קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

bitcoins

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ברירת מחדל bitcoins

האלן , לא יודע למי יצא לשמוע על זה ולמי לא .. למי שלא יודע מה זה אז אין לי ממש כוח להסביר .. תכנסו ליוטיוב ותרשמו bitcoins ..

בקיצור באתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים בכריית ביטקוינס .. יצא לי לגלוש השבוע במלא פורומים בחול של אנשים שעושים מזה כסף טוב .. וחשבתי אולי כדאי לי להתחיל להיכנס לזה .. למרות שאין לי ממש מקום חוץ מהחדר בבית ככה שאפשר להגיד שבשלב הזה אני לא הולך להביא rig מטורף של איזה 10,000$ שיעשה לי כל יום איזה 200$ .. אבל חשבתי אולי אני אשקיע בלבנות rig של 1,000$ וכל פעם אני אשדרג אותו עד שיהיה לי משהו טוב ..

קצת שתבינו מה הולך עם אנשים בחול :

הנה rig של אחד מפורום בחול :

לא יודע כמה עלה לו לבנות אותו אבל הוא טוען שהוא כורה במהירות של 1.4 THS שזה בערך $279.44 ליום ..

הנה עוד rig של ילד בן 17 כולה .. זה rig פשוט יותר :

הוא כורה במהירות של 17 ghs .. שזה בסה"כ 100$ לחודש .. אבל בינינו זה עוד 400 שקל שנכנסים סתם לכיס בלי לעשות יותר מדי .. ואת הכסף שהוא מרויח הוא לא מבזבז אלא משקיע כל פעם בלשדרג את המערכת .. הוא אמר שבסוף החודש הוא הולך לשדרג את זה ל 100 GHS לשנייה שזה כבר 600$ לחודש .. ( משכורת של נער בגילו שעובד כל היום במקדונלדס , אפילו יותר )

מה שהראתי לכם פה זה הביתיים .. אני ראיתי גם תמונות של כאלה שהשכירו ממש מקלטים בכל מני מדינות שזול להשכיר שם מקום והשקיעו במערכת של איזה 150,000 שקל ... והם עושים כל חודש איזה 40,000 ... פשוט רציתי להראות לכם תמונות של דברים ביתיים , כאלה שגם אנחנו יכולים להכניס לחדר בשלב הזה ולא משהו מפלצתי ..

ואני יודע שאין לי כלכך ידע בזה ויכל להיות שטעיתי בכל מני דברים .. אני סתם קורא שטויות וזורק פה ..

מה אתם אומרים ? יש פותנציאל לקטע הזה ? מישהו פה מתכוון להיכנס לזה ?
    נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 19-01-2014 בשעה 13:45.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

הבעיה אחי שאתה כל הזמן צריך להיות עם יד על הדופק לגבי הערך שלו
    וכמו שאתה בטח יודע הוא לא ממש יציב

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    הבעיה אחי שאתה כל הזמן צריך להיות עם יד על הדופק לגבי הערך שלו
    וכמו שאתה בטח יודע הוא לא ממש יציב
    לא הבנתי למה .
    זה משפיע על מי שמחזיק את ה bitcoins לא על מי שחוצב אותם ומוכר אותם ..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

BITCOINS עשו עליה מטורפת בזמן האחרון, אנשים שקנו איזה 100 ביטקוינס ב200 שקל ניהיו מיליונרים

השאלה כמה זה יחזיק, למה בקצב הזה יכולה להיות גם צניחה מאוד מהירה לדבר הזה ואנשים יתקעו עם השקעה של 50K$ על פארש

עניין של טיימינג, תוך כמה זמן אתה מאמין שתוכל לארגן לך מערכת כזו לכריית ביטקוין ותוך כמה זמן זה יחזיר את ההשקעה שלו ?

האידיוט הזה שכל משכורת שלו שהוא משקיע בשידרוג עלול לאכול וואחד הפסד, זה לא חכם כלכך, אין לו הכנסה מזה ובמקרה של השקעה הוא נשאר רק עם ברזל

לדעתי קודם צריך לגרום למתקן כרייה הזה להרוויח את עצמו, ואז כל מה שמרוויחים יהיה לשידרוג

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    BITCOINS עשו עליה מטורפת בזמן האחרון, אנשים שקנו איזה 100 ביטקוינס ב200 שקל ניהיו מיליונרים

השאלה כמה זה יחזיק, למה בקצב הזה יכולה להיות גם צניחה מאוד מהירה לדבר הזה ואנשים יתקעו עם השקעה של 50K$ על פארש

עניין של טיימינג, תוך כמה זמן אתה מאמין שתוכל לארגן לך מערכת כזו לכריית ביטקוין ותוך כמה זמן זה יחזיר את ההשקעה שלו ?

האידיוט הזה שכל משכורת שלו שהוא משקיע בשידרוג עלול לאכול וואחד הפסד, זה לא חכם כלכך, אין לו הכנסה מזה ובמקרה של השקעה הוא נשאר רק עם ברזל

לדעתי קודם צריך לגרום למתקן כרייה הזה להרוויח את עצמו, ואז כל מה שמרוויחים יהיה לשידרוג
    כמו שאמרתי אין לי כלכך ידע בזה , אני מאמין שבסביבות חודשיים + - מהרגע שמסדרים את הכל זה אמור להחזיר את ההשקעה של עצמו ..
    נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 19-01-2014 בשעה 15:15.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BlowYourMind צפיה בהודעה
    כמו שאמרתי אין לי כלכך ידע בזה , אני מאמין שבסביבות חודשיים + - מהרגע שמסדרים את הכל זה אמור להחזיר את ההשקעה של עצמו ..
    לך על זה ספר לנו איך הלך
    נשמע שחשבת על זה ממש הרבה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

חודשיים? לא לא

תקשיב, אתה צריך מערכת מאוד מאוד חזקה בשביל לכרות ביטקוין, זה אשכרה לבנות לעצמך שרתים בבית, חודשיים יתנו לך במקסימום 500$, לא בטוח עד כמה זה יחזיר לך את ההוצאות שלך

תסתכל במערכת הביתית שפרסמת, זה מחשב על + עוד תוספות חיצוניות ומערכות קירור, כי זה ממש ממש מאמץ את המחשב

ככה שיש לך להתחשב בהוצאות מחשב, תחזוקה וחשמל .
    זה יכול להיות עסק מאוד רווחי אם יש לך זמן לזה וכסף התחלתי, לדעתי אתה צריך להשקיע מעל 5K שקל בשביל להתחיל עם זה באופן רציני שזה באמת יכניס לך משהו
    בארצות אחרות כמו ארה"ב זה כמובן הרבה יותר משתלם מאשר בישראל, מחשבים זולים יותר ותשלום חשמל נמוך יותר

תבדוק את זה לפני שאתה מתחיל, זו יכולה להיות אחלה הכנסה פאסיבית

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

כל כך עצוב לי שבכל הזמן הזה שגלשתי דרך טור ודארקנט וכל הזמן מכרו שם דברים בbitcoins וקנו דברים בכמויות אדירות ותמיד אמרתי שזה סתם מטבע בדיוק כמו ה"נקודות" שיש כאן בפורום אטרף.. איך העולם מתהפך. יכלתי להיות עשיר בקצת יותר היום

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    כל כך עצוב לי שבכל הזמן הזה שגלשתי דרך טור ודארקנט וכל הזמן מכרו שם דברים בbitcoins וקנו דברים בכמויות אדירות ותמיד אמרתי שזה סתם מטבע בדיוק כמו ה"נקודות" שיש כאן בפורום אטרף.. איך העולם מתהפך. יכלתי להיות עשיר בקצת יותר היום
    חחחח אחשלי אני אשכרה האמנתי בדבר הזה אבל התעצלתי להתחיל לחפש איפה לקנות (בכל זאת לא קונים את זה אצל חלפן) תחשוב איך אני מרגיש עכשיו

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אתה טוען שאפיק ההשקעות הבא יהיה נקודות באטרף?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחח אחשלי אני אשכרה האמנתי בדבר הזה אבל התעצלתי להתחיל לחפש איפה לקנות (בכל זאת לא קונים את זה אצל חלפן) תחשוב איך אני מרגיש עכשיו
    כן קונים את זה אצל חלפן

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אתה טוען שאפיק ההשקעות הבא יהיה נקודות באטרף?
    אני אומר שזה כל כך הזוי שכל האינטרנט זה דבר לא ידוע.. לך תדע לפני שנתיים אנשים היו קונים כמה גרם של חשיש בטור במאות ביטקויינס..
    והיום? ביטקויין אחד = 400$.

הזוי לגמרי..

עוד שנתיים פתאום הנקודות באטרף (אם פתאום הפורום יקום לתחייה) כל אחת תהיה שווה 20$..
    שזה באמת מה שהיה פעם אם תלך אחורה 2-3 שנים באטרף, 1000 נקודות היו שוות בערך 2-3$.
    היום? בשביל 10 אלף נקודות אני לא לוקח אפילו בחינם.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ארז
    לייקים
    33
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    you mirin BRAH ?

אני אומר שזה כל כך הזוי שכל האינטרנט זה דבר לא ידוע.. לך תדע לפני שנתיים אנשים היו קונים כמה גרם של חשיש בטור במאות ביטקויינס..
    והיום? ביטקויין אחד = 400$.

הזוי לגמרי..

עוד שנתיים פתאום הנקודות באטרף (אם פתאום הפורום יקום לתחייה) כל אחת תהיה שווה 20$..
    שזה באמת מה שהיה פעם אם תלך אחורה 2-3 שנים באטרף, 1000 נקודות היו שוות בערך 2-3$.
    היום? בשביל 10 אלף נקודות אני לא לוקח אפילו בחינם.
    ביטקוין כבר שווה 800$
    יש מישהו שהתחיל לעשות mining כבר מאז שכל הקטע התחיל .. ויש לו היום 4200 ביטקוינס .. שזה 13 מיליון שקל היום.
    אבל הוא מפגר שהוא לא מוכר את זה .. אני הייתי משקשק להשאיר סכום כזה כשאתה יודע שכל רגע זה יכל ליפול ..

בתכלס ? יש עכשיו את ה litecoins .. שעכשיו שווה 24$ ....
    לך תדע - אולי עוד שנתיים אני אבכה על זה שלא קניתי איזה מאה כאלה ..
    נערך לאחרונה על ידי BlowYourMind; 19-01-2014 בשעה 19:05.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ביטקוין כבר שווה 800$
    יש מישהו שהתחיל לעשות mining כבר מאז שכל הקטע התחיל .. ויש לו היום 4200 ביטקוינס .. שזה 13 מיליון שקל היום.
    אבל הוא מפגר שהוא לא מוכר את זה .. אני הייתי משקשק להשאיר סכום כזה כשאתה יודע שכל רגע זה יכל ליפול ..

בתכלס ? יש עכשיו את ה litecoins .. שעכשיו שווה 24$ ....
    לך תדע - אולי עוד שנתיים אני אבכה על זה שלא קניתי איזה מאה כאלה ..
    אם באמת יש לו 4200 ביטקויינס אז הוא הבנאדם הכי מפגר... מה הוא משחק פה בהימורים? 13 מיליון שקל על מטבעות אינטרנט מסכנות שהוא גם ככה עשה להם MINING ולא קנה.. שימכור הכל..

בכ"מ אם באמת כבר יש טריקים איך מוסיפים לעצמך מטבעות וכו' כנראה שמטבעות באינטרנט זה עדיין דבר מפגר, כי כמו כל דבר באינטרנט, זה פריץ, ותמיד יהיו אנשים שיוסיפו לעצמם עוד ועוד, ובגלל זה השווי של המטבע הזה יצנח בטירוף עד סוף השנה , זה מה שיקרה נראלי.

כי זה כמו שעכשיו מישהו יחזיק מכונת שטרות בבית וינפיק לעצמו עוד ועוד שטרות, רק שזה לא שטרות אלא ביטקוינס, ומדובר בהמון אנשים שעושים את הMINING הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

משקיעים במשהו שהערך שלו נמוך ,לא גבוה..
    לצפות להכנסה פסיבית מביטקויין זה מפגר בעיקר שהכמות שאתה מרוויח הולכת וקטנה עם הזמן ואתה כל פעם צריך לשדרג ליותר ויותר כוח חישוב.
    השיטה הטובה היחידה עכשיו להרוויח מביטקויין זה ללמוד האקינג.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 19-01-2014 בשעה 19:18.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect