מאיזה גיל זה נורמלי להתחרמן מנקבה? אני מתכוון לגיל שלה.
מאיזה גיל זה נורמלי להתחרמן מנקבה? אני מתכוון לגיל שלה.
|
|
ממתי שהיא בשלה מינית ונראית כמו אישה הגיל שלה לא משנה
You feel intimidated asshole?
סעמק איזה דור של נקבות אם היא עושה לך את זה אז הכל טוב.. הזין שלך לא יכול לשקר אחינו
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חחחחחחחחחחחח
בכל מקרה לשאלת הבנאדם... הגיוני שזה יהיה מגיל 15.. מתחת לזה זה סוג של פדופיליה לדעתי (אפילו שלפי החוק מתחת ל18 זה פדופיליה אבל הבנת)
בדיוק אתמול אני וחברים שלי החלטנו שמעכשיו מותר ללכת על שנתון 97', ןזה הכי נמוך שאנחנו מאשרים
מה 15 יפסיכופת תכף תגיד לי שאם אתה רואה בובת ראווה שנראית טוב לגיטימי ללכת לאונן עליה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מה אתם מדברים
כשהייתי בתיכון ועברתי ליד שכבת זין נשבע לכם חשבתי הבנות שם בכיתה י-ט לפחות, כל אחד כבר עם שדיים גדולים ותחת בולט, משהו נדפק עם הדור הזה אני אומר לכם
בדוק זה ההורמונים בחלב LOL
חחחח בהולנד אח שלי המצב הרבה יותר בעייתי...
בדיוק אח שלי ולא רק הגובה דוחפים להם מלא הורמונים לאוכל בגלל זה הם ככה... ילדות בנות 14 נראות כמו האנג'י ורונה הזאת... וואלה נשבע אם היא נראית ככה מצדי שאפילו בת מצווה עוד אין לה ואני נותן לה בראש חחחחח
ראשית תודה לכל העונים!
אני אגיד ת'אמת: אני נמשך גם לבנות בגילאים גבוהים (כמו כולם) אבל נמשך גם לבנות בגיל נמוך (לא ילדות אמנם, אבל
כמעט קרוב). הייתי אומר בדיוק את הגילאים אבל אני עדיין קצת חושש...