אוקיי אז הבנתי שכדי להכפיל את הרווחים שלי בחודש הבא אני צריך עוד תחומים, גם כדי לעשות לעצמי סדר בראש וגם כדי לשתף אני ירשום כאן למטה וירחיב איפה שצריך:
עיקרי:
- Set and forget כמו שאתם יודעים 30 סרטונים בסוף החודש, הכל מוכן ונשאר רק לעלות את הסרטונים שזאת גם עבודה בשבילי העיקרית.
דברים חדשים:
- CPA למדתי את התחום הזה בכמה ימים כדי להשיג תמונה של איך זה נראה פחות או יותר, היום סיימתי והתחלתי לשווק קמפיין ראשון אחרי שהדף נחיתה מוכן, העמוד בפייסבוק מוכן ואני ייתן לזה ניסיון עם AdWords עם השקעה של 25$ ופרסום בשווי 125$, תוצאות אם יהיו תוך כשבוע מהיום, לא צריך להסביר עד כמה הפוטנציאל הוא עצום, זה יכול להגיע ל- 400$ ביום, והגדולים בתחום עובדים בשיטות דומות לחלוטין, זה בסוף המקום אולי הכי רווחי שהכרתי. גם אם אני אפילו לא ישיג ליד אחד "ויפסיד" כסף הניסיון היה שווה הרבה, וגם כדי להבין מה הפער בין התאוריה למציאות בתחום הזה, כנראה שהניסיון הזה יגיד לי בדיוק מה אני מפספס.
- Set And Forget Bot אני גם עובד על בוט לא קטן שיוכל לעזור לי בצורה בלתי רגילה עם השיטה הזאת, אני לא מתכנן לבנות כדי למכור כרגע אבל כדי להשתמש. בחיים לא למדתי איזה משהו שקשור לתחום הזה, הניסיון שלי שואף ל-0, אבל אם הרבה רצון ומאמץ הצלחתי להגיע לתוצאות בבוטים קטנים, יש לי את Google ששם אפשר להביא הרבה מידע שימושי, יש לי Forums לשאלות ספציפיות, יש לי כמה אנשים שמבינים בזה דבר או שניים שאני יכול לשאול אותם בסקייפ כך בשלוף, יש לי את Fiverr שהשקעתי שם כבר עשרות דולרים על הבוט הזה ועל הקודמים כדי להשלים את מה שחסר לי עבור תשלום יחסית נמוך, הכי חשוב יש לי את המוח שלי ויותר מזה מה אפשר לבקש.
בנוסף באופן חד פעמי גם התעסקתי ב..
- כתיבת תוכן מלא לכל הסרטונים ב- Set and forget.
זהו קצת סדר וגם לשתף אותכם, אני ישקיע את רוב המאמצים בכתיבת התוכן ובהעלאת הסרטונים ל- Set and forget, שיהיה לנו בהצלחה![]()

ציטוט ההודעה