הגיע הזמן, החודש לא נגמר הכי טוב, 100$, ירידה של 50% מהחודש שעבר בגלל המחיקות. אני צריך להסתדר קצת יותר טוב מבחינת הזמן וכך אני יוכל לעדכן יותר וזה יעזור, משהו חשוב:
מחר אני מתחיל Overcoming
אז מחר אני מתחיל Overcoming ב- Set and forget הגיע הזמן להתחיל לעבוד, לפני שאני יגיד מה התוכנית הדבר החשוב הוא שאני קודם כל יסיים את העבודה היומית שלי ב- Set and forget ורק אז יעבור לתחומים אחרים כדי להגדיל את הרווחים.
MY SET AND FORGET PLAN V2.0
- אז התוכנית היא כזאת, כל יום אני הולך לעלות 3 נישות, ואני יעלה 9 סרטונים בכל נישה. (כל יום אני יוצר את כל ה-3 נישות האלה מ-0! ממציאת הנישה ועד העלאה הסופית עם התוכן האיכותי והדף נחיתה מוכן)
בסל הכל 100 נישות שונות, 300 סרטונים שונים בלא יותר מ-30 יום הרבה יותר משמעותי מפעם.
- יש לי אתר חדש שעם עבודה טובה הולך להקפיץ לי את ה- CR וגם אני יוכל לפרסם בו את הנישות בצורה מהירה יותר.
- לפי התכנון הרווחים אמורים להיות כך: אני ירוויח 0.25$ מנישה בממוצע ביום, אני מעלה 3 אז אני ירוויח עוד משהו כמו 0.75$ בממוצע ביום. שימו לב שזה אמור להיות לטווח הארוך (כמובן שלא 100% תמיד זה יכול להימחק) ובסוף החודש אני כנראה יגיע לכ- 25$ ביום מ- set and forget.
- למדתי הרבה מהעלות הקודמות וזאת אחת הסיבות שיצרתי את הבוט עם הרבה סיכון, השקעתי מלא מלא שעות של עבודה ובנוסף לפחות 100$ בסך הכל על קודים יותר מורכבים, עוד 35$ על שאר הדברים בתוכנית, המעיז מנצח.
יש גם תוכניות עם פייסבוק
כמו שאמרתי שקודם כל Set and forget ורק אחר כך דברים אחרים! אז פייסבוק זה משהו שגם התחלתי לעבוד איתו לא הלך לי בכלל בהתחלה יום אחרי יום השקעתי המון הצלחתי לעלות קצת את הרווחים אבל זה רחוק ממה שאני מנסה להשיג, זה לא יהיה קל אבל הפוטנציאל בפייסבוק הוא עצום, משהו ששווה להתעסק איתו בין לבין.
לילה טוב חברים