|
|
1. ה"חירטות" הזה של כל יום הוא לא באמת יום אחד נכתב ליפני כ2000 שנה כשאיש לא שיער בכלל כמה זמן העולם קיים.
זה גם פירוש הגיוני לחלוטין- כי אם כל ימי הבריאה הם אותו פרק זמן אז איך אפשר לומר "יום" ביום הראשון אם עוד לא היה יקום ולא זמן?
2. מישהוא אמר שלא היתה אבולוציה??? כבר דיברנו על זה בדיון אחר:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=456246
תקרא תתגובה הראשונה שלי.
3. עכשיו שהבנת את מקומך ביחס אליי... אולי תהיה בנאדם טוב יותר....אולי
תקשיבו אני יסביר לכם כמה דברים
1)מצאתי הוכחה אחת שכרשום ה"תנינים הגדולים" כשרשום בתנ"ך על משה שהלך לדבר עם פרועה והפך את המקל לנחש וכל זה. רשום בהתחלה שהוא זרק את המקל וזה יהפוך לנחש ואז כשהוא החזיר את זה למקל רשום ויחזר את זה מתנין לנחש או משהו כזה תבדקו אפילו אם אתם לא מאמינים
2)אורי נכון שמצאו הוכחות שהעולם קיים יותר מ6 אלף שנה כמו: שיש עצים שכל שנה גדלה להם עוד שכבה וטבעת וכשמורידים את העץ אפשר לספור כמה שנים הוא קיים. אבל תחשוב אני יודע שאתה לא מאמין אבל נגיד ויש ה' אז איך לדעתך הוא יברא את העולם צעיר שהוא עדין קטן ולא מפותח או כבר בוגר? זה כמו עם האדם הראשון איך הוא ברא אותו כשהוא בוגר כי איך הוא יכל לגדול לבד? מקווה שעניתי לך
3)eitan110 זה לא משנה שהתנ"ך נכתב לפני 2000 שנה הקדוש ברוך הוא הכתיב להם את זה בעצמו. וגבר אל תגיד דברים שאתה לא יודע כמה שאני לא מאמין באבולוציה אני יודע שהיא בכלל לא נשללה וכמה שאתה מנסה לעזור(תודה) אתה גם סותר חלק מהיהדות
4)חחח Li0rz אתה אמרת שה' מת חחח זאת אומרת שהוא היה חיי הפלת את עצמך חחח
אם אני לא טועה נראה לי שזה היה ניוטון...שאמר שהעולם כל כך מסודר שחייב להיות לו בורא
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 17-05-2009 בשעה 22:54.
חבורה של גחליליות!!!!!!!!! איך אפשר לחשוב על לחשוב שאין אלוקים???!!!!
בעופרת יצוקה ירו עלינו כ'כ הרבה טילים והיו כ'כ הרבה סכנות לחיילים היקרים שלנו! ומה קרה ת'כלס??
כלום!!!!! רוב הטילים היו שטחים פתוחים!!!! מלא ניסים קרו לחיילים. קיצר הקב"ה!! ישתבח שמך לעד!!!!
מי כמוך?? אבא טוב שבשמים!!!
תקשיבו נמאס לי כבר מהאבולוציה המחורבנת הזאת
תבינו דרוין חיי לפני המון זמן מה שהוא אמר על האבולוציה זה היה אשרה כיום רוב המדענים חושבים שזה שטויות רק כמה מנסים להוכיח את זה
אין הוכחות פשוט לקחו קוף ובן אדם ואמרו שפעם האדם היה קוף זהו לא יותר מזה
חחח , מה זה מעצמו ? מה זה נראה לך?! הרי מישהו היה חייב לברוא
אותו אחרת זה לא היה נמצא ... זה כבר לעשות צחוק אחי...
לאן יגיע רחוק בדיוק ? לגיל 80 שהוא ימות ואז מה?! בעולם הבא הוא יאכל אותה והנשמה תסבול בעולם הבא , אתה לא מאמין גם בקדוש ברוך הוא וגם לא "בתורת המפץ " שהם דברים ממש נוגדים אחד את השני.
זה קיים ועוד איך אתה פשוט לא רוצה להאמין בזה וזה כתוב שחור על גבי
לבן , זה העניין שאתה בתוך תוככה מאמין בזה בתוך הלב שלך אתה יודע שזה נכון זה כבר לא וויכוח של קיים או לא , זה דבר של שידוע אפילו הגויים ימח שמם יודעים את זה ...
זה לא משהו שהוא נוצר ממנו , להקדוש ברוך הוא אין לו התחלה ואין לו סוף
ולא מישהו יצר אותו הוא פשוט ככה , זה לא עניין עכשיו לבוא ולשאול איך הוא נוצר כי ככה זה ! הוא ללא התחלה וללא סוף , גם אם מישהו יצר אותו אז הייתי שואל ומי יצר את מי שיצר אותו וכו'..
ברור שאני מאמין בקדוש ברוך הוא!!..
אז עם לא הוא? מי כן?!..תשובה:אף אחד לא הוא רק הקדוש ברוך הוא![]()
-"כשהעיניים כבר כבדות מלראות את התמונה
והפה כבר מגמגם את אובדן האמונה
אז בראש מהדהד לו ניגון מיוחד
ובלב צורח רק משפט אחד-
שלעולם,מכבי,שלעולם לא תצעדי לבד"-
מכבי ת"א-אהבת חיי
-קרדיט ל EpicOfTime-
-החתימה למעלה,זה שלי-
הדיון הזה לא יגמראין לזה סוף..
ולנושא מאמינה שיש ה'
ויקה
Good as you...
לא יודעת שומדבר על עצמי...
הנושא הזה יגמר מתי שהוא אני יגמור עם הנושא הזה ברגע שאני יצלח לשכנה את כל מי שפה שלא היה אבולוציה\מפץ גדול לא משנה לי שיאמנו או לא רק שלא יחיו באשליה