אוקיי אז אתמול סוג של הצלחתי לחזור טיפה לרווחים, העלאתי כמה סרטונים ממש בלחץ ובבוקר של היום שאחרי הם עשו עבודה טובה.
אני מתחיל לחשוב איפה אני רוצה להיות בחודש הבא, והחלטתי ללכת ALL IN. להתפרע יותר עם הנישות ונישות חדשות, לעלות כמות מדויקת של סרטונים כל יום ופשוט לתת את כל מה שיש לי כל יום, אני כבר יודע כמה שזה קל לדבר וברגע האמת לא תמיד אנחנו פועלים כמו שאמרנו אבל אני לא הולך לרדת מזה לרגע. לתת הבטחה עם אחריות ולעמוד בה.
מלבד הנישות וכו' שאני הולך לדבר על זה קצת יותר בהמשך אני ישתמש בזה:
כל מה שאני הולך להשתמש בחודש הבא כדי להרוויח מלא!!
80$/בחודש -
VPS 8 GB Ram, 8 Cores, 2.4GHZ - מגיע מהם CheapWindowsVPS.com.
40$/בחודש -
50 Semi Dedicated Proxies - אני קונה מ- BuyProxies.org.
47.77$/בחודש - אחרי כמה בדיקות השירות שעובד לי הכי טוב ל- links indexer, יש
50 אלף לינקים כל יום - InsantLinkIndexer.com
רשימה 0$ - יש לי מספיק רשימות טובות.
תוכנה 0$ -
Mass Video Blaster כדי לחסוך זמן בהעלאת סרטונים, קניתי אותה כבר.
מאמרים ותוכן לסרטונים - יש לי עוד
200 חדשים + 150 שנשארו מה- set and forget, סך הכל 350, בניתי גם תוכנה שבלחיצה תביא לי מאמר חדש וכותרת ותגים ותעשה ctrl +c כדי לחסוך זמן, אני צריך לשפר בה כמה דברים והיא תהיה מוכנה.
לייקים, עוקבים וכו' מ- AddMeFast -
בניתי בוט שעובד מצוין, אני הולך לבנות עוד תוכנה שהמחשב שלי אני ישים קישור ואת הכמות של הלייקים ליוטיוב והבוט יתחבר למחשב VPS חיצוני, יעשה את הנקודות וישלח את הלינק ל- AddMeFast, יחסוך המון זמן, אני גם הולך לעבוד על זה.
0.50$/1K צפיות -
צפיות איכותיות לקידום ביוטיוב, אני משתמש ב- XLViews.com, עד לפני כמה ימים היו לי תוכניות שלמות עם הצפיות והקידום בנתיים עצרתי אותם בגלל כל מילי בעיות וחוסר זמן, אני יחזיר את זה בקרוב.
תתכוננו, תכינו תוכניות ותעמדו בהם!
בטוח שחכתי כמה דברים אבל הכנסתי כאן את כל הדברים העיקריים שאני משתמש בהם, כמה ביקשו את זה תתכוננו לחודש הבא אנשים