קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-09-2008, 00:05
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 07-05-2008, 18:04
  3. [בדיחות] - 20 סוגי אנשים שצריך להרוג
    על ידי inbar5320078 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 31-03-2008, 14:17
  4. [סירטון] למה אנשים בעצם לא מצליחים להוריד שומן?
    על ידי Moshe בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-11-2007, 10:34
  5. [דיון] איזה סוגי רקעים אתם הכי אוהבים?
    על ידי din802 בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-11-2007, 18:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

סוגי אנשים, ואיזה הכי מצליחים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ברירת מחדל סוגי אנשים, ואיזה הכי מצליחים

בחברה יש הרבה סוגים של אנשים, יש את הספורטאים, חנונים, מוזיקאים, פארטי בויז, ערסים, משעממים וילדי שכונה.

ספורטאים - בד"כ נראים טוב אבל טיפשים, לא מרוויחים הרבה כסף אלא אם הם מצליחים באמת.
    בחורות? אם הם מצליחים אז כן אם לא אז לא ממש.

חנונים - לא מצליחים בכלום בחיים, הם מפחדים ליצור הזדמנויות, הולכים בדרך הבטוחה ולומדים באוניברסיטה איזה הנדסה או רואה חשבון.
    בנות? נטו כונפות חרמניות בשקל.

מוזיקאים - בעיקר מתכוון לרוקרים, לייפסטייל אדיר, חכמים בד"כ, מראה לא טיפוסי, לא הרבה מצליחים. מקצוע עם סיכויים נמוכים להצליח.
    בחורות? כמו מים, מתמגנטות אליהם.

פארטי בויז - תמיד מנסים להיות מגניבים, שותים ומעשנים הכל, בד"כ חסרי אופי, לא מצליחים בחיים, לא יכולים לשבת בבר ולהנות.
    בחורות? +-

ערסים - הגזע הנחות של החברה, מגעילים באופי, דוחים בנשמה, גסים, חסרי כבוד ולא מביאים שקל הביתה.
    בחורות? בקושי, רק אם נראים טוב.

משעממים - בערך הרוב, יש להם נטיות לפה ושם אבל בד"כ סתמיים.
    בחורות? לא יותר מידי, בד"כ נתקעים על מישהי בגיל צעיר וחותכים את המסיבה מוקדם.

ילדי שכונה - טיפוס מוזר, תקוע בעבר, בלי השכלה ובלי מוח, בלי כסף ובלי כוח, עובדים בפיצוציות ונתקעים שכונה כל החיים.
    בחורות בשקל.

למה תמיד כדאי לנסות להיות הרוקר - תמיד להיות קול, ביטחון בלי סוף, תמיד קליל, זורם, פלרטטן בצורה יפה. משהו בזה מושך בנות בקטע אחר, ולא רק בנות, זה יתרון בעבודה לקחת הכל בקלות, גם בלימודים וגם בקישורים חברתיים.
    לדעתי זה האידאל של הבן אדם שכל אחד היה רוצה להיות, הם מביאים בנות איכותיות ובקלות, לא חסר כסף, נהנים מהחיים.

הסוגים של האנשים זה מה שאני רואה בד"כ הכי נפוץ בחברה שלנו. ולמה כדאי לשאוף להיות רוק סטאר. ולא באמת להיות מוזיקאי ולעבוד בזה, אלא להתנהג באופי כמו רוק סטאר.

האמת שאני גם מסתכל על עצמי, ומשווה, בין החברים שלי ויש לי גם כמה קבוצות כאלה של חברים, תמיד אני הכי בולט, תאכלס כי יש לי סטטוס יותר מלהם, יש לי כסף ומראה ובגלל זה אני לא מתרגש מדברים בד"כ אולי אני טיפה ביישן אבל באופן כללי תמיד אני רגוע וקליל...
    נערך לאחרונה על ידי stealthbomb; 17-06-2014 בשעה 01:08.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

לכוכבי קולנוע יש את הסטאטוס כי גבוה. אחד כמו ליאונרדו דיקפריו. יכול לעשות עשיריות על בסיס יומי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ---
    לייקים
    8
    נקודות
    0

אז בתכלס זה נטו אשכול פרגון לעצמך שבא לעלות לך תאגו?

כי כמעט כל מה שכתוב פה זה אוסף של שטויות וסטריאוטיפים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ברוך
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "דמיון יוצר מציאות יוצרת דמיון"

חצי ממה שכתבתה פה חרטא
    ואם כבר האנשים שמזיינים הכי הרבה (אם זה מדד להצלחה בכלל) אלה כוכבי טלוויזיה וקולנוע כמו שכתבו מעל

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

שטויות אחושילינג תמחק את החרא הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

איזה HATERS מה קרה... כולה נתתי דעה מה אתם צולבים אותי יא כלבות..

ואללה שכחתי מהשחקנים, והמצליחים באמת כמו כוכבי רוק פחות או יותר... אבל אין להם אופי מסויים, תראה את ניקולס קייג' הוא לא חולה כמו ליאונרדו דיקפריו...

סה"כ נתתי דעה לגבי לייפסטייל שלדעתי צריך לשאוף אליו, משהו שישפר את הגישה שלכם לדברים לדעתי. יכול מאוד להיות שאני טועה אני סתם נותן דעה.
    לדעתי אם אתה לוקח דברים בפרופורציה, לא מתרגש יותר מידי, נחמד לסביבה שלך עד גבול מסויים ולא שם זין על כלום, להיות קליל ולהתחיל בצורה עדינה עם כל מה שזז. זה לדעתי הדרך לסטטוס גבוה ובכלל להצלחה בחיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי stealthbomb צפיה בהודעה
    איזה HATERS מה קרה... כולה נתתי דעה מה אתם צולבים אותי יא כלבות..

ואללה שכחתי מהשחקנים, והמצליחים באמת כמו כוכבי רוק פחות או יותר... אבל אין להם אופי מסויים, תראה את ניקולס קייג' הוא לא חולה כמו ליאונרדו דיקפריו...

סה"כ נתתי דעה לגבי לייפסטייל שלדעתי צריך לשאוף אליו, משהו שישפר את הגישה שלכם לדברים לדעתי. יכול מאוד להיות שאני טועה אני סתם נותן דעה.
    לדעתי אם אתה לוקח דברים בפרופורציה, לא מתרגש יותר מידי, נחמד לסביבה שלך עד גבול מסויים ולא שם זין על כלום, להיות קליל ולהתחיל בצורה עדינה עם כל מה שזז. זה לדעתי הדרך לסטטוס גבוה ובכלל להצלחה בחיים.
    מה שכתבת זה בעיקר סטראוטיפים טיפשיים של הוליווד. בני אדם במציאות יותר מורכבים מזה. אתה יכול לשמוע עומר אדם ולדעת תיכנות (מכיר מישהו כזה רציני) . הדבר היחיד שפגעת בו נכון זה חנונים

מה זה חנון? לא בהכרח מישהו שאוהב מחשבים או משהו. יש הרבה אנשים שגם הולך להם עם בחורות וגם אוהבים משחקי מחשב. חנון = כשאתה מפתח אובססיה לנושא מסויים וכתוצאה מזה אתה מזניח את החיים החברתיים שלך. יש חנונים של פוליטיקה. יש חנונים של ספורט. יש חנונים של מחשבים. יש חנונים של פיקאפ (כולנו מכירים אותם

יש חנונים של תנ''ך. ובקיצור הכל מהכל.

אבל בקיצור אין שום טייפקאסט שאתה צריך לזייף. תהיה עצמך ומה שאתה יודע. ברגע שאתה מנסה לזייף משהו שאתה לא כולם קולטים את זה. פשוט אל תהיה סמרטוט WHITE KNIGHT כמו רוב הגברים וילך לך

וניקולס קייג' די מכוער. אבל אני מבטיח לך שגם לא ילך עם לא מעט רק בגלל הפרסום. דיקפריו לעומת זאת. פנים של דוגמן + אחד השחקנים הגדולים בהוליווד = FULL LMS .
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 17-06-2014 בשעה 14:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    מה שכתבת זה בעיקר סטראוטיפים טיפשיים של הוליווד. בני אדם במציאות יותר מורכבים מזה. אתה יכול לשמוע עומר אדם ולדעת תיכנות (מכיר מישהו כזה רציני) . הדבר היחיד שפגעת בו נכון זה חנונים

מה זה חנון? לא בהכרח מישהו שאוהב מחשבים או משהו. יש הרבה אנשים שגם הולך להם עם בחורות וגם אוהבים משחקי מחשב. חנון = כשאתה מפתח אובססיה לנושא מסויים וכתוצאה מזה אתה מזניח את החיים החברתיים שלך. יש חנונים של פוליטיקה. יש חנונים של ספורט. יש חנונים של מחשבים. יש חנונים של פיקאפ (כולנו מכירים אותם

יש חנונים של תנ''ך. ובקיצור הכל מהכל.

אבל בקיצור אין שום טייפקאסט שאתה צריך לזייף. תהיה עצמך ומה שאתה יודע. ברגע שאתה מנסה לזייף משהו שאתה לא כולם קולטים את זה. פשוט אל תהיה סמרטוט WHITE KNIGHT כמו רוב הגברים וילך לך

וניקולס קייג' די מכוער. אבל אני מבטיח לך שגם לא ילך עם לא מעט רק בגלל הפרסום. דיקפריו לעומת זאת. פנים של דוגמן + אחד השחקנים הגדולים בהוליווד = FULL LMS .
    חחחחחחחח שמע אתה אחד המשוגעים, חולה בראש אבל זה טוב. אחרת היית סתם מהמשעממים.

לא אמרתי לזייף שום דבר, אמרתי לשאוף להיות כזה, להיות קליל ולא לחוץ, לא לחשוב יותר מידי, לא להתעסק בפיקאפ, להיות חד, לא להיות WK.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

חחחחחחחח שמע אתה אחד המשוגעים, חולה בראש אבל זה טוב. אחרת היית סתם מהמשעממים.

לא אמרתי לזייף שום דבר, אמרתי לשאוף להיות כזה, להיות קליל ולא לחוץ, לא לחשוב יותר מידי, לא להתעסק בפיקאפ, להיות חד, לא להיות WK.
    כן כל מי שראיתי שיש לו התנהגות קלילה הולך לו.

יעני לא להיות מודאג מכלום לא ללחוץ פשוט להיות חברותי. להיות מצחיק לפעמים (לא ליצן כי זה גרוע) פשוט לזרום.

הבעיה היא שאתה מבזבז את כל הילדות מול המחשב אז אתה לא יודע איך לזרום. אתה נוטה לחשוב יותר מידי על כל דבר. אני זוכר שהייתי קליל מאוד בגיל 12 ואז התחלתי לחשוב על יותר מידי דברים וזה הרס לי את כל הילדות. כל דבר הייתי חושב עליו כמו מושגע. התעסקתי בשטויות שלא הייתי צריך להתעסק בהם ולא זרמתי

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

בחברה יש הרבה סוגים של אנשים, יש את הספורטאים, חנונים, מוזיקאים, פארטי בויז, ערסים, משעממים וילדי שכונה.

ספורטאים - בד"כ נראים טוב אבל טיפשים, לא מרוויחים הרבה כסף אלא אם הם מצליחים באמת.
    בחורות? אם הם מצליחים אז כן אם לא אז לא ממש.

חנונים - לא מצליחים בכלום בחיים, הם מפחדים ליצור הזדמנויות, הולכים בדרך הבטוחה ולומדים באוניברסיטה איזה הנדסה או רואה חשבון.
    בנות? נטו כונפות חרמניות בשקל.

מוזיקאים - בעיקר מתכוון לרוקרים, לייפסטייל אדיר, חכמים בד"כ, מראה לא טיפוסי, לא הרבה מצליחים. מקצוע עם סיכויים נמוכים להצליח.
    בחורות? כמו מים, מתמגנטות אליהם.

פארטי בויז - תמיד מנסים להיות מגניבים, שותים ומעשנים הכל, בד"כ חסרי אופי, לא מצליחים בחיים, לא יכולים לשבת בבר ולהנות.
    בחורות? +-

ערסים - הגזע הנחות של החברה, מגעילים באופי, דוחים בנשמה, גסים, חסרי כבוד ולא מביאים שקל הביתה.
    בחורות? בקושי, רק אם נראים טוב.

משעממים - בערך הרוב, יש להם נטיות לפה ושם אבל בד"כ סתמיים.
    בחורות? לא יותר מידי, בד"כ נתקעים על מישהי בגיל צעיר וחותכים את המסיבה מוקדם.

ילדי שכונה - טיפוס מוזר, תקוע בעבר, בלי השכלה ובלי מוח, בלי כסף ובלי כוח, עובדים בפיצוציות ונתקעים שכונה כל החיים.
    בחורות בשקל.

למה תמיד כדאי לנסות להיות הרוקר - תמיד להיות קול, ביטחון בלי סוף, תמיד קליל, זורם, פלרטטן בצורה יפה. משהו בזה מושך בנות בקטע אחר, ולא רק בנות, זה יתרון בעבודה לקחת הכל בקלות, גם בלימודים וגם בקישורים חברתיים.
    לדעתי זה האידאל של הבן אדם שכל אחד היה רוצה להיות, הם מביאים בנות איכותיות ובקלות, לא חסר כסף, נהנים מהחיים.

הסוגים של האנשים זה מה שאני רואה בד"כ הכי נפוץ בחברה שלנו. ולמה כדאי לשאוף להיות רוק סטאר. ולא באמת להיות מוזיקאי ולעבוד בזה, אלא להתנהג באופי כמו רוק סטאר.

האמת שאני גם מסתכל על עצמי, ומשווה, בין החברים שלי ויש לי גם כמה קבוצות כאלה של חברים, תמיד אני הכי בולט, תאכלס כי יש לי סטטוס יותר מלהם, יש לי כסף ומראה ובגלל זה אני לא מתרגש מדברים בד"כ אולי אני טיפה ביישן אבל באופן כללי תמיד אני רגוע וקליל...
    הלוואי שהיה כל כך פשוט להיות "רוקר" או מוזיקאי
    הסטטוס שלהם מטפס לשמיים ועובר אותם, גם הם הוא מכוער/עני.
    הקטע שזה קשה בטירוף להיות מוזיקאי, ועוד יותר קשה להיות אחד מוצלח.
    מוצלח לא בקטע של למלא את היכל נוקיה, אלא מוצלח בקטע של להופיע במקומות ולא רק במתנס של העיר שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain No Gain

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    הלוואי שהיה כל כך פשוט להיות "רוקר" או מוזיקאי
    הסטטוס שלהם מטפס לשמיים ועובר אותם, גם הם הוא מכוער/עני.
    הקטע שזה קשה בטירוף להיות מוזיקאי, ועוד יותר קשה להיות אחד מוצלח.
    מוצלח לא בקטע של למלא את היכל נוקיה, אלא מוצלח בקטע של להופיע במקומות ולא רק במתנס של העיר שלך.
    אני לא אומר להיות מוזיקאי... אני אומר להתנהג כמוהם, כאילו כולם הזונות שלך, לא לשים זין, להיות קליל, חברותי, רק באופי להתנהג כמו כוכב רוק... תאמין לי יש בזה משהו.
    תראה ראיונות עם מיק ג'אגר, סטיבן טיילר, סלאש, רוברט פלאנט ועוד כוכבי רוק ענקיים... יש להם אופי אידיאלי וזה למה הם הצליחו בחיים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect