אני פה.
בואו אסכם לך
הכל מניסיון אישי שלי בתקופה האחרונה
אם אתם מרגישים נחותים כמו BC ולפני שאתם יוצאים לRAMPAGE כמו ELIOTT RODGERS, קחו כרטיס לפראג, ומלון טוב, למחרת, תשאלו אנשים (פקידים במלון, נהגי מוניות) איפה יש בחורות יפות? הם יובילו אתכם כבר לאן שצריך, תנו להם טיפ יפה לפני זה.
משם מה שאתם צריכים זה לא להיות קריפיים, LOOKS סבירים ולתת את הרושם שאתה יושב על לא מעט כסף (במידה וזה לא באמת נכון).
אתה מביא ביום 20 מספרים (NO KIDDING), למחרת אתה עובר מספר מספר ורושם לך תאריך לדייט שנקבע + השם שלה. תנסו לדחוף כמה שיותר לזמן מצומצם. חשוב מאוד!!: לא להגיד שאתם תיירים, תגידו שאתם בענייני עסקים פה (תגידו משהו שקשור לתחום האינטרנט והאפליקציות, היום בנות יודעות מה זה שווה, אל תהיו מפגרים, תעשו חיפוש באינטרנט על חברות גדולות באותה מדינה)
אתה יוצא לכל הדייטים ומצמצם את זה לדייטים שהכי זרמו והבחורות שהיכ מצאו חן בעיניך.
דייט שני זה כבר חוק שחובה סקס.
משם אתם כבר עושים רוטציות בין הבחורות לפי הרצונות שלכם.
תהנו.
אה ותשמרו איתם על קשר למקרה שתקפצו שוב.
יש לי תמונות שצילמתי משם. PURE QUALITY.
אגב ראיתי פה בפורום משהו שהרג אותי:
"בחורות מחפשות בחור עם תואר מהטכניון עם משכורת נחמדה"
ברגע שהחברה האינטרסנטית של הBETAS העניים שלמדו באוניבריסטה כדי למצוא עבודה, תראה גבר אמיתי שעושה כסף אמיתי ולא רק מוכר את הזמן שלו עבור משכורת, היא תעזוב אתכם לפני שתתספיקו בכלל לפתוח את הפה ולהגיד "חשבתי שאת אוהבת אותי..".
שלא נדבר על זה שכל עוד אתה BETA עני ששוכר דירה ועובד מ9 עד 5, שום בחורה איכותית אמיתית לא תירק לכיוון שלכם.
MY PEACE OF RED PILL FOR 2DAY
GET MONEY & F*** BITCHES

ציטוט ההודעה