קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 19 מתוך 75 << ראשון ... 917181920212969 ... אחרון >>
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 19

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ברירת מחדל עדכון סיכום של הימים האחרונים

אוקיי אז הבנתי שכדי להכפיל את הרווחים שלי בחודש הבא אני צריך עוד תחומים, גם כדי לעשות לעצמי סדר בראש וגם כדי לשתף אני ירשום כאן למטה וירחיב איפה שצריך:

עיקרי:

- Set and forget כמו שאתם יודעים 30 סרטונים בסוף החודש, הכל מוכן ונשאר רק לעלות את הסרטונים שזאת גם עבודה בשבילי העיקרית.

דברים חדשים:

- CPA למדתי את התחום הזה בכמה ימים כדי להשיג תמונה של איך זה נראה פחות או יותר, היום סיימתי והתחלתי לשווק קמפיין ראשון אחרי שהדף נחיתה מוכן, העמוד בפייסבוק מוכן ואני ייתן לזה ניסיון עם AdWords עם השקעה של 25$ ופרסום בשווי 125$, תוצאות אם יהיו תוך כשבוע מהיום, לא צריך להסביר עד כמה הפוטנציאל הוא עצום, זה יכול להגיע ל- 400$ ביום, והגדולים בתחום עובדים בשיטות דומות לחלוטין, זה בסוף המקום אולי הכי רווחי שהכרתי. גם אם אני אפילו לא ישיג ליד אחד "ויפסיד" כסף הניסיון היה שווה הרבה, וגם כדי להבין מה הפער בין התאוריה למציאות בתחום הזה, כנראה שהניסיון הזה יגיד לי בדיוק מה אני מפספס.

- Set And Forget Bot אני גם עובד על בוט לא קטן שיוכל לעזור לי בצורה בלתי רגילה עם השיטה הזאת, אני לא מתכנן לבנות כדי למכור כרגע אבל כדי להשתמש. בחיים לא למדתי איזה משהו שקשור לתחום הזה, הניסיון שלי שואף ל-0, אבל אם הרבה רצון ומאמץ הצלחתי להגיע לתוצאות בבוטים קטנים, יש לי את Google ששם אפשר להביא הרבה מידע שימושי, יש לי Forums לשאלות ספציפיות, יש לי כמה אנשים שמבינים בזה דבר או שניים שאני יכול לשאול אותם בסקייפ כך בשלוף, יש לי את Fiverr שהשקעתי שם כבר עשרות דולרים על הבוט הזה ועל הקודמים כדי להשלים את מה שחסר לי עבור תשלום יחסית נמוך, הכי חשוב יש לי את המוח שלי ויותר מזה מה אפשר לבקש.

בנוסף באופן חד פעמי גם התעסקתי ב..

- כתיבת תוכן מלא לכל הסרטונים ב- Set and forget.

זהו קצת סדר וגם לשתף אותכם, אני ישקיע את רוב המאמצים בכתיבת התוכן ובהעלאת הסרטונים ל- Set and forget, שיהיה לנו בהצלחה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    6
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    אוקיי אז הבנתי שכדי להכפיל את הרווחים שלי בחודש הבא אני צריך עוד תחומים, גם כדי לעשות לעצמי סדר בראש וגם כדי לשתף אני ירשום כאן למטה וירחיב איפה שצריך:

עיקרי:

- Set and forget כמו שאתם יודעים 30 סרטונים בסוף החודש, הכל מוכן ונשאר רק לעלות את הסרטונים שזאת גם עבודה בשבילי העיקרית.

דברים חדשים:

- CPA למדתי את התחום הזה בכמה ימים כדי להשיג תמונה של איך זה נראה פחות או יותר, היום סיימתי והתחלתי לשווק קמפיין ראשון אחרי שהדף נחיתה מוכן, העמוד בפייסבוק מוכן ואני ייתן לזה ניסיון עם AdWords עם השקעה של 25$ ופרסום בשווי 125$, תוצאות אם יהיו תוך כשבוע מהיום, לא צריך להסביר עד כמה הפוטנציאל הוא עצום, זה יכול להגיע ל- 400$ ביום, והגדולים בתחום עובדים בשיטות דומות לחלוטין, זה בסוף המקום אולי הכי רווחי שהכרתי. גם אם אני אפילו לא ישיג ליד אחד "ויפסיד" כסף הניסיון היה שווה הרבה, וגם כדי להבין מה הפער בין התאוריה למציאות בתחום הזה, כנראה שהניסיון הזה יגיד לי בדיוק מה אני מפספס.

- Set And Forget Bot אני גם עובד על בוט לא קטן שיוכל לעזור לי בצורה בלתי רגילה עם השיטה הזאת, אני לא מתכנן לבנות כדי למכור כרגע אבל כדי להשתמש. בחיים לא למדתי איזה משהו שקשור לתחום הזה, הניסיון שלי שואף ל-0, אבל אם הרבה רצון ומאמץ הצלחתי להגיע לתוצאות בבוטים קטנים, יש לי את Google ששם אפשר להביא הרבה מידע שימושי, יש לי Forums לשאלות ספציפיות, יש לי כמה אנשים שמבינים בזה דבר או שניים שאני יכול לשאול אותם בסקייפ כך בשלוף, יש לי את Fiverr שהשקעתי שם כבר עשרות דולרים על הבוט הזה ועל הקודמים כדי להשלים את מה שחסר לי עבור תשלום יחסית נמוך, הכי חשוב יש לי את המוח שלי ויותר מזה מה אפשר לבקש.

בנוסף באופן חד פעמי גם התעסקתי ב..

- כתיבת תוכן מלא לכל הסרטונים ב- Set and forget.

זהו קצת סדר וגם לשתף אותכם, אני ישקיע את רוב המאמצים בכתיבת התוכן ובהעלאת הסרטונים ל- Set and forget, שיהיה לנו בהצלחה

מה הבוט שלך עושה?(לפרטי פרטים)

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Guide4U צפיה בהודעה
    מה הבוט שלך עושה?(לפרטי פרטים)
    המטרה: אחרי שהנישות הסרטונים והמאמרים מוכנים הבוט מהשלב שהוא יוצר את המשתמש (אני עושה רק את האישור הטלפוני) ועד השלב שהוא מעלה את שלושת הסרטונים של הנישה מהתיקייה לפי ההגדרות בצורה אוטומטית לגמרי ושומר ועוקב אחרי הסרטונים. בהמשך אני יכול להוסיף גם שהוא ימצא לי את הנישות ודברים כאלה אבל בנתיים זה פחות שימושי רק השלב של העלאה לוקח לי המון המון זמן, כ-15~20 דקות לסרטון וזאת המטרה להפוך את זה לכמה דקות בודדות, וגם עזרים נוספים שהייתי שמח שיהיו לי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

המטרה: אחרי שהנישות הסרטונים והמאמרים מוכנים הבוט מהשלב שהוא יוצר את המשתמש (אני עושה רק את האישור הטלפוני) ועד השלב שהוא מעלה את שלושת הסרטונים של הנישה מהתיקייה לפי ההגדרות בצורה אוטומטית לגמרי ושומר ועוקב אחרי הסרטונים. בהמשך אני יכול להוסיף גם שהוא ימצא לי את הנישות ודברים כאלה אבל בנתיים זה פחות שימושי רק השלב של העלאה לוקח לי המון המון זמן, כ-15~20 דקות לסרטון וזאת המטרה להפוך את זה לכמה דקות בודדות, וגם עזרים נוספים שהייתי שמח שיהיו לי.
    מה בנוגע להגנות נגד מחיקות ? זאת אומרת ניקוי קוקיז, שינוי IP, פרוקסי ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Queens צפיה בהודעה
    מה בנוגע להגנות נגד מחיקות ? זאת אומרת ניקוי קוקיז, שינוי IP, פרוקסי ?
    אני יעשה אפשרות שזה מנקה את מה שצריך זה לא אמור להיות בעיה או מקסימום ccleaner.
    אני משתמש ב- hma זה שנייה להחליף ip

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

אני יעשה אפשרות שזה מנקה את מה שצריך זה לא אמור להיות בעיה או מקסימום ccleaner.
    אני משתמש ב- hma זה שנייה להחליף ip
    hma בעצם מביאה לך אין סוף של IP שתוכל לשנות ?
    ויוטיוב לא מזהה את זה ?
    אני בזמן האחרון גם מתעניין בתוכנה שתעלה לי את הסרטונים, לא חשבתי על לתכנת, איך תכנתת את זה אתה יודע שפות תכנות? או כמו עם האקים, לומד קצת מפה קצת משם ?

ועל איזה תוכנה אתה ממליץ בסגנון ?חשבתי על MVB מה אתה אומר ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

hma בעצם מביאה לך אין סוף של IP שתוכל לשנות ?
    ויוטיוב לא מזהה את זה ?
    אני בזמן האחרון גם מתעניין בתוכנה שתעלה לי את הסרטונים, לא חשבתי על לתכנת, איך תכנתת את זה אתה יודע שפות תכנות? או כמו עם האקים, לומד קצת מפה קצת משם ?

ועל איזה תוכנה אתה ממליץ בסגנון ?חשבתי על MVB מה אתה אומר ?
    יש מאגר מאוד גדול, אפשר להגיד אפילו בלתי מוגבל ובקליק אחד אתה מתחבר ובקליק אחד מחליף ip, כאן הרשימה המלאה, שימושי ליוטיוב.
    ה- ip's לא 100% ייחודיים ממש לא אבל כן זה באמת בטוח, וזה הדבר הכי בטוח שהכרתי ליוטיוב.
    לא אני לא יודע כלום כי בחיים לא למדתי עת זה.
    עם האקים הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את התוכנה ולעשות בה משהו אבל זה ממש קטן ולא משמעותי.
    אני מביא את הרעיונות שלי פותח את התוכנה מנסה לעשות דברים משתמש בגוגל פורומים פייבר ומצליח לעשות כל מה שאני רוצה בנקודה מסוימת.
    תראה התוכנה Mass Video Blaster נבנתה להעלאת סרטונים מסיבית לא ל- Set And Forget במיוחד, שים לב לזה.
    אולי אפשר להשתמש בה, אני מכיר אותה אבל לא ניסיתי.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון

יתמקד בבניית הבוט

אז את הסרטונים אני כבר לא יעלה בזמן הקרוב כי שמתי לב שזה פשוט לא ריאלי לעלות כמות גדולה כי זה פשוט לוקח כל כך הרבה זמן.
    בהתחלה לקח לי 30~40 דקות, אחרי המון סרטונים לקח לי 20 לסרטון, עם בוט קטן שעשיתי לוקח לי כ-12 דקות עכשיו אבל עדיין זה לא עניין.
    בגלל זה עכשיו הפסקתי לעלות את הסרטונים ויותר להתמקד בבוט שבנקודה מסוימת יחסוך לי המון זמן ויהיה לי סיכוי לעלות נישות בצורה מאוד מהירה יחסית. היום עשיתי התקדמות ממש טובה ואני ימשיך.

משהו חשוב שהבנתי לעבוד קשה זה לא תמיד יותר טוב

אז נכון לעבוד קשה זאת מילה גדולה, אבל מה שאני מתכוון שאת כל הסרטונים שלי עשיתי יותר מדי עבודה בכל השלבים, בנישות הבאות שאני יעשה אני כמובן יפיק מלא לקחים וישתף חלק מהם כאן שאם נעשה את העבודה שלנו יותר קלה בגבול הטעם הטוב נוכל לעלות יותר ולהרוויח יותר עם שינויים קטנים והרגלים שלוקחים לנו זמן ועבודה כל כלום.

חדש: הרווחים התעדכנו אוטומטית תמיד בעמוד הראשון באשכול

הוספתי Script בעמוד הראשון ששם תוכלו לראות את הרווחים מתעדכנים אוטומטית, עיצוב שנראה טוב, פועל 24/7 וכרגע יש:
    התשלום האחרון, הרווחים של החודש, הרווחים של החודש שעבר, הרווחים השנה והרווחים בכל הזמנים, אתם מוזמנים להעיף מבט

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

יש מאגר מאוד גדול, אפשר להגיד אפילו בלתי מוגבל ובקליק אחד אתה מתחבר ובקליק אחד מחליף ip, כאן הרשימה המלאה, שימושי ליוטיוב.
    ה- ip's לא 100% ייחודיים ממש לא אבל כן זה באמת בטוח, וזה הדבר הכי בטוח שהכרתי ליוטיוב.
    לא אני לא יודע כלום כי בחיים לא למדתי עת זה.
    עם האקים הדבר היחיד שעשיתי זה לפתוח את התוכנה ולעשות בה משהו אבל זה ממש קטן ולא משמעותי.
    אני מביא את הרעיונות שלי פותח את התוכנה מנסה לעשות דברים משתמש בגוגל פורומים פייבר ומצליח לעשות כל מה שאני רוצה בנקודה מסוימת.
    תראה התוכנה Mass Video Blaster נבנתה להעלאת סרטונים מסיבית לא ל- Set And Forget במיוחד, שים לב לזה.
    אולי אפשר להשתמש בה, אני מכיר אותה אבל לא ניסיתי.
    יתמקד בבניית הבוט

אז את הסרטונים אני כבר לא יעלה בזמן הקרוב כי שמתי לב שזה פשוט לא ריאלי לעלות כמות גדולה כי זה פשוט לוקח כל כך הרבה זמן.
    בהתחלה לקח לי 30~40 דקות, אחרי המון סרטונים לקח לי 20 לסרטון, עם בוט קטן שעשיתי לוקח לי כ-12 דקות עכשיו אבל עדיין זה לא עניין.
    בגלל זה עכשיו הפסקתי לעלות את הסרטונים ויותר להתמקד בבוט שבנקודה מסוימת יחסוך לי המון זמן ויהיה לי סיכוי לעלות נישות בצורה מאוד מהירה יחסית. היום עשיתי התקדמות ממש טובה ואני ימשיך.

משהו חשוב שהבנתי לעבוד קשה זה לא תמיד יותר טוב

אז נכון לעבוד קשה זאת מילה גדולה, אבל מה שאני מתכוון שאת כל הסרטונים שלי עשיתי יותר מדי עבודה בכל השלבים, בנישות הבאות שאני יעשה אני כמובן יפיק מלא לקחים וישתף חלק מהם כאן שאם נעשה את העבודה שלנו יותר קלה בגבול הטעם הטוב נוכל לעלות יותר ולהרוויח יותר עם שינויים קטנים והרגלים שלוקחים לנו זמן ועבודה כל כלום.

חדש: הרווחים התעדכנו אוטומטית תמיד בעמוד הראשון באשכול

הוספתי Script בעמוד הראשון ששם תוכלו לראות את הרווחים מתעדכנים אוטומטית, עיצוב שנראה טוב, פועל 24/7 וכרגע יש:
    התשלום האחרון, הרווחים של החודש, הרווחים של החודש שעבר, הרווחים השנה והרווחים בכל הזמנים, אתם מוזמנים להעיף מבט

מה זאת אומרת מסיבית ?
    ובהצלחה השנה!

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מה זאת אומרת מסיבית ?
    ובהצלחה השנה!
    כמות גדולה מאוד של סרטונים על גבול הספאם.
    כן שיהיה בהצלחה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון יומי

- יש התקדמות הכי משמעותית עם הבוט היום.
    - כמו שאמרתי שאני מעלה כמה נישות ומנסה לקדם אותם בגוגל אז עדיין שום עמוד לא דורג.
    - בקשר ל- CPA עשיתי פרסום ממש קליל אבל לא קיבלתי תנועה טובה לאתר, כנראה שאני יצתרך את adwords כאן.

היום היה יום די טוב, מעל הממוצע הנה התמונה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל זה קצת גדל בלילה

למרות שזה פוקס זה נותן מוטיבציה להמשיך

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

למרות שזה פוקס זה נותן מוטיבציה להמשיך

יפה מאוד, ראיתי את האשכול שלך בcpaelites איזה אחוזי המרה!
    , הרווחים שלי צנחו ביומים האלה ><
    איך הולך בadword ?

דר"כ ניסיתי גם לבנות בוט הצלחתי בנתיים לגרום לו להתחבר ולהגיע לעמוד של העלאה, אני לא יודע איך עושים את החלק עצמו של העלאה, יש איזה כיוון ?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יפה מאוד, ראיתי את האשכול שלך בcpaelites איזה אחוזי המרה!
    , הרווחים שלי צנחו ביומים האלה ><
    איך הולך בadword ?

דר"כ ניסיתי גם לבנות בוט הצלחתי בנתיים לגרום לו להתחבר ולהגיע לעמוד של העלאה, אני לא יודע איך עושים את החלק עצמו של העלאה, יש איזה כיוון ?
    כן תודה
    גם לי קיבלתי מכה על הסרטונים בימים האחרונים
    הזנחתי את ה- cpa בנתיים

אוקיי נחמד, את החלק של העלאה וכל מה שקשור לזה לא עושים דרך WebBroswer זה גם איטי וגם ממש מסובך וארוך, משתמשים ב- Youtube API 3 זה גם לא כל כך פשוט, אני עדיין לא הגעתי לחלק הזה.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון

עכשיו אני רק בפוקוס על הבוט, ביומיים האחרונים נתקעתי על איזה משהו לפני כמה דקות סוף סוף פתרתי את זה, בקשר לאישור הטלפוני.
    - מחר אני יעבוד על פותח ערוצים.
    - יהפוך את כל הפעולות ליותר אוטומטיות עד כמה שניתן.
    - ישבור תראש על המעלה סרטונים עם ה- API.
    - ישלים עוד כמה דברים שדילגתי אליהם, ויתקן דברים אחרים אם צריך.
    - יתחיל לנסות לעבוד איתו לראות איך זה מה להוסיף מה לשפר מה לנסות ואז יוציא גרסה סופית
    - יעבוד איתו ישפר איתו עם רעיונות שיהיו לי וכו' כל הזמן

זאת התוכנית שלי מעכשיו, היה לה גם שלבים ראשונים שאותם סיימתי.
    אלה שהדגשתי הם הקשים באמת אבל אני מאמין שאני ישרוד גם אותם.

*קיבלתי את התשלום היום מ- ShareCash מחר אני יעלה הוכחת תשלום.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 03-09-2014 בשעה 23:24.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,446 | הודעות: 8,202,039 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect