קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 11 מתוך 75 << ראשון ... 9101112132161 ... אחרון >>
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 11

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי PmLo צפיה בהודעה
    תותח אתה באמת .. פוסט מסודר וכתיבה מעולה , הלוואי ותרווחי והלוואי היה לי מושג איך להתחיל בכלל.
    תודה אחי, אם יש לך עצות תמיד אני אשמח
    בקשר לאיך להתחיל, זה הפורום שיכול לעזור לך הכי הרבה http://cpaelites.com/ ממליץ מאוד יש שם אנשים מאוד חזקים ונחמדים שיכולים לעזור לך בהכל.
    למרות שכל יום זה הופך להיות יותר מורכב, למרות שבתכל'ס, זה לא באמת, רק אשליה. יש כאן אנשים שיכולים לעזור לך 1:1 בתמורה לזה שרק תירשם דרכם.
    http://www.cpaelites.com/Forum-Referrals
    אני אישית הולך לכתוב כאן המון מדריכים בקרוב, יש למה לחכות אבל אל תחכה. תנסה קצת להתעניין בפורום, ואתה תמיד יכול לשאול אותי ואת מי שבאלך, ממש בהתחלה אני ממליץ לך לקרוא טוב שם כי יש בפורום הזה את התוכן הכי איכותי ותנסה לקחת עזרה מבנאדם.

הוא יכול ללמד אותך מ-6 וחצי הוא ידבר איתך בסקייפ, דניאל מהפורום, ישראלי כמובן, זה הסקייפ שלו

ציטוט נכתב במקור על ידי Ritzy צפיה בהודעה
    העוגן הזה מזכיר לי קצת את הנושא של הפיקאפ, לא?
    וראיתי הרבה אנשים שאני מכיר שההצלחה עלתה להם לראש והם השתנו מקצה לקצה, אני לא יודע אם להגיד לך את זה או לא אבל ראיתי באחד מהעדכונים שלך באשכול שנשראת ער 48 שעות בשביל לסיים משהו, אני עכשיו מנסה להיזער במה שאני אומר אבל אולי זה קצת מתחיל אצלך
    פיקאפ מזכיר לי קצת את העוגן, לא? לא באמת הרבה דברים מפיקאפ גנבו מהחיים, אני משתמש בכל מיני דברים שלמדתי בכל תחום, כמובן בלי שטויות
    אבל באמת יפה שקישרת. ובקשר לזה שאני מגזים ו..... יפה שאתה דואג ותאמין לי שאולי הייתי מעדיף "להגזים" ולהצליח אבל אני לא.
    אני לרגע אני מרגיש כך, לרגע זה עובר, כל הזמן בכל דבר וקראתי חלק ממה רשמתי לפעמים זה נראה כמו 2 אנשים שונים שרושמים, העוגן הזה מחזיר לי תסכל לפעמים..
    וסתם סביר להניח שאתה יודע אבל אולי לא שתדע מישהו שהוא כן אז הוא היה מנסה לשכנע אותך למה לא, להסביר לך וכו' ובכך "מפליל "את עצמו.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 26-06-2014 בשעה 15:51.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    5
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    תודה אחי, אם יש לך עצות תמיד אני אשמח
    בקשר לאיך להתחיל, זה הפורום שיכול לעזור לך הכי הרבה http://cpaelites.com/ ממליץ מאוד יש שם אנשים מאוד חזקים ונחמדים שיכולים לעזור לך בהכל.
    למרות שכל יום זה הופך להיות יותר מורכב, למרות שבתכל'ס, זה לא באמת, רק אשליה. יש כאן אנשים שיכולים לעזור לך 1:1 בתמורה לזה שרק תירשם דרכם.
    http://www.cpaelites.com/Forum-Referrals
    אני אישית הולך לכתוב כאן המון מדריכים בקרוב, יש למה לחכות אבל אל תחכה. תנסה קצת להתעניין בפורום, ואתה תמיד יכול לשאול אותי ואת מי שבאלך, ממש בהתחלה אני ממליץ לך לקרוא טוב שם כי יש בפורום הזה את התוכן הכי איכותי ותנסה לקחת עזרה מבנאדם.

הוא יכול ללמד אותך מ-6 וחצי הוא ידבר איתך בסקייפ, דניאל מהפורום, ישראלי כמובן, זה הסקייפ שלו

פיקאפ מזכיר לי קצת את העוגן, לא? לא באמת הרבה דברים מפיקאפ גנבו מהחיים, אני משתמש בכל מיני דברים שלמדתי בכל תחום, כמובן בלי שטויות
    אבל באמת יפה שקישרת. ובקשר לזה שאני מגזים ו..... יפה שאתה דואג ותאמין לי שאולי הייתי מעדיף "להגזים" ולהצליח אבל אני לא.
    אני לרגע אני מרגיש כך, לרגע זה עובר, כל הזמן בכל דבר וקראתי חלק ממה רשמתי לפעמים זה נראה כמו 2 אנשים שונים שרושמים, העוגן הזה מחזיר לי תסכל לפעמים..
    וסתם סביר להניח שאתה יודע אבל אולי לא שתדע מישהו שהוא כן אז הוא היה מנסה לשכנע אותך למה לא, להסביר לך וכו' ובכך "מפליל "את עצמו.
    חח את זה אני יודע(המשפט האחרון שרשמת)

משתמש משקיע האוואטר של MichaelItsMe3
    לייקים
    450
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    2

יעני אתה משקיע כל יום כמה שעות בשביל להרוויח 20 דולר ביום AUTOPILOT כזה? מה הקטע .. סתם בזבוז זמן לא ריווחי .

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון

ציטוט נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 צפיה בהודעה
    יעני אתה משקיע כל יום כמה שעות בשביל להרוויח 20 דולר ביום AUTOPILOT כזה? מה הקטע .. סתם בזבוז זמן לא ריווחי .
    אוקיי.

היום

נתחיל מזה שאני לא מתקדם הרבה בימים האחרונים, הפירוט לא כל כך משנה כי זה שטויות ותירוצים שאני מעדיף אפילו לא לרשום.
    היום עשיתי 4 Covers מחר אני הולך לעשות גם סרטונים ולעלות אותם, ואולי ליצור עוד.
    הנה תמונה, אומנם עדיין אין רווחים שאני רוצה אבל 4 לידים מ-4 נישות שונות ביום זה טוב לי מאוד.
    המטרה הסופית שלי זה לקבל לפחות 2 לידים על כל 5 נישות ו-5 נישות זה 25 סרטונים (כל זה כל יום.)

שירות חדש

זהו אני כמובן לא מתכוון לעזוב את ה- PPD, אני כן הולך לעלות שירות חדש בקטנה ונראה איך הולך.
    אני הולך למכור מספרי טלפון אמיתיים ב- 0.20 - ~ 0.25$ לצורך השוואה 90% מהשירותים מוכרים ב- 2$ ההכי זולים בעולם מוכרים ב- 0.70$ אם אתה קונה מלא מלא מלא, אני ב- 0.20~0.25$ לאחד שזה זול בטירוף, קניתי Thread Design, קניתי CPA Elite ואני יעדכן איך התקדם, שוב אני אומר אני קודם כל יעשה PPD ואחרי זה את זה.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 27-06-2014 בשעה 04:02.

מנהל כסף ברשת האוואטר של onlyiatraf
    לייקים
    95
    נקודות
    100

אוקיי.

היום

נתחיל מזה שאני לא מתקדם הרבה בימים האחרונים, הפירוט לא כל כך משנה כי זה שטויות ותירוצים שאני מעדיף אפילו לא לרשום.
    היום עשיתי 4 Covers מחר אני הולך לעשות גם סרטונים ולעלות אותם, ואולי ליצור עוד.
    הנה תמונה, אומנם עדיין אין רווחים שאני רוצה אבל 4 לידים מ-4 נישות שונות ביום זה טוב לי מאוד.
    המטרה הסופית שלי זה לקבל לפחות 2 לידים על כל 5 נישות ו-5 נישות זה 25 סרטונים (כל זה כל יום.)

שירות חדש

זהו אני כמובן לא מתכוון לעזוב את ה- PPD, אני כן הולך לעלות שירות חדש בקטנה ונראה איך הולך.
    אני הולך למכור מספרי טלפון אמיתיים ב- 0.20 - ~ 0.25$ לצורך השוואה 90% מהשירותים מוכרים ב- 2$ ההכי זולים בעולם מוכרים ב- 0.70$ אם אתה קונה מלא מלא מלא, אני ב- 0.20~0.25$ לאחד שזה זול בטירוף, קניתי Thread Design, קניתי CPA Elite ואני יעדכן איך התקדם, שוב אני אומר אני קודם כל יעשה PPD ואחרי זה את זה.
    ה-EPC בשמיים!! שלי מקסימום 0.1 במקרה המעולה והמצויין

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי onlyiatraf צפיה בהודעה
    ה-EPC בשמיים!! שלי מקסימום 0.1 במקרה המעולה והמצויין
    דווקא לא בהכרח, למה ShareCash מניאקים בקטע הזה, המערכת שהם בנו מתרגמת קצת מאוד מה- Visitors ל- Clicks, אנשים מסתכלים על ה- EPC ועל ה- CR ותמיד יהיה לך גבוהה אצלם כי הם מורידים המון המון מהקליקים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ariel
    לייקים
    2
    נקודות
    0

דווקא לא בהכרח, למה ShareCash מניאקים בקטע הזה, המערכת שהם בנו מתרגמת קצת מאוד מה- Visitors ל- Clicks, אנשים מסתכלים על ה- EPC ועל ה- CR ותמיד יהיה לך גבוהה אצלם כי הם מורידים המון המון מהקליקים.
    חח זה לא רק הם גם CLEANFILES ככה ועוד מלא אתרים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון - שבת שלום

מה עשיתי היום?

עשיתי סרטונים ל-4 נישות, העלאתי 8.

אם הייתי מפרסם פה רק רווחים, נישות, מה עשיתי זה לא היה מעניין, אפילו לא היה לי חשק לרשום משהו ואולי גם לכם.
    נזכרתי במשהו מעניין, לא בהכרח שבדיוק קשור לנושא, מי שלא מכיר שיכיר ZYZZ אף פעם לא מאוחר מדי

And if they ever tell my story, let them say I walked with giants. Men rise and fall like the winter wheat but these names will never die... Let them say I lived in the time of Narcissus, sculptor of physiques...let them say I lived in the time of Zyzz
    2 שירים שממש אהבתי מהסרטונים

מסכימים עם הציטוטים? עם הדרך שלו? אני לגמרי מסכים.
    חלק לא קטן מהפיתוח גוף שלו בשלב מסוים הסתמך על סטרואידים שזה לא תרם לבריאות שלו.
    בכל זאת אחרי שבדקו את הגופה גילו שהוא מת בגלל בעיית לב שעוברת בין המשפחה.
    אחת השאלות אולי אם הוא לא היה משתנה הוא היה חי היום, זה נשמע קצת מוזר אבל בכל זאת אין כאן ספק.

זהו, שבת שלום

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל אחרון לבנתיים

מטרות חדשות

טוב אז עד יום חמישי אני יהיה מחוץ לקטע הזה, אני מסתכל עכשיו על המטרות שהצבתי לעצמי, בוא נהיה כנים לא עמדתי בכולם אבל הספקתי להתקדם המון ומה שבטוח שלא הייתי מספיק להתקדם כך בלעידכהם, שאני יחזור אני צריך להפוך קצת את האתר שלי אפילו לגמרי למה הוא לא Conversion Able בשיט, אני צריך לשנות אותו ממש לגמרי. אני רוצה לעשות עוד בלוג אחד ולהמשיך לעלות וליצור סרטונים, למה זה ישתלם לי בסוף.

עלייה סטטיסטיקות

עדכנתי את הרווחים פעם אחת לפני אחרונה בחודש הזה, תראו כל יום אני מעלה סרטונים ואלה התוצאות, תראו איך בשבוע אחד זה עלה ב- 30% ואני יעזור לו להמשיך לעלות במאות אחוזים שאני יחזור.

מוטיביציה אתם לא צריכים כלום יותר מזה

זה לא בדיוק מדבר על הנושא, אבל הייתי חייב לפרסם כאן סרטון מוטיביציה לא רגיל בכלל, בכמה משפטים. עניין אותי רצח כל הקטע עם Zyzz אז בדקתי את זה עוד קצת. Zyzz היה חנון וקטן בעיקר, בתמונות שלו לפני שהוא התחיל רואים שהוא לא התחיל אפילו כמו ילד רגל שיש לו טיפה מסה וגוף יותר רחב קצת, הוא היה ממש ממש קטן, רזה בטן שטוחה לגמרי כמו שאמורה להיות לכוסית לא ללגבר. בגיל 17 הוא התפרסם כגיימר, הוא היה #14 מתוך מיליונים ב- World Of Craft. הוא מכר את המשתמש שלו (זה שמקום #14 בעולם) ב- 500$ וקנה בכסף מנוי לחדר כושר. יש כמה סרטונים איך שהוא נכנס בהתחלה ומתאמן וזה נראה מצחיק אין מה לעשות, הוא היה כזה קטן ורזה ליד מישהו שעומד לידו במתקן אחר, הוא עשה את כל התהליך עם אח שלו ואין מקום שלא צחקו אליהם, ואמרו להם שהם בחיים לא הולכים לגדול. מצאתי את הפוסט הראשון שלו בפורום של פיתוח גוף שבעצם זה היה הצעד הראשון שלו, הוא פרסם 11 תמונות שלו ואת המשקל שלו ושהוא רוצה להיכנס לזה , בכל התגובות צחקו אליו שם, אף אחד לא באמת עזר לו חוץ מלחצוק אליו, וגם כמה פרצופים הילדון היה צריך לעבור כדי להיכנס לחדר כושר. התהליך הוא העיקר אבל הוא פחות מעניין הדבר שכל הזמן היה איתו זה שלא הפסיקו לצחוק אליו. ותראו 3 שנים לאחר מכן, הוא דוגמן מצליח בזכות הגוף והאסטיטיקה הנדירה שלו, אחד מהמאמנים הכי מפורסמים בעולם, הוא שינה את דרך החיים למיליונים מכל העולם, אין בנאדם אחד היום שקצת באינטרנט ולא מכיר את הסיפור שלו, בפוסט הראשון שלו צחקו אליו 300 תגובות, בפוסט האחרון שלו לפני שהוא נפטר אני לא רוצה להגיד את המילה אבל ממש כך מאות אלפי צפיות. תחשבו מישהו פה פותח אשכול שהוא שמע על Bux השקיע 1800$ הפסיד את כולם די מהר, הוא רוצה להיכנס לתחום ברצינות מה לעשות, כולם יורדים אליו ואחרי 3 שנים הוא עושה שיעור אחד אבל משמעותי לכל העולם, איזה מטורף זה, זה נשמע כמו קטע מסרט, שראיתי את הפוסט והתמונות שלו לא הייתי בטוח אם זה אמיתי בכלל. זה סרטון מוטיביציה של אח שלו או שלו אני לא בטוח, מדברים על הנושא ועל איך הם הצליחו, והכי חשוב מה אתם צריכים לעשות כדי להצליח גם, בהצלחה

אתם מסכימים עם הדרך?
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 30-06-2014 בשעה 10:38.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

מטרות חדשות

טוב אז עד יום חמישי אני יהיה מחוץ לקטע הזה, אני מסתכל עכשיו על המטרות שהצבתי לעצמי, בוא נהיה כנים לא עמדתי בכולם אבל הספקתי להתקדם המון ומה שבטוח שלא הייתי מספיק להתקדם כך בלעידכהם, שאני יחזור אני צריך להפוך קצת את האתר שלי אפילו לגמרי למה הוא לא Conversion Able בשיט, אני צריך לשנות אותו ממש לגמרי. אני רוצה לעשות עוד בלוג אחד ולהמשיך לעלות וליצור סרטונים, למה זה ישתלם לי בסוף.

עלייה סטטיסטיקות

עדכנתי את הרווחים פעם אחת לפני אחרונה בחודש הזה, תראו כל יום אני מעלה סרטונים ואלה התוצאות, תראו איך בשבוע אחד זה עלה ב- 30% ואני יעזור לו להמשיך לעלות במאות אחוזים שאני יחזור.

מוטיביציה אתם לא צריכים כלום יותר מזה

זה לא בדיוק מדבר על הנושא, אבל הייתי חייב לפרסם כאן סרטון מוטיביציה לא רגיל בכלל, בכמה משפטים. עניין אותי רצח כל הקטע עם Zyzz אז בדקתי את זה עוד קצת. Zyzz היה חנון וקטן בעיקר, בתמונות שלו לפני שהוא התחיל רואים שהוא לא התחיל אפילו כמו ילד רגל שיש לו טיפה מסה וגוף יותר רחב קצת, הוא היה ממש ממש קטן, רזה בטן שטוחה לגמרי כמו שאמורה להיות לכוסית לא ללגבר. בגיל 17 הוא התפרסם כגיימר, הוא היה #14 מתוך מיליונים ב- World Of Craft. הוא מכר את המשתמש שלו (זה שמקום #14 בעולם) ב- 500$ וקנה בכסף מנוי לחדר כושר. יש כמה סרטונים איך שהוא נכנס בהתחלה ומתאמן וזה נראה מצחיק אין מה לעשות, הוא היה כזה קטן ורזה ליד מישהו שעומד לידו במתקן אחר, הוא עשה את כל התהליך עם אח שלו ואין מקום שלא צחקו אליהם, ואמרו להם שהם בחיים לא הולכים לגדול. מצאתי את הפוסט הראשון שלו בפורום של פיתוח גוף שבעצם זה היה הצעד הראשון שלו, הוא פרסם 11 תמונות שלו ואת המשקל שלו ושהוא רוצה להיכנס לזה , בכל התגובות צחקו אליו שם, אף אחד לא באמת עזר לו חוץ מלחצוק אליו, וגם כמה פרצופים הילדון היה צריך לעבור כדי להיכנס לחדר כושר. התהליך הוא העיקר אבל הוא פחות מעניין הדבר שכל הזמן היה איתו זה שלא הפסיקו לצחוק אליו. ותראו 3 שנים לאחר מכן, הוא דוגמן מצליח בזכות הגוף והאסטיטיקה הנדירה שלו, אחד מהמאמנים הכי מפורסמים בעולם, הוא שינה את דרך החיים למיליונים מכל העולם, אין בנאדם אחד היום שקצת באינטרנט ולא מכיר את הסיפור שלו, בפוסט הראשון שלו צחקו אליו 300 תגובות, בפוסט האחרון שלו לפני שהוא נפטר אני לא רוצה להגיד את המילה אבל ממש כך מאות אלפי צפיות. תחשבו מישהו פה פותח אשכול שהוא שמע על Bux השקיע 1800$ הפסיד את כולם די מהר, הוא רוצה להיכנס לתחום ברצינות מה לעשות, כולם יורדים אליו ואחרי 3 שנים הוא עושה שיעור אחד אבל משמעותי לכל העולם, איזה מטורף זה, זה נשמע כמו קטע מסרט, שראיתי את הפוסט והתמונות שלו לא הייתי בטוח אם זה אמיתי בכלל. זה סרטון מוטיביציה של אח שלו או שלו אני לא בטוח, מדברים על הנושא ועל איך הם הצליחו, והכי חשוב מה אתם צריכים לעשות כדי להצליח גם, בהצלחה

אתם מסכימים עם הדרך?
    הוא באמת תותח, באמת צעד ענקי מה שהוא עשה בזה שהוא מכר את מה שהוא טוב בו כול כך, בשביל מה שהוא רצה כול כך.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    הוא באמת תותח, באמת צעד ענקי מה שהוא עשה בזה שהוא מכר את מה שהוא טוב בו כול כך, בשביל מה שהוא רצה כול כך.
    כע, ראיתי את ההתחלה והייתי בטוח אני באיזה סרט
    היום חזרתי ואני יתקדם קצת ויעדכן יותר מאוחר, ערב טוב

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

התקדמות עם השירות
    התקדמתי עם השירות של האישורים, נשאר לי לחכות שיאשרו לי את האשכול מכירה ואני יכול לצאת לדרך, אני מקווה לעשות מזה כסף נחמד או לפחות לנסות, יש לי הרגשה טובה כי יש לי יתרון ממש גדול מבחינת המחיר.

שינוי באתר

שמתי לב בשבוע האחרון שהאתר שלי לא טוב להמרות, יש לו בעיות ב- theme, אני לא מדבר על זה שזה יותר מסובך, שזה לוקח יותר זמן ולא שווה את זה, זה פשוט לא מתאים.
    חיפשתי לא מעט זמן אבל מצאתי בסוף Theme התקנתי אותה ואני צריך לשנות דברים כדי להתאים את ה- theme לאתר כי עכשיו זה ממש לא נראה טוב, אבל למרות זאת עדיין קיבלתי איזה ליד שאני מקבל ביום, אז אני רק יעבוד על ה- theme מחר ויעלה סרטונים.

מטרה חדשה

עכשיו אנחנו בתחילת החודש, איך שנעבוד עכשיו זה מה שיהיה לנו בסופו, וההכי חשוב זה התהליך והימים האלה הם התהליך, תנצלו אותם הכי טוב שאתם יכולים.

הרווחים לא בשמיים, אפילו לא קרוב לזה, אבל זה לא מעניין אותי כי עד שאני לא מסיים את המטרה אני לא מסתכל אליהם, כי אם אני יסתכל אני יתבאס.
    תראו את העלייה בחודש האחרון בגרף, אני קובע לעצמי מטרה להכפיל את זה בחודש הזה, להגיע ל- 2500~3000 Visitors ובוא נראה אם אני יצליח.

איך אני מגיע לשם?
    - מעלה יותר נישות, סרטונים.
    - דואג לקדם אותם טוב כדי שאני ישיג תנועה ולא חשוב אם זה יוטיוב אם פייסבוק, אבל לי זה פחות רלוונטי כי אני מעלה ושוכח.
    - מעלה את האיכות של הדפי נחיתה כך גם אני יקבל יותר המרות.

איך הלך לכם בחודש האחרון? מרוצים ממנו? מה המטרות שלכם בחודש הבא? שואפים להכפיל את התנועה? או שאתם מעדיפים להישאר כך..

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

התקדמות עם השירות
    התקדמתי עם השירות של האישורים, נשאר לי לחכות שיאשרו לי את האשכול מכירה ואני יכול לצאת לדרך, אני מקווה לעשות מזה כסף נחמד או לפחות לנסות, יש לי הרגשה טובה כי יש לי יתרון ממש גדול מבחינת המחיר.

שינוי באתר

שמתי לב בשבוע האחרון שהאתר שלי לא טוב להמרות, יש לו בעיות ב- theme, אני לא מדבר על זה שזה יותר מסובך, שזה לוקח יותר זמן ולא שווה את זה, זה פשוט לא מתאים.
    חיפשתי לא מעט זמן אבל מצאתי בסוף Theme התקנתי אותה ואני צריך לשנות דברים כדי להתאים את ה- theme לאתר כי עכשיו זה ממש לא נראה טוב, אבל למרות זאת עדיין קיבלתי איזה ליד שאני מקבל ביום, אז אני רק יעבוד על ה- theme מחר ויעלה סרטונים.

מטרה חדשה

עכשיו אנחנו בתחילת החודש, איך שנעבוד עכשיו זה מה שיהיה לנו בסופו, וההכי חשוב זה התהליך והימים האלה הם התהליך, תנצלו אותם הכי טוב שאתם יכולים.

הרווחים לא בשמיים, אפילו לא קרוב לזה, אבל זה לא מעניין אותי כי עד שאני לא מסיים את המטרה אני לא מסתכל אליהם, כי אם אני יסתכל אני יתבאס.
    תראו את העלייה בחודש האחרון בגרף, אני קובע לעצמי מטרה להכפיל את זה בחודש הזה, להגיע ל- 2500~3000 Visitors ובוא נראה אם אני יצליח.

איך אני מגיע לשם?
    - מעלה יותר נישות, סרטונים.
    - דואג לקדם אותם טוב כדי שאני ישיג תנועה ולא חשוב אם זה יוטיוב אם פייסבוק, אבל לי זה פחות רלוונטי כי אני מעלה ושוכח.
    - מעלה את האיכות של הדפי נחיתה כך גם אני יקבל יותר המרות.

איך הלך לכם בחודש האחרון? מרוצים ממנו? מה המטרות שלכם בחודש הבא? שואפים להכפיל את התנועה? או שאתם מעדיפים להישאר כך..
    כן בסדר גמור, התחלתי להרוויח בכול יום בין 3-5 דולר אבל הבעיה שזה רק מנישה אחת, כול ה50 סרטונים שלי מביאים קצת קליקים, מידי פעם המרה לא משהו רציני ..

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    כן בסדר גמור, התחלתי להרוויח בכול יום בין 3-5 דולר אבל הבעיה שזה רק מנישה אחת, כול ה50 סרטונים שלי מביאים קצת קליקים, מידי פעם המרה לא משהו רציני ..
    לא יצא לי לרשום, אתה עושה ת- Set And Forget בשיטה הזאת נישה אחד תופסת בגוגל וברווחים שלך השמיים זה הגבול.
    אי אפשר להרוויח מכל נישה, זה כמו הימור כזה ובחלק זה תופס זאת השיטה, זה יפה, ואתה יודע מה הכי יפה שאי אפשר לחזות את זה,
    אני תמיד מקבל לידים דווקא מהנישות שאפילו לא חשבתי אליהן, מהנישות לא שחשבתי שהן גרועות, שלא שמתי לב שלקחתי אותן מהן אני מקבל את רוב הלידים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל נשבר גב הגמל

אני חייב להודות שבזמן האחרון אני קצת מחוץ לעסק מכל מיני סיבות שלא שוות שאני יזכיר אותן כאן אבל בכל זאת: נרשמתי למכון, פתחתי שירות חדש שחלקם כבר משתמשים בו שדווקא הוא עושה לי רווחים יפים אבל לוקח לי המון המון המון זמן, אולי אם לא הייתי חושב על יותר מדי רעיונות שזה לא אפשרי, אבל לפחות הייתי מפסיק אותם קצת בזמן האחרון ומתעסק במה שאני באמת רוצה ורואה לרחוק PPD אז הייתי מצליח יותר.

הפסקתי לעבוד עם Fiverr

סגרתי הזמנות ושלחתי החזרים של 25$ ובונסף לעוד בנאדם מהסקייפ שקנה ממני. הרבה חשבתי על זה, כל פעם בערך הייתי שנייה לפני זה אבל 5 ימים בערך היו לי בעיות עם ה- GSA ואמרתי די. שלחתי את כל ההחזרים שזה מבחינתי קצת כמו לזרוק כסף לפח כי הם כבר קנו והם רוצים ואני "רוצה" אבל ה- GSA לא עבד שזה "שבר את אש הגמל" ואני מאמין שדברים לא קורים סתם.

היום ש"שבר את קש הגמל"

טוב אז מלא זמן לא עדכנתי מה הולך כמו שחלקכם כבר שמו לב, לפני שאני יגיד לכם מה קרה אם לא פזלתם לתמונה הייתי חייב להגיד שאני הכי לא מאמין בדרך הזאת, אפילו לגמרי מתנגד אליה, שאם יש יום טוב אז יש מטיבציה ועובדים ואם לא מרווחים אז לא ומחפשים מה לא טוב.. לא סובל את הגישה הזאת. אבל אין מה לעשות תוצאות / רווחים משפעים אלינו, אל תגידו שלא שאתם מקבלים ליד מצרפת פתאום נכנס בכם השד של: "בוא נעלה 20 נישות היום" | "וואו אני כזה טוב, תמיד ידעתי שזאת הנישה" ואז מיד אתם הולכים לספר לכל העולם איזה יום יפה היום

דרך אגב, עוד מישהו נהנה כמה דקות כל יום מה- אזעקות? יש לי יותר זמן בבית אני יוצא רק בבוקר ~ צוהריים ורוב היום אני בבית כך שיש לי יותר זמן לזה
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 09-07-2014 בשעה 04:46.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,522 | הודעות: 8,173,109 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect