|
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Idiot
" A dunce is an idiot who is specifically incapable of learning. An idiot differs from a fool (who is unwise) and an ignoramus (who is uneducated/an ignorant), neither of which refers to someone with low intelligence."
לא מחפש להרשים. אני מזלזל באלו שלא משתמשים במוח. לאלוהים אין שום ראיה, כלום. לחשוב שהוא קיים ללא כל ראיה, זה מעשה אידיוטי (מעשה חסר שכל).
* disclaimer- לא קראתי לאף אחד אידיוט במובן שונה מההגדרה שלו. באם נעלבתם, בעיה שלכם בלבד, מאחר ואם עשיתם פעולה המזכה אתכם בכינוי זאת הייתה הבחירה המודעת שלכם. וגם אם בכל מקרה נעלבתם (שזאת עדיין בעיה שלכם) זאת לא הייתה הכוונה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אתה חושב שאם תחזור על הדברים שלך הם ישמעו חכמים או נכונים פתאום?
אתה מצפה שאני יחזור אחרי ההסברים של עצמי בכל אשכול בנפרד רק כי בא לך?
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
90% ממה שאומרים לי אני לא לוקח אישית,וגם מה שאתה אומר לי אני לא לוקח אישית,אני לא רואה לזה סיבה...
אבל האגו שלך נפוח,מאוד נפוח,ואם אנשים מעירים לך על זה,כדי שתפסיק להתעלם מי זה,ותתחיל לעבוד על עצמך.
אם אתה מזלזל באנשים שלא משתמשים במוח,אני מזלזל באנשים שהאגו שלהם נפוח.
אתה אף פעם לא תהיה יותר ממישהו,למעשה,אתה שווה אליי כמו שאתה שווה לפראגער.
רק האגו אוהב להבדיל בין אנשים,ומחפש להיות ״יותר״.
ושוב אתה שתמש במונך שאתה פאקינג לא מכיר.
בשום נקודה לא אמרתי שאני טוב יותר ממישהו. יש לי זלזול כלפי האנשים שעולים על הכביש בלי שלמדו נהיגה בגלל שמה שהם עושים הוא מפגר ומסוכן והם לא מפעילים ת השכל שלהם. זה אומר שאני טוב מהם? אם כן, אז למה? אם לא אז כל מה שכתת זה נסיון השמצה נגדי וזה נכתב מתוך ההנחה האגואיסטית שאתה יותר צודק ממני מבלי להתייחס בכלל לדברי. לרדת עלי בכל פוסט לצעוק שאני אגואיסט לא יהפוך את זה לנכון או אותך לצודק.
פראגער, דברי נכונים בין אם תבחר להכיר בהם ובין אם לא. ככה זה עם האמת.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
הנה הגיע הקדוש הבודאיסטי המעונה להטיף לנו
מה מצחיק כאן? שגם לך יש אגו .. עצם זה שאתה מנסה להראות לכולם כמה אתה יותר טוב מהם בעקיפין
ע"י כך שאתה "חושף" את האגו שלהם (ולך כביכול אין אגו) מראה את האגו שלך
אני אתייחס לעניין ההטפה:
אנשים חכמים שונאים בורות ולכן אנו נטיף נגדה בכל מחיר
בלי דת העולם היה הרבה יותר טוב - אין מלחמות, הרבה יותר מתקדם מבחינה טכנולוגית, לא הייתה שואה
לא היה ניצול של כסף למטרת מימון אוכלי חינם שלא מתקלחים .
לכן ככל שאנחנו האתאיסטים נפיץ את האמת ונחסל את הדבר הפרימיטיבי הזה שנקרא דת
אנחנו נזכה לראות עולם הרבה יותר טוב הרבה יותר מהר!
לנו האתאיסטים איכותו של העולם הזה מאוד חשובה כי אין אנו חיים באשליה שישנו עולם הבא
דרך אגב לך לראיון עבודה ובקורות חיים ציין שלמדת את כל התורה ישר והפוך (והרי כל התשובות נמצאות בתורה)
או בקיצור :" אל תתקשר אלינו, אנחנו כבר נתקשר אליך"
בהחלט יש לי אגו,כמו שלך יש אגו,וכמו כל מגיב פה באשכול יש אגו.
ההבדל היחידי,הוא רמת המודעות לאגו.
ככל שאתה יותר מודע אליו,ככה האגו נרדם מהר יותר.
אם כל מה שהייתי רוצה,זה היה להראות בעקיפין ״כמה טוב יותר אני״(זאת אומרת האגו שלי),אין לי באמת איזה שהיא סיבה ללמוד רוחניות,הדבר היחידי שאני רוצה זה לעזור,לעזור לך,לעזור לפירייה,לעזור לפארגער,לכולם.
ופירייה בסוף יסבול מהגישה התופקנית שלו כלפיי משתמשים אחרים בסופו של דבר,בגלל שהרבה אנשים סופגים ונעלבים מי זה.
והוא פוגע גם בעצמו.
מה שאני רוצה באמת,זה שרמת המודעות שלו תעלה,שהוא יהיה מודע למה שמסתתר מאחוריי המילים שלו,גם אם הוא מכחיש.
ולפירייה-
המשפט האחרון שלך סותר את מה שאמרת(שאתה לא יותר טוב ממישהו),מה גורם לך להגיד שמה שאתה אומר יש בו יותר אמת ממה שפארגער אמר?
הוכחות. רק הוכחות.
רוצה לעזור? מעולם לא התייחסת לנקודות שהעלתי. אתה עסוק בלתקוף את ה״אגו שלי״.
וואלה יופי, אנשים נפגעים מבמילים שלי? יופי. זה אומר שיש במילים שלי דברים שקרובים לליבם. כל אחד צריך להפעיל את הראש שלו. וכשאני מציג הוכחות ומעלים מולי תירוצים זכותי לרדת על צורת המחשבה הלוקה בחסר שלהם.
להתחמק ממה?הזכרתי כבר שאני לא מאמין לא?אני לא רוצה להשתייך לשום דת ולשום קטגורייה,כי הקיום של ה׳ לא באמת משנה לי,זה לא מספיק חשוב.
שום דבר לא חשוב יותר מהחיים,מהטבע ומהמציאות שאנו חיים בה.
חוץ מי זה,שאצל חלק מהאטאיסטים מסתתר הרבה אגו,והם מחזקים אותו על ידי אתאיזם ודיונים.יצא לי להכיר כמה אטאיסטים שהסיבה שלהם להוכיח שה׳ לא קיים כי זה ״כיף להתווכח״(אגו),מעטים האנשים שחושבים שאתאיזם באמת יכול לשנות את העולם לטובה וליצור שינוי.
הבעיה שכשאתה פוגע באנשים,אתה פוגע בעצמך,זה פשוט מאוד.
אני לא בדיוק רוצה שתפסיק,אני רוצה שתהיה מודע למעשים שלך ולמה שיכול לקרות לך בגלל זה.
אז מישהו יעלב ממני באינטרנט.. הוא לא יזמין אותי אליו הבייתה לקפה ועוגה.. אני אחיה.
להעלב זאת בחירה. אני יכול לקלל מישהו ולא יזיז לו, ואני יכול רק לגכך ומישהו ייעלב מההתנהגות שלי. בחירה של כל אדם אם הוא לוקח דברים ללב.
תיקון לטעות שלך. אני לא מתווכח, אני מנהל דיון.
ומעבר לזה, אתה אומר שאין לך אגו.. אז מה לעזאזל אכפת לך מה הסיבה שאנשים מדברים?!?!
לא זכור לי שאמרתי שאין לי אגו,ואם אי פעם אמרתי את זה,זה היה האגו שלי.
בכל מקרה,יש לי אגו,לכל אחד יש,השאלה היא עד כמה רמת המודעות שלך גבוהה מספיק כדי לזהות את האגו שלך,זאת אומרת,האם בזמן אמת,אתה תוכל לזהות את האגו שבך?בלי כמובן לשפוט אותו,רק לזהות אותו,וזה כבר יעשה את העבודה.
שלושת התכונות הכי חזקות של אגו זה:
-אתה כל הזמן רוצה להיות צודק
-אתה גורם לאנשים אחרים מסביבך להרגיש פחות וגורם לעצמך להרגיש יותר
-אתה מנסה להגן על הזהות המזוייפת שהאגו שלך יצר
אגב,גם בשבילי זה קשה,לפעמים עזרה מבחוץ נחוצה בשבילי כדי להיות מודע לזה.
בכל מקרה,הנקודה הייתה שאתה מזלזל ופוגע פה במשתמשים,שזה פוגע גם בך.אם אי פעם גרמת למישהו שינוי בחיים שלו ועזרת לו,אתה ישר יכול להרגיש את ההרגשה הטובה שמתלווה עם זה,אותו דבר יכול גם להיות הפוך,תחשוב על זה.
אתה יכול לעזור לאנשים ושזה לא יגרום לך להרגיש כלום, מספיק לדבר שטויות. כל אחד וההרגשה הסובייקטיבית שלו.
אני לא מנסה לגרום לאף אחד להרגיש ״פחות״. אני מזלזל בגלוי בטמטום מוחצן. זה הכל. כשמישהו מתעלם מראיות אז כן, הוא בוחר להיות כזה. ככה עובד כמעט כל תחום בחיים וזה מה שמחזיק את הציויליזה שלנו. ככה חוקרי משטרה עובדים, ככה בתי המשפט עובדים, ככה מדענים עובדים, ואם בכל אחד מהתהליכים האלה מישהו פועל אחרת, רק הגיוני שייקרא אידיוט. אין סיבה לא לציין את העובדה הזאת גם פה. ואם מישהו נפגע בגלל זה, יש לו חושבים לעשות.
לאתאיסטים יש אגו בדיוק כמו לכל בן אדם אחר.
מחזקים אותו על ידי אתאיזם ודיונים? זה שלך הקיום של ה' לא באמת משנה וזה לאחשוב לך זה אומר שלכולם זה ככה, ומי שלא פשוט מחזק את האגו שלו?
פשוט תפסיק לזיין את השכל ולאמר דברים בלי שום ביסוס.
"מעטים האנשים שחושבים שאתאיזם באמת יכול לשנות את העולם לטובה וליצור שינוי" עוד זיון שכל. כמעט כל אתאיסט שאני מכיר חושב ככה.
זה שאתה מכיר אתאיסטים שהם ככה בגלל שהם אוהבים להתווכח, לא אומר כלום. אתה מכיר אתאיסטים מטומטמים. או שפשוט אתה חושב שבגלל זה הם אתאיסטים.
בכל מקרה, אתה עושה הכללות מטופשות ללא שום ביסוס.
תחשוב קצת לפני שאתה כותב.
אתה יודע למה יש מלחמות בעולם? דת
למה טהרן נראית כמו שהיא נראית? דת
למה לא עושים שיבוטים וכאלה? דת
למה זה מפריע לאתאיסטים? הכל מונע מדת!
לאיזו מפלגה להצביע?
האם רוצים שתהיה מלחמה או לא?!
האם יהיו אוטובוסים בשבת?
האם אני אלמד בבית הספר אבולוציה או לא?
אם במקום שיעורי דת נלמד מדעים .. האוכלוסייה תהיה הרבה יותר משכילה=הרבה יותר פיתוחים טכנולוגיים
כל אלה ועוד הם דברים שפוגעים בנו האתאיסטים!
אם הדתיים רוצים לחיות בימי הביניים שיתפאדלו , בכיף!
אבל למה הם רוצים לכפות זאת עלינו? למה אנחנו צריכים לסבול?
הבעיה עם הדת זה שהיא גורמת לאנשים בני 40,50,60 להאמין בסיפורי פיות וע"פ תפיסת העולם המעוותת שלהם לקבוע החלטות שמשפיעות עלינו , האנשים ההגיוניים