קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ,dתגידו לי מה זה צריך להיות?
    על ידי ExAilE בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 22:42
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 13:45
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 13:55
  4. טוב כנראה אני צריך להיות יותר ברור!
    על ידי never-time בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 21:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

למה ללכת להתאמן לא צריך להיות הכלי היחיד שלכם להשתנות

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל למה ללכת להתאמן לא צריך להיות הכלי היחיד שלכם להשתנות

שיר ככה לכיף:

תמיד הסכמתי עם LMS, לא בא לפקפק בזה בכלל. אתם חייבים להיראות טוב בשביל שמישהי תשים עליכם.

אבל לי יש למשל חבר, שנראה סבבה, ממוצע לגמרי, וכל פעם שבת נוגעת בו, מדברת איתו או מסתכלת עליו הוא נהיה אדום ולחוץ, ואין שום מצב שהוא יוציא מילה מהפה שלו. לא משנה כמה טוב הוא יראה, אין לו שום סיכוי לזיין אותה.
    אם הוא היה נראה מליון דולר, ולידו היה אחד שנראה פחות טוב ממנו, וזה שלידו היה מתחיל עם אותה בחורה.
    מי אתם חושבים יזכה בה?

אני מסכים לגמרי שכל מי שרוצה שינוי צריך לתת את המקסימום במכון ובטיפוח ולהיראות טוב, אבל מה עם כישורים חברתיים? מה עם מיומנות של דיבור עם בחורה?

תפסיקו להתכחש לזה שהדבר הזה קיים. בכל העולם ידוע שמה שאתה אומר ועושה אכן חשוב ומשנה.
    הבחורה יכולה להיות מעוניינת בך ולעשות לך עיניים אבל אם תכלס לא תקדם את העניינים האם הם יתקדמו מעצמם?
    הרי זה לא עובד ככה שאתה מתאמן, מבורך באחלה קוביות בבטן והבחורות פשוט דופקות לך בדלת.
    וזה גם לא עובד ככה במציאות שאתה בא למישהי ומציע את עצמך כמו רשימת מכולת. גם אם הרשימה הזאת נשמעת מפתה, היא לא תקנה את זה, כי יש דרכים מסוימות לגרום לה להרגיש בנוח לזרום איתך.

יכול להיות שחלק מהאנשים הלא מוצלחים שקוראים את ההודעות בפורום פשוט נראים אחלה ומספיק טוב כדי לזיין,
    ועד עכשיו לא יצא להם כי הם לא יודעים לפנות לבחורה, או שפשוט אין להם אומץ לעשות זאת.

אני הייתי שם, עברתי את זה בעצמי. הייתי ילד ביישן שלא יודע לדבר, עניתי לשאלות ששאלו אותי רק.
    איך קוראים לך? רז. מאיפה אתה? אממ רמת גן...
    לא שאלתי שאלות בעצמי, לא קידמתי, לא ידעתי איך לקדם למקומות האלה, אפילו שהבחורות לא נרתעו ממני בכלל! אפילו היו בעניין! ופה אני מצדיק אתכם, זה בגלל שנראיתי טוב, רק בגלל זה. אבל - הן לא יפשיטו אותי, אני זה שצריך להוביל לשם.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 23-06-2014 בשעה 04:21.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

הגיע הזמן ללכת לבית ספר ילד כאפות מסכן

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

זה דיי ברור אחינו.
    ואין שיטה ללהיות חברותי, רק ניסיון

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    הגיע הזמן ללכת לבית ספר ילד כאפות מסכן
    תמשיך אבויה, אתה רק מוכיח כמה שאתה מסכן. אתה מביך את עצמך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אם חדר כושר לא אמור להיות הכלי היחידי שלנו להשתנות

כישורי שיחה גם לא צריך להיות הכלי היחיד שלך לשינוי.

אתה לא מתאמן נכון?וזאת בדיוק הסיבה למה אתה ממשיך לדבר שטויות,אני לא הייטר(כי אתה כנראה תראה תתגובה הזאת ותנסה לפסול אותה ישר ולהדביק עליי את המושג הזה),אני פשוט אומר לך את זה בתור מישהו שיודע.

החבר שלך שנראה סבבה ולא יכול לדבר לבחורות זה בגלל שאין לו ביטחון עצמי.הוא נראה סבבה (לדעתך) אבל לדעתו הוא כנראה בכלל לא נראה סבבה והוא היה בטוח רוצה לשנות משהו בעצמו.הוא לא עבד על עצמו וכנראה לא עבר תשינוי העצמי שהוא צריך כדי להקפיץ את הביטחון העצמי שלו.הוא נולד בתור מישהו שנראה סבבה,לא עבד על זה ולא עשה שום דבר בשביל זה,כנראה שהוא לא מעריך את המראה שהוא קיבל(בהנחה שהוא באמת נראה סבבה כמו שאתה אומר) אז אין לו גם את הביטחון הזה שנוטף ממנו.

וזה למה זה חוזר לנקודה,שתמיד צריך לעבוד על עצמך,ולא על שטויות פיקאפ וכישורי שיחה,את זה אתה יכול ללמוד לבד,בניסיון,כישלון והצלחה.ואל תזרוק לי שאתה עדיין מסכים איתי על ה LMS אבל אתה צריך גם הכישורי שיחה והפיקאפ,די!אם אתה אומר את זה אתה לא מבין את ה LMS מההתחלה בכלל.כישורי שיחה באים אחריי ה LMS.

אתה לא יודע איזה הרגשה טובה המכון כושר נותן לך,אתה מרגיש מלך ויכול לעשות הכל,ואז כשאתה מתחיל לראות תוצאות אז בכלל...זה ישמע לך הזוי והכי לא לוגי,אבל מכון כושר עוזר לך להתחיל עם בנות באיזה שהוא מובן.כי זה נוגע לך ישירות בביטחון.ולא ביטחון ששיכנעת את עצמך 50 פעם בראש שאתה יודע מה לעשות ואתה פיקאפר כל יכול.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אם חדר כושר לא אמור להיות הכלי היחידי שלנו להשתנות

כישורי שיחה גם לא צריך להיות הכלי היחיד שלך לשינוי.

אתה לא מתאמן נכון?וזאת בדיוק הסיבה למה אתה ממשיך לדבר שטויות,אני לא הייטר(כי אתה כנראה תראה תתגובה הזאת ותנסה לפסול אותה ישר ולהדביק עליי את המושג הזה),אני פשוט אומר לך את זה בתור מישהו שיודע.

החבר שלך שנראה סבבה ולא יכול לדבר לבחורות זה בגלל שאין לו ביטחון עצמי.הוא נראה סבבה (לדעתך) אבל לדעתו הוא כנראה בכלל לא נראה סבבה והוא היה בטוח רוצה לשנות משהו בעצמו.הוא לא עבד על עצמו וכנראה לא עבר תשינוי העצמי שהוא צריך כדי להקפיץ את הביטחון העצמי שלו.הוא נולד בתור מישהו שנראה סבבה,לא עבד על זה ולא עשה שום דבר בשביל זה,כנראה שהוא לא מעריך את המראה שהוא קיבל(בהנחה שהוא באמת נראה סבבה כמו שאתה אומר) אז אין לו גם את הביטחון הזה שנוטף ממנו.

וזה למה זה חוזר לנקודה,שתמיד צריך לעבוד על עצמך,ולא על שטויות פיקאפ וכישורי שיחה,את זה אתה יכול ללמוד לבד,בניסיון,כישלון והצלחה.ואל תזרוק לי שאתה עדיין מסכים איתי על ה LMS אבל אתה צריך גם הכישורי שיחה והפיקאפ,די!אם אתה אומר את זה אתה לא מבין את ה LMS מההתחלה בכלל.כישורי שיחה באים אחריי ה LMS.

אתה לא יודע איזה הרגשה טובה המכון כושר נותן לך,אתה מרגיש מלך ויכול לעשות הכל,ואז כשאתה מתחיל לראות תוצאות אז בכלל...זה ישמע לך הזוי והכי לא לוגי,אבל מכון כושר עוזר לך להתחיל עם בנות באיזה שהוא מובן.כי זה נוגע לך ישירות בביטחון.ולא ביטחון ששיכנעת את עצמך 50 פעם בראש שאתה יודע מה לעשות ואתה פיקאפר כל יכול.
    אני מתאמן זה דבר ראשון. ולא אמרתי שכישורי שיחה זה הכלי היחיד להשתנות, וזה גם לא הכי נכון להגיד כישורי שיחה, זה כישורי חיים, להיות אחר, דומיננטי יותר, אחד כזה שאתה זוכר אותו כאחלה גבר ולא כסתם איזה לפלף. לא יודע מה איתך אני לא רוצה להיות חבר של חתיך על שמדבר כמו איזה לפלף ולא כיף לעשות איתו שום דבר. אותו דבר עם בנות...אני נראה טוב וכשאני נכנס למועדון אני קולט מבטים, ופה אתם צודקים, בלי המראה החיצוני אף אחת לא הייתה יורקת לכיוון שלי, אבל אני צריך לעשות משהו, היא לא תגרור אותך לשירותים. אני צריך להיות בעל ניסיון כדי לדעת איך להתנהג במצבים האלה ואיך מקדמים את המצב למצב שאתה רוצה. אני מכיר חברים שגם אם עכשיו הם היו משיגים גוף כמו של ZYZZ לא היה להם את היכולת לקדם עניינים לזיון.
    מצד שני, אני מכיר חברים מכוערים שזיינו בגלל שהם ניסו לקדם עניינים עם מליון בנות.
    אם אני אשב בצד ולא אוציא מילה תסכים איתי שהזין שלי לא יכנס לשום כוס רטוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אני מתאמן זה דבר ראשון. ולא אמרתי שכישורי שיחה זה הכלי היחיד להשתנות, וזה גם לא הכי נכון להגיד כישורי שיחה, זה כישורי חיים, להיות אחר, דומיננטי יותר, אחד כזה שאתה זוכר אותו כאחלה גבר ולא כסתם איזה לפלף. לא יודע מה איתך אני לא רוצה להיות חבר של חתיך על שמדבר כמו איזה לפלף ולא כיף לעשות איתו שום דבר. אותו דבר עם בנות...אני נראה טוב וכשאני נכנס למועדון אני קולט מבטים, ופה אתם צודקים, בלי המראה החיצוני אף אחת לא הייתה יורקת לכיוון שלי, אבל אני צריך לעשות משהו, היא לא תגרור אותך לשירותים. אני צריך להיות בעל ניסיון כדי לדעת איך להתנהג במצבים האלה ואיך מקדמים את המצב למצב שאתה רוצה. אני מכיר חברים שגם אם עכשיו הם היו משיגים גוף כמו של ZYZZ לא היה להם את היכולת לקדם עניינים לזיון.
    מצד שני, אני מכיר חברים מכוערים שזיינו בגלל שהם ניסו לקדם עניינים עם מליון בנות.
    אם אני אשב בצד ולא אוציא מילה תסכים איתי שהזין שלי לא יכנס לשום כוס רטוב.
    כל הכבוד שאתה מתאמן

ואין לי פה על מה להמשיך להתווכח

אתה תבין מאוחר יותר שזה לא דברים שצריך ללחוץ עליהם כדי ללמוד אותם,זה דברים שצריכים להגיע אלייך לבד

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

וואלה אני אומר שדווקא כן צריך להתאמן, גבר צריך להיות גבר, לא בחורה. לא חייב 3% שומן, לפחות שיהיה לך חזה בולט עם קצת V-TAPER ואתה כבר נראה מעל 90% מהאוכלוסיה מבחינת הגוף.

חוצמזה שאתה מסתכל על זה בקטע של בחורות, תתאמן כי זה עושה לך טוב, ואם לזיין בחורות עושה לך טוב.. אז תתחיל להתאמן.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect