קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 29 מתוך 75 << ראשון ... 19272829303139 ... אחרון >>
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 29

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    בקשר לאתר שהשקעתי בו ב- SEO למעלה מ-5000 ש"ח, מסתבר ששילמתי לבחור מתחזה, יש בחור שהוא מתחזה בדיוק כמו לשירות המקורי והוא עובד על אנשים בסקייפ, בגלל שהתשלום נעשה ב- payonner אי אפשר לעשות כלום מהבחינה הזאת כי הם לא מטפלים בזה, כן קצת מפתיע אה. בכל מקרה אני לא קונה מהר מאנשים, לא פשוט להפיל אותי בדברים האלה בדרך כלל אבל הבנאדם עשה עבודה של מקצוען עד הרגע האחרון.

בכל מקרה אני לא יוותר וינסה לעשות מה שאני יכול כדי להחזיר את הכסף נראה מה יהיה.

------

בקשר לנושא אחר גם ב- SEO, כן אני יודע שאתם קצת מופתעים, פאק זה 5 אלף שקל: "איך נתת לזה לקרות" אבל אני מטפל בזה כמה שאני יכול, חבל לדבר על זה יותר מדי, לא ניתן לאיזה טמבל להרוס לנו את התוכניות, חשבתי להיכנס עם GSA Ser ולדרג אתר במילת מפתח בינונית כאשר המטרה שלי היא 20$ ביום בממוצע. בשביל זה צריך gsa list, gsa captcha breaker, index service, proxies, vps וגם לקנות שיתופים חברתיים לאתר ועוד כמה דברים שעולים לא מעט כסף,

GSA Captcha Breaker - 120$

כל חודש

GSA List - 30$
    Index Service - 24$
    VPS - 32$
    Proxies - 25$

הגענו ל- 120$ בחודש, ובפעם הראשונה 240$. רק על כל מה שקשור ל-GSA.
    בכל מקרה אני מאמין שזה יעבוד אז אני הולך לחסוך לזה כסף, מה המטרה שלי? להרוויח בחודש הזה פי 2 ממה שאני צריך לכל הבלגן הזה.
    היום אני על 215$ אני צריך משהו כמו 500$ שזה אומר 30$+ כל יום, יאללה בהצלחה
    קראתי את כל ה28 העמודים האלו ואני פשוט מקנא בך על מה שעשית
    הבנתי את כל הקטע של הPPD והסרטונים, הבעיה שלפני שהתחלתי את כל הקטע חרשתי את האינטרנט על נישות ולא מצאתי משהו מיוחד, אני לא מבין איך אתה מביא 30 נישות ? ?!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ברירת מחדל [2 שיטות] איך למצוא 30 נישות ב-15 דקות? השלב הראשון

שיטה ראשונה

לכו לכאן chrome://settings/
    תלחצו הצג הגדרות מתקדמות למטה
    בלשונית של פרטיות יש לכם הגדרות תוכן ושם javascript
    נהל חריגים, תרשמו בתיבה http://gamescheat24.com/
    תלחצו חסום ותשמור.

(זה יבטל את החסימה שאתם לא יכולים ללחוץ קליק ימני באתר)

כנסו לכאן http://gamescheat24.com/category/android-ios-hack-tool/
    יש כאן המון משחקים, תעבור על כל העמוד ותעתיק את כל המשחקים לפנקס טקסט.
    אחרי שהגעתם למשהו כמו ל-150 משחקים (את צריכים להעתיק את כל השמות של המשחקים 15 פעם)
    עכשיו תכניסו hack, cheats בכל מילת מפתח כך:

game hack
    game cheats
    game2 hack
    game2 cheats

שאתם משיגים 300 מילות מפתח ל-150 משחקים שונים שאחת ל- hack ואחת ל- cheats תכנסו לאתר https://adwords.google.com/
    ושם תלחצו http://i.imgur.com/vV9O1Le.png ואז http://i.imgur.com/HP7xM5i.png
    תחפשו מילות מפתח שהם בין 2000~10000 בעיקר 3000~5000.
    זה הכל, כך אתם עוברים עם הרשימה ואת הנישות שאהבתם אתם שומרים ברשימה במסמך טקסט חדש ושומרים.

עוד אתרי Multi Niche טובים למציאת נישות כמו gamescheat24:
    http://pastebin.com/rCtX8KK3

שיטה שנייה

שיטה שנייה למצוא נישות של משחקים, לכו לכאן
    http://www.appannie.com/apps/google-...d-states/game/
    ואז פשוט תבחרו כך http://i.imgur.com/SX41wy9.png
    כמובן תבדקו את הנישות ב- adwords כמו שהראתי בשיטה הראשונה
    זהו, בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 20-12-2014 בשעה 02:29.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי gal500 צפיה בהודעה
    קראתי את כל ה28 העמודים האלו ואני פשוט מקנא בך על מה שעשית
    הבנתי את כל הקטע של הPPD והסרטונים, הבעיה שלפני שהתחלתי את כל הקטע חרשתי את האינטרנט על נישות ולא מצאתי משהו מיוחד, אני לא מבין איך אתה מביא 30 נישות ? ?!
    זכיתה. סתכל למעלה
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 20-12-2014 בשעה 02:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זכיתה. סתכל למעלה
    תודה !!

עוד שאלה
    לכל סרטון אתה בונה תוכנה ? לא כל כך הבנתי את האמת...

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה !!

עוד שאלה
    לכל סרטון אתה בונה תוכנה ? לא כל כך הבנתי את האמת...
    אתה לוקח נישה למשל clash of clans ובונה ל- clash of clans תוכנה.
    עכשיו אתה מצלם סרטון עם התוכנה שהכנת ומעלה אותו 3 פעמים.
    פעם אחת עם המילת מפתח game hack בכותרת, פעם בשנייה game cheats ובשלישית game hack cheats.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ
    זה לא האנשים שעושים את הכסף, זה הכסף שעושה את האנשים.

כן ברור, רק אתה יכול להיות יותר ספציפי, על התחום בכללי, מה אני עושה לאחרונה או הכל כזה בקצרה
    נראלי שזה יעזור לעוד כמה
    על התחום בכללי ועל מה שאתה עושה. היית קצת בתחום לפני שנה ומשהו ואז זה היה להעלות סרטון של תוכנה מזוייפת, לקדם אותו ולקבל כסף מההורדות. איך זה הולך עכשיו? אני רואה שאתה מדבר על אתר ועל דפים בפייסבוק...
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי almogt4 צפיה בהודעה
    על התחום בכללי ועל מה שאתה עושה. היית קצת בתחום לפני שנה ומשהו ואז זה היה להעלות סרטון של תוכנה מזוייפת, לקדם אותו ולקבל כסף מההורדות. איך זה הולך עכשיו? אני רואה שאתה מדבר על אתר ועל דפים בפייסבוק...
    בכללי + יוטיוב
    בכללי אתה יודע, PPD - תשלום על כל הורדה, כדי להוריד צריך להשלים סקר ואתה מקבל תגמול.
    מה שהיה פעם זה שהיית מעלה סרטון, שולח לו צפיות איכותיות והיית מרוויח יפה עד שהוא היה נמחק.
    היום הוא 99.99% יימחק בשבוע הראשון עם צפיות איכותיות, אז השיטה היום היא לקדם אותו רק עם תוכן איכותי.
    זאת אומרת לשים בו תוכן איכותי כמו מאמר, כותרת טובה ולעזוב אותו הוא כבר יקודם יפה בצורה טבעית ולא יימחק.
    השיטה הזאת היא הכי טובה למתחילים גם אני התחלתי איתה והיא מאוד רווחית עם עבודה קשה, מה שכן כמו שאתה מבין יוטיוב של היום לא כמו של פעם.

פייסבוק
    אחרי זה התחלתי להשתמש בפייסבוק, לקחתי גם כן נישות של משחקים פתחתי עמודים והתחלתי לקדם אותם בכל מיני דרכים.
    השתשמתי בקופונים, ב- top comments, בשיתופים, בהודעות פרטיות לאנשים, פרסום בעמודים ועברתי המון המון המון נישות.
    בהתחלה כן זה קשה, לא מתגמל וזה מייאש, אבל שאתה מתחיל להבין איך זה עובד ואתה ממשיך התוצאה מהויראליות היא מטורפת.
    אני זוכר שלקחתי נישה שפרסמתי אותה בכל היום והגעתי סוף סוף ל-2$ נתקעתי איתה הרבה מאוד זמן וחודש אחרי זה כבר הרווחתי איתה 180$ ביום שהייתי בשיא של הויראליות. יום אחרי זה בגלל טעות "קטנה" חחחח שעשיתי הכל נהרס והייתי צריך להתחיל לבנות את זה מחדש. בחודש הזה התחלתי לבנות ועד היום הגעתי רק ל-40% ממה שהיה לי פעם בגלל כל מיני עדכונים של פייסבוק העבודה נהייתה הרבה יותר קשה היום.

גוגל - SEO
    כשהבנתי שאני יכול לבזבז את הזמן שלי בפייסבוק, בימים האחרונים פרסמתי אולי כמה שעות ברצף והתוצאה הייתה מצחיקה ביחס למה שהיה פעם. חשבתי על SEO מה שתמיד רציתי להשקיע בו מההתחלה ולא היה לי כסף, השקעתי 1100$ כמעט 5 אלף שקל בקידום נישה, החלטתי לשים את כל מה שיש לי על הנישה הזאת. לצערי הבנאדם שעבדתי איתו היה התחזה לחברה האמיתית וזאת אומרת נפלתי על סקאמר בסכום כזה, לא משהו מצחיק. שתבינו זה לא היה סתם אחד, הוא דיבר איתי לפחות 5~6 שעות בסקייפ לפני זה בסך הכל, דיבר מאוד מקצועי, שלח לי מסכמים של החברה ועוד כל מיני קבצים, שלח לי דוחות והסכמים הכל על השם של החברה ותחת החברה, תמיד בדקתי אותו אבל לא היה לי ספק שהוא היה אמין, הטעות היחידה שעשיתי ששילמתי לו באופן פרטי ולא דרך האתר הרשמי. אני עד היום עובד להחזיר את הכסף ממנו. נעבור לנושא אחר היום קניתי את GSA Ser ואת כל הכלים, אני יפרט קצת יותר בפוסט הבא ואני מתחיל לחזור לקדם אתרים, השקעתי 200$ שזה כל מה שנשאר לי עכשיו ואני חייב להצליח להביא תוצאה בחודש הזה, אני יתעדכן ומשם אני מתקדם.

לסיכום
    ה-- PPD תמיד נשאר ה- PPD והמקורות תנועה כל הזמן משתנים בגלל עדכונים של האתרים הגדולים וזה מה שמזיז אותי בלחפש מקור תנועה אחר כל הזמן. פעם היה קל להרוויח עם יוטיוב היום צריך לעבוד הרבה יותר קשה. דבר אחד שנשאר כל הזמן ולא משנה כמה עדכונים הם יעשו זה הפוטנציאל.
    גם היום עם יוטיוב אנשים מרוויחים 5000$ בחודש, גם היום עם פייסבוק אנשים שוברים שיאים של 1000$ ביום עם שיטות שונות, ועם גוגל חבל על כל מילה, הרווחים של האנשים בנישות הגדולות מגיעים לכמה עשרות אלפי דולרים בחודש, הכל רווחי, הכל עם פוטנציאל ולא משנה מה תבחר, לא משנה! אם תעבוד קשה ולא תוותר יום אחד אתה תגיע לתוצאה שתהיה שווה את כל ההשקעה שלך בהתחלה X10.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 21-12-2014 בשעה 18:02.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בכללי + יוטיוב
    בכללי אתה יודע, PPD - תשלום על כל הורדה, כדי להוריד צריך להשלים סקר ואתה מקבל תגמול.
    מה שהיה פעם זה שהיית מעלה סרטון, שולח לו צפיות איכותיות והיית מרוויח יפה עד שהוא היה נמחק.
    היום הוא 99.99% יימחק בשבוע הראשון עם צפיות איכותיות, אז השיטה היום היא לקדם אותו רק עם תוכן איכותי.
    זאת אומרת לשים בו תוכן איכותי כמו מאמר, כותרת טובה ולעזוב אותו הוא כבר יקודם יפה בצורה טבעית ולא יימחק.
    השיטה הזאת היא הכי טובה למתחילים גם אני התחלתי איתה והיא מאוד רווחית עם עבודה קשה, מה שכן כמו שאתה מבין יוטיוב של היום לא כמו של פעם.

פייסבוק
    אחרי זה התחלתי להשתמש בפייסבוק, לקחתי גם כן נישות של משחקים פתחתי עמודים והתחלתי לקדם אותם בכל מיני דרכים.
    השתשמתי בקופונים, ב- top comments, בשיתופים, בהודעות פרטיות לאנשים, פרסום בעמודים ועברתי המון המון המון נישות.
    בהתחלה כן זה קשה, לא מתגמל וזה מייאש, אבל שאתה מתחיל להבין איך זה עובד ואתה ממשיך התוצאה מהויראליות היא מטורפת.
    אני זוכר שלקחתי נישה שפרסמתי אותה בכל היום והגעתי סוף סוף ל-2$ נתקעתי איתה הרבה מאוד זמן וחודש אחרי זה כבר הרווחתי איתה 180$ ביום שהייתי בשיא של הויראליות. יום אחרי זה בגלל טעות "קטנה" חחחח שעשיתי הכל נהרס והייתי צריך להתחיל לבנות את זה מחדש. בחודש הזה התחלתי לבנות ועד היום הגעתי רק ל-40% ממה שהיה לי פעם בגלל כל מיני עדכונים של פייסבוק העבודה נהייתה הרבה יותר קשה היום.

גוגל - SEO
    כשהבנתי שאני יכול לבזבז את הזמן שלי בפייסבוק, בימים האחרונים פרסמתי אולי כמה שעות ברצף והתוצאה הייתה מצחיקה ביחס למה שהיה פעם. חשבתי על SEO מה שתמיד רציתי להשקיע בו מההתחלה ולא היה לי כסף, השקעתי 1100$ כמעט 5 אלף שקל בקידום נישה, החלטתי לשים את כל מה שיש לי על הנישה הזאת. לצערי הבנאדם שעבדתי איתו היה התחזה לחברה האמיתית וזאת אומרת נפלתי על סקאמר בסכום כזה, לא משהו מצחיק. שתבינו זה לא היה סתם אחד, הוא דיבר איתי לפחות 5~6 שעות בסקייפ לפני זה בסך הכל, דיבר מאוד מקצועי, שלח לי מסכמים של החברה ועוד כל מיני קבצים, שלח לי דוחות והסכמים הכל על השם של החברה ותחת החברה, תמיד בדקתי אותו אבל לא היה לי ספק שהוא היה אמין, הטעות היחידה שעשיתי ששילמתי לו באופן פרטי ולא דרך האתר הרשמי. אני עד היום עובד להחזיר את הכסף ממנו. נעבור לנושא אחר היום קניתי את GSA Ser ואת כל הכלים, אני יפרט קצת יותר בפוסט הבא ואני מתחיל לחזור לקדם אתרים, השקעתי 200$ שזה כל מה שנשאר לי עכשיו ואני חייב להצליח להביא תוצאה בחודש הזה, אני יתעדכן ומשם אני מתקדם.

לסיכום
    ה-- PPD תמיד נשאר ה- PPD והמקורות תנועה כל הזמן משתנים בגלל עדכונים של האתרים הגדולים וזה מה שמזיז אותי בלחפש מקור תנועה אחר כל הזמן. פעם היה קל להרוויח עם יוטיוב היום צריך לעבוד הרבה יותר קשה. דבר אחד שנשאר כל הזמן ולא משנה כמה עדכונים הם יעשו זה הפוטנציאל.
    גם היום עם יוטיוב אנשים מרוויחים 5000$ בחודש, גם היום עם פייסבוק אנשים שוברים שיאים של 1000$ ביום עם שיטות שונות, ועם גוגל חבל על כל מילה, הרווחים של האנשים בנישות הגדולות מגיעים לכמה עשרות אלפי דולרים בחודש, הכל רווחי, הכל עם פוטנציאל ולא משנה מה תבחר, לא משנה! אם תעבוד קשה ולא תוותר יום אחד אתה תגיע לתוצאה שתהיה שווה את כל ההשקעה שלך בהתחלה X10.
    ואיך אתה בונה את התוכנות ?
    נערך לאחרונה על ידי gal500; 21-12-2014 בשעה 18:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

‎‎‎‎טעות.. למחוק.
    נערך לאחרונה על ידי gal500; 21-12-2014 בשעה 18:19.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ואיך אתה בונה את התוכנות ?
    אני משתמש ב- vb.net כי זה הכי פשוט, יש לזה מדריכים ב- cpaelites

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ

בכללי + יוטיוב

פייסבוק

גוגל - SEO

לסיכום
    טוב יש לי כמה שאלות:
    1.מה יותר רווחי לדעתך יוטיוב או פייסבוק?
    2. לכמה לייקים הגעת לדף פייסבוק שלך שאמרת שהרווחת ממנו 180$ ביום?
    3. איך אני יודע שנישה היא טובה ואין לה הרבה תחרות?
    4. בדף פייסבוק אתה מפרסם בעצם סרטון של הנישה?
    5. מה צריך להראות בסרטון? רק איך מפעילים את התוכנה או גם להוכיח שהיא עובדת?
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

טוב יש לי כמה שאלות:
    1.מה יותר רווחי לדעתך יוטיוב או פייסבוק?
    2. לכמה לייקים הגעת לדף פייסבוק שלך שאמרת שהרווחת ממנו 180$ ביום?
    3. איך אני יודע שנישה היא טובה ואין לה הרבה תחרות?
    4. בדף פייסבוק אתה מפרסם בעצם סרטון של הנישה?
    5. מה צריך להראות בסרטון? רק איך מפעילים את התוכנה או גם להוכיח שהיא עובדת?
    1. מה שעובד לך יותר טוב, לי פייסבוק הצליח יותר אבל אם לא הייתי מתעסק ביוטיוב לפני לא הייתי מבין מה צריך לעשות שם, זה יותר קשה.
    2. לא הרווחתי מהכמות של הלייקים, יש עמודים של 200 אלף שפעילים בערך פי 200 מהעמודים עם 200 מיליון לייקים, אין לי ממש דרך לבדוק את זה, הגעתי לרמת ויראליות מסוימות שלוקח כחודש ~ חודש וחצי להגיע אליה עם פרסום טוב יום יומי. זה יוצא בערך חשיפה של 10~15 אלף איש לכל פוסט.
    3. ביוטיוב אתה יכול לבדוק את המתחרים לראות מי רציני ומי לא, ועם הזמן והניסיון אתה יודע להעריך את זה, אותו דבר ב- SEO.
    בפייסבוק זה משהו אחר, זה **רק הרבה ניסיונות**, אני יכול להגיד לך שהנישות היותר רווחיות הם דווקא אלה היותר קטנות שלא כל העולם מכיר.
    4. כן אתה עושה פוסטים עם האתר שלך, ואתה משיג תנועה לדף ולאתר.
    5. אם תוכיח זה יעלה לה את ה- CR בצורה משמעותית. לא חייב לפרסם בפייסבוק רק עם סרטונים אפשר גם תמונה של המשחק.
    אם החלטת על סרטון אז אותו דבר כמו ביוטיוב, אתה מראה מה עושים ועם הוכחה רק תרוויח יותר.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ

1. מה שעובד לך יותר טוב, לי פייסבוק הצליח יותר אבל אם לא הייתי מתעסק ביוטיוב לפני לא הייתי מבין מה צריך לעשות שם, זה יותר קשה.
    2. לא הרווחתי מהכמות של הלייקים, יש עמודים של 200 אלף שפעילים בערך פי 200 מהעמודים עם 200 מיליון לייקים, אין לי ממש דרך לבדוק את זה, הגעתי לרמת ויראליות מסוימות שלוקח כחודש ~ חודש וחצי להגיע אליה עם פרסום טוב יום יומי. זה יוצא בערך חשיפה של 10~15 אלף איש לכל פוסט.
    3. ביוטיוב אתה יכול לבדוק את המתחרים לראות מי רציני ומי לא, ועם הזמן והניסיון אתה יודע להעריך את זה, אותו דבר ב- SEO.
    בפייסבוק זה משהו אחר, זה **רק הרבה ניסיונות**, אני יכול להגיד לך שהנישות היותר רווחיות הם דווקא אלה היותר קטנות שלא כל העולם מכיר.
    4. כן אתה עושה פוסטים עם האתר שלך, ואתה משיג תנועה לדף ולאתר.
    5. אם תוכיח זה יעלה לה את ה- CR בצורה משמעותית. לא חייב לפרסם בפייסבוק רק עם סרטונים אפשר גם תמונה של המשחק.
    אם החלטת על סרטון אז אותו דבר כמו ביוטיוב, אתה מראה מה עושים ועם הוכחה רק תרוויח יותר.
    תגיד יש לך איזה סרטון שאתה יכול לשלוח לי לדוגמה של איזה נישה שלא הצליחה לך? רק לראות איך אתה מוכיח, כי אני זוכר שבזמנו מאוד היה לי קשה להוכיח.
    ולמשחקים בסמארטפון למשל, איך אפשר להוכיח?
    למענה מהיר- צטטו אותי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תגיד יש לך איזה סרטון שאתה יכול לשלוח לי לדוגמה של איזה נישה שלא הצליחה לך? רק לראות איך אתה מוכיח, כי אני זוכר שבזמנו מאוד היה לי קשה להוכיח.
    ולמשחקים בסמארטפון למשל, איך אפשר להוכיח?
    הנה דוגמה להוכחה, אתה עורך את התמונה על ידי הכפלת מספרים וכו'

נערך לאחרונה על ידי Leverage; 21-12-2014 בשעה 23:46.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    49
    נקודות
    27
    משפט מחץ

הנה דוגמה להוכחה, אתה עורך את התמונה על ידי הכפלת מספרים וכו'

ואיך אתה מראה את המשחק דרך המחשב? וביוטיוב את כל הסרטונים לפרסם באותו חשבון?
    למענה מהיר- צטטו אותי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,446 | הודעות: 8,173,033 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect