הייתי פה מאז שהפורום קם. אני זוכר איך הגעתי לכאן כשחיפשתי פורום בנושא פסיכולוגיה ובמקרה מצאתי את זה
השיחות היו מעניינות וקרה שכל תקופה התחדשו פה דברים אז היה טעם להיכנס.
באתי לדבר עלי על טיילר ועל מה כן ומה לא
נתחיל ממני:
בניגוד לחבר'ה שפיקאפ פונה אליהם, לי אף פעם לא היתה בעיה עם בנות ובטח לא בעיה חברתית.
ועם קצת הקשר לפורום ולתקופה המשמעותית בחיים שלי :
בתיכון הייתי באופוריה מתמדת, נהנתי מכל רגע. הציונים היו בשמיים המורים אהבו אותי במקביל היתי עושה מה בזין שלי, היתי חבר של כולם מכל השכבות, ומן הסתם בנות היה.
מסוג של פוביה מלהתבגר לא הזזתי אצבע בכל מה שקשור לצבא וככה נפלתי לשיריון, התגייסי בנוב'12 שמה אמרתי לעצמי שאני אעשה את ההכי טוב והלכתי לפלסר 7, משם קורס חובשים ומשם סופחתי להיות חובש באיזה מקום חרא בגלל שהיה להם תקן לחובש קרבי.
היתי שם תקופה עד שבאמת לא יכולתי יותר להרגיש שאני מבזבז את החיים שלי ככה. אנשים אמרו לי "רק 3 שנים" וכו', אבל מבחינתי מי שאין לו ערך ל3 שנים מהחיים אין לו ערך לכלום.
אם יש לכם את האובססיה לבנות ואיך להשיג אותן, לי יש אובססיה לנצל את החיים כמו שצריך. תשאלו כל מי שמכיר אותי.
אז בוב'13 יצאתי מהצבא עם תוכנית שרקמתי במשך חצי שנה מהשירות שלי כשהיתי בשמירות אומר לעצמי שלא הגיוני שאבזבז פה עוד דקה.
מהרגע שיצאתי לא עצרתי, ידעתי בול מה אני עושה היתי בפוקוס מטורף. זה היה מדהים, הרגשתי כמו בסצנת הגלולה בLIMITLESS
ידעתי מה השלבים שעלי לעבור ובול מה אני צריך לעשות.
מאז הצלחתי ליצור לעצמי הכנסה פסיבית, במקביל לעסוק בדברים שורמים לי להרגיש חי ולעשות מהם עוד כס,
ואני עובד נונ סטופ על עוד ועוד רעיונות.
טיפ קטן: הכנסה פסיבית+ ריבוי מקורות הכנסה. זה הדרך לעושר.
חברים שלי חלקם לא מבינים, חלקם בשוק , אבל אני מנסה להסביר להם כמה שאפשר את מה שאני הבנתי
והם רואים שמצליח לי [משהו שאני לא אוהב להגיד, אבל אם להיות כנה אני מסתכל על זה בתור הצלחה].
הדרך שבה אני מכניס היא לא הבולשיט של טיילר [עוד נגיע לטילר], אבל היא בהחלט משהו שאני יכול לעשות מכל מקום בעולם
לכן אני עובר לאוסטרליה בסוף מאי
שוב, גם המעבר לאוסטרליה זה רק כדי להרגיש עוד קצת היי ולהרגיש חי.
מה כן ומה לא:
אני מבקש מכם, אני פשוט מבקש מכם, תקשיבו לי בקטע הזה.
תרד מהאובססיות
תפסיקו לרדוף אחרי הכסף תפסיקו לרדוף אחרי גוף תפסיקו לרדוף אחרי סטטוס ואל תעשו את כל זה רק בשביל בנות.
אם אני יכול להביא לכם משהו אחד שבאמת שווה להתמקד בו, זה ההנאה
כששואלים אותי מה חשוב/מה משמעות החיים/מה המטרה אז התשובה היא חד משמעית להנות. תנסו את זה.
כי כשלא יעמוד לכם בגיל 90 הדבר היחיד שיהיה לכם זה זיכרונות.
האובססיה שלי? לחיות כמה שיותר. אולי פה הטעות לי שזה נהפך לאובססיה, אבל אני פשוט חי במרדף מתמיד אחרי הריגוש הבא.
-איך זה מסתדר עם המטרה שלי לכסף מהקטע הקודם:
אני רוצה בהדאגה מכסף לא תהווה פאקטור בחיים שלי, כדי להנות 100% מהמזמן. ויש לי מטרות בחיים שרק בעזרת כסף גדול אוכל להשיג.
טיילר:
או בייבי בייבי..
חייב להודות, הבוקר כשקמתי ונכנסתי לפורום טיפה זיעזע אותי לראות את הפוסטים.
ההודעות הפרטיות שלך וההודעת התנצלות.
כאילו, הגובה שממנו כבת הודעות עד היום, והשפל שממנה כתבת בהודעה האחרונה פשוט קיצנוית מדי
זה מעיד על בעיה מסויימת, אין ספק שאתה לא בריא בנפשך.
להיות קיצוני או מטורף זה מצויין אני יכול להעיד על זה, אבל אתה עושה את זה לא נכון
אתה מפתח שינאה עצמית פשוט מזעזעת, יש לי לב חלש מדי מכדי להאמין שקיימים אנשים כמוך בסביבת החיים שלי [גם שיחות באינטרנט נחשבות בעייני].
חשוב לי אבל להגיד לך שחוץ מהאגואיזם היה לך הרבה דברים חכמים להגיד, ואני לא מבין למה אתה לא מיישם.
אתה כתבת דברים שאני לא אשכח, ואפילו דברים שלמדתי מהם.
יש בך את הפוטנציאל, אתה פשוט סכיזופרן או משהו אז הפוטנציאל לא ממומש..
אני מוכן להיפגש איתך כדי לראות מי אתה באמת ואפילו לעזור , לא בא לי שתתאבד..
כולם:
מקווה שלמדתם משהו מכל הערצה שלכם לעומת מי הוא באמת. התגובות שלכם מזכירות לי את הפנים של התלמידים בסוף הסרט "הנחשול".
אבל אל תשכחו לקחת [בעירבון מוגבל] את הדברים הנכונים שהוא כתב.
אם מישהו רוצה ליצור איתי קשר בעתיד או להיפגש אין לי בעיה , תבקשו טלפון בפרטי (עדיין אין לי פייסבוק)
אני גם ככה לא אכנס אחרי שתסגרו ולא איכפת לי שתדעו מי אני באמת : )
..שזה יהיה לפני יוני
שאלות?