהיה חבר שלה ויפנק אותה במתנות חומריות ובאדבוי מהצד שיפנק אותה במיטה
לא מעודד אף אחד לעשות שום דבר. אני רק מביא לכם עובדות על מה שקורה בחיים. אתם ילדים גדולים תסיקו את המסקנות שלכם.
מתי סתרו אותי? ואני מניח שגוף יפה ואסתטי בשבילך זה משהו כמו דוגמן של אברקרומבי. בקיצור אתה רוצה להיות pretty boy.
נדיר. זה שקול לגבר שיעדיף מישהי שטוחה על פני מישהי עם ציצי ותחת. אמרתי את זה כבר
You feel intimidated asshole?
מה בעיה בגוף של דוגמן אברקרומבי? אם אני מחטב עכשיו יש לי גוף כזה בדיוק ותאמין לי או לא, זה עדיף פי 100 מגוף של אחד מגעיל כמו אליוט הולס או רוני קולמן, לא תמיד מה שיותר גדול יותר טוב...
לא חסר בנות עם ציצי ותחת שיוצאות עם שחיפים מתים שעוד שניה מתפרקים לך מרוב שהם שחיפים. ושאני אומר שחיף אני מדבר על אחד 54 קילו על מטר 80, לא שחיף במובנים במפגרים של פיתוח גוף כי כולם שם חיים בסרט שלזר אנגלוב טבעי
אם אני מעמיד עכשיו דוגמן של אברקרומבי, גם עם הפרצוף הכי גיי והכי נשי שתמצא, ליד מכוערים בBEAR MODE כאלה ששוקלים 90 קילו על 20 אחוז שומן (שאגב זאת האכלוסיה שהכי מתבכיינת באינטרנט שאין להם בנות אתם מוזמנים לגלוש בפורומים של פיתוח גוף ולראות בעצמכם), וכל מיני יצורים כמו אליוט הולס, כולן יעדיפו את הדוגמן כולל הכוסיות שכולם פה כל כך מדברים עליהן
הדבר היחידי שעדיף מזה זה את הגוף של JEFF SEID וZYZZ ושאר הדוגמני פיטנס זה אני מודה, אבל אי אפשר להשיג אותו בלי חומרים כך או כך או בלי גנטיקה של אחד מליון שאם היה לכם אותה לא הייתם גולשים בפורום הזה אלא הולכים לאיזה משחק בNBA או פוטבול ועושים מליונים רק כי אתם נושמים...
ככה שגוף כזה זה הדבר הכי טוב שאתה יכול להשיג טבעי ומי שאומר אחרת מזיין תשכל ובחיים לא התאמן
חטוב ו"קטן">אחוז שומן גבוה ו"גדול".
חטוב וגדול=חומרים או גנטיקה של איזה שחקן פוטבול שאין פה לאף אחד
בשביל 99% מהאכלוסיה, גוף של דוגמן אברקרומבי נחשב אסתטי
בשביל 1% של MISCERים טיפשים, לא
לאדע מה אתכם אני מעדיף ללכת עם הרוב במקרה כזה ולא להקשיב להייטרים 90 קילו 20 אחוז שומן שאומרים לך שאתה
"שחיף מדי" כי אתה לא נראה כמו ZYZZ ואתה טבעי (שגם חלק אומרים שגם הוא שחיף, קיצר חיים בסרט שם כולם)
אני מעדיף שבנות יחמיאו לי על הגוף שלי מאשר חבורה של בנים מנודים מהחברה שכל היום בוכים למה בנות לא שמות עליהם והם אוהבות "שחיפים" בפורומים של טרולים...אם הן אוהבות שחיפים אז תהיה שחיף בעצמך וילך לך, לא ככה? אם כן אז למה הם מתעקשים?
THATS IT BRAHS
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 08-01-2014 בשעה 12:34.
נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 08-01-2014 בשעה 13:15.
You feel intimidated asshole?
שמע זה גוף בנזונה לא אומר שלא
השאלה הנשאלת היא
הוא טבעי????
יהודים יקרים גוג ומגוג קרב אנא התחזקו בעזרת השם שהכל נהיה בדברו
שָׁלוֹם עֲלֵיכֶם מַלְאֲכֵי הַשָּׁרֵת מַלְאֲכֵי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא
בּוֹאֲכֶם לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָּׁלוֹם מַלְאֲכֵי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא
בָּרְכוּנִי לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָּׁלוֹם מַלְאָכִי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא
בְּשִבְתְכֶם לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָּׁלוֹם מַלְאָכִי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא
צֵאתְכֶם לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָּׁלוֹם מַלְאָכִי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא
שבת שלום אחים יקרים שלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח
זו בדיוק הנקודה שלי בכל העניין...
ולקחת סטרואידים זה לא אופציה
להסתכן בהתקרחות בשביל גוף יפה זה לא שווה את זה, עדיף להיות עם שיער ועם גוף של דוגמן אברקרומבי מאשר קירח ועם גוף של ZYZZ
קירח עם גוף יפה זה מגעיל ומושך רק גרושות בנות 30, אם ZYZZ היה קירח הוא היה אינסל
כוסיות בנות 21 ומטה שונאות תמראה הזה של הקירח השרירי, זה מגעיל אותן
חוץ מכושים ולטינוס להם מותר להיות קירחים וזה לפעמים עובר להם עם הפוזה של הTHUG
ללבנים זה מגעיל