קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 20 מתוך 75 << ראשון ... 1018192021223070 ... אחרון >>
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 20

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ברירת מחדל עדכון

טוב אז 2 דברים משמעותיים:

נפלו הרווחים

בימים האחרונים נפלו לי לפחות 85% מהסרטונים שלי, כן זה לא מעט מהעבודה, מה שאומר שבזמן הקרוב הרווחים ירדו בצורה משמעותית, וכמובן שיותר משתלם לי לסיים לעבוד על הבוט ואז לעלות את הסרטונים האלה ובנוסף סרטונים חדשים.

יש התקדמות די טובה עם הבוט

לא הייתי אומר הכי טוב בעולם, אבל התקדמתי בצורה די טובה, נשארו לי כ- 30$ להשקיע בדברים שהם ברמת מורכבות אחרת.
    פחות משנה עכשיו לאן הגעתי, נשאר לי:
    1. לבנות מההתחלה את הפותח משתמשים והערוצים מבחינת האבטחה.
    2. בקטע של העלאת הסרטון הכל מוכן חוץ מהעלאה עצמה, אז אני צריך להתחיל לעבוד על העלאה עצמה אני יראה איך אני עושה את זה מחר.
    3. דברים נוספים יותר פשוטים אבל שיקחו לי לא מעט זמן.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    21
    נקודות
    471
    משפט מחץ
    תמיד יש לי משתמשי ORIGIN למכירה

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    טוב אז 2 דברים משמעותיים:

נפלו הרווחים

בימים האחרונים נפלו לי לפחות 85% מהסרטונים שלי, כן זה לא מעט מהעבודה, מה שאומר שבזמן הקרוב הרווחים ירדו בצורה משמעותית, וכמובן שיותר משתלם לי לסיים לעבוד על הבוט ואז לעלות את הסרטונים האלה ובנוסף סרטונים חדשים.

יש התקדמות די טובה עם הבוט

לא הייתי אומר הכי טוב בעולם, אבל התקדמתי בצורה די טובה, נשארו לי כ- 30$ להשקיע בדברים שהם ברמת מורכבות אחרת.
    פחות משנה עכשיו לאן הגעתי, נשאר לי:
    1. לבנות מההתחלה את הפותח משתמשים והערוצים מבחינת האבטחה.
    2. בקטע של העלאת הסרטון הכל מוכן חוץ מהעלאה עצמה, אז אני צריך להתחיל לעבוד על העלאה עצמה אני יראה איך אני עושה את זה מחר.
    3. דברים נוספים יותר פשוטים אבל שיקחו לי לא מעט זמן.
    בוט של מה זה?

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי eyal833 צפיה בהודעה
    בוט של מה זה?
    בוט שהופך את כל הפעולות שאני עושה ב- Set and forget לאוטומטיות עד כמה שאפשר.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון אחרי הרבה זמן

עדכון אחרי הרבה זמן! טוב אז אחרי הרבה זמן סוף סוף אני יכול לעדכן, יש לי כמה דברים ממש טובים:

- שלב לפני הסיום עם הבוט: בימים האחרונים פשוט נכנסתי בכל בעיה שהייתה לי, דברים שנראו "מסובכים" שלא התחלתי, איפה שצריך להשקיע השקעתי ועכשיו אני ממש כמה צעדים קטנים לפני שאני יתחיל לעבוד אותו, יום, יומיים אני יכול לסיים אותו. ראיתי שהעניין הזה לא ברור ובצדק כי לא הסברתי על זה, בוטים מהסוג הזה זה לא שאתה הולך לישון וקם בבוקר עם כסף אפילו לא קרוב לזה, מה שזה כן זה להפוך פעולות שאנחנו עושים מאות פעמים לפשוטות יותר, לחסוך זמן, כח, ולעלות מוטיבציה לעבוד, מהפשוטות למורכבות יותר, בכל זאת יש דברים שאנחנו צריכים לעשות לבד, אבל איפה שאפשר לעשות את זה קל יותר בעזרת בוט, בנקודה מסוימת זה משהו שממש שווה לחשוב על זה.
    כמה דוגמאות זה: לפתוח משתמשי יוטיוב, לעלות סרטונים ליוטיוב על פי ההגדרות שלי, לסדר את התוכן להעלאה, לעקוב אחרי הסרטונים ועוד.
    ואם אתם גם רוצים לעשות אחד כזה:
    סביר להניח שלכולכם זה נשמע מעניין, רק לפני שאתם מחליטים שימו לב שהשיטה שאתם עובדים איתה אמינה עובדת ומתאימה לטווח הארוך ושווה לקחת את הסיכון בשביל זה, כנראה שגם תצטרכו להשקיע כסף על קודים מסיומים, לשאול המון שאלות, לחפש המון באינטרנט ולעשות את הרוב בעצמכם, בכל זאת לרובנו משתלם יותר לשלם על קודים בודדים שהם ברמה גבוהה לתכננן, לבנות את התוכנה בעצמנו מאשר לשלם פי 5 למתכנת שיבנה לכם את הכל, או ללכת וללמוד את התחום לעומק כמה שנים רק בשביל זה.

- חבל לקפוא לפני התשלום: מה שאני מתכוון שאם יש כאן אנשים "מפחדים" או "חסכנים" אז זה בשבילכם, שלא תבינו לא נכון אני לא אומר לקנות כל דבר ולבזבז את כל מה שיש לכם על כלום. אני יספר לכם סיפור קטן וחדש: ממש לפני כמה ימים היה לי איזה קטע שאדר הכניס אותי אליו שהוא לקנות דומיין טוב ולנסות למכור אותו, עכשיו להשיג דומיין טוב זה החלק יותר קל, ראיתי עשרות כאלה שיכלו להתאים מה שנשאר אחרי זה, זה לקנות אותו אם צריך ואז אפשר למכור אותו באתרים כמו flippa, ebay ולהרוויח קצת כסף אז אחרי כמה ימים שסתם זרקנו כמה דומיינים אדר מצא איזה אחד אני לא יפרט יותר מדי אבל נסגור שהיה לו פוטנציאל עצום, פשוט עצום. הוא היה קצת אדיש ופחות מ-24 שעות מישהו קנה לו אותו, הוא כמובן השתגע ובצדק עכשיו מה הקטע כאן, הוא רצה לחכות עוד קצת אולי הוא יכול לחסוך איזה 2$ בקנייה של הדומיין ודברים כאלה, וראינו כמה כסף היה לו בידיים וברח, פשוט חבל להיות אדישים לדברים כאלה, אבל יש לזה גם צד טוב, לפחות הוא חסך 2$..

- ה- SEO הקודם לא הצליח, אני חושב על שיטה חדשה: זוכרים שלפני כמה שבועות רשמתי כאן שאני הולך לנסות שיטת קידום כדי להשיג עוד תנועה במטרה להכפיל את הרווחים? אז למי שלא זוכר

"חשבתי על SEO בנישות Unsaturated כך התחלתי היום

אז כמו שאמרתי חשבתי לקחת קצת תנופה מגוגל עם קידום של נישות קטנות,
    מה שעשיתי היום זה לקחתי 3 נישות קטנות של 2000~5000 שאני חושב שאני יכול להרוויח מהם טוב,
    התחלתי לקדם את כולם ביחד עם לינקים מ- Fiverr ונראה איך זה הולך."
    (הסבר מלא תגובה #264) איך הגענו ל-264 תגובות?

טוב אז וואלה לא הלך, אפילו לא דורגתי למילת מפתח אחת ועברו כמעט 3 שבועות מאז שהתחלתי, בנתיים אני קצת לומד על איך לקדם נישות קצת יותר גדולות עם שיטות כמו 301 Redirect אולי כאן תבוא הפריצה.

אז אחרי הרבה זמן שלא שרשמתי את זה שבוע טוב, מי שרוצה להגיד משהו מוזמן

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Thumbs up חוזרים הכי חזק שאפשר - [מעניין] [מוטיבציה]

-14 יום ALL IN

הקדמה -
    אני מנסה לחזור ופשוט להפציץ עכשיו, קיבלתי השראה מהמון אנשים שגם עושים את זה עכשיו, יש לנו שבועיים עד סוף החודש ובוא נסיים אותם הכי טוב שאפשר, במיוחד כי אני קצת נתקעתי מאז שהסרטונים שלי נמחקו.

אני אתמקד ב-3 דברים, זה קצת יפתח לכם את הראש

1. Set and forget OVERCOMING - עכשיו אחרי כל הטעויות אני מוכן לתת בראש לעלות מלא סרטונים, מלא נישות לעבוד מהר, להשתפר וגם ללמוד מהעלאה הקודמת לפעמים הבאות. כמו שאתם יודעים, שלא כמו רוב הדברים דווקא S&F מחזיק לטווח הארוך אני מדבר על רווחים אוטומטיים בתקופה של בסביבות ה-8 חודשים ויותר, זה יתרון ענק האוטומטיות הזאת ולא הרבה אנשים מבינים את זה.

2 דברים חדשים שאני הולך לנסות ולעבוד אליהם - הפוטנציאל גבוהה
    - מבוסס על Churn and Burn -

(שיטה שבה אנחנו יוצרים כמות גדולה של לינקים על גבול הספאם בעזרת תוכנות כמו GSA Ser ומדרגים את האתר במהירות,
    הרעיון מאחורי השיטה היא שאנחנו עובדים עם דומיין שנראה אמין לגוגל כמו Blogger.com. דומיין טוב וכמות גדולה של לינקים הולכים טוב ביחד היום.)

2. UnSaturated Niches CCB SEO - (למי שלא יודע CCB זה Classic Churn and Burn) כן, נישות לא רוויות בסביבות ה- 3000 חיפושים חודשיים, אנחנו בונים אתר עם דומיין כמו Blogger.com עושים On-Page סביר מבחינת תוכן טוב ואיכותי, תמונות סרטונים. שולחים לו Blast של Backlinks בהתאם לתחרות ותוך זמן קצר אפשר להגיע די בקלות לתוצאות הראשונות בנישות עם תחרות נמוכה. אחרי משהו כמו 3~4 חודשים הדירוג שלנו ייפול אבל עד אז נוכל לעשות כ-40~50$ מכל אתר בסך הכל. לדוגמה תוך חודש נבנה 30 בלוגים כאלו, כל יום בלוג קטן, על כל אתר נשקיע 10$, בסך הכל 300$. אחרי תקופה של כ- 3~4 חודשים ובמידה והרווחנו 45$ מדומיין שזה ממש ריאלי, הרווחנו מכל ה-30 בלוגים האלה 1350$ בסך הכל, נגיד והשקענו כ- 300$ בסך הכל אז יש לנו רווח כולל של 1000$, ובסביבות ה- 250~300$ כל חודש, כמובן שאם נבנה יותר בלוגים המספרים גם כן יגדלו.

3. Semi-Saturated Niches SEO Based on 301 Redirect Method - מדי שנה המון דומיינים נמחקים בגלל אנשים שכבר לא צריכים אותם או שחכו לשחזר, עכשיו יש אתר שנקרא expireddomains.net שבאתר אתם יכולים למצוא דומיינים כאלה וחלקם טובים למשל יש להם המון בקלינקס איכותיים, איך זה עוזר לנו? השיטה הזאת היא לקנות דומיין משלך למשל ClashOfClans.com שזה האתר הראשי שלנו, כמובן שגם כאן אנחנו נעשה לו On-Page בסיסי, עכשיו כמו שאמרנו בשיטה הקודמת הדומיין שלנו קודם כל למרות שהלינקים לא איכותיים בגלל הכמות שלהם אבל גם משהו מאוד חשוב היה שהדומיין היה Blogger.com או כל אתר Web2.0 גדול אחר. בשיטה הזאת אין לנו דומיין גדול, יש לנו דומיין חדש ו- "חלש" מבחינת הלינקים, מה שאנחנו הולכים לעשות, זה לעשות טרויק לגוגל שעובד כבר כמה שנים טובות, זה נקרא 301 Redirect. בקצרה:
    נקנה דומיין משלנו לנישה, נעשה On-Page בסיסי, נקנה דומיין טוב שנמחק בשביל 301 Redirect, נעשה Churn and Burn Blast. כל התענוג הזה עולה לנו בסביבות ה- 20$ לאתר, כמובן שאפשר להוזיל עלויות אבל 20$ זה סביר. דוגמה:
    עכשיו אם נבנה רק 10 אתרים, למשל כל 3 ימים נסיים אתר, נקח את כל העלויות של 20$ לאתר נכפיל אותם ב- 10 אתרים זאת השקעה של 200$ בלבד, שימו לב כמה תרוויחו: שתבינו אתר כזה בנישה Semi שזה משהו כמו 20~40 אלף חיפושים יכול להגיע בכיף ל- 30$ ביום, בלי למצמץ פשוט, לאומת זאת בואו נתחיל מקטן 10~15$ מכל אתר כל יום, אז נגיד ונרוויח רק 15$ מכל אחד מה- 10 אתרים זה יוצא לנו 100~150$ כל יום ו- 3000~4500$ כל חודש בלי לשים לב, השקענו 200$ אז נטו יוצא לנו 2800~4300$ בחודש מה- 10 האתרים האלה.

אחד מהמרוויחים הכי גדולים ב- CPA Lead בכל הזמנים

- - - - -

אחד מהוותיקים ב- FileIce שדרך אגב עזר לי להבין את כל העניין של ה- SEO פעם

- - - - -

בחור שהתחיל להגיע ל- Top10 מרוויחים באתר ShareCash

מסקנה - חשוב

האנשים האלה שאנחנו רואים כל יום מככבים ברשימה של ה-10 מרוויחים הכי גדולים של היום או שאתמול, האנשים האלה שאתם מתלהבים מהאשכולות Bragging בפורומים השונים אם כל הכבוד אף אחד מהם עדיין לא גילה את אמריקה, אתם יכולים להאמין לי ואתם יכולים לא אבל זאת האמת, הם בסך הכל עושים את מה שאתם עושים!! אז אולי הם עובדים קצת יותר קשה, אולי הם לא עושים 1:1 מה שכולם עושים והם מפעילים קצת את השכל וחושבים גם מחוץ לקופסה אבל בסופו של היום הם אנשים רגילים, וגם הם התחילו מקטן, אף אחד לא נולד כך, זה משהו שבונים ובשורה תחתונה גם אנחנו יכולים להגיע לשם, תכלס יש סיבה באמת למה לא?

קראתם חלק או אפילו את הכל? קראתם את כל זה ולא תקראו סיכום!?

אני מקווה שהפוסט הזה קצת פתח לכם את הראש, היה חשוב לי מאוד לעשות לא רק בלבולי סכל אלה בתכלס אלה מה-אתם-פאקינג-יכולים-לעשות, אני מקווה שכל אחד מכם לקח משהו ניסיתי לעשות את זה הכי קצר אך מפורט שאפשר. אני לא יודע אם אתם יודעים אבל אני לא כותב את מה שאני כותב סתם, יש לזה מטרה מסוימת ואני מאמין שזה באמת יכול לעזור לכם. יכול להיות שזאת תהיה הפעם הראשונה שתשמעו את זה אבל לחשוב ולכתוב פוסט כזה לוקח לי שעות על גבי שעות על גבי שעות, בדקתם פעם באיזה שעה זה פורסם כאן למעלה? זה ממש לא כזה קל וכמו שאמרתי אני לא עושה את סתם, אז אם אתם הייתם רוצים עוד דברים חשוב לי אישית להבין שמישהו באמת קורה את זה וזה עזר לו בצורה מסוימת והדבר הקטן שאתם יכולים לעשות ובאמת שזה קטן זה להשאיר איזה תגובה: "תודה, עזרת לי " "מושקע, לקחתי מכאן איזה רעיון תודה אחי " יודעים מה אפילו ללחוץ על הלייק מה שתבחרו. כמו שהתחלתי את ה-4 הראשונות כך אני גם יסיים:

14 יום ALL IN-

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון

עוד שבוע +- אני יידע אם אני ירוויח 500$ בכמה חודשים מהאתר שעשיתי

כמו שאמרתי לקחתי נישה קטנה, קניתי לה כמה דומיינים, בניתי אתר איכותי וטוב וקניתי לה בקלינקס משירות churn and burn, אם אני יצליח לדרג אותה אני ירוויח 500$ במכה חודשים מהאתר הזה, נקווה שיצליח.

מה שאני הולך לעשות עכשיו

עד עכשיו עצרתי את הכל כדי לסיים עם האתר הזה, והיום סיימתי את הכל כולל האתר הקידום הכל נשאר רק לחכות ולראות אם הצלחתי.
    אני הולך לחזור להתמקד בלסיים את הבוט, אני לא יכנס לפרטים אבל אני לא רחוק מזה.
    בנוסף משהו שאני ממש רוצה לעשות זה לבנות איזה תוכנית טובה ופרק זמן של משהו כמו 30 יום לקדם נישה גדולה בגוגל ולהרוויח המון.

שיהיה לנו בהצלחה, לילה טוב

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    5
    נקודות
    50

פשש.. לקחת רציני את הקטע הזה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ritzy צפיה בהודעה
    פשש.. לקחת רציני את הקטע הזה
    ברור

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל סרטון מוטיבציה חדש בעברית!

- אסף גורן, לפני שבוע, רעננה

סרטון מוטיבציה הכי חדש שיש, יצא רק לפני פחות מ-24 שעות, תהנו

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 21-09-2014 בשעה 18:54.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

עוד שבוע +- אני יידע אם אני ירוויח 500$ בכמה חודשים מהאתר שעשיתי

כמו שאמרתי לקחתי נישה קטנה, קניתי לה כמה דומיינים, בניתי אתר איכותי וטוב וקניתי לה בקלינקס משירות churn and burn, אם אני יצליח לדרג אותה אני ירוויח 500$ במכה חודשים מהאתר הזה, נקווה שיצליח.

מה שאני הולך לעשות עכשיו

עד עכשיו עצרתי את הכל כדי לסיים עם האתר הזה, והיום סיימתי את הכל כולל האתר הקידום הכל נשאר רק לחכות ולראות אם הצלחתי.
    אני הולך לחזור להתמקד בלסיים את הבוט, אני לא יכנס לפרטים אבל אני לא רחוק מזה.
    בנוסף משהו שאני ממש רוצה לעשות זה לבנות איזה תוכנית טובה ופרק זמן של משהו כמו 30 יום לקדם נישה גדולה בגוגל ולהרוויח המון.

שיהיה לנו בהצלחה, לילה טוב
    אחי יש לך סקייפ?
    אני רוצה להתחיל עם העניין ואני עצלן פעם הייתי עושה את זה ומרוויח ורוצה לחזור ואין לי כוח
    אשמח לקבל תסקייפ שלך לעזרה להתחיל
    תודה

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי FlyFlay צפיה בהודעה
    אחי יש לך סקייפ?
    אני רוצה להתחיל עם העניין ואני עצלן פעם הייתי עושה את זה ומרוויח ורוצה לחזור ואין לי כוח
    אשמח לקבל תסקייפ שלך לעזרה להתחיל
    תודה
    כן, תוסיף matan.she

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון

*הייתי חייב לעשות לעצמי קצת סדר בראש, ואין כמו לרשום את זה ולראות את זה מול העיניים, אז בוא נתחיל עם מה שעשיתי בזמן האחרון:

- בניתי אתר לנישות הבאות שלי ב- Set and forget כך שאיתו אני יוכל ליצור פוסטים יותר מהר ולהשיג CR יותר טוב בצורה משמעותית.
    - בניתי אתר שאני יפרסם בו נישות כלליות.
    - היה לי משהו גדול לעשות בבוט של ה- set and forget אני ממש בשלבי סיום איתו.
    - ניסיתי כל מיני דרכים להרוויח עם פייסבוק ואני ממשיך.

המטרה שלי היא עד סוף החודש שתהיה לי דרך עם מטרות ברורות מה אני עושה כל יום כדי להגיע לרווחים טובים בחודש הבא, ערב טוב

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Lightbulb SET AND FORGET PLAN V2.0

הגיע הזמן, החודש לא נגמר הכי טוב, 100$, ירידה של 50% מהחודש שעבר בגלל המחיקות. אני צריך להסתדר קצת יותר טוב מבחינת הזמן וכך אני יוכל לעדכן יותר וזה יעזור, משהו חשוב:

מחר אני מתחיל Overcoming

אז מחר אני מתחיל Overcoming ב- Set and forget הגיע הזמן להתחיל לעבוד, לפני שאני יגיד מה התוכנית הדבר החשוב הוא שאני קודם כל יסיים את העבודה היומית שלי ב- Set and forget ורק אז יעבור לתחומים אחרים כדי להגדיל את הרווחים.

MY SET AND FORGET PLAN V2.0

- אז התוכנית היא כזאת, כל יום אני הולך לעלות 3 נישות, ואני יעלה 9 סרטונים בכל נישה. (כל יום אני יוצר את כל ה-3 נישות האלה מ-0! ממציאת הנישה ועד העלאה הסופית עם התוכן האיכותי והדף נחיתה מוכן)
    בסל הכל 100 נישות שונות, 300 סרטונים שונים בלא יותר מ-30 יום הרבה יותר משמעותי מפעם.
    - יש לי אתר חדש שעם עבודה טובה הולך להקפיץ לי את ה- CR וגם אני יוכל לפרסם בו את הנישות בצורה מהירה יותר.
    - לפי התכנון הרווחים אמורים להיות כך: אני ירוויח 0.25$ מנישה בממוצע ביום, אני מעלה 3 אז אני ירוויח עוד משהו כמו 0.75$ בממוצע ביום. שימו לב שזה אמור להיות לטווח הארוך (כמובן שלא 100% תמיד זה יכול להימחק) ובסוף החודש אני כנראה יגיע לכ- 25$ ביום מ- set and forget.
    - למדתי הרבה מהעלות הקודמות וזאת אחת הסיבות שיצרתי את הבוט עם הרבה סיכון, השקעתי מלא מלא שעות של עבודה ובנוסף לפחות 100$ בסך הכל על קודים יותר מורכבים, עוד 35$ על שאר הדברים בתוכנית, המעיז מנצח.

יש גם תוכניות עם פייסבוק

כמו שאמרתי שקודם כל Set and forget ורק אחר כך דברים אחרים! אז פייסבוק זה משהו שגם התחלתי לעבוד איתו לא הלך לי בכלל בהתחלה יום אחרי יום השקעתי המון הצלחתי לעלות קצת את הרווחים אבל זה רחוק ממה שאני מנסה להשיג, זה לא יהיה קל אבל הפוטנציאל בפייסבוק הוא עצום, משהו ששווה להתעסק איתו בין לבין.

לילה טוב חברים
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 30-09-2014 בשעה 23:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הגיע הזמן, החודש לא נגמר הכי טוב, 100$, ירידה של 50% מהחודש שעבר בגלל המחיקות. אני צריך להסתדר קצת יותר טוב מבחינת הזמן וכך אני יוכל לעדכן יותר וזה יעזור, משהו חשוב:

מחר אני מתחיל Overcoming

אז מחר אני מתחיל Overcoming ב- Set and forget הגיע הזמן להתחיל לעבוד, לפני שאני יגיד מה התוכנית הדבר החשוב הוא שאני קודם כל יסיים את העבודה היומית שלי ב- Set and forget ורק אז יעבור לתחומים אחרים כדי להגדיל את הרווחים.

MY SET AND FORGET PLAN V2.0

- אז התוכנית היא כזאת, כל יום אני הולך לעלות 3 נישות, ואני יעלה 9 סרטונים בכל נישה. (כל יום אני יוצר את כל ה-3 נישות האלה מ-0! ממציאת הנישה ועד העלאה הסופית עם התוכן האיכותי והדף נחיתה מוכן)
    בסל הכל 100 נישות שונות, 300 סרטונים שונים בלא יותר מ-30 יום הרבה יותר משמעותי מפעם.
    - יש לי אתר חדש שעם עבודה טובה הולך להקפיץ לי את ה- CR וגם אני יוכל לפרסם בו את הנישות בצורה מהירה יותר.
    - לפי התכנון הרווחים אמורים להיות כך: אני ירוויח 0.25$ מנישה בממוצע ביום, אני מעלה 3 אז אני ירוויח עוד משהו כמו 0.75$ בממוצע ביום. שימו לב שזה אמור להיות לטווח הארוך (כמובן שלא 100% תמיד זה יכול להימחק) ובסוף החודש אני כנראה יגיע לכ- 25$ ביום מ- set and forget.
    - למדתי הרבה מהעלות הקודמות וזאת אחת הסיבות שיצרתי את הבוט עם הרבה סיכון, השקעתי מלא מלא שעות של עבודה ובנוסף לפחות 100$ בסך הכל על קודים יותר מורכבים, עוד 35$ על שאר הדברים בתוכנית, המעיז מנצח.

יש גם תוכניות עם פייסבוק

כמו שאמרתי שקודם כל Set and forget ורק אחר כך דברים אחרים! אז פייסבוק זה משהו שגם התחלתי לעבוד איתו לא הלך לי בכלל בהתחלה יום אחרי יום השקעתי המון הצלחתי לעלות קצת את הרווחים אבל זה רחוק ממה שאני מנסה להשיג, זה לא יהיה קל אבל הפוטנציאל בפייסבוק הוא עצום, משהו ששווה להתעסק איתו בין לבין.

לילה טוב חברים
    כיף לך שביום אחד אתה עושה כמו שאני הפסדתי ביום אחד לילד טמבל שגנב לי כסף .
    בהצלחה אחי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי LiorDoctor צפיה בהודעה
    כיף לך שביום אחד אתה עושה כמו שאני הפסדתי ביום אחד לילד טמבל שגנב לי כסף .
    בהצלחה אחי
    תודה ואני מציע לך לקום על הרגליים ולהמשיך זה קורה לכולם מתישהו וקשה להתחמק מזה בהתחלה, אבל לומדים מזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,392 | הודעות: 8,172,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect