קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. New Sign for the Pretty Boy H92S
    על ידי SoulMan בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 15-06-2009, 12:20
  2. K-MARO - Million Dollar Boy
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-08-2006, 19:20
  3. DJ Wiz Kid Droppin' Dimes HOLLA AT YA BOY
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 17:40
  4. The Game: What Happened To Dat Boy (freestyle)
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 23:37
  5. DJ NeoX - Cosmic Boy
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 17:59
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

תמצאו לי pretty boy בפורנו - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

99% מהאנשים יגמרו בדיוק כמוהו - WORKCEL קירח שעצבני על כל העולם עלדברים שפשוט לא מעניינים אף אחד.

עשה לי את היום החרא הזה

http://video.cnbc.com/gallery/?play=1&video=3000233316
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אגב עם חבר שלך הוא גם אחד שעושה בלגן ומסתבך עם החוק כמו שאתה מפרסם פה אז זה מושך אחושרמוטה ונכנס בדיוק לדברים שאני מטיף לכם פה.
    הראשון כן,הוא מסתובב עם ערבים וערסים לרוב,והוא באותו עסק שאני נמצא(אנחנו פרטרנים אפשר להגיד ואני מחכה שהוא יחזור מ CUBA כדי להמשיך את העסק וכדי לפרסם פה תמונות להייטרים שלי)

והוא עשה גם מלא שטויות והסתבך

השני סתם JUNKY מזדיין לא שווה את הזמן שלי מעשן כל יום ומסניף קוק(אני רציני) אף פעם לא באמת אהבתי אותו,הוא חושב שאני חבר שלו אבל את האמת אני סתם MIRER שלו בגלל הבחורות אז אני שומר איתו קשר,וגם המסיבות שהוא עושה זה משהו שצריך לחוות(הבית שלו נמצא ליד נחל ענקי והבית שלו ענקיי,הורים ממש עשירים)

זהו זה הכל

ואגב מלך הלטאות,תפסיק לעודד פה אנשים לעשות שטויות ולהיות פושעים מה זה החרא הזה

חברס צריך להיות עם ראש על הכתפיים,צריך להיות מאיים,וצריך להראות כמה שיותר גברי,אבל לא צריך את הכלא בשביל זה ולא צריך כל מיני צלקות.
    מכון כושר,קעקועים,זין גדול,וזקן קטן זה מספיק.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    הראשון כן,הוא מסתובב עם ערבים וערסים לרוב,והוא באותו עסק שאני נמצא(אנחנו פרטרנים אפשר להגיד ואני מחכה שהוא יחזור מ CUBA כדי להמשיך את העסק וכדי לפרסם פה תמונות להייטרים שלי)

והוא עשה גם מלא שטויות והסתבך

השני סתם JUNKY מזדיין לא שווה את הזמן שלי מעשן כל יום ומסניף קוק(אני רציני) אף פעם לא באמת אהבתי אותו,הוא חושב שאני חבר שלו אבל את האמת אני סתם MIRER שלו בגלל הבחורות אז אני שומר איתו קשר,וגם המסיבות שהוא עושה זה משהו שצריך לחוות(הבית שלו נמצא ליד נחל ענקי והבית שלו ענקיי,הורים ממש עשירים)

זהו זה הכל

חברס צריך להיות עם ראש על הכתפיים,צריך להיות מאיים,וצריך להראות כמה שיותר גברי,אבל לא צריך את הכלא בשביל זה ולא צריך כל מיני צלקות.
    מכון כושר,קעקועים,זין גדול,וזקן קטן זה מספיק.
    הוא כבר הגזים לגמרי עם התאוריה שלו, אנשים סתרו אותה פה פעם ולא פעמיים והוא ממשיך.

זה יכול להשפיע על אנשים פה ולתת להם דרך שגויה לגמרי..אני בעד מאוד לגוף יפה ואסתטי, אבל להגיד שרק הם יכולים לזיין את הפצצה שהוא פרסם זה בולשיט, יש PRETTY BOYS עשירים שיזיינו אותה בלי למצמץ.
    נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 07-01-2014 בשעה 23:38.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה
    הוא כבר הגזים לגמרי עם התאוריה שלו, אנשים סתרו אותה פה פעם ולא פעמיים והוא ממשיך.

זה יכול להשפיע על אנשים פה ולתת להם דרך שגויה לגמרי..אני בעד מאוד לגוף יפה ואסתטי, אבל להגיד שרק הם יכולים לזיין את הפצצה שהוא פרסם זה בולשיט, יש PRETTY BOYS עשירים שיזיינו אותה בלי למצמץ.
    הוא יותר מדי ALL IN בתאוריה שלו, היא נכונה ואי אפשר להתווכח עם זה
    אבל הוא שוכח דבר אחד, בני אדם זה לא דבר מוחלט

רוב הבחורות יעדיפו את הגבר גבר, אבל יש גם בחורות שיעידפו PRETTY BOYS והן נראות מצויין
    אף פעם אי אפשר להכליל וזאת הטעות היחידה שהוא עשה, אבל התאוריה שלו היא עובדה

גברי > יפה

אגב, אמרת בתגובה שלך "PRETTY BOYS עשירים"

ברגע שאתה מוסיף עוד גורם למשווה, דהיינו, כסף. אתה משנה את המאזן

אם זה BAD BOY עני מול PRETTY BOY עשיר הפריטי ימשוך יותר, כי בין הבחורות שימשכו יהיו גם כאלו שירצו כסף
    בתכלס לBAD BOY יש הרבה יותר סקס אפיל , בחורה תעדיף עשיר שיהיה חבר שלה ויפנק אותה במתנות חומריות ובאדבוי מהצד שיפנק אותה במיטה

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

.
    לא מעודד אף אחד לעשות שום דבר. אני רק מביא לכם עובדות על מה שקורה בחיים. אתם ילדים גדולים תסיקו את המסקנות שלכם.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ClockworkOrange צפיה בהודעה

זה יכול להשפיע על אנשים פה ולתת להם דרך שגויה לגמרי..אני בעד מאוד לגוף יפה ואסתטי,
    מתי סתרו אותי? ואני מניח שגוף יפה ואסתטי בשבילך זה משהו כמו דוגמן של אברקרומבי. בקיצור אתה רוצה להיות pretty boy.
    ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    רוב הבחורות יעדיפו את הגבר גבר, אבל יש גם בחורות שיעידפו PRETTY BOYS והן נראות מצויין
    אף פעם אי אפשר להכליל וזאת הטעות היחידה שהוא עשה,
    נדיר. זה שקול לגבר שיעדיף מישהי שטוחה על פני מישהי עם ציצי ותחת. אמרתי את זה כבר

You feel intimidated asshole?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    חחח איזה תמים, אתה חושב שאחת כמו מירי בוהדנה או אסתי גינזבורג יקחו סיכון ויבגדו בבעלים המכוערים שלהם עם בד בויז?

נשים נמשכות לססטוס וכסף וזה הרבה יותר חשוב להן מיופי, אתה צריך להבין שנשים הן עדר שטוף מוח עם צימאון לפרסום וחומריות וכולן attention whore הן חולות על זה וזה הדבר שהכי חשוב להן בחיים ורובן יעשו הכל כדי להשיג את זה, אם אתה לא מבין את זה אתה לא באמת על הred pill

ברור שטאטום יזיין הרבה גם בלי הפרסום, אבל לא באותה כמות ולא באותה איכות.

תראה איך הן נמשכות לגמד ההמוצע הזה, כמו זבובים לחרא, בוא תראה לי "חיית טסטוטסרון" אלמוני שמקבל יחס כזה מנשים ויכול לזיין חמש JB בו זמנית אם הוא רוצה.

M+S = life on god mode

LOL על הניסיון להשוות את זה למראה
    העולם הגיע לרמת טמטום חדשה....

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה בעיה בגוף של דוגמן אברקרומבי? אם אני מחטב עכשיו יש לי גוף כזה בדיוק ותאמין לי או לא, זה עדיף פי 100 מגוף של אחד מגעיל כמו אליוט הולס או רוני קולמן, לא תמיד מה שיותר גדול יותר טוב...
    לא חסר בנות עם ציצי ותחת שיוצאות עם שחיפים מתים שעוד שניה מתפרקים לך מרוב שהם שחיפים. ושאני אומר שחיף אני מדבר על אחד 54 קילו על מטר 80, לא שחיף במובנים במפגרים של פיתוח גוף כי כולם שם חיים בסרט שלזר אנגלוב טבעי

אם אני מעמיד עכשיו דוגמן של אברקרומבי, גם עם הפרצוף הכי גיי והכי נשי שתמצא, ליד מכוערים בBEAR MODE כאלה ששוקלים 90 קילו על 20 אחוז שומן (שאגב זאת האכלוסיה שהכי מתבכיינת באינטרנט שאין להם בנות אתם מוזמנים לגלוש בפורומים של פיתוח גוף ולראות בעצמכם), וכל מיני יצורים כמו אליוט הולס, כולן יעדיפו את הדוגמן כולל הכוסיות שכולם פה כל כך מדברים עליהן

הדבר היחידי שעדיף מזה זה את הגוף של JEFF SEID וZYZZ ושאר הדוגמני פיטנס זה אני מודה, אבל אי אפשר להשיג אותו בלי חומרים כך או כך או בלי גנטיקה של אחד מליון שאם היה לכם אותה לא הייתם גולשים בפורום הזה אלא הולכים לאיזה משחק בNBA או פוטבול ועושים מליונים רק כי אתם נושמים...

ככה שגוף כזה זה הדבר הכי טוב שאתה יכול להשיג טבעי ומי שאומר אחרת מזיין תשכל ובחיים לא התאמן

חטוב ו"קטן">אחוז שומן גבוה ו"גדול".
    חטוב וגדול=חומרים או גנטיקה של איזה שחקן פוטבול שאין פה לאף אחד

בשביל 99% מהאכלוסיה, גוף של דוגמן אברקרומבי נחשב אסתטי
    בשביל 1% של MISCERים טיפשים, לא

לאדע מה אתכם אני מעדיף ללכת עם הרוב במקרה כזה ולא להקשיב להייטרים 90 קילו 20 אחוז שומן שאומרים לך שאתה
    "שחיף מדי" כי אתה לא נראה כמו ZYZZ ואתה טבעי (שגם חלק אומרים שגם הוא שחיף, קיצר חיים בסרט שם כולם)

אני מעדיף שבנות יחמיאו לי על הגוף שלי מאשר חבורה של בנים מנודים מהחברה שכל היום בוכים למה בנות לא שמות עליהם והם אוהבות "שחיפים" בפורומים של טרולים...אם הן אוהבות שחיפים אז תהיה שחיף בעצמך וילך לך, לא ככה? אם כן אז למה הם מתעקשים?

THATS IT BRAHS
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 08-01-2014 בשעה 12:34.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    מה בעיה בגוף של דוגמן אברקרומבי? אם אני מחטב עכשיו יש לי גוף כזה בדיוק ותאמין לי או לא, זה עדיף פי 100 מגוף של אחד מגעיל כמו אליוט הולס או רוני קולמן, לא תמיד מה שיותר גדול יותר טוב...
    לא חסר בנות עם ציצי ותחת שיוצאות עם שחיפים מתים שעוד שניה מתפרקים לך מרוב שהם שחיפים. ושאני אומר שחיף אני מדבר על אחד 54 קילו על מטר 80, לא שחיף במובנים במפגרים של פיתוח גוף כי כולם שם חיים בסרט שלזר אנגלוב טבעי

אם אני מעמיד עכשיו דוגמן של אברקרומבי, גם עם הפרצוף הכי גיי והכי נשי שתמצא, ליד מכוערים בBEAR MODE כאלה ששוקלים 90 קילו על 20 אחוז שומן (שאגב זאת האכלוסיה שהכי מתבכיינת באינטרנט שאין להם בנות אתם מוזמנים לגלוש בפורומים של פיתוח גוף ולראות בעצמכם), וכל מיני יצורים כמו אליוט הולס, כולן יעדיפו את הדוגמן כולל הכוסיות שכולם פה כל כך מדברים עליהן

הדבר היחידי שעדיף מזה זה את הגוף של JEFF SEID וZYZZ ושאר הדוגמני פיטנס זה אני מודה, אבל אי אפשר להשיג אותו בלי חומרים כך או כך או בלי גנטיקה של אחד מליון שאם היה לכם אותה לא הייתם גולשים בפורום הזה אלא הולכים לאיזה משחק בNBA או פוטבול ועושים מליונים רק כי אתם נושמים...

ככה שגוף כזה זה הדבר הכי טוב שאתה יכול להשיג טבעי ומי שאומר אחרת מזיין תשכל ובחיים לא התאמן

לאדע מה אתכם אני מעדיף ללכת עם הרוב במקרה כזה ולא להקשיב להייטרים 90 קילו 20 אחוז שומן שאומרים לך שאתה
    "שחיף מדי" כי אתה לא נראה כמו ZYZZ ואתה טבעי (שגם חלק אומרים שגם הוא שחיף, קיצר חיים בסרט שם כולם)

אני מעדיף שבנות יחמיאו לי על הגוף שלי מאשר חבורה של בנים מנודים מהחברה שכל היום בוכים למה בנות לא שמות עליהם והם אוהבות "שחיפים" בפורומים של טרולים...אם הן אוהבות שחיפים אז תהיה שחיף בעצמך וילך לך, לא ככה? אם כן אז למה הם מתעקשים?

THATS IT BRAHS
    "I TRAIN FOR MYSELF. NOT FOR THE BITCHES "

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

THATS IT BRAHS

מי דיבר על 20% שומן ועל רוני קולמן אתם סתם מכניסים לי מילים לפה
    אני מדבר להיות ככה

לגוף הזה יש פי מאתיים יותר סקס אפיל מכל הדוגמנים האלה. תעשה מה שאתה חושב
    או כמו זה בחתימה שלי. אסתטי וסקסי זה לא אותו דבר
    נערך לאחרונה על ידי TheLizardKing; 08-01-2014 בשעה 13:15.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

שמע זה גוף בנזונה לא אומר שלא

השאלה הנשאלת היא

הוא טבעי????

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יהודים יקרים גוג ומגוג קרב אנא התחזקו בעזרת השם שהכל נהיה בדברו

שָׁלוֹם עֲלֵיכֶם מַלְאֲכֵי הַשָּׁרֵת‏‏ מַלְאֲכֵי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא

בּוֹאֲכֶם לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָּׁלוֹם מַלְאֲכֵי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא
    בָּרְכוּנִי לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָּׁלוֹם מַלְאָכִי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא
    בְּשִבְתְכֶם לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָּׁלוֹם מַלְאָכִי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא
    צֵאתְכֶם לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָּׁלוֹם מַלְאָכִי עֶלְיוֹן / מִמֶּלֶךְ מַלְכֵי הַמְּלָכִים הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא

שבת שלום אחים יקרים שלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

שמע זה גוף בנזונה לא אומר שלא

השאלה הנשאלת היא

הוא טבעי????
    קשה לי להאמין

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

זו בדיוק הנקודה שלי בכל העניין...

ולקחת סטרואידים זה לא אופציה
    להסתכן בהתקרחות בשביל גוף יפה זה לא שווה את זה, עדיף להיות עם שיער ועם גוף של דוגמן אברקרומבי מאשר קירח ועם גוף של ZYZZ

קירח עם גוף יפה זה מגעיל ומושך רק גרושות בנות 30, אם ZYZZ היה קירח הוא היה אינסל
    כוסיות בנות 21 ומטה שונאות תמראה הזה של הקירח השרירי, זה מגעיל אותן

חוץ מכושים ולטינוס להם מותר להיות קירחים וזה לפעמים עובר להם עם הפוזה של הTHUG
    ללבנים זה מגעיל

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

זו בדיוק הנקודה שלי בכל העניין...

ולקחת סטרואידים זה לא אופציה
    להסתכן בהתקרחות בשביל גוף יפה זה לא שווה את זה, עדיף להיות עם שיער ועם גוף של דוגמן אברקרומבי מאשר קירח ועם גוף של ZYZZ

קירח עם גוף יפה זה מגעיל ומושך רק גרושות בנות 30, אם ZYZZ היה קירח הוא היה אינסל
    כוסיות בנות 21 ומטה שונאות תמראה הזה של הקירח השרירי, זה מגעיל אותן

חוץ מכושים ולטינוס להם מותר להיות קירחים וזה לפעמים עובר להם עם הפוזה של הTHUG
    ללבנים זה מגעיל
    +1 אלא אם כן אתה קירח מבוגר בחליפה עם תג שם שמתחת לשם שלו כתוב CEO

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect