נכתב במקור על ידי
stealthbomb
בחברה יש הרבה סוגים של אנשים, יש את הספורטאים, חנונים, מוזיקאים, פארטי בויז, ערסים, משעממים וילדי שכונה.
ספורטאים - בד"כ נראים טוב אבל טיפשים, לא מרוויחים הרבה כסף אלא אם הם מצליחים באמת.
בחורות? אם הם מצליחים אז כן אם לא אז לא ממש.
חנונים - לא מצליחים בכלום בחיים, הם מפחדים ליצור הזדמנויות, הולכים בדרך הבטוחה ולומדים באוניברסיטה איזה הנדסה או רואה חשבון.
בנות? נטו כונפות חרמניות בשקל.
מוזיקאים - בעיקר מתכוון לרוקרים, לייפסטייל אדיר, חכמים בד"כ, מראה לא טיפוסי, לא הרבה מצליחים. מקצוע עם סיכויים נמוכים להצליח.
בחורות? כמו מים, מתמגנטות אליהם.
פארטי בויז - תמיד מנסים להיות מגניבים, שותים ומעשנים הכל, בד"כ חסרי אופי, לא מצליחים בחיים, לא יכולים לשבת בבר ולהנות.
בחורות? +-
ערסים - הגזע הנחות של החברה, מגעילים באופי, דוחים בנשמה, גסים, חסרי כבוד ולא מביאים שקל הביתה.
בחורות? בקושי, רק אם נראים טוב.
משעממים - בערך הרוב, יש להם נטיות לפה ושם אבל בד"כ סתמיים.
בחורות? לא יותר מידי, בד"כ נתקעים על מישהי בגיל צעיר וחותכים את המסיבה מוקדם.
ילדי שכונה - טיפוס מוזר, תקוע בעבר, בלי השכלה ובלי מוח, בלי כסף ובלי כוח, עובדים בפיצוציות ונתקעים שכונה כל החיים.
בחורות בשקל.
למה תמיד כדאי לנסות להיות הרוקר - תמיד להיות קול, ביטחון בלי סוף, תמיד קליל, זורם, פלרטטן בצורה יפה. משהו בזה מושך בנות בקטע אחר, ולא רק בנות, זה יתרון בעבודה לקחת הכל בקלות, גם בלימודים וגם בקישורים חברתיים.
לדעתי זה האידאל של הבן אדם שכל אחד היה רוצה להיות, הם מביאים בנות איכותיות ובקלות, לא חסר כסף, נהנים מהחיים.
הסוגים של האנשים זה מה שאני רואה בד"כ הכי נפוץ בחברה שלנו. ולמה כדאי לשאוף להיות רוק סטאר. ולא באמת להיות מוזיקאי ולעבוד בזה, אלא להתנהג באופי כמו רוק סטאר.
האמת שאני גם מסתכל על עצמי, ומשווה, בין החברים שלי ויש לי גם כמה קבוצות כאלה של חברים, תמיד אני הכי בולט, תאכלס כי יש לי סטטוס יותר מלהם, יש לי כסף ומראה ובגלל זה אני לא מתרגש מדברים בד"כ אולי אני טיפה ביישן אבל באופן כללי תמיד אני רגוע וקליל...