קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חתימה לאתגר בפורום אחר!
    על ידי meni007 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-10-2009, 18:54
  2. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42

מי נשאר בפורום? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

אני פה.
    בואו אסכם לך
    הכל מניסיון אישי שלי בתקופה האחרונה

אם אתם מרגישים נחותים כמו BC ולפני שאתם יוצאים לRAMPAGE כמו ELIOTT RODGERS, קחו כרטיס לפראג, ומלון טוב, למחרת, תשאלו אנשים (פקידים במלון, נהגי מוניות) איפה יש בחורות יפות? הם יובילו אתכם כבר לאן שצריך, תנו להם טיפ יפה לפני זה.
    משם מה שאתם צריכים זה לא להיות קריפיים, LOOKS סבירים ולתת את הרושם שאתה יושב על לא מעט כסף (במידה וזה לא באמת נכון).
    אתה מביא ביום 20 מספרים (NO KIDDING), למחרת אתה עובר מספר מספר ורושם לך תאריך לדייט שנקבע + השם שלה. תנסו לדחוף כמה שיותר לזמן מצומצם. חשוב מאוד!!: לא להגיד שאתם תיירים, תגידו שאתם בענייני עסקים פה (תגידו משהו שקשור לתחום האינטרנט והאפליקציות, היום בנות יודעות מה זה שווה, אל תהיו מפגרים, תעשו חיפוש באינטרנט על חברות גדולות באותה מדינה)
    אתה יוצא לכל הדייטים ומצמצם את זה לדייטים שהכי זרמו והבחורות שהיכ מצאו חן בעיניך.
    דייט שני זה כבר חוק שחובה סקס.
    משם אתם כבר עושים רוטציות בין הבחורות לפי הרצונות שלכם.
    תהנו.

אה ותשמרו איתם על קשר למקרה שתקפצו שוב.

יש לי תמונות שצילמתי משם. PURE QUALITY.

אגב ראיתי פה בפורום משהו שהרג אותי:
    "בחורות מחפשות בחור עם תואר מהטכניון עם משכורת נחמדה"

ברגע שהחברה האינטרסנטית של הBETAS העניים שלמדו באוניבריסטה כדי למצוא עבודה, תראה גבר אמיתי שעושה כסף אמיתי ולא רק מוכר את הזמן שלו עבור משכורת, היא תעזוב אתכם לפני שתתספיקו בכלל לפתוח את הפה ולהגיד "חשבתי שאת אוהבת אותי..".

שלא נדבר על זה שכל עוד אתה BETA עני ששוכר דירה ועובד מ9 עד 5, שום בחורה איכותית אמיתית לא תירק לכיוון שלכם.

MY PEACE OF RED PILL FOR 2DAY

GET MONEY & F*** BITCHES
    נערך לאחרונה על ידי ED_cop; 01-06-2014 בשעה 23:19.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    אני פה.
    בואו אסכם לך

אם אתם מרגישים נחותים כמו BC ולפני שאתם יוצאים לRAMPAGE כמו ELIOTT RODGERS, קחו כרטיס לפראג, ומלון טוב, למחרת, תשאלו אנשים (פקידים במלון, נהגי מוניות) איפה יש בחורות יפות? הם יובילו אתכם כבר לאן שצריך, תנו להם טיפ יפה לפני זה.
    משם מה שאתם צריכים זה לא להיות קריפיים, LOOKS סבירים ולתת את הרושם שאתה יושב על לא מעט כסף (במידה וזה לא באמת נכון).
    אתה מביא ביום 20 מספרים (NO KIDDING), למחרת אתה עובר מספר מספר ורושם לך תאריך לדייט שנקבע + השם שלה. תנסו לדחוף כמה שיותר לזמן מצומצם. חשוב מאוד!!: לא להגיד שאתם תיירים, תגידו שאתם בענייני עסקים פה (תגידו משהו שקשור לתחום האינטרנט והאפליקציות, היום בנות יודעות מה זה שווה, אל תהיו מפגרים, תעשו חיפוש באינטרנט על חברות גדולות באותה מדינה)
    אתה יוצא לכל הדייטים ומצמצם את זה לדייטים שהכי זרמו והבחורות שהיכ מצאו חן בעיניך.
    תהנו.

ברגע שהחברה האינטרסנטית של הBETAS העניים שלמדו באוניבריסטה כדי למצוא עבודה, תראה גבר אמיתי שעושה כסף אמיתי ולא רק מוכר את הזמן שלו עבור משכורת, היא תעזוב אתכם לפני שתתספיקו בכלל לפתוח את הפה ולהגיד "חשבתי שאת אוהבת אותי..".

שלא נדבר על זה שכל עוד אתה BETA עני ששוכר דירה ועובד מ9 עד 5, שום בחורה איכותית אמיתית לא תירק לכיוון שלכם.

GET MONEY & F*** BITCHES
    אני דיברתי על התואר טכניון ומשכורת נחמדה כי אני מדבר על BC.. שהוא בן 21, ובוכה על החיים ומבזבז את הזמן שלו בפורום.
    ממה הוא יתחיל בדיוק? מה ייתן לו "לעבוד" בתור שכיר? הוא לא יודע כלום (לפי מה שהוא אמר) חוץ מהחלום שלו שזה לביים.
    אז אנשים שאין להם באמת את האופי להרוויח כסף בלי תואר = הולכים לאוניברסיטה ושם הם מתפתחים, אולי נהיים זונות מערכת, אבל לפחות עם כסף, בגדים יפים ואוטו נחמד. וזה עוזר עם בחורות.

תפרסם תתמונות מפארג ותצנזר את עצמך, זה כמו MISC פה אין ממי להתבייש

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    אני פה.
    בואו אסכם לך

תהנו.

GET MONEY & F*** BITCHES
    אם הבנתי נכון את BC ודומיו אז חשוב להם לקבל גם validation מנשים על מי שהם, לא רק סקס, ואפשר להבין אותם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי miller31 צפיה בהודעה
    אם הבנתי נכון את BC ודומיו אז חשוב להם לקבל גם validation מנשים על מי שהם, לא רק סקס, ואפשר להבין אותם.
    יפה אחי הבנת אותי נכון. אני לא בתול. סקס חשוב אבל יותר חשוב הוודאות והעובדה שאני שווה. עם יקרה שמישהי תרצה אותי רק בשביל הכסף/סטטוס שלי. אני לא מוכן להיות איתה. יש לי עקרונות מוצקים. אני בחיים שלי לא יתחלק עם מישהי בכסף הפרטי שלי. ובחיים שלי לא יהיה בשום מערכת יחסים מנצלת

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    יפה אחי הבנת אותי נכון. אני לא בתול. סקס חשוב אבל יותר חשוב הוודאות והעובדה שאני שווה. עם יקרה שמישהי תרצה אותי רק בשביל הכסף/סטטוס שלי. אני לא מוכן להיות איתה. יש לי עקרונות מוצקים. אני בחיים שלי לא יתחלק עם מישהי בכסף הפרטי שלי. ובחיים שלי לא יהיה בשום מערכת יחסים מנצלת
    אתה מקריח. אין לך כסף. איך תקבל ולידציה?
    ולדיציה מקבלים מי שעשה משהו בחיים חוץ מלגרבץ בבית של ההורים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

אם אתה מכוער ולא מושך אבל עשיר, והיא כוסית על אז בתאכלס שניכם מנצלים זה את זה..
    אם אתה לא מוכן למערכת יחסים כזאת(ובצדק), יש לך מפה שתי דרכים.
    או להתחיל לצאת עם בחורות מכוערות, או להראות הכי טוב שאתה יכול ולעבוד על האופי שלך..

משתמש מתחיל
    לייקים
    57
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    אם אתה מכוער ולא מושך אבל עשיר, והיא כוסית על אז בתאכלס שניכם מנצלים זה את זה..
    אם אתה לא מוכן למערכת יחסים כזאת(ובצדק), יש לך מפה שתי דרכים.
    או להתחיל לצאת עם בחורות מכוערות, או להראות הכי טוב שאתה יכול ולעבוד על האופי שלך..
    ברגע שהגבר עשיר הhalo effect יגרום לבחורה לראות אותו כמושך אפילו אם מבחינה אובייקטיבית הגבר לא נראה טוב (ואני לא מדבר על מעוותים), ככה שגבר כזה עדיין יקבל
    validation על המראה והאופי שלו ובחורות ימשכו אליו ויחשבו שהוא יפה.

הבעיה היא שלרב האנשים קשה באותה מידה אם לא יותר להפוך להיות "עשיר" מאשר לשפר את המראה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

בחורות נמשכות לסטטוס יותר מלכסף. ברגע שמישהו מפורסם. הHALO EFFECT עליו נהיה ענק

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

קודם כל, תפסיקו לדבר במושגים של ההומואים זה שורט לכם תמוח, העצה שלי אליכם זה קודם כל תתחילו לחיות, תפסיקו לשנוא נשים, תתחילו להנות, שימו לכם למטרה לא לזיין אלא תנסו לגרום לנשים להתאהב בכם, תתחילו לדבר כמה שיותר עם בחורות, בין עם בקטע של ידידות ובין אם לא, תנסו כמה שיותר להכיר נשים ולהבין מה משפיע עליהן, תשפרו תמראה שלכם(תספורת, שיזוף תעיפו פצעים תאריכו זקן יפה, תתלבשו יפה בצורה שמתאימה לכם) תצאו עם חברים כמה שיותר תעשו כמה שיותר דברים שאתם אוהבים(לנגן, ציור, לגלוש אופנועים), ותראו איך תוך חצי שנה-שנה המצב שלכם משתפר פלאים.

נתקע לכם בראש המושגים האלה שטיילר דחף לכם ואתם רואים את כתורה מסיני, תתחילו לפתוח קצת תקופסה, ותתחילו לזרום ולהנות מהחיים שלכם במקום להתמרמר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Carpe_Diem צפיה בהודעה
    קודם כל, תפסיקו לדבר במושגים של ההומואים זה שורט לכם תמוח, העצה שלי אליכם זה קודם כל תתחילו לחיות, תפסיקו לשנוא נשים, תתחילו להנות, שימו לכם למטרה לא לזיין אלא תנסו לגרום לנשים להתאהב בכם, תתחילו לדבר כמה שיותר עם בחורות, בין עם בקטע של ידידות ובין אם לא, תנסו כמה שיותר להכיר נשים ולהבין מה משפיע עליהן, תשפרו תמראה שלכם(תספורת, שיזוף תעיפו פצעים תאריכו זקן יפה, תתלבשו יפה בצורה שמתאימה לכם) תצאו עם חברים כמה שיותר תעשו כמה שיותר דברים שאתם אוהבים(לנגן, ציור, לגלוש אופנועים), ותראו איך תוך חצי שנה-שנה המצב שלכם משתפר פלאים.

נתקע לכם בראש המושגים האלה שטיילר דחף לכם ואתם רואים את כתורה מסיני, תתחילו לפתוח קצת תקופסה, ותתחילו לזרום ולהנות מהחיים שלכם במקום להתמרמר.
    ילד אולי תפסיק לדבר על טיילר? הוא כבר איזה חצי שנה לא פה. הוא ברח מפה כמו פחדן אחרי שחשפו אותו והוא התחנן למישהו בהודעה פרטית כמו קוקסינל

סתם ילד מסכן ודחוי שהרביצו לו בבית ספר. הוא אפילו אמר

תקשיב. אל תנסה להכניס BLUE PIL בחזרה לפורום הזה. עד שהצלחתי להעיר פה אנשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    31
    נקודות
    0

ילד אולי תפסיק לדבר על טיילר? הוא כבר איזה חצי שנה לא פה. הוא ברח מפה כמו פחדן אחרי שחשפו אותו והוא התחנן למישהו בהודעה פרטית כמו קוקסינל

בלו פיל חחחחחח עזוב אחי אתה פסיכופטטטט

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

המרמור,הכעס והחוסר מוטיבצייה מסנוורים אותך

לך למכון כושר ותוציא את הכל על המשקולות,אתה תרגיש יותר טוב,סמוך עליי מניסיון

ואגב,CARPE DIEM צודק בכל מילה שהוא אמר,אתם תקועים יותר מדי בחרא עם כל המושגים והאוננות מנטאלית

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    המרמור,הכעס והחוסר מוטיבצייה מסנוורים אותך

לך למכון כושר ותוציא את הכל על המשקולות,אתה תרגיש יותר טוב,סמוך עליי מניסיון

ואגב,CARPE DIEM צודק בכל מילה שהוא אמר,אתם תקועים יותר מדי בחרא עם כל המושגים והאוננות מנטאלית
    גבר אתה לא מבין שבשביל לחיות חיים מאושרים עם בחורות אתה חייב לאונן קצת מנטלית? קשה מאוד להשתחרר מהתעמולה שמכניסים לך לראש מגיל 0. אתה חייב לצאת מגבולות החשיבה שלך. אף אחד לא אמר להישאר פה כל החיים. תהיו פה כמה חודשים עד שתהיו 100% RED PIL ואז תעזבו ואל תחזרו יותר

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

גבר אתה לא מבין שבשביל לחיות חיים מאושרים עם בחורות אתה חייב לאונן קצת מנטלית? קשה מאוד להשתחרר מהתעמולה שמכניסים לך לראש מגיל 0. אתה חייב לצאת מגבולות החשיבה שלך. אף אחד לא אמר להישאר פה כל החיים. תהיו פה כמה חודשים עד שתהיו 100% RED PIL ואז תעזבו ואל תחזרו יותר
    הפורום התחיל במקום שמספרים חוויות על התחלה עם בנות (סיפורים מצחיקים וכו')
    עכשיו הוא יבש אבל עדיין נחמד להתעדכן מה ולאן אנשים התקדמו בחיים

אם כל היום תהיה בבית ותרצה להגיע לX יקח לך המון זמן
    אבל אם אתה תקרא על אחרים, שבאותה סיטואציה כמוך ומנסים להגיע לX ואתה רואה שהם רושמים התקדמויות, זה יעזור לך וידרבן אותך ותגיע לX יותר מהר

בקיצור זה פורום.. בשביל לדבר... ללמוד אחד על השני ולפטפט.
    לא יודע למה אתם כבדים כ"כ. בלו פיל ושטויות
    שטפו לך את המוח? אז גם שטפו לה את המוח. אם עכשיו תבוא לה בגישה שונה לגמרי היא תדחה אותך (גם אם זו הגישה הנכונה)
    אתה צריך בהתחלה לזרום איתן על השטויות שלהן וברגע שהן חצי שלך אתה יכול להתחיל לשנות גישה

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי afx צפיה בהודעה
    הפורום התחיל במקום שמספרים חוויות על התחלה עם בנות (סיפורים מצחיקים וכו')
    עכשיו הוא יבש אבל עדיין נחמד להתעדכן מה ולאן אנשים התקדמו בחיים

אם כל היום תהיה בבית ותרצה להגיע לX יקח לך המון זמן
    אבל אם אתה תקרא על אחרים, שבאותה סיטואציה כמוך ומנסים להגיע לX ואתה רואה שהם רושמים התקדמויות, זה יעזור לך וידרבן אותך ותגיע לX יותר מהר

בקיצור זה פורום.. בשביל לדבר... ללמוד אחד על השני ולפטפט.
    לא יודע למה אתם כבדים כ"כ. בלו פיל ושטויות
    שטפו לך את המוח? אז גם שטפו לה את המוח. אם עכשיו תבוא לה בגישה שונה לגמרי היא תדחה אותך (גם אם זו הגישה הנכונה)
    אתה צריך בהתחלה לזרום איתן על השטויות שלהן וברגע שהן חצי שלך אתה יכול להתחיל לשנות גישה
    לה שטפו את המוח מגיל קטן שהיא פרינססה ושמגיע לה הכל ולך שטפו את המוח מגיל קטן שעם אתה לא בראד פיט אתה זבל. ושבשביל לפצות אתה צריך ללכת ולמכור את עצמך ולהשפיל את עצמך בשביל קצת צומי.

רוצה עצה טובה? לא שהבחורה לא מעוניינת. תחתוך. לבד. עם אתה מדבר איתה והיא משחקת בפלאפון. או לא בשיחה . או כל דבר אחר. או עם מישהו בא ומתחיל לדבר איתה

תחתוך לגמרי. אל תיתן לה את התענוג שבלהשפיל אותך

נקודה.

זה הכל. אבל למה אף אחד לא עושה את זה? שאני אומר שאתה צריך לעמוד על שלך ולא להיות פראייר אנשים כמוך באים ומקללים אותי. למה? בדף של סניה אמרתי אותו הדבר וחטפתי קללות

מה קרה? לא מסוגלים להתמודד עם משהו שקצת מאתגר את המוח השתוף שלכם? תעשה טובה אחי לך תראה האח הגדול ותאונן על זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect