זה טענה ממש לא נכונה, הם "מחלקים מופנים פעילים" בהתחלה? אין דבר כזה, המערכת שלהם אוטומטית מחלקת את המופנים. אין דבר כזה שהם "בכוונה" עושים לכולם ככה. אמנם אני מכיר את התופעה הזו שאם משדרגים לגולדן אז הממוצע קליקים יורד, זה קרה להרבה. אך היו הרבה אנשים גם שהיו להם ממוצע קליקים של 1+ עם 500 מופנים ואף יותר. מעבר לכך שהם לא צריכים את הכסף שלך, הם אפילו נותנים בחינם כל יום בשווי אלפי דולרים. "האנשים המאושרים" שכותבים פוסטים באתר הם אנשים כמוני וכמו האנשים שאני מכיר שאכן מרווחים מן האתר. אמנם אם יש לך דרגת Ultimate אתה תעשה יותר רווחים מובטחים. אך אם יש לך אסטרטגיה נכונה, אז תוכל למחזר את המופנים שלך ולשמור על ממוצר קליקים נכון (
ראה דוגמא). אם אתה דרגת גולדן או משתמש רגיל, כל העניין הוא ללמוד את המופנים ולהכיר אותם. במידה ואם תצליח לעשות כך, אז תוכל לשמור על ממוצע קליקים נכון. והתוכנית הזו שווה בהחלט, תגיד לי בנק אחד שיביא לך מעל 20% מהסכום שהשקעת בו חזרה. אין דבר כזה בעולם, כל הבנקים גג נותנים עד 5% וזה בלחץ. אמנם לוקח משנה עד 3 שנים להחזיר את הכסף, אך זו החלטה של כל אחד מתי הוא ירצה להחזיר את הכסף, האם הוא ירצה להמשיך להשכיר עוד מופנים או פשוט להתחיל להוציא את הכסף ולהחזיר את ההשקעה שלו.