נכתב במקור על ידי
ED_nahuy
- אני מפחד להפסיד מה שיש לי ביד עכשיו, אני מפחד שאשאר בלי השכלה, עבודה, כסף וחברים. אני מפחד להיכשל.
והתשובה שלי:
מה המטרה שלכם בחיים?
אני אענה עבורכם: לא כסף, בנות, מראה, או להיות מפורסם. כל אלה רק עוזרים לכם להשיג את המטרה שלכם בחיים שזה..
להיות מאושרים.
כולם רוצים להיות מאושרים.
אבל תחשבו רגע, אם תלכו בדרך "הבטוחה" של המושכים בחוטים, האם תהיו מאושרים?
הכל מסתכם בהאם אתם מאושרים או לא, אז הלכתם בדרך הבטוחה - מה גרם לכם לאושר? מה הרווחתם בדיוק?
סיימת את התואר? ברכותיי! אתה מכונה מאומנת ליצירת כסף... עבור אחרים.
כפי שאני רואה את הדברים, אין לכם שום דבר להפסיד. אין לכם שום סיכוי להיכשל, כי אתם כבר עכשיו כישלון. אתם חפץ שמישהו אחר משתמש בו בדרך למטרה שלו. אתם בטא. כלב עם רצועה. שלום בוס, כן הכנתי את הדוחות שביקשת ובתור בונוס כדי שלא תפטר אותי הפה שלי בהיכון שתכניס לי לשם את הזין שלך.
יש מקום מסויים (בניין שמאכלס משרדים של כל מיני עסקים) שאני נכנס אליו הרבה, ורואה את השומר הרוסי בכניסה בכל פעם, אני רואה בן אדם בן 50, קרוב לוודאי עם כמה ילדים ואישה, שלא מאושר. הוא הולך מדי יום לאותו מקום, עומד, יושב, מסתכל בפלאפון, שואל את חבר שלו כמה נגמר ברצלונה נגד מנצ'סטר סיטי, ממלמל כמה מילים על ביבי ומיסים, חוזר הביתה, מצוברח, גם אשתו ככה, רואה הזמר הבא בערוץ 2, ומתכונן מחר לעוד יום של... כלום.
הוא נכשל..
אז יש אחד שהוא שומר, ויש אחד שהוא עורך דין שסיים תואר במשפטים בבינתחומי.
אבל רגע.. המושכים בחוטים אמרו לכם ש:עורך דין>שומר\מנקה
ואני שואל: מה ההבדל?
המספר בחשבון בנק? דירת 5 חדרים לעורך לעומת 2.5 חדרים לשומר?
אני רואה פה 2 אנשים שנכשלו בחיים.
עכשיו אתם מבינים למה אני אומר?:
הומלס BOSS, אדם שחופשי ברוחו, שבנה לעצמו בית מקופסת קרטון, שעשה משהו שהוא 100% שלו > BETA שמחכה למשכורת שתיכנס ב-10, מכפה לכפית שתיכנס לו לפה, אין לו שאיפות עבור עצמו, כי הוא כלום, הוא רוח, מישהו זוכר אותו?, כולם יודעים שזה משה מלוגיסטיקה, העיקר שהאדונים מבסוטים עליי ויש לי עבודה "מכובדת" ומזמינים אותי לחתונות ויש לי חברים להתלונן איתם ביחד.
אתם רואים אחד נוסע בתחבורה ציבורית לעבודה האפורה שלו
ואתם רואים אחד שנוסע בב.מ.וו לעבודה במשרד עורכי הדין
אני רואה בנאדם חסר נשמה שהוא בסה"כ כלי במשחק של אנשים שמעליו
ובן אדם אחר שהוא בדיוק אותו הדבר, רק פיזרו עליו קצת נצנצים שירגיש טוב.
אל תתפטו, תגידו לא תודה לנצנצים.