קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] איך לגרום לה לגמור? (16)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום יעוץ מיני
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 24-12-2011, 14:11
  2. [עזרה] לא מצליח לגרום לעיצוב להראות מקצועי..
    על ידי Bruzo בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-07-2009, 22:54
  3. [עזרה] לא מצליח לגמור
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 21-08-2008, 12:52
  4. [מאמר] איך לגרום לבחורה לגמור - מאוד נחמד אני ממליץ :)
    על ידי בני =\ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 08-01-2008, 12:56
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

לא מצליח לגרום לה לגמור!

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Angry לא מצליח לגרום לה לגמור!

לא יודע מה היא רוצה...

סקס בלי קונדום : אני גומר יותר מהר מהרגיל אבל הרבה יותר כיף לשנינו והיא גומרת בקטנה כזה כמה פעמים (לא יודע מה זה אומר בקטנה. היא אומרת שהיא גומרת, היא מתנשפת וממש עייפה אחרי זה אבל אין התעוותיות ואורגזמה אמיתית)

סקס עם קונדום: הסקס נמשך הרבה זמן אבל היא לא מצליחה לגמור כי כואב לה כי היא אומרת שהקונדום יוצר חיכוך כואב עם הכוס שלה, ושבלי קונדום זה כיף כי גם היא וגם אני רטובים וזה חומר סיכה מטורף. אמרתי לה שבגלל זה יש חומר סיכה על הקונדום מבחוץ והיא אומרת שלא, וזה עדיין כואב.

אצבעות: אני חושב שאני עושה את זה נכון, כמו שאני תמיד עשיתי מאז שלמדתי מה זה סקס בחיים שלי. תמיד עושה אותם הדברים לכל הבחורות. אצלה זה מאוד עושה לה את זה, משחק עם האצבעות שלי אצלה למטה במשך הרבה זמן, מרגיש שהיא רטובה רצח, גונחת.
    טוענת שהיא גומרת, אבל לא ראיתי אצלה התכווציות רגליים או התנשפויות חזקות או משהו פסיכי שמרמז באמת על אורגזמה אמיתית.

אני ממש נואש לגרום לה לגמור.
    היא בחיים לא חוותה אורגזמה אמיתית (לפי מה שהיא אמרה). שאלתי אותה אם היא גמרה פעם ברצינות שזה אומר אורגזמה אמיתית לכל דבר, והיא אמרה שלא.

הצעד הבא שאני חושב זה לרדת לה אבל כמעט ולא ירדתי לבנות בחיים שלי כי בואו נגיד שזאת לא כוס התה שלי, אבל בשביל להיות האורגזמה הראשונה שלה אני מוכן.

הייתם פעם במצב הזה? זה מרגיש לי כמו להסתדר עם בתולה רק שזה יותר קשה כי ללמד בתולה סקס זה קל, אבל ללמד מישהי שעושה סקס מה זאת אורגזמה זה קשה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

תן כמה סיבובים בלי קונדום. סיבוב שלישי-רביעי כבר לא תגמור מהר אם בכלל ותוכל לשבור אותה כמה שאתה רוצה. קח בחשבון שאם אתה לא בכושר זה יהיה לך קשה, כנ"ל אם יש לך טסטוסטרון נמוך. אבל במידה וכן אלה בעיות יותר קריטיות

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    תן כמה סיבובים בלי קונדום. סיבוב שלישי-רביעי כבר לא תגמור מהר אם בכלל ותוכל לשבור אותה כמה שאתה רוצה. קח בחשבון שאם אתה לא בכושר זה יהיה לך קשה, כנ"ל אם יש לך טסטוסטרון נמוך. אבל במידה וכן אלה בעיות יותר קריטיות
    את זה אנחנו עושים כשאנחנו יכולים בלי קונדום.
    כרגע זה רק קונדום. בדרך כלל בלי קונדום אנחנו הולכים לכמו שאמרת 3-4 אפילו 5 סיבובים. ואז אני פשוט מפרק אותה והיא לא מצליחה לזוז אחרי זה.

אבל גם אז, היא לא גומרת גומרת, אתה מבין למה אני מתכוון?
    היא גומרת כמה פעמים (זה מה שהיא אומרת), אבל אני לא רואה שום דבר פסיכי (גב מתעקם, רגליים מתכווצות וכו').
    אז הנקודה פה איך להביא אותה לאורגזמה הראשונה בחיים שלה אם היא אפילו לא יודעת מה זאת אורגזמה אמיתית ולא הרגישה אותה אף פעם?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

עם הזין - שמע, זה באמת כמו שאומרים..זה לא הגודל קובע, זה איך אתה תוקע את המסמר שלך.
    אני ממזמן שמתי לב שאם אתה מזיין בלי לגעת בדגדגן בזמן חדירה, הסקס יבש..חסר טחינה בשווראמה
    ואם אתה מזיין על הצד ותוך כדי אתה שם 2 אצבעות על הדגדגן + נוגע לה בגב או מנשק לה את העורף או אפילו ליקוקים עדינים כאלה על הכתפיים מאחורה...היא יכולה להמריא מרוב עונג.

אני אוהב שהאורגזמה הראשונה שלה היא אורגזמה יחסית עדינה...ואז גם אני גומר, ואז בסיבובים השני והבא אני כבר מפרק אותה והיא מגיעה לאורגזמות הרבה יותר חזקות אך ורק מחדירה בלי לשחק בה ולגעת לה בדגדגן

בקשר לירידה..שמע, זה סיפור אחר לגמרי.
    יש כאלה שיודעים ללקק ויש כאלה שיודעים לענג בחורה מירידה..זה ממש לא פשוט
    כשאתה יורד לבחורה יש כל כך הרבה מה לעשות שם למטה, ולבחורה כל שנייה משהו אחר מתחלף לה במודה...פעם היא רוצה שתכניס אצבע, פעם היא רוצה שתמצוץ לה את הדגדגן, פעם היא רוצה שתלקק את השפתיים החיצוניות ותנשך אותם קצת, פעם היא רוצה שבזמן שאתה יורד לה שתיגע לה בבטן \ ציצים \ ירכיים ולפעמים גם לזיין אותה עם הלשון עושה את שלו...

אז איך יודעים מה טוב מתי?
    אל תנסה לשלוט במצב...תנסה משהו, תראה מה היא עושה את הידיים שלה, איך היא מתנהגת, איך היא מזיזה את הגוף, איך היא מתנשפת ופשוט תלמד אותה.

אני למשל הגעתי למצב שכשאני רואה שהיא מעקמת את הגב ומורידה את האגן למטה (היא גם בדרך כלל מאד מכווצת את הכוס שלה וקשה מאד להכניס לשם משהו)
    היא מאד אוהבת שאני מוצץ לה את הדגדגן ונושך מאד ,מ א ד , מ-א-ד בעדינות את הדגדגן....היא ממש משתגעת

דרך אגב, שווה להשקיע בדברים האלה...אחרכך זה חוזר אלייך כמו בומרנג

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

הכי מצחיק אותי זה שאתה בא לפה שזה פורום של אנשים שמתקשים עם בנות. ולמה? SEEK VALIDATION מה שאומר שאתה מסכן לאללה

כלומר: אתה מחפש את התפיחה על השכם שאנשים יתנו לך על כך שאתה כביכול עושה משהו שהם לא. אוי כמה שאתה מסכן ואפס עם ההודעה הזאת
    נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 19-09-2014 בשעה 16:31.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי baldingcorpse צפיה בהודעה
    הכי מצחיק אותי זה שאתה בא לפה שזה פורום של אנשים שמתקשים עם בנות. ולמה? SEEK VALIDATION מה שאומר שאתה מסכן לאללה

כלומר: אתה מחפש את התפיחה על השכם שאנשים יתנו לך על כך שאתה כביכול עושה משהו שהם לא. אוי כמה שאתה מסכן ואפס עם ההודעה הזאת
    בדיוק להפך.
    ורואה? זה בדיוק ההבדל בין אנשים ממורמרים מהחיים לאנשים שלא. נקודת מבט.
    אתה באת עם גישה של "הוא משוויץ ומסכן".
    מה שאירוני, שעם כמה שהפורום הזה מלא בחולי נפש מצחיקים, בסופו של יום הקומץ הקטן ממנו הוא אותו קומץ שלא באמת מזיין ומצליח עם בנות.
    רוב האנשים בפורום הם אנשים די מוצלחים עם בנות.

רודני עם חברה קבועה כבר הרבה זמן.
    ייטינגר מזיין בקביעות רנדומליות וקבועות.
    Fuck עם חברה קבועה.
    אידי נחוי גם בקשרים טובים עם בחורות.
    AWAKE.
    afx
    ויש עוד הרבה.

בדיוק עם האנשים האלה באתי להתייעץ.
    לא עם ה10% שהיו פה החוד בחנית בתקופת הטרולינג ועכשיו כשאין טרולינג ויש דיבורים אמיתיים על החיים (מה שלהם אין), אין להם מה להגיד ובגלל זה הם מוציאים עצבים וקצת טרולינג נואש לזכר הימים ההם.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    עם הזין - שמע, זה באמת כמו שאומרים..זה לא הגודל קובע, זה איך אתה תוקע את המסמר שלך.
    אני ממזמן שמתי לב שאם אתה מזיין בלי לגעת בדגדגן בזמן חדירה, הסקס יבש..חסר טחינה בשווראמה
    ואם אתה מזיין על הצד ותוך כדי אתה שם 2 אצבעות על הדגדגן + נוגע לה בגב או מנשק לה את העורף או אפילו ליקוקים עדינים כאלה על הכתפיים מאחורה...היא יכולה להמריא מרוב עונג.

אני אוהב שהאורגזמה הראשונה שלה היא אורגזמה יחסית עדינה...ואז גם אני גומר, ואז בסיבובים השני והבא אני כבר מפרק אותה והיא מגיעה לאורגזמות הרבה יותר חזקות אך ורק מחדירה בלי לשחק בה ולגעת לה בדגדגן

בקשר לירידה..שמע, זה סיפור אחר לגמרי.
    יש כאלה שיודעים ללקק ויש כאלה שיודעים לענג בחורה מירידה..זה ממש לא פשוט
    כשאתה יורד לבחורה יש כל כך הרבה מה לעשות שם למטה, ולבחורה כל שנייה משהו אחר מתחלף לה במודה...פעם היא רוצה שתכניס אצבע, פעם היא רוצה שתמצוץ לה את הדגדגן, פעם היא רוצה שתלקק את השפתיים החיצוניות ותנשך אותם קצת, פעם היא רוצה שבזמן שאתה יורד לה שתיגע לה בבטן \ ציצים \ ירכיים ולפעמים גם לזיין אותה עם הלשון עושה את שלו...

אז איך יודעים מה טוב מתי?
    אל תנסה לשלוט במצב...תנסה משהו, תראה מה היא עושה את הידיים שלה, איך היא מתנהגת, איך היא מזיזה את הגוף, איך היא מתנשפת ופשוט תלמד אותה.

אני למשל הגעתי למצב שכשאני רואה שהיא מעקמת את הגב ומורידה את האגן למטה (היא גם בדרך כלל מאד מכווצת את הכוס שלה וקשה מאד להכניס לשם משהו)
    היא מאד אוהבת שאני מוצץ לה את הדגדגן ונושך מאד ,מ א ד , מ-א-ד בעדינות את הדגדגן....היא ממש משתגעת

דרך אגב, שווה להשקיע בדברים האלה...אחרכך זה חוזר אלייך כמו בומרנג
    חח אהבתי את השורה האחרונה.

1. בנוגע לסקס עם הנגיעה בדגדגן, איך זה הולך? בדוגי זאת התנוחה היחידה שאני יכול לשחק לה עם הדגדגן בזמן הסקס , וגם זה דורש ממני גמישות לא קטנה. במסניורית/רכיבה איך בדיוק אתה נוגע לה שם בזמן שאתה חודר?
    2. לגבי הירידה, אתה אומר פשוט שאין לזה "הוראות", אלא פשוט לרדת לשם ולנסות כל מיני דברים ולראות איך היא מגיבה הכי טוב? הקטע שלפעמים בנות הן כמו ספר סגור בסקס, לפעמים הן יכולות לגנוח בעצמת MAX ואתה רואה שמה שאתה עושה נכון, ולפעמים גם אם אתה עושה את זה נכון והיא הכי נהנת היא לא מראה את זה.

ובדיוק למה שאתה הגעת אני רוצה להגיע. אני רוצה להגיע למה שהבחורה שלך הגיעה, שהיא מעקמת את הגב ומורידה את האגן למטה.
    זה לא קרה לי איתה. זה היה כשירדת לה? לא באף דבר אחר?

בסקס אתה מצליח לגרום לבחורה שלך לגמור ? וכשאני אומר לגמור אני מתכוון לאורגזמה שהיא מתכווצת ומעקמת את הגוף והרגליים וכו' .. וכמו שאמרת..

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    בדיוק להפך.
    ורואה? זה בדיוק ההבדל בין אנשים ממורמרים מהחיים לאנשים שלא. נקודת מבט.
    אתה באת עם גישה של "הוא משוויץ ומסכן".
    מה שאירוני, שעם כמה שהפורום הזה מלא בחולי נפש מצחיקים, בסופו של יום הקומץ הקטן ממנו הוא אותו קומץ שלא באמת מזיין ומצליח עם בנות.
    רוב האנשים בפורום הם אנשים די מוצלחים עם בנות.

רודני עם חברה קבועה כבר הרבה זמן.
    ייטינגר מזיין בקביעות רנדומליות וקבועות.
    Fuck עם חברה קבועה.
    אידי נחוי גם בקשרים טובים עם בחורות.
    AWAKE.
    afx
    ויש עוד הרבה.

בדיוק עם האנשים האלה באתי להתייעץ.
    לא עם ה10% שהיו פה החוד בחנית בתקופת הטרולינג ועכשיו כשאין טרולינג ויש דיבורים אמיתיים על החיים (מה שלהם אין), אין להם מה להגיד ובגלל זה הם מוציאים עצבים וקצת טרולינג נואש לזכר הימים ההם.

מורחקיםשם פרטיאידיתאריך הצטרפות11/2013הודעות216לייקים132נקודות50משפט מחץטוב למות בעד ארצנומין:

לי יש יחסית הרבה כסף לגיל שלי + שיער יפה כזה כמו אצל אבי ביטר. ונחש מה? אני אינסל ולא מצליח להביא אפילו ממוצעות הביתה
    השאלה.. כשאני הולך ברחוב \ לצוד בפלורנטין איך אני גורם לבנות לדעת שיש לי כסף ולבוא להתחיל איתי?
    הבעיה שלי שיש לי לסת נסוגה, פרצוף עגלגל, ועיניים עגולות שגורמות לי להיראות קצת דביל.. איך אני גורם לעצמי להיראות עשיר?

fffhhhh

משתמש מתחיל האוואטר של DochaStyle
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פרק ב'

הצעה שלי אם אתה רואה ששום דבר לא עובד מבחינת ה "לזיין טוב יותר",
    תעבוד על המשחק מקדים יש בחורות שאם אתה עושה את זה כמו שצריך הם יכולות לעוף עלייך.
    היית לי בחורה שאהבה את זה קשוח אז הייתי מושך לה בשיער תופס אותה חזק,
    מדבר עליה מלוכלך קצת, כל אחת והדרך שלה לבחור איך לעשות את זה, יש בחורות שלא אוהבות רגישות
    ואוהבות קינקיות ויש כאלה שההפך הגמור, תבדוק מה היא אוהבת בקטע של "משחק"
    ותתנסה על זה, 99% מהמקרים היא תגמור.
    DochaStyle Back2Back

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

איך זה עובד העניין של סקס בלי קונדום מבחינתכם? מי הראשון שהציע את זה מבניכם?
    אתם לא פוחדים פחד מוות שבטעות יהרסו לכם החיים? אתם גומרים בחוץ?

אני עם אותה אחת עוד מהימים העליזים של טיילר, ואני עד עכשיו לא מעדיף כלום מאשר לקחת סיכון של 0.1%. אני לא סומך על אף אחת.
    מאיפה הבטחון שלכם?
    נערך לאחרונה על ידי ED_cop; 21-09-2014 בשעה 23:20.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה מדבר על גניבת זרע או איידס?

משתמש מתחיל
    לייקים
    15
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אתה מדבר על גניבת זרע או איידס?
    זרע.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    איך זה עובד העניין של סקס בלי קונדום מבחינתכם? מי הראשון שהציע את זה מבניכם?
    אתם לא פוחדים פחד מוות שבטעות יהרסו לכם החיים? אתם גומרים בחוץ?

אני עם אותה אחת עוד מהימים העליזים של טיילר, ואני עד עכשיו לא מעדיף כלום מאשר לקחת סיכון של 0.1%. אני לא סומך על אף אחת.
    מאיפה הבטחון שלכם?
    מי הראשון שמציע?
    היא. ("נראלי שאני אתחיל לקחת גלולות ויהיה לנו יותר כיף ופשוט")

עכשיו , לא על זה הנושא אבל סקרנת. בוא תסביר לי איך גמירה בחוץ/בפנים תהרוס לנו את החיים? הפללה בזירת פשע?
    במיוחד כשמדובר בבחורות שלא יודעות את ההבדל בין GMAIL לWALLA ובנות 20 שלא יודעות מהחיים שלהן.

דבר שני, אתה רואה איפה אתה גומר. אתה רואה שהיא מנגבת את זה. מתי בדיוק היא "גונבת" את הזרע בלי שתראה?

והימים העליזים של טיילר כבר חצי שנה מאחורנו, אתה איתה חצי שנה ולא תהיה מוכן לעבור בלי קונדום?

יש משפט שאומר "עדיף לא לקחת סיכון". פה זה פשוט לא מתאים, ודי מפגר לחיות עם המחשבה הזאת.
    מצד שני הכל תלוי בבחורה. אם אתה באמת יודע מי היא, רקע, פרטים וכו', למה לפחד שהיא תעשה משהו שיהרוס לך את החיים?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ED_cop צפיה בהודעה
    זרע.
    יש סיכון של אחד למיליון בערך, אם היא חברה שלך למה שהיא תעשה לך דבר כזה?
    רוב האנשים לוקחים את הסיכון כי הוא קלוש. מי תרצה ילד מגניבת זרע, ילד שיגדל בלי אבא והאבא הביולוגי שלו ישנא אותו ואת אמא שלו שנאת מוות?
    רק מכוערות פח נואשות עושות דברים כאלה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect