קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-04-2008, 10:06
  2. קיבלתי גיבוש צנחנים.. צריך עזרה
    על ידי היסטרי בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 23:20
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 19:37
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 14:59
  5. צריך עזרה כנסו לא יודע איזה כותרת.
    על ידי zvovon בפורום Counter Strike
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 15:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

צריך עזרה בארגון ערב גיבוש לפגישת מחזור - איזה מקום כדאי?

משתמש מתחיל האוואטר של ShacharN
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    המנצח אף פעם לא פורש, המפסידן אף פעם לא מנצח

Question צריך עזרה בארגון ערב גיבוש לפגישת מחזור - איזה מקום כדאי?

היי חברי הפורום,

אני זקוק לעזרתכם בעיקר המלצה, לשמוע חוויה שחוויתם או התנסות שחוויתם מערב גיבוש אחרון שהיה לכם לאחרונה, איפה כדאי לארגן ערב גיבוש? יש לכם המלצה של המקום?

אני חושב על תכנון ערב גיבוש לפגישת מחזור, לשכבה ולכיתה שלי מדובר ב-80 איש בערך. כבר נוצר דיון ודובר בקבוצה שהקמתי בפייסבוק, רובם מתעניינים וערב גיבוש יתקיים בקיץ בין יולי-אוגוסט או לפני יולי, בהתאם לכמות אנשים.

בגדול, אנו רוצים לארגן ערב גיבוש שתספק מוסיקה נעימה, אחלה מקום לאירוע כולל שירי קריוקי, אולי להוסיף גם להקה שתשיר שירים ישראליים ולועזיים, לעשות משחקים ואולי גם תציעו עוד רעיונות נוספים, תודה. חשוב שהאירוע יכלול בה שירה בציבור וקריוקי עם הלהקה ככה בכייף. שהמקום יהיה מספיק גדול וענק ל-80 איש, שיאפשר להזמין בו אוכל, קייטרינג ובופה לאירוע, משהו קל ולא כבד מדיי. בשרים, דגים, ירקות, פירות, קינוחים וזהו.

יש המלצות חמות בנושא? מקום לערב גיבוש, ומה דעתכם על קייטרינג של מאמא דלישס, יצא לכם לטעום? המלצה לקייטרינג איכותי גם כן, יתקבל בברכה.

תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Essential1
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Cool הצעה לארגון ערב גיבוש עם הלהקה

היי שחר,

בעקרון את ערב גיבוש ניתן לארגן בכל מיני דרכים, בהתאם לגיל ולאנשים על פי הטעם, אני מקווה שאינני עונה מאוחר מדיי מאז שפרסמת - אבל שמדובר בערב גיבוש לפגישת מחזור, כפי שהבנתי ממך. אז אפשר לארגן אצל בית של מישהו שמתנדב או שמוכן, להביא למקום מוסיקה חיה, עם שירה, אפילו להזמין את הלהקה ולעשות קריוקי כמו שאתה רוצה, עם קייטרינג בכייף או שכל אחד יביא משהו לכבוד ערב גיבוש, שתיה, סלטים, מאפים וכל זה, ואתה תטפל בבשרים!

ולא לקחת הכול עלייך, בקיצור - את ארגון עבור ערב גיבוש כזה... אני ממליץ לראות מכאן שם תוכל להזמין להקה שתספק לכם מוסיקה חיה ונעימה לערב גיבוש ויחד עימה ניתן לעשות קריוקי עם הלהקה במגוון שירים.

זה הכול, לא צריך מקומות או אולמות אירועים, זה לא מתאים לדעתי לערב גיבוש עבור כיתה ולפגישת מחזור!

בהצלחה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,715 | הודעות: 8,150,297 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect