מה הייתה הבחירה שלך תזכיר לי ?
ושובי דובי - גם לנו כפי שוודאי שמת לב אין יותר מדיי מקצועות בחירה :\
עקיבא, על כימיה לא אלך כי הציונים שלי גבוליים ואני לא מרגיש שנאי מספיק טוב בשביל זה, חוצמזה צריך 75 במתמטיקה מה שכרגע יש לי 65 בערך.
מה הייתה הבחירה שלך תזכיר לי ?
ושובי דובי - גם לנו כפי שוודאי שמת לב אין יותר מדיי מקצועות בחירה :\
עקיבא, על כימיה לא אלך כי הציונים שלי גבוליים ואני לא מרגיש שנאי מספיק טוב בשביל זה, חוצמזה צריך 75 במתמטיקה מה שכרגע יש לי 65 בערך.
|
|
אני הלכתי למגמת רובוטיקה.
זה כולל פיזיקה 5 יח"ל (או ביולוגיה 5 יח"ל, לקחתי פיזיקה כי זה יותר מעניין אותי), רובוטיקה, ומחשבים (5 יח"ל, אם אפשרות להרחבה).
חובה 5 יח"ל מתמטיקה (שאני שם על ציונים של 90 בערך), ככה שאני מסתדר ונהנה.
[חנצ'וווק] *מכין לחנצ'י שוקו* > :] <
D:
אני בחרתי מסלול טכ"מ.. שזה אומר כאילו 10 יח"ל מחשבים ועוד יחידה אחת איזה מקצוע מדעי שבא לי.. אבל לקחתי 5 פיזיקה חחח
ומגמת חדר כושר...
וכן כדאי לך לקחת מחשבים ו\או כימיה.. לפי מה שהבנתי כימיה זה בעיקרון לשחק בביצים.. זה בכלל לא קשה :X ומחשבים זה גם לא הכי קשה בעולם :eye:
Bring the Violence-
אני מבקש ממך לקרוא את ההודעה ה-1 שלי בנושא ואת שאר התגובות שלי ותנמק מהתחלה חחח...
השאלה עם מחשבים וערבית או מחשבים ומדעי החברה נראה לי. :X
תדע- לכימיה אתה לא צריך לדעת מת' ברמה גבוהה בכלל......(ב3 יחידות שאני עושה עכשיו אין שימוש בכלל בידע מתמטי....לא יודע מה לגבי ה2 האחרות).....לפיזיקה בטוח אל תלך כי באמת צריך לדעת מת' שמה....נכתב במקור על ידי Knuffles
מגמת חדר כושר??נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
WTF?
אני ממליץ לך על מחשבים + מדעי החברה.
כמובן שזה שוב, מבט עולם שלי - אני אישית שונא ערבית (כאילו את הלימודים בביצפר של זה, לא את הערבים או את השפה עצמה).
תלך על מה שבא לך, מה שמעניין אותך.
D:
כה... 4 יח"ל פיזיולוגיה (זה עושים בכל הרחבה של ספורט) ועוד יח"ל מעשית בחדר כושר עצמו (צריך לבלות איזה שעתיים בשבוע שם + 20 שעות שאני בא בלי קשר במשך השנה זה מתפרש)נכתב במקור על ידי טל המאאגניבה
![]()
Bring the Violence-
לדעתי..תלך לפזיכולוגיה+כלכלה או סוצויולודיה+כלכלה..אני הייתי הולך על סוצויולוגיה+כלכלה.
.
.
.
.
אני הייתי הולך על סוציולוגיה ופסיכולוגיה, אבל מה שבא לך באמת.
D: