עלאק הצבא הישראלי לא מספיק =] חחחחח
האיראנים זה העם שאני הכי פחות לא מפחד =\
עלאק הצבא הישראלי לא מספיק =] חחחחח
האיראנים זה העם שאני הכי פחות לא מפחד =\
slickskter@gmail.com
|
|
יא חתיכת שמאלי כוס אם היא תתקוף קודם אז לא תהיה מלחמת עולם שלישית בונה שמאלני פחדן דייייי למה יש שמאלנים בעולם???נכתב במקור על ידי PerfectioN
פחחחחחחחחח מעפן אתה מטומטם רוסיה מוכרת נשקים לאיראן לא הייתי סומך על הרוסים יותר מאשר שהייתי סומך על הומלס שיכור יאוכלנכתב במקור על ידי Jacoby
רק האמריקאים יבואו לעזרתינו..
אבל ראסמי תארו לכם שהם מתקיפים,זה לא רק סתם התקפה יאללה בואו נתקוף אותם חזרה זאת ראסמי התחלה של מלחמה ונראה לי אפשר לקרוא לה מלחמה נגד הטרור המוסלמי. ככה קוראים למה שאנחנו עושים עכשיו אבל אם אירן תתקוף הבני זונות האלה יקבלו את מה שמגיע להם ע"H הריסת המדינה שלהם וזה יגיע להם ושלא יבואו שמאלנים כוסיות בני שרמוטות ויאמרו "אבל למה אלימול " בלה בלה בלה בגללם המדינה ראית ככה....קיצר להרוג את המוסלמים מי בא איתי?
נערך לאחרונה על ידי krs1; 09-12-2005 בשעה 19:03.
רק שתבינו נשק גרעיני זה טיל שנופל על ישראל הורג על המקום את כל ההורגים שנפגעו מהטיל עצמו כעבור כמה ימים מתים כל האנשים שבאזור מהקרינה ואחרי זה זה עניין של שנים רוב ההאוכלוסייה בישראל תהיה דבוקה בכמות מוגזמת של קרינה וכל אחד ימות אחרי כמה שנים (לא הרבה) אז על תחשבו שאיראן זה חבורת חובבנים הם הרבה יותר !!! הרבה הרבה יותר!
והנה מה שבראדעי (ראש סוכנות הגרעין העולמי) אומר:
"הכדור אצל של איראן" לכתבה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3181978,00.html
תנו לזה זמן
עם אנחנו נטפל באיראן כל המוסלמים יקומו אלינו
כרגע,יש מעצמה אחת ,והיא ארה"ב
ארה"ב נפגעה קשה מהמלחמה נגד עיראק מכל הבחינות
אבל זה יגיע התקיפה של ארה"ב תיהיה על איראן ואני מאמין שגם זה יגמר בסופו של דבר
אנחנו צריכים לשבת בשקט ולחכות ולראות מה קורה אם הם מפוצצים אותנו צריכים למחוק להם את המדינה
ארה"ב בריטניה וצרפת ואנחנו נהרוס אותם
אבל תחשבו בהיגיון!
בשביל מה נראה לכם האיראנים רוצים נשק גרעיני , הם טוענים שהכורים זה כדי לייצר חשמל ושטויות כאלה אבל כולם יודעים שזה לא נכון
איראן יודעת שישראל לא תתקוף אותה סתם ככה והיא לא צריכה נשק כזה להגנה
ואם הם בונים נשק כזה וכ"כ במרץ ואחרי לחץ בין לאומי כזה כבד , אז סימן שהם גם מתכוונים להשתמש בו
עד שהמשטר באיראן לא יהפוך לדמוקרטי וזה יקרה עוד הרבה מאודדדדדדדד זמןןן הסכנה שהיא תתקוף את ישראל בנשק גרעיני ברגע שיהיה לה היא גדולה מאוד ולכן כמו שאיזה אז בשנות ה-30 אמר
"הקם להורגך , השכם להורגו"
נכון שבמלחמה הזאת ימותו אנשים , אבם אם היא תתקוף אותנו בנשק גרעיני ימותו הרבה יותר והסיכוי לזה גדולל!
אם העולם לא יתחילו תוך כמה חודשים בסנקציות קשות על איראן , איראן בחיים לא תיכנע ללחץ בין לאומי ואז נצטרך תוך מקסימום שנה לתקוף אותם
אבל יותר מוקדם יותר טוב
אם המצב הפוליטי בארץ היה יציב ולא היו מערכות בחירות כל שנה מזמן כבר היינו עושים משו בנידון
כמו שב82\81 לא פחדנו לתקוף ועשינו את זה גם עכשיו צריכים
אלוהים איתנו והוא יעזור לנו!
אחי בוא אני יגיד לך משהו,זה לא יעזור אם ישראל רוצה,יש משהו כמו 1.5 מיליארד מוסלמים בעולם ונוצרים יש משהו כמו 1.15 מיליארד ככה שאם ישראל רוצה או לא רוצה היא לא יכולה למחוק את כולם,זאת דעתי.נכתב במקור על ידי Jacoby
למי אתה קורא מטומטם?נכתב במקור על ידי krs1
שתעבור בר מצווה תחזור לפה
נערך לאחרונה על ידי Jacoby; 09-12-2005 בשעה 21:10.
איראן זה לא עיראק! תבינו איראן זה איום על כל העולם!
אם לא ידעת לישראל יש מספיק פצצות אטום להשמיד את העולם יותר מפעם אחת.נכתב במקור על ידי wArezm0n
כרגע ראתי את הדיון כי כרגע חזרתי הביתה, ולא יכולתי שלא להגיב.
בתור אחד שפעיל מאוד ב2 פורומים צבאיים של איראן, כבר בערך חצי שנה, אני יכול להגיד שאני יודע " בערך " מה הולך "" ואתם מדברים פה פשוט מלא שטויות...
אתם כלכם שוכחים קצת באיזה מדינה אתם חיים
אתם לא חיים במדינת עולם שלישית
אתם לא חיים במדינה שלא מסוגלת להגן על עצמה
אתם חיים במדינה שיכולה לעשות הכל, במידה והיא רוצה, ומוכנה לקבל את התוצאות.
נראה לכם שבאמת יש לנו בעיה לחסל את איראן? לא - אבל התוצאות לא בטוח ששוות את זה.
נראה לכם שלישראל יש בעיה לשלוח לאיראן 20 טילי יריחו 2 על כל אחד מהכורים שלהם ולחסל שם את הכל? - לא, אבל מה יהיו התוצאות? העולם יישנא אותנו, זאת התאבדות מכל כך הרבה בחינות, אבל האם אנחנו יכולים? כן.
האם המטוסים שלנו יכולים להגיע לשם? - כן, F15I שרכשנו בשנים האחרונות, בעל טווח של 4500 ק"מ, מה שמשאיר לו 2500 ק"מ של פעולה אחרי שהוא הגיע לאיראן, ומספיק לעשות את ה 1000 ק"מ בשביל גם לחזור.
חיל האוויר האיראני לא מזיז לחיל הישראלי בשום צורה שהיא, המטוסים האיראנים יותר ישנים מכל דבר שפועל בחיל האוויר הישראלי, זה יהיה אפילו מצחיק אם יהיה קרב אווירי ביננו.
מה שמדאיג אותנו, כמו שמישהו כבר אמר פה, זאת הגנת הקרקע אוויר ( Surface to Air ) האיראנים לא מטומטמים, כמו שגם אמרו פה, הם למדו מהטעויות של העיראקים, ולמרות שהכורים שלהם מפוזרים בכל המדינה, אפשר להגיע אליהם, ישראל קנתה לפני שנה וחצי 5000 פצצות Bunker Buster בעברית, חודר בונקרים ( GBU-28 \ 27 ) פצצות מונחות לייזר ו GPS שנותנות לנו את האפשרות שאנחנו בכלל לא צריכים להתקרב לכורים שלהם, ולא להסתכן יותר מדי עם הSAM'S שלהם, מטילים את הפצצה מרחוק, וטסים ( תרתי משמע ) משם.
וכמובן שיש לנו את ה Popeye, טיל קרקע אוויר מהטובים בעולם, פותח בלעדית על ידי רפאל, ואפשר לשים על הטיל הזה בערך איזה ראש נפץ שרוצים.
עכשיו כמו שאמרתי קודם, ישראל מסוגלת לזה, אבל מה יהיו התוצאות, זה מה שמדאיג, אבל כמו שאנחנו מכירים את ישראל, לנו יותר חשוב הביטחון של התושבים מאשר הכלכלה, או מה חושבים עלינו בעולם.
ישראל מסוגלת להתמודד עם כל איום, אווירי לפחות, שמגיע אלינו,
אם אנחנו נתקוף את האיראנים תהיו בטוחים שכל מערך ההגנה של ישראל יהיה מוכן לפני שההתקפה תחל, עצם היותנו מדינה כל כך קטנה נותן לנו ייתרון שאתם אפילו לא מתארים לכם.
מדינה קטנה עם כל כך הרבה נשק.
רק תחשבו על זה, שכל הבעיה באסון התאומים, הייתה שחיל האוויר האמריקאי לא הצליח להגיע מספיק מהר מהבסיס הקרוב ביותר עד לניו יורק, שהמרחק בינהם היה 370 ק"מ במרחק הזה בישראל יש 7 שדות תעופה.
מטוס ישראלי ממוצע חוצה את המדינה ב24 דקות, ממטולה עד אילת, אז לא משנה מאיפה יש איום, להגיע לשם ייקח בין ה4-5 דקות, מה שנותן לנו ייתרון עצום.
אני יכול להגיד לכם, שאתם באמת לא יכולים לדמיין כמה סודות יש במדינה הזאת, כמה דברים שלא מפרסמים, אפילו לי יצא ואני יודע כל מיני דברים, מפה ושם, כמובן לא לפרסום פומבי, אבל ברצינות שאתם יכולים להרגיש בטוחים, חוץ מקסאמים ואולי קטיושות, שום דבר יותר רציני לא ייפול פה.
אם אתם רוצים מידע מפורט על כל מיני דברים, אני אשמח מאוד לפרט, עכשיו פשוט אין לי כוח.
מאוחר
נכתב במקור על ידי Jacoby
ישראל יכולה להשמיד את העולם הרבה הרבה הרבה יותר מפעם אחת
13 פצצות מימן, מוחקות את החיים מכדור הארץ ( לא בגלל גודל הפיצוץ) , לישראל יש עשרות. בלי קשר לאטום.