קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]ססמא של אתר מסוים 15 נק
    על ידי smoki בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-08-2007, 23:11
  2. דחוף (ממש דחוף).....צריך אתר עם ברכות
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 17:51
  3. אתר אמולטורים ב10 נק'.
    על ידי Alcoholic בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 19:40
  4. אתר עם המון קליפים
    על ידי Meshuggah בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 17:10
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

אתר מולטי נישה, וSEO

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

Smile אתר מולטי נישה, וSEO

אהלן חברים, שמעתי משפט שאומר
    יוטיוב זה כסף, SEO זה זהב.
    אני שמתי לב שאני לא עושה כלום בעבור קידום!

1.
    אני לא יודע כול כך מה לעשות כדאי להבין איך לעבוד עם SEO, בכלל, חיפשתי מאמרים, אבל הרשת הישראלית מלאה בשטויות(תקנה את הערכה שלי, שים מייל ותקבל אתה תוכן הנהדר שלי .. )
    וברשת העולמית אני מוצא כתבות כתבות, לא משהו שיסביר לי בצורה טובה, אז אני ישמח לקבל ממכם עזרה איך להתחיל עם SEO ?

2.
    יש לי כתובת מסוימת, ששם אני שם את כול הנישות שלי בצורה כזאת
    exemple.com/clash-of-clans-hack בעצם זה הכתובת של כול דף נחיתה וזה משתנה בין נישה לנישה, אבל כולם עובדות על דפי נחיתה בHTML, האם זה טוב לקידום ?האם זה טוב לCR ?

3.
    שאלה שלישית, מה אתם חושבים על להשתמש בשם של קבוצת אקרים ידועה, ולפרסם בשמם כאילו ציטים ?
    כמו הקבוצות של הפריצות משחקים, פריצה לאייפון.
    כאילו לעשות האק, בשמם של skirdow ..

תודה לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 08-06-2014 בשעה 15:56.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    50

1) קודם כל SEO זה נושא ממש גדול ואני בעצמי עדיין לומד אותו אבל אפשר לחלק את כל הקטע של SEO לשתי חלקים - On Page SEO/Off Page SEO.

On Page SEO - אומר בעצם להפוך את האתר שלך ידידותי למנועי החיפוש ואתה כנראה מכיר את המושג הזה מילות מפתח. בכללי זה אומר שתיהיה לך מילת מפתח טובה, כותרת עם מילת המפתח, מאמר טוב עם צפיפות טובה של מילת המפתח, תגים של כותרות ומטה, המהירות שבו הדף נטען, מפת XML של האתר וכ'.
    OFF Page SEP - בגדול זה הלינקים שמפנים לאתר שלך. אתה צריך להפוך את האתר שלך פופלרי שמקבל תנועה מאתרים בעלי PR טוב יעזור לך להגיע למקום הראשון בגוגל. יש כל מיני שיטות איך " לבנות לינקים" אך את זה אפשר למצוא בגוגל. זה יכול להיות פייסבוק, טוויטר,פורומים, להגיב בבלוגים שקשורים לנישה וכ'. יש הרבה פקטורים שקשורים לבניית לינקים אבל זה גם סיפור שונה.

מקווה שהבנת לגבי החלק של הSEO ואני ממליץ לך לקרוא את זה - מדריך מומלץ מאוד! ממש מפרט מהתחלה למה אתה צריך בכלל SEO וכדי לך להשתמש באתר הזה כדי לקרוא דברים נוספים.

2) אם אתה רוצה לעשות דף נחיתה תן לו דומיין משל עצמו. אני מניח שאין לך את הכסף לבזבז כדי לקנות לכל נישה דומיין אז אני מציע שאם יש לך דומיין טוב פשוט תיצור מן בלוג שפשוט "יכסה" את כל הנישה הכוללת ( לדוגמא יש לך את הדומיין GAMESHACKS שזה נושא נרחב אז אתה יכול ליצור הרבה דפים שקשורים לדומיין הזה)
    לגבי הCR אין לי מושג אבל לדעתי זה יגדיל אותו כל עוד האתר שלך נראה מושך וכל עוד יש קשר בין הדף לבין הדומיין ככה אנשים יאמינו שזה לא סתם דף נחיתה שלא קשור לעולם ושבעצם יש לך אתר שלם שמוקדש רק לנישה אז כנראה הנישה אמינה.

3) עדיף שתיצור לעצמך פופלריות משל עצמך ולא תהפוך למין חיקוי. זה הדעה שלי.
    אתה יכול ליצור האק ולכתוב שיענו SKIDROW ייצרו אותו לא יתבעו אותך או משו כזה.

מקווה שעזרתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 18aviv18 צפיה בהודעה
    1) קודם כל SEO זה נושא ממש גדול ואני בעצמי עדיין לומד אותו אבל אפשר לחלק את כל הקטע של SEO לשתי חלקים - On Page SEO/Off Page SEO.

On Page SEO - אומר בעצם להפוך את האתר שלך ידידותי למנועי החיפוש ואתה כנראה מכיר את המושג הזה מילות מפתח. בכללי זה אומר שתיהיה לך מילת מפתח טובה, כותרת עם מילת המפתח, מאמר טוב עם צפיפות טובה של מילת המפתח, תגים של כותרות ומטה, המהירות שבו הדף נטען, מפת XML של האתר וכ'.
    OFF Page SEP - בגדול זה הלינקים שמפנים לאתר שלך. אתה צריך להפוך את האתר שלך פופלרי שמקבל תנועה מאתרים בעלי PR טוב יעזור לך להגיע למקום הראשון בגוגל. יש כל מיני שיטות איך " לבנות לינקים" אך את זה אפשר למצוא בגוגל. זה יכול להיות פייסבוק, טוויטר,פורומים, להגיב בבלוגים שקשורים לנישה וכ'. יש הרבה פקטורים שקשורים לבניית לינקים אבל זה גם סיפור שונה.

מקווה שהבנת לגבי החלק של הSEO ואני ממליץ לך לקרוא את זה - מדריך מומלץ מאוד! ממש מפרט מהתחלה למה אתה צריך בכלל SEO וכדי לך להשתמש באתר הזה כדי לקרוא דברים נוספים.

2) אם אתה רוצה לעשות דף נחיתה תן לו דומיין משל עצמו. אני מניח שאין לך את הכסף לבזבז כדי לקנות לכל נישה דומיין אז אני מציע שאם יש לך דומיין טוב פשוט תיצור מן בלוג שפשוט "יכסה" את כל הנישה הכוללת ( לדוגמא יש לך את הדומיין GAMESHACKS שזה נושא נרחב אז אתה יכול ליצור הרבה דפים שקשורים לדומיין הזה)
    לגבי הCR אין לי מושג אבל לדעתי זה יגדיל אותו כל עוד האתר שלך נראה מושך וכל עוד יש קשר בין הדף לבין הדומיין ככה אנשים יאמינו שזה לא סתם דף נחיתה שלא קשור לעולם ושבעצם יש לך אתר שלם שמוקדש רק לנישה אז כנראה הנישה אמינה.

3) עדיף שתיצור לעצמך פופלריות משל עצמך ולא תהפוך למין חיקוי. זה הדעה שלי.
    אתה יכול ליצור האק ולכתוב שיענו SKIDROW ייצרו אותו לא יתבעו אותך או משו כזה.

מקווה שעזרתי.

היי, אז אתה בעצם אומר שעדיף לי לרדת מהקטע של דף נחיתה יחודי בעבור כול נישה תחת כתובת אחת, ולעבור לאתר נישות תחת מערכת אחת?
    ודר"כ כדאי לכסות את הקטע של On Page SEO, עדיף לי להשתמש במערכת כמו וורדפרס שיש לה המון תוספים שפשוט עושים את העבודה ומתקדמת מאוד יפה בגוגל ?

3.כול הנישות שלי בPPD בblackhat, ככה שחשבתי שבעצם אם אני ישתמש בשם במה של קבוצת פריצה מפורסמת, זה יעלה את האמינות ?
    ולא חושב שאם skidrow יכנסו לבית משפט, אותי יתבעו

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    50

גוגל מאוד אוהב את WP, יש הרבה PLUGINS מומלצים לשיפור הOnPageSEO אך WP הרבה יותר יעילה שמשלמים עבור ערכת נושא טובה ולא משתמשים באחת חינמית מסיבה אחת פשוטה - הערכת נושא שעבורה משלמים יותר טובה מבחינת המבנה שלה עבור SEO. אבל אל תדאג אחי אפשר גם להתקדם יפה עם ערכות נושא חינמיות ויש גם כמה דרכים להשיג כאלו שבתשלום בחינם.
    כמובן שבוורדפרס יש הרבה דברים שתורמים לSEO אך תצתרך לעבוד קשה עבור BL אם אתה בנישה תחרותית.
    וכן אם יש לך דומיין טובה תעשה את מולטי נישה איכותי וזהו (לכל דבר יש חסרונות ויתרונות)

לגבי SKIDROW אני אומר למה לא חח תנסה אולי יעלה את הCR
    נערך לאחרונה על ידי 18aviv18; 08-06-2014 בשעה 21:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

גוגל מאוד אוהב את WP, יש הרבה PLUGINS מומלצים לשיפור הOnPageSEO אך WP הרבה יותר יעילה שמשלמים עבור ערכת נושא טובה ולא משתמשים באחת חינמית מסיבה אחת פשוטה - הערכת נושא שעבורה משלמים יותר טובה מבחינת המבנה שלה עבור SEO. אבל אל תדאג אחי אפשר גם להתקדם יפה עם ערכות נושא חינמיות ויש גם כמה דרכים להשיג כאלו שבתשלום בחינם.
    כמובן שבוורדפרס יש הרבה דברים שתורמים לSEO אך תצתרך לעבוד קשה עבור BL אם אתה בנישה תחרותית.
    וכן אם יש לך דומיין טובה תעשה את מולטי נישה איכותי וזהו (לכל דבר יש חסרונות ויתרונות)

לגבי SKIDROW אני אומר למה לא חח תנסה אולי יעלה את הCR
    אני באמת מתבלט אם לעבור למולטי נישה, או דף נחיתה יחודי תחת כתובת אחת
    כי וורדפרס אני גם יצטרך לקנות אחסון.
    דר"כ יש לך המלצה על חברת אחסון ?
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 08-06-2014 בשעה 21:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    השתמשתי בBlueHost והם באמת היו אחלה אבל זה שאלה של כסף כי זה לא מעט חח
    ד"א איפה קנית את הדומיין ומה ההגבלה של האחסון שלו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

השתמשתי בBlueHost והם באמת היו אחלה אבל זה שאלה של כסף כי זה לא מעט חח
    ד"א איפה קנית את הדומיין ומה ההגבלה של האחסון שלו?
    קניתי בgodaddy בדולר וחצי חח
    ואני מאוחסן עכשיו בwebhost, זה לא יהיה כבד מידי גם וורדפרס ונגיד המון תנועה ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    50

קניתי בgodaddy בדולר וחצי חח
    ואני מאוחסן עכשיו בwebhost, זה לא יהיה כבד מידי גם וורדפרס ונגיד המון תנועה ?
    אם תיהיה הרבה תנועה אז הוא יקרוס ללא ספק אבל תלוי אם אתה במין תקופת ניסיון או שאתה ממש משקיע על כל הקופה

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

אם תיהיה הרבה תנועה אז הוא יקרוס ללא ספק אבל תלוי אם אתה במין תקופת ניסיון או שאתה ממש משקיע על כל הקופה
    ניסיון, לא יודע אם יהיו רווחים עדין ..

דר"כ תודה על הכול!
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 08-06-2014 בשעה 21:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אפשר לשאול מה זה מולטי נישה?
    נערך לאחרונה על ידי yuval197; 08-06-2014 בשעה 23:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yuval197 צפיה בהודעה
    אפשר לשאול מה זה מולטי נישה?
    אתר שמרכז את כול הנישות שלי, בצורה של פורטל כזאת.
    כמו http://crack7.com/

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

אהלן חברים, שמעתי משפט שאומר
    יוטיוב זה כסף, SEO זה זהב.
    אני שמתי לב שאני לא עושה כלום בעבור קידום!

1.
    אני לא יודע כול כך מה לעשות כדאי להבין איך לעבוד עם SEO, בכלל, חיפשתי מאמרים, אבל הרשת הישראלית מלאה בשטויות(תקנה את הערכה שלי, שים מייל ותקבל אתה תוכן הנהדר שלי .. )
    וברשת העולמית אני מוצא כתבות כתבות, לא משהו שיסביר לי בצורה טובה, אז אני ישמח לקבל ממכם עזרה איך להתחיל עם SEO ?

2.
    יש לי כתובת מסוימת, ששם אני שם את כול הנישות שלי בצורה כזאת
    exemple.com/clash-of-clans-hack בעצם זה הכתובת של כול דף נחיתה וזה משתנה בין נישה לנישה, אבל כולם עובדות על דפי נחיתה בHTML, האם זה טוב לקידום ?האם זה טוב לCR ?

3.
    שאלה שלישית, מה אתם חושבים על להשתמש בשם של קבוצת אקרים ידועה, ולפרסם בשמם כאילו ציטים ?
    כמו הקבוצות של הפריצות משחקים, פריצה לאייפון.
    כאילו לעשות האק, בשמם של skirdow ..

תודה לעוזרים
    1. כל מה שאתה צריך לדעת על SEO בכללי, רשמתי בקצרה כאן

2. לקידום אני לא בטוח, אבל צריך להתאים את ה- HTML ל- SEO מבחינת כתיבת הקוד, אני מאמין שכן, אבל יותר פשוט רגיל.
    ה- CR זה תלוי איך הדף נראה, עד כמה זה ברור, לא משנה אם זה הוכן HTML, Blogger, Wordpress.

3. אפשר להרוויח מצוין בלי לחפש דברים מהסוג הזה, אם אתה רוצה לדעת אם זה באמת עובד, אתה צריך לבדוק אין כאן 0.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    1. כל מה שאתה צריך לדעת על SEO בכללי, רשמתי בקצרה כאן

2. לקידום אני לא בטוח, אבל צריך להתאים את ה- HTML ל- SEO מבחינת כתיבת הקוד, אני מאמין שכן, אבל יותר פשוט רגיל.
    ה- CR זה תלוי איך הדף נראה, עד כמה זה ברור, לא משנה אם זה הוכן HTML, Blogger, Wordpress.

3. אפשר להרוויח מצוין בלי לחפש דברים מהסוג הזה, אם אתה רוצה לדעת אם זה באמת עובד, אתה צריך לבדוק אין כאן 0.
    ואו ענק, תפרסם את זה גם פה!
    יש לי קצת בעיה עם כתיבת מאמרים, הורדתי את
    Wicked Article Creator אבל הוא לא עובד לי.
    יש אפשרות להוריד את אותם כלים בדרך פרוצה ?
    וראיתי שהמלצת שם פשוט לקנות ממישהו קידום ב10 דולר, הקידום שהוא יעשה לי יקפיץ לי את כול המילות מפתח של הפוסטים או רק משהו ספציפי ?
    נערך לאחרונה על ידי Queens; 10-06-2014 בשעה 02:17.

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ואו ענק, תפרסם את זה גם פה!
    יש לי קצת בעיה עם כתיבת מאמרים, הורדתי את
    Wicked Article Creator אבל הוא לא עובד לי.
    יש אפשרות להוריד את אותם כלים בדרך פרוצה ?
    וראיתי שהמלצת שם פשוט לקנות ממישהו קידום ב10 דולר, הקידום שהוא יעשה לי יקפיץ לי את כול המילות מפתח של הפוסטים או רק משהו ספציפי ?
    תודה, Wicked Article Creator הוא לא לכתיבת מאמרים, אלה להשיג תוכן לפרסום ב- GSA Ser וכו'.
    אין אפשרות להוריד דרך פריצה, זה גם דורש ניסיון. כל חודש אתה צריך לשלם על Proxies משרות, List מבנאדם פרטי ועל Indexer משירות, בחבילה פשוטה.
    GSA Ser לא ניתן לפריצה, התוכנה מתעדכנת כל כמה ימים, וכל Crack שביכול קיים הוא חסר עונים, זה הדבר היחיד שאני ממליץ ושווה לשלם עליו, מתישהו.
    הקידום זה לבלוג עם דומיין טוב כמו ClashOfClansHack.wordpress.com וה- On-Page סביר, אז יוצרים המון לינקים לדומיין והוא מקבל דירוג די מהר, זה מה שאני עושה, זה על משהו ספציפי. אם אתה רוצה להרבה מילות מפתח שונות אתה יכול לקנות חבילה ל- Multi-Niche ב- 150~200$ וזה יעשה את העבודה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    תודה, Wicked Article Creator הוא לא לכתיבת מאמרים, אלה להשיג תוכן לפרסום ב- GSA Ser וכו'.
    אין אפשרות להוריד דרך פריצה, זה גם דורש ניסיון. כל חודש אתה צריך לשלם על Proxies משרות, List מבנאדם פרטי ועל Indexer משירות, בחבילה פשוטה.
    GSA Ser לא ניתן לפריצה, התוכנה מתעדכנת כל כמה ימים, וכל Crack שביכול קיים הוא חסר עונים, זה הדבר היחיד שאני ממליץ ושווה לשלם עליו, מתישהו.
    הקידום זה לבלוג עם דומיין טוב כמו ClashOfClansHack.wordpress.com וה- On-Page סביר, אז יוצרים המון לינקים לדומיין והוא מקבל דירוג די מהר, זה מה שאני עושה, זה על משהו ספציפי. אם אתה רוצה להרבה מילות מפתח שונות אתה יכול לקנות חבילה ל- Multi-Niche ב- 150~200$ וזה יעשה את העבודה.
    קצת יקר, אני יראה אולי אני ידבר עם מישהו בfiver אם אני ירצה .
    תודה בכול מקרה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,503 | הודעות: 8,173,090 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect