עם הזין - שמע, זה באמת כמו שאומרים..זה לא הגודל קובע, זה איך אתה תוקע את המסמר שלך.
אני ממזמן שמתי לב שאם אתה מזיין בלי לגעת בדגדגן בזמן חדירה, הסקס יבש..חסר טחינה בשווראמה
ואם אתה מזיין על הצד ותוך כדי אתה שם 2 אצבעות על הדגדגן + נוגע לה בגב או מנשק לה את העורף או אפילו ליקוקים עדינים כאלה על הכתפיים מאחורה...היא יכולה להמריא מרוב עונג.
אני אוהב שהאורגזמה הראשונה שלה היא אורגזמה יחסית עדינה...ואז גם אני גומר, ואז בסיבובים השני והבא אני כבר מפרק אותה והיא מגיעה לאורגזמות הרבה יותר חזקות אך ורק מחדירה בלי לשחק בה ולגעת לה בדגדגן
בקשר לירידה..שמע, זה סיפור אחר לגמרי.
יש כאלה שיודעים ללקק ויש כאלה שיודעים לענג בחורה מירידה..זה ממש לא פשוט
כשאתה יורד לבחורה יש כל כך הרבה מה לעשות שם למטה, ולבחורה כל שנייה משהו אחר מתחלף לה במודה...פעם היא רוצה שתכניס אצבע, פעם היא רוצה שתמצוץ לה את הדגדגן, פעם היא רוצה שתלקק את השפתיים החיצוניות ותנשך אותם קצת, פעם היא רוצה שבזמן שאתה יורד לה שתיגע לה בבטן \ ציצים \ ירכיים ולפעמים גם לזיין אותה עם הלשון עושה את שלו...
אז איך יודעים מה טוב מתי?
אל תנסה לשלוט במצב...תנסה משהו, תראה מה היא עושה את הידיים שלה, איך היא מתנהגת, איך היא מזיזה את הגוף, איך היא מתנשפת ופשוט תלמד אותה.
אני למשל הגעתי למצב שכשאני רואה שהיא מעקמת את הגב ומורידה את האגן למטה (היא גם בדרך כלל מאד מכווצת את הכוס שלה וקשה מאד להכניס לשם משהו)
היא מאד אוהבת שאני מוצץ לה את הדגדגן ונושך מאד ,מ א ד , מ-א-ד בעדינות את הדגדגן....היא ממש משתגעת
דרך אגב, שווה להשקיע בדברים האלה...אחרכך זה חוזר אלייך כמו בומרנג