נכתב במקור על ידי MeToRaF
מה אתה מבלבל בשכל?
שכחת שמתי שחיסלנו להם בכירים הם ביקשו רגיעה?
צריך לחזור ולחסל את הבכירים
נכתב במקור על ידי MeToRaF
מה אתה מבלבל בשכל?
שכחת שמתי שחיסלנו להם בכירים הם ביקשו רגיעה?
צריך לחזור ולחסל את הבכירים
|
|
אתה מעדיף שאני יתעצבן פה או ילך פה לאיזה כפר ליד עפולה ויתחיל להרוג ערבים ???נכתב במקור על ידי Moshe
כמו שכתבו פה עדיף להוציא כאן את העצבים ..
ולגבי ערבי שמנסה להתקבל לאוניברסיטה זה רק האשמה שלהם הם עשו את 11 בספטמבר אז עכשיו הם משלמים על זה ומגיע להם
Indianapolis colts Champions!!!
סיכום פעילות מד"א בפיגוע בנתניה : נכון לשעה 13:17 צוותי מד"א טיפלו ב- 63 נפגעים, בהם: 5 הרוגים , 3 קשה , 1 בינוני , 54 קל
המשך: הנפגעים פונו לבתי החולים עפ"י ההתפלגות : לבי"ח לניאדו סה"כ 9 נפגעים, מתוכם : 1 הרוג , 3 קשה, 5 קל . להלל יפה: 22 פצועים, בהם: 1 בינוני, 21 קל . לבי"ח מאיר סה"כ 28 פצועים קל
מידע זה נלקח מהודעות דובר מד"א וממלא מקום דובר מד"א..
שהמחבלים ימותו ביסורי כלבים .
בני זונות!!^^
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
איזה ערבים בני שרלילות אתם לא מבינים לכל השמאלנים שהם רוצים להרוג אותנו בשביל התנך שלהם החארות האלה האנשים החולי נפש זה מה שהם ח-ו-ל-י נ-פ-ש!!!!!!בני זונותתתת ואל תאמרו לי לא לומר ערבים זונות כי ככה אני מרגיש ואני לא יכול לחכות עד שאני יהיה בצבא ויהרוג ערבים די זה חלום!!!!!אני נותן יותר כבוד לחרא יבש של ציפור יותר מאשר לערבים דיייי אני כזה שונא אותם!!!!!!!
וגם שמאלנים שחושבים שלהילחם בהם זה אסור תגידו לי מה אתם מפגרים?!?!?!!??!?!?!?!!?כושילאימא שלכם יבוגדים!!!!!!!!~!!!
צריך להיכנס להייייייייכנננננננסססססס בהם כל כך חזק יש לנו כזה כוח של צבא כזה חזק אם היינו בגודל של אמריקה והיה לנו נפט כמו של אמריקה היינו לוקחים את אמריקה המצאנו את הטנק עם הפגז המהיר בעולם, החץ, המטוס בלי הטייס הזה איך קוראים לו "פרדטור" משו כזה דייייי אנחנו יכולים לפרק תאימ אימאאאאאאאאא של כל הערבים בעולם אבל לאאאאאא השמאלנים והתקשורת הורסים הכל!!!!
די אני לא יכול לסבול את זה יותר!!!!!!
טוב יאללה זזתי לאכול..
הם כבר מתיםנכתב במקור על ידי Fury
![]()
נחסל בכירים זה כבר עשינו...נכתב במקור על ידי Mush
הבעיה שקמים חדשים כל הזמן.
MeToRaFמה אתה מבלבל את השכל ?!!?!?!
ערבים יש להם את המצווה שהיד אין כח עוד פעם להסביר את זה אי אפשר להפסיק ! רק אם הם יפחדו !
ויש פתרונות לזה ! סתם אני יתן דוגמא הם מפחדים שאחרי שהם מתים שופכים עליהם דם של חזיר ... הם אומרים שהם עוברים ישר לגיהנום ... =\ לא שווה לעשות את זה ?!
חיסולים ... אני חושב שלא צריך להפסיק ...
Mush
שונאים את כל הערבים בעולם !?
אתה יודע שהרבה מאודמכלל האוכלוסיה בעולם מעדיפה את הערבים מאשר את הישראלים !?
אתה יודע ! ?
יש מללאאאאאאאא ששונאים אותנו ... (צרפת ? )
אבל אין מה לעשות ... שונאים אותנו ... מה שאני יכול להגיד שיבוסם להם ..
לא להכנס למלחמה עם כל העולם אבל הקם להורגך השקם להורגו ... ואני חושב שרואים בטלויזיה קבוצה של מחבלים עושים הפגנה ... תן בהם אחד ... שיפחדו ...
יגרום לנזק ... אבל אפשר להגיד חיסולים ... (זה פועל ..)
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
טוב נו אלו שבתכנונים לעשות פיגועיםנכתב במקור על ידי z0o0
בדיוק!נכתב במקור על ידי AvixTz
[תקראו את מה שאני כתבתי]
Avixtz אני לא יודע מה רצית להגיד בזה
אני חושב שעל הזין שלנו מה המדינות חושבות
אותנו הורגים לא אותם
בדיוק כמו המשפט שאמרת הקם להורגך השקם להורגו
לחסל כל מי שמחזיק נשק כדי לפגוע
להזכיר לכמה מכם
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=116755
אבל תאמת שכול מי שקשור לפיגוע יענש עד סוף חייב :|