קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

צפיה בתוצאות הסקר: האם אני יתעדכן?

מדרגים
29. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בטחחחח שכן כל יום בהצלחהה!!!

23 79.31%
  • ברורררר כל כמה ימים!!!!!

6 20.69%
+ תגובה לנושא
עמוד 41 מתוך 75 << ראשון ... 31394041424351 ... אחרון >>
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 1120

$$PickUp's Journey$$ | מסע ל- 20$ ביום אוטומטי • מתעדכן כל יום! [Update-1] - עמוד 41

משתמש מכור האוואטר של Leverage
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לעבוד קשה ולהפוך את הכל, ארלונד

ציטוט נכתב במקור על ידי toorbo צפיה בהודעה
    יש לך דרך לפתוח אין סוף משתמשים לג'מייל , יוטיוב ? פעם היה את הדרך עם bluestacks עכשיו זה לא עובד , הןרדתי אפליקציה והצלחתי לאשר איתה חמישה משתמשים אבל כשאני מחליף מספר באפליקציה , זה כבר לא פועל יותר .. יש עוד דרך אולי או אפליקציה טובה ? כי 5 משתמשים זה לא מספיק , ואין לי כסף כרגע בפייל כדי לקנות משתמשים ..
    זה ממש דחוף אם אתה יכול לעזור לי , חפשתי כל דרך לעשות משתמשים ואין לא מוצא .. יש לי כרגע רק 4 משתמשים פעילים , אחד כבר קיבל באן , יש לי 48 דולר כבר בפייל אייס ורק ב 01.3 אני אוכל למשוך אותם לפייפאל עד אז אני רוצה להמשיך להעלות סרטונים וזה תוקע אותי ..
    אתה יכול לנסות אפליקציות כמו Text Plus או K7.net ואתרים חינמיים כאלה, אם תתאמץ זה יכול להביא אישור שתיים אבל זה לא יציב.
    להשיג אין סוף מספרי טלפון אמיתיים ייחודים בחינם זה לא דבר כזה פשוט, אין איזה שיטה ידועה ופושטה שכולם משתמשים בה.
    רוב האנשים פותחים משתמשים בעזרת dynamic ip או שהם קונים משתמשים.
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 16-02-2015 בשעה 19:52.

2. קישורים ממומנים

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל Update על הימים האחרונים

ימים שלא הייתי כל כך פעיל סיימתי עם 20~30$.
    יוטיוב אף פעם לא היה מקום פשוט במיוחד עכשיו בגלל התחרות, צריך לחשוב ולהתאמץ מאוד.
    יש לי כמה רעיונות שאני צריך לנסות ועוד קצת שאני צריך להרוויח ממנו לפני שאני יעזוב אותו.

אני יגיד לכם את האמת לאחרונה עליו לי כמה חלומות טובים לראש
    לחסוך כ- 5000~6000$ בסך הכל, לפתוח אתר ולהתמקד שם בנישות בינוניות ~ חזקות, 10 להתחלה.
    עם השקעה נכונה ונישות טובות אפשר להגיע תוך כמה חודשים ל ~ 10K$ בחודש לדעתי.
    ועוד עם SEO שגם שם יש עדכונים מדי פעם אבל בסך הכל זה יציב.
    אני ישמור את זה בראש ובנתיים יתמקד בלהביא כמה שיותר מיוטיוב ובמקביל אני מנסה לדרג נישה 1 בגוגל.
    עכשיו מה שיש לי זמין זה 1380$ + תשלום של 700$ + תשלום של 100$ זה יוצא כ ~ 2200$
    אני צריך עוד 3 חודשים של 1000$+ ואני יוכל להתחיל לעבוד על זה.

בגלל שבימים האחרונים לא הייתי פעיל, העדכונים קפאו התנועה קפאה.
    עכשיו העלאתי סרטון ראשון וממחר אני הולך להמשיך לעלות עוד ולעדכן כדי לפתוח במומנטום חיובי מחדש

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל היום ה- #16

רק עוד יום אחר של 20$ היום אני ימשיך להתאמץ כדי לשנות את זה
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 17-02-2015 בשעה 05:36.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל עדכון על ה-#17 שיטת עבודה חדשה

אתמול, קצת יותר טוב מבשבוע האחרון:

בימים האחרונים ניסיתי לא מעט לעלות את הרווחים וזה לא ממש הצליח נתקעתי ב-20~30$, אלה הרווחים ברוב החודש.
    הבנתי שיש בעיה והתחלתי לחשוב אולי אני עושה משהו לא בסדר
    מצאתי שברוב הימים שלא הוצאתי רווחים זה בגלל שהשקעתי 85% מהיום למשהו אחר.
    עכשיו את הדברים האחרים הייתי יכול לעשות באותו רגע אבל בחרתי לדחות את זה לרגע האחרון.
    עכשיו לא רק שאתה משקיע יום שלם בשביל עבודה למשל ונדפק לך הכל גם בעבודה אתה לא תצליח ברגע האחרון.
    הטעות הזאת קורת שוב ושוב ושוב עם עבודות/ מבחנים ועוד המון דברים אחרים, לדחות.

מהיום אני מתחיל משהו חדש כדי למנוע את הפעם הבאה שזה יקרה.
    נתנו לי עבודה עכשיו ויש לי שעה וחצי, יש לי 2 אפשרויות:
    1. לבזבז את הזמן, לחכות ליום האחרון שבו אני נדפק כי אני יהיה רק על זה, וגם אחרי כל זה לקבל תוצאה לא טובה.
    2. לנצל כל מאית שנייה בשעה וחצי שנותנים לי, לרוץ לכל מקום, לשאול, לעשות כל מה שצריך, לא לצאת מהבית ספר עד שאני לא מסיים עם זה באותו הרגע, לא עוד שעה, לא מחר, לא עוד שבוע כאן ועכשיו לסיים עם זה.
    גם אם אני יצתרך להישאר עוד שעה עוד שעתיים עוד 3 שעות מצידי אבל לסיים עם זה! כאן הקבר שלי, אתם רואים בדיוק פה מצידי למות אבל! למות אחרי שסיימתי עם זה.
    (קצת הקצנה אבל כך אני דוחף את עצמי באותו הרגע) לא ידפק לך הזמן וגם תוציא תוצאה טובה וזה הרבה יותר כיף כך.

בנתיים אני הולך להשלים קצת פערים בימים האלה, במקביל טיפה להתחזק ב- PPD עם שיטה חדשה ואז להעביר את כל הזמן ל-PPD ולמקסס רווחים, יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 18-02-2015 בשעה 08:38.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל יום #18 עדכון רעיונות חדשים

אתמול 39$, הרבה זמן לא הייתה עלייה, דרך אגב השקעתי 5$ על כמה סרטונים כדי לעשות את זה וכולם נמחקו ממש מהר אבל בכל זאת הצלחתי להוציא משהו, זה סתם היה ניסיון. עד שמשיגים שיטה ברורה ועובדת צריכים לנסות ולנסות ולפעמים גם להשקיע בדרך למרות שכאן זה סכום ממש קטן.

היום גם לא היום הכי טוב אבל חיפשתי היום המון דברים ורעיונות דברים לעבוד אליהם, אני מת להתחיל להיכנס לזה חזק ולעלות כמו שלא עליתי אף פעם, היום אני יסדר כל מה שאני רוצה לעשות/ לנסות + לעשות את הצעד הראשון.
    למרות שעכשיו זה נראה כאילו אף פעם לא יהיה לי זמן לעשות את מה שאני רוצה, צריך לאזן את זה, ואולי עכשיו לא שווה לי לתת את כל היום על זה אבל גם שעה שאני מתקדם + שעה שאני מתחזק את מה שיש כל יום יכולות לעשות המון ומשם להתקדם.

דרך אגב, זה לא קרוב לחודש שעבר אבל 800$ ויש עוד 10 ימים לחודש, כמו תמיד, תכינו תוכניות ותפציצו

ד

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל הוכחת תשלום מהזמן האחרון + תחילת הדירוג

---

אולי #60 זה עדיין שום מקום, אבל ממצב שאין נישה, אין אתר, אין שום דירוג, אין מטרה ל- <<< ליש נישה, יש אתר יש מטרה ויש דירוג כלשהו זה פי 1000 יותר טוב, עכשיו ה- Google Dance התחיל ובשבועיים הקרובים זה אמור לעלות, לפי התוצאות שאני יקבל אני יכניס גם שירות של High PR כך שבסך הכל האתר יעלה לי 350$ בחודש אבל אני מאמין שזה ישתלם, יש לי הרגשה טובה לנישה הזאת.

נהיה קצת משעמם לאחרונה שלא מרוויחים.
    התקדמתי קצת עם כמה דברים שאני רוצה לנסות היום (youtube) אני הולך לעבוד אליהם היום ומחר אני יפרסם את התוצאות.
    מה שאני הולך לעשות עכשיו זה לעלות עוד סרטונים, להפסיק עם התירוצים ובנוסף בקשר לאתר, אז אני הולך לשפר לו את ה- On-Page.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל הכנות לחודש הבא + אני לא יהיה פעיל עד יום חמישי + הרווחים אתמול!

אוקיי אז אתמול סוג של הצלחתי לחזור טיפה לרווחים, העלאתי כמה סרטונים ממש בלחץ ובבוקר של היום שאחרי הם עשו עבודה טובה.

אני מתחיל לחשוב איפה אני רוצה להיות בחודש הבא, והחלטתי ללכת ALL IN. להתפרע יותר עם הנישות ונישות חדשות, לעלות כמות מדויקת של סרטונים כל יום ופשוט לתת את כל מה שיש לי כל יום, אני כבר יודע כמה שזה קל לדבר וברגע האמת לא תמיד אנחנו פועלים כמו שאמרנו אבל אני לא הולך לרדת מזה לרגע. לתת הבטחה עם אחריות ולעמוד בה.
    מלבד הנישות וכו' שאני הולך לדבר על זה קצת יותר בהמשך אני ישתמש בזה:

כל מה שאני הולך להשתמש בחודש הבא כדי להרוויח מלא!!

80$/בחודש - VPS 8 GB Ram, 8 Cores, 2.4GHZ - מגיע מהם CheapWindowsVPS.com.

40$/בחודש - 50 Semi Dedicated Proxies - אני קונה מ- BuyProxies.org.

47.77$/בחודש - אחרי כמה בדיקות השירות שעובד לי הכי טוב ל- links indexer, יש 50 אלף לינקים כל יום - InsantLinkIndexer.com

רשימה 0$ - יש לי מספיק רשימות טובות.

תוכנה 0$ - Mass Video Blaster כדי לחסוך זמן בהעלאת סרטונים, קניתי אותה כבר.

מאמרים ותוכן לסרטונים - יש לי עוד 200 חדשים + 150 שנשארו מה- set and forget, סך הכל 350, בניתי גם תוכנה שבלחיצה תביא לי מאמר חדש וכותרת ותגים ותעשה ctrl +c כדי לחסוך זמן, אני צריך לשפר בה כמה דברים והיא תהיה מוכנה.

לייקים, עוקבים וכו' מ- AddMeFast - בניתי בוט שעובד מצוין, אני הולך לבנות עוד תוכנה שהמחשב שלי אני ישים קישור ואת הכמות של הלייקים ליוטיוב והבוט יתחבר למחשב VPS חיצוני, יעשה את הנקודות וישלח את הלינק ל- AddMeFast, יחסוך המון זמן, אני גם הולך לעבוד על זה.

0.50$/1K צפיות - צפיות איכותיות לקידום ביוטיוב, אני משתמש ב- XLViews.com, עד לפני כמה ימים היו לי תוכניות שלמות עם הצפיות והקידום בנתיים עצרתי אותם בגלל כל מילי בעיות וחוסר זמן, אני יחזיר את זה בקרוב.

תתכוננו, תכינו תוכניות ותעמדו בהם!

בטוח שחכתי כמה דברים אבל הכנסתי כאן את כל הדברים העיקריים שאני משתמש בהם, כמה ביקשו את זה תתכוננו לחודש הבא אנשים
    נערך לאחרונה על ידי Leverage; 23-02-2015 בשעה 17:50.

משתמש מכור
    לייקים
    28
    נקודות
    1,129

ציטוט נכתב במקור על ידי Leverage צפיה בהודעה
    אוקיי אז אתמול סוג של הצלחתי לחזור טיפה לרווחים, העלאתי כמה סרטונים ממש בלחץ ובבוקר של היום שאחרי הם עשו עבודה טובה.

אני מתחיל לחשוב איפה אני רוצה להיות בחודש הבא, והחלטתי ללכת ALL IN. להתפרע יותר עם הנישות ונישות חדשות, לעלות כמות מדויקת של סרטונים כל יום ופשוט לתת את כל מה שיש לי כל יום, אני כבר יודע כמה שזה קל לדבר וברגע האמת לא תמיד אנחנו פועלים כמו שאמרנו אבל אני לא הולך לרדת מזה לרגע. לתת הבטחה עם אחריות ולעמוד בה.
    מלבד הנישות וכו' שאני הולך לדבר על זה קצת יותר בהמשך אני ישתמש בזה:

כל מה שאני הולך להשתמש בחודש הבא כדי להרוויח מלא!!

80$/בחודש - VPS 8 GB Ram, 8 Cores, 2.4GHZ - מגיע מהם CheapWindowsVPS.com.

40$/בחודש - 50 Semi Dedicated Proxies - אני קונה מ- BuyProxies.org.

47.77$/בחודש - אחרי כמה בדיקות השירות שעובד לי הכי טוב ל- links indexer, יש 50 אלף לינקים כל יום - InsantLinkIndexer.com

רשימה 0$ - יש לי מספיק רשימות טובות.

תוכנה 0$ - Mass Video Blaster כדי לחסוך זמן בהעלאת סרטונים, קניתי אותה כבר.

מאמרים ותוכן לסרטונים - יש לי עוד 200 חדשים + 150 שנשארו מה- set and forget, סך הכל 350, בניתי גם תוכנה שבלחיצה תביא לי מאמר חדש וכותרת ותגים ותעשה ctrl +c כדי לחסוך זמן, אני צריך לשפר בה כמה דברים והיא תהיה מוכנה.

לייקים, עוקבים וכו' מ- AddMeFast - בניתי בוט שעובד מצוין, אני הולך לבנות עוד תוכנה שהמחשב שלי אני ישים קישור ואת הכמות של הלייקים ליוטיוב והבוט יתחבר למחשב VPS חיצוני, יעשה את הנקודות וישלח את הלינק ל- AddMeFast, יחסוך המון זמן, אני גם הולך לעבוד על זה.

0.50$/1K צפיות - צפיות איכותיות לקידום ביוטיוב, אני משתמש ב- XLViews.com, עד לפני כמה ימים היו לי תוכניות שלמות עם הצפיות והקידום בנתיים עצרתי אותם בגלל כל מילי בעיות וחוסר זמן, אני יחזיר את זה בקרוב.

תתכוננו, תכינו תוכניות ותעמדו בהם!

בטוח שחכתי כמה דברים אבל הכנסתי כאן את כל הדברים העיקריים שאני משתמש בהם, כמה ביקשו את זה תתכוננו לחודש הבא אנשים
    כל הכבוד שאתה מתמיד הלוואי הייתי כמוך .. אני עצלן
    xlviews אמינים ?
    סתם עדכון קטן מאוד עם מה שקורה איתי מאז שחזרתי לעלות סרטונים ככה לפני שבוע , העלתי ממש קצת סרטון , איזה 5-6 , תכלס הייתי יכול הרבה יותר , לפחות חמש ביום אם לא הייתי עצלן . זה היום הכי טוב שלי בנתיים מאז שחזרתי .

בנתיים הסרטונים שלי ללא קידום צפיות , אין לי עדיין כסף בפייפל , יש לי בפיילאייס 60$+ אחריי שאני אמשוך אתחיל לקדם את הסרטונים .

בהצלחה לנו !
    נערך לאחרונה על ידי toorbo; 24-02-2015 בשעה 02:14.
    (:

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כל הכבוד שאתה מתמיד הלוואי הייתי כמוך .. אני עצלן
    xlviews אמינים ?
    סתם עדכון קטן מאוד עם מה שקורה איתי מאז שחזרתי לעלות סרטונים ככה לפני שבוע , העלתי ממש קצת סרטון , איזה 5-6 , תכלס הייתי יכול הרבה יותר , לפחות חמש ביום אם לא הייתי עצלן . זה היום הכי טוב שלי בנתיים מאז שחזרתי .

בנתיים הסרטונים שלי ללא קידום צפיות , אין לי עדיין כסף בפייפל , יש לי בפיילאייס 60$+ אחריי שאני אמשוך אתחיל לקדם את הסרטונים .

בהצלחה לנו !
    אף פעם לא מאוחר מדי להשתנות
    xlviews אמינים
    בתמונה יש אחוזים טובים רק נשאר להביא יותר תנועה
    יאללה מצוין בהצלחה, אני מציע לך להתמקד ב- On-page + Backlinks אלה הכי משמעותיים בקידום של הסרטון.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל 23/02

אתמול דווקא לא עשיתי יותר מדי אבל נשארו סרטונים מהיום שלפני

בכל מקרה היום קניתי:
    עוד Tired Link Building לאתר שאני מקדם בנישה 1 בינונית (120$ בחודש)
    ובנוסף 300 High PR Links שזה באמת לינקים עם כוח מאוד חזק שיכול לעבוד (220$ בחודש)
    יש קת הנחות שזה יצא 300$ +- בחודש על האתר ונקווה שבימים/ שבועות הקרובים אני יתקדם איתו.
    בנתיים אני #57 וזה כל הזמן חוזר והולך חוזר והולך (google dance)

הצלחתי לסדר הנחה קטנה ב- Index ועכשיו אני מתאמץ כדי להשיג גם ב- VPS.
    בכל מקרה יש לי מיום חמישי~שישי להתחיל להעלות וליצור סרטונים, להתכונן לחודש הבא ולסיים את החודש הזה קצת יותר טוב.
    בנתיים אני לא פעיל בלעלות סרטונים וכו' עד יום חמישי

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל 24/02/2015 עדכון קטן

בהחלט יום טוב, פעם שלישית 1000$+ בחודש ואפשר לעשות עוד קצת.
    יאללה ממחר בערב אני יחזור טיפה לעניינים עם העלאת סרטונים ובשישי ~ שבת לקחת כמה שעות ליצור חדשים ולעלות עוד.
    שיהיה יום טוב

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל התחלה

סוף סוף סיימתי לקנות את מה שרציתי, הכל מוכן!

יש מלא עבודה אני יתחיל עם מטרה של 100$, החלטתי לא לזרוק סתם מספר ולכוון אליו בחודש הזה כי אפשר לדעת וזה כל הזמן משתנה, מה שכן אפשר זה להציב מטרות ל-3/5/7 ימים הקרובים ומשם לעלות.
    אני הולך לתת לזה כמה שעות 2 עד 3 ביום בנתיים כדי להתאזן עם דברים אחרים אז אני הולך לנצל אותם הכי טוב שאני יכול.
    זהו יאללה תתכוננו לחודש הבא ותהנו מהתוצאה, זה שווה את הכל

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל יום אחרון - סיכוי ל- 5000$ בסך הכל מאז פתיחת היומן

3 וחצי שעות בתוך היום וכבר הולך מצוין

נישה 1 קיבלה דירוג ויש עוד 3 בדרך, בנוסף שמרתי לעצמי כמה נישות לעבוד אליהם בימים הקרובים.

לא היה יום אחד ב-281 ימים האחרונים שלא הסתכלתי על כמה הרווחתי מההתחלה, אני זוכר ממש לפני הרבה זמן עברתי בפורומים של FileIce וראיתי מלא אנשים שפירסמו: "50K$ in all the times" היו גם כאלה 10K$, 20K$, 5K$ זה סוג של הישג לדעתי שאפשר לעמוד מאחוריו. היום כל עוד ימשיך ללכת טוב יש סיכוי טוב שאני יסגור 5K$ ב- ShareCash בסך הכל, היום יש אנשים שעושים את זה בשבוע ולהם זה יראה קצת ולחדשים יותר זה יראה סכום אסטרונומי שהם רק יכולים לחלום אליו. לי זה לא משנה, אני לא כאן כדי להשוואות בין אנשים. אני כאן כדי לשפר את עצמי וזה מה שאני הצלחתי להגיע עד עכשיו:

מחר יום ראשון לחודש הבא, אני מקווה שאתם מוכנים. לי אישית יש עוד הרבה מה לעשות.

שם פרטי
    מתן
    לייקים
    226
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ברירת מחדל היומיים האחרונים 100$+

המטרה שלי בחודש הזה היא ממוצע של 150$, 4500$ בחודש מאתגר ביותר.
    יש טעם לחזור על זה שגם החודש הזה נראה עמוס ביותר, ואף פעם זה לא נראה הזמן מתאים? אם זה לא יקרה עכשיו זה לא יקרה אף פעם. אני יעלה עוד עדכונים בהמשך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ברק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בלה בלה בלה שווה לבלה+בלהלהלה

מדהים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,493 | הודעות: 8,173,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect