אני חושב שאנחנו גזענים כלפי העולם!!! כולם רק מקנאים מאיתנו ורק רוצים להרוג אותנו
הינה דחגמא השואה... למה היא קרתה?? כי היינו הסוחרים הכי טובים היינו הפועלי םהכי טובים וזה מה שקרה...
שונא תמילה הזאת..!
אני חושב שאנחנו גזענים כלפי העולם!!! כולם רק מקנאים מאיתנו ורק רוצים להרוג אותנו
הינה דחגמא השואה... למה היא קרתה?? כי היינו הסוחרים הכי טובים היינו הפועלי םהכי טובים וזה מה שקרה...
שונא תמילה הזאת..!
בתהליכי פרישה מאטרף.
|
|
אחי כל מה שאמרת אני תומך בך לגבי מה שעשית בירושלים חח.. אבל...
1. בלי קללות בבקשה...
2. core יש בעיה במה שאמרת.. אצלנו זה לא ערבים, זה בדואים.. ותאמין לי מי שציטטתי עכשיו
אתה לא מכיר את הבדואים בב"ש בגרוש... אלה פי 1000 מההערבים ואתה תשתין במכנסיים(אולי
אתה אישית לא, אבל הרוב כן) ואני יגיד לך למה... אצלנו בב"ש הבדואים שולטים ם על המשטרה
וגם על ההאוכלוסיה, אף אחד לא יכול לעשות מולם כלום, מי שמדבר איתם בכלל באים אלייך שבט שלם
יורים בך, שלום שלום.. פה אין חוכמות ואין מכות.. הכול דקירות, יריות.. בוא אני גם יספר לך סיפור קטן..
יש לי אבא.. ההאבא הזה תאמין לא מפחד מכלום אבא שלי, אין לו בעיות, אין כלום.. לפני חודש וחצי הוא
היה במוסך שלו(הוא עצמאי עם שותף), ב5 בערב עם אח שלו והשתוף.. שלושתם היו ביחד בתוך המוסך
שהיה היה לקראת סגירה.. פתאום עובר כמה דקות, באו אליהם 5 אנשים עם מסיכות למוסך, איימו שיהרגו
אותם(אבא שלי הצליח לזהות אחד, כושי בדואי...), קרעו אותם במכות.. לאבא שלי נפתח כל הראש מדם..
לשותף שלו פתחו את כל הפנים היה במיון.. ולאח של אבא שלי מזל לא עשו כלום.. בקיצר הנזקים זה 70 אלף
שקל מזומן בכספת הלכו לעולמם, עוד 2000 שקל מזומן שהיה להם בכיסים, כרטיסי אשראי, פלאפונים, הכול
הלך.. עכשיו תגיד לי איך בן אדם בן 45 שהוא אבא שלי עם עוד 2 שותפים לו שהיו ללא נשק וכלום, יכלו לעשות
משהו, ואתה ילד בן 17 תעשה נגדם משהו? בקיצור רק רציתי להגיד לך שאצלנו זה דבר שונה לגמרי מכל מה
שהכרת בחיים שלך.. אני לא מכיר אותך, אבל יש דברים שגם איתם אי אפשר להתמודד במיוחד מה שקרה אחרי
זה תבין עוד שהמשטרה לא עשתה כלום כי כל מה שהם לקחו הלך....
בע,תומר איזה באסה :\\\\
ואיזה ברברים הבדואים שאתה מדבר עליהם :\
שונא את אלה שעלו לארץ ורק הורסים את המדינה
טוב, נראה לי שמיצינו את הדיון הזה, תמשיכו להתווכח פה אם בא לכם, אני פותחת דיון חדש ^ ^
.The pure and simple truth is rarely pure and oh, never so simple
נראה כמו בית החרושת לעננים פשט את הרגל
או לפחות את עורו-
מפאת חוסר ביקוש,
והכל מתפרק עלינו.