התקדמות עם השירות
התקדמתי עם השירות של האישורים, נשאר לי לחכות שיאשרו לי את האשכול מכירה ואני יכול לצאת לדרך, אני מקווה לעשות מזה כסף נחמד או לפחות לנסות, יש לי הרגשה טובה כי יש לי יתרון ממש גדול מבחינת המחיר.
שינוי באתר
שמתי לב בשבוע האחרון שהאתר שלי לא טוב להמרות, יש לו בעיות ב- theme, אני לא מדבר על זה שזה יותר מסובך, שזה לוקח יותר זמן ולא שווה את זה, זה פשוט לא מתאים.
חיפשתי לא מעט זמן אבל מצאתי בסוף Theme התקנתי אותה ואני צריך לשנות דברים כדי להתאים את ה- theme לאתר כי עכשיו זה ממש לא נראה טוב, אבל למרות זאת עדיין קיבלתי איזה ליד שאני מקבל ביום, אז אני רק יעבוד על ה- theme מחר ויעלה סרטונים.
מטרה חדשה
עכשיו אנחנו בתחילת החודש, איך שנעבוד עכשיו זה מה שיהיה לנו בסופו, וההכי חשוב זה התהליך והימים האלה הם התהליך, תנצלו אותם הכי טוב שאתם יכולים.
הרווחים לא בשמיים, אפילו לא קרוב לזה, אבל זה לא מעניין אותי כי עד שאני לא מסיים את המטרה אני לא מסתכל אליהם, כי אם אני יסתכל אני יתבאס.
תראו את העלייה בחודש האחרון בגרף, אני קובע לעצמי מטרה להכפיל את זה בחודש הזה, להגיע ל- 2500~3000 Visitors ובוא נראה אם אני יצליח.
איך אני מגיע לשם?
- מעלה יותר נישות, סרטונים.
- דואג לקדם אותם טוב כדי שאני ישיג תנועה ולא חשוב אם זה יוטיוב אם פייסבוק, אבל לי זה פחות רלוונטי כי אני מעלה ושוכח.
- מעלה את האיכות של הדפי נחיתה כך גם אני יקבל יותר המרות.
איך הלך לכם בחודש האחרון? מרוצים ממנו? מה המטרות שלכם בחודש הבא? שואפים להכפיל את התנועה? או שאתם מעדיפים להישאר כך..