שיר ככה לכיף:
תמיד הסכמתי עם LMS, לא בא לפקפק בזה בכלל. אתם חייבים להיראות טוב בשביל שמישהי תשים עליכם.
אבל לי יש למשל חבר, שנראה סבבה, ממוצע לגמרי, וכל פעם שבת נוגעת בו, מדברת איתו או מסתכלת עליו הוא נהיה אדום ולחוץ, ואין שום מצב שהוא יוציא מילה מהפה שלו. לא משנה כמה טוב הוא יראה, אין לו שום סיכוי לזיין אותה.
אם הוא היה נראה מליון דולר, ולידו היה אחד שנראה פחות טוב ממנו, וזה שלידו היה מתחיל עם אותה בחורה.
מי אתם חושבים יזכה בה?
אני מסכים לגמרי שכל מי שרוצה שינוי צריך לתת את המקסימום במכון ובטיפוח ולהיראות טוב, אבל מה עם כישורים חברתיים? מה עם מיומנות של דיבור עם בחורה?
תפסיקו להתכחש לזה שהדבר הזה קיים. בכל העולם ידוע שמה שאתה אומר ועושה אכן חשוב ומשנה.
הבחורה יכולה להיות מעוניינת בך ולעשות לך עיניים אבל אם תכלס לא תקדם את העניינים האם הם יתקדמו מעצמם?
הרי זה לא עובד ככה שאתה מתאמן, מבורך באחלה קוביות בבטן והבחורות פשוט דופקות לך בדלת.
וזה גם לא עובד ככה במציאות שאתה בא למישהי ומציע את עצמך כמו רשימת מכולת. גם אם הרשימה הזאת נשמעת מפתה, היא לא תקנה את זה, כי יש דרכים מסוימות לגרום לה להרגיש בנוח לזרום איתך.
יכול להיות שחלק מהאנשים הלא מוצלחים שקוראים את ההודעות בפורום פשוט נראים אחלה ומספיק טוב כדי לזיין,
ועד עכשיו לא יצא להם כי הם לא יודעים לפנות לבחורה, או שפשוט אין להם אומץ לעשות זאת.
אני הייתי שם, עברתי את זה בעצמי. הייתי ילד ביישן שלא יודע לדבר, עניתי לשאלות ששאלו אותי רק.
איך קוראים לך? רז. מאיפה אתה? אממ רמת גן...
לא שאלתי שאלות בעצמי, לא קידמתי, לא ידעתי איך לקדם למקומות האלה, אפילו שהבחורות לא נרתעו ממני בכלל! אפילו היו בעניין! ופה אני מצדיק אתכם, זה בגלל שנראיתי טוב, רק בגלל זה. אבל - הן לא יפשיטו אותי, אני זה שצריך להוביל לשם.

ציטוט ההודעה