האלן , לא יודע למי יצא לשמוע על זה ולמי לא .. למי שלא יודע מה זה אז אין לי ממש כוח להסביר .. תכנסו ליוטיוב ותרשמו bitcoins ..
בקיצור באתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים בכריית ביטקוינס .. יצא לי לגלוש השבוע במלא פורומים בחול של אנשים שעושים מזה כסף טוב .. וחשבתי אולי כדאי לי להתחיל להיכנס לזה .. למרות שאין לי ממש מקום חוץ מהחדר בבית ככה שאפשר להגיד שבשלב הזה אני לא הולך להביא rig מטורף של איזה 10,000$ שיעשה לי כל יום איזה 200$ .. אבל חשבתי אולי אני אשקיע בלבנות rig של 1,000$ וכל פעם אני אשדרג אותו עד שיהיה לי משהו טוב ..
קצת שתבינו מה הולך עם אנשים בחול :
הנה rig של אחד מפורום בחול :
לא יודע כמה עלה לו לבנות אותו אבל הוא טוען שהוא כורה במהירות של 1.4 THS שזה בערך $279.44 ליום ..
הנה עוד rig של ילד בן 17 כולה .. זה rig פשוט יותר :
הוא כורה במהירות של 17 ghs .. שזה בסה"כ 100$ לחודש .. אבל בינינו זה עוד 400 שקל שנכנסים סתם לכיס בלי לעשות יותר מדי .. ואת הכסף שהוא מרויח הוא לא מבזבז אלא משקיע כל פעם בלשדרג את המערכת .. הוא אמר שבסוף החודש הוא הולך לשדרג את זה ל 100 GHS לשנייה שזה כבר 600$ לחודש .. ( משכורת של נער בגילו שעובד כל היום במקדונלדס , אפילו יותר )
מה שהראתי לכם פה זה הביתיים .. אני ראיתי גם תמונות של כאלה שהשכירו ממש מקלטים בכל מני מדינות שזול להשכיר שם מקום והשקיעו במערכת של איזה 150,000 שקל ... והם עושים כל חודש איזה 40,000 ... פשוט רציתי להראות לכם תמונות של דברים ביתיים , כאלה שגם אנחנו יכולים להכניס לחדר בשלב הזה ולא משהו מפלצתי ..
ואני יודע שאין לי כלכך ידע בזה ויכל להיות שטעיתי בכל מני דברים .. אני סתם קורא שטויות וזורק פה ..
מה אתם אומרים ? יש פותנציאל לקטע הזה ? מישהו פה מתכוון להיכנס לזה ?

ציטוט ההודעה