1) קודם כל SEO זה נושא ממש גדול ואני בעצמי עדיין לומד אותו אבל אפשר לחלק את כל הקטע של SEO לשתי חלקים - On Page SEO/Off Page SEO.
On Page SEO - אומר בעצם להפוך את האתר שלך ידידותי למנועי החיפוש ואתה כנראה מכיר את המושג הזה מילות מפתח. בכללי זה אומר שתיהיה לך מילת מפתח טובה, כותרת עם מילת המפתח, מאמר טוב עם צפיפות טובה של מילת המפתח, תגים של כותרות ומטה, המהירות שבו הדף נטען, מפת XML של האתר וכ'.
OFF Page SEP - בגדול זה הלינקים שמפנים לאתר שלך. אתה צריך להפוך את האתר שלך פופלרי שמקבל תנועה מאתרים בעלי PR טוב יעזור לך להגיע למקום הראשון בגוגל. יש כל מיני שיטות איך " לבנות לינקים" אך את זה אפשר למצוא בגוגל. זה יכול להיות פייסבוק, טוויטר,פורומים, להגיב בבלוגים שקשורים לנישה וכ'. יש הרבה פקטורים שקשורים לבניית לינקים אבל זה גם סיפור שונה.
מקווה שהבנת לגבי החלק של הSEO ואני ממליץ לך
לקרוא את זה - מדריך מומלץ מאוד! ממש מפרט מהתחלה למה אתה צריך בכלל SEO וכדי לך להשתמש באתר הזה כדי לקרוא דברים נוספים.
2) אם אתה רוצה לעשות דף נחיתה תן לו דומיין משל עצמו. אני מניח שאין לך את הכסף לבזבז כדי לקנות לכל נישה דומיין אז אני מציע שאם יש לך דומיין טוב פשוט תיצור מן בלוג שפשוט "יכסה" את כל הנישה הכוללת ( לדוגמא יש לך את הדומיין GAMESHACKS שזה נושא נרחב אז אתה יכול ליצור הרבה דפים שקשורים לדומיין הזה)
לגבי הCR אין לי מושג אבל לדעתי זה יגדיל אותו כל עוד האתר שלך נראה מושך וכל עוד יש קשר בין הדף לבין הדומיין ככה אנשים יאמינו שזה לא סתם דף נחיתה שלא קשור לעולם ושבעצם יש לך אתר שלם שמוקדש רק לנישה אז כנראה הנישה אמינה.
3) עדיף שתיצור לעצמך פופלריות משל עצמך ולא תהפוך למין חיקוי. זה הדעה שלי.
אתה יכול ליצור האק ולכתוב שיענו SKIDROW ייצרו אותו לא יתבעו אותך או משו כזה.
מקווה שעזרתי.