למה אתה חושב שרוב התוצאות מפרפר?|:
למה אתה חושב שרוב התוצאות מפרפר?|:
|
|
אישית פרפר אני לא סובל בגלל שאני מרגיש את האיזור שעובד בצדדים של החזה.. נניח בלחיצה בשכיבה עם מוט ששם אני שם את המשקלים הכי כבדים שלי ואני מרגיש את זה מצויין בכל החזה..נכתב במקור על ידי techno barzel
אצלי לא רואים תוצאות בחזה בגלל שיש לי בעיה :|... צריך לעבוד יותר קשה מאחרים :|
Bring the Violence-
נכתב במקור על ידי Davidson.
כי אני לא עושה דחיקה.. חוץ מדחיקה בישיבה ושם אני בוקיש מרגיש את החזה
כי זה תרגיל נכה בשכל :|
תעשה במקום זה בשכיבה עם המוט...
Bring the Violence-
בקטנה פרפר זה אינדיוידואלי לכל אחד תום אתה טועה..
זה שזה השפיע עליך בצורה מסויימת לא אומרת שזה ישפיע גם על מישהו אחר ככה
למשל משקולות חופשיות בנו לי ת'חזה יותר טוב מהמוט..
וזאת עובדה.. לך תדע איך זה יהיה אצל מישהו אחר
דרך אגב עברתי למכון חדיש יותר ששמה אין לי עם מי לדבר
כל אימון אני מסיים בשעה מקס'..
פרפר זה תרגיל טוב אם אתה לא יכול לעשות תעשה פלייס על ספסל ישר. אם אתה לא יודע מה זה תכתוב ואני יסביר. האימון של החזה לא אמור לקחת לך 45 דקות כי יש לך רק 3 תרגילים מינימום 30 דקות. בין כל סט המינימום של המנוחה זה דקה ואתה כנראה לא תצליח אם ההמשקלים שאתה עושה עכשיו אז תוריד וזה יחזק יותר, שאתה נח יותר מדי גם השריר נח ורוב העבודה הלכה.
עכשיו שאתם אומרים פה תוכנית AB אתם מתכוונים 4 פעמים בשבוע או 2?
אני משתדל לשמור על זמני מנוחה די קטנים
במיוחד כשאני עושה חזה.
ואני יודע אחי אני עושה פלייס על ספסל ישר עכשיו וזה עושה לי כאבי כתפיים
אין לי 3 תרגילים יש לי 4 - 15 סטים.
ולהגיד את האמת הסטים הראשונים של החזרות הגבוהות יותר קשים מהסטים האחרונים של החזרות הנמוכות ואני די קופץ במשקלים (ממוט ריק ל10 כל צד) => דוגמא לתרגיל הראשון
Bring the Violence-
גם אני כבר מספיק חודשים עושה מה שבא לי ועובדה שאני עם שרירים וטאחרים שנמצאים שנה עם בלי .
Siete
אני משהו כמו 3 שבועות ..
אני חדש בזה ... מה זה AB ? :|
ואני עושה את כל המכונות בסטים של 3 כל מכונה 12*3
זה מה שהמדריך אמר לי .. ומשקולות אני עושה תרגילים שאני יודע משהו כמו חצי שעה ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
לי יש גם 4 תרגילים על החזקה ויש לי 18 סטים ואני גומר בפחות מ45 דקות. תשאל את המדריך על התרגיל אולי פשוט אתה לא עושה טוב את התרגיל.נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
הקטע הוא אתה אמור לשמור על ידיים פחות או יותר ישרות נכון?
כשהייתי עושה את זה כאילו עם יד בזוית פחות או יותר כהה לא היה לי בעייה
כשהתחלתי לעשות את זה כמה שיותר ישר אז התחיל הבעיונת :X... נראה לי אולי אני צריך פשוט לישר קצת... אבל בלי קשר זה התרגיל שאני מרגיש הכי לא יעיל.
ובקשר לזמן.. אני מתחשב בזה גם שתופסים מכשירים מדי פעם... לפעמים אני צריך לחכות לכיסא או משהו וזה די גוזל זמן :X נראה מה יהיה היום...
Bring the Violence-
אתה מרגיש את הכאב שאתה מעלה את המשקולות או שאתה מוריד?
ואיפה בדיוק בכתף אתה מרגיש? כתף קידמי אחורי? תראה אחי קח אולי משקולת של 3 קילו תעשה אם זה אני יודע שזה נמוך אבל תראה אם כואב לך או לא אם לא כואב תמשיך ככה ותוסיף עוד סט או עוד חזרות כדי להקשות עליך. ניסית לשחק אם המושב של הכיסא בפרפר כי אם המושב נמוך מדי אז גם הכתפיים עובדות טיפה ואולי זה המקור של הכאב.
אין לי בעייה עם המושב הוא בסדר
ולא כואב לי לא כשאני מעלה ולא כשאני מוריד
ואני מדבר איתך אחי אני עושה על משקלים קליים אני לא מתפוצץ מזה זה בערך 70% מהיכולת שלי כי אני יודע שהתרגיל הזה לא בין הבטוחים בעולם והכל אז אני מעדיף לאט
בכל מקרה זה כואב בכתף קדמית וזה קורה אחרי שאני מסיים את כל ה3 סטים אז אני מרגיש כאב בכתפיים לקראת התרגיל הבא (ורק כתף קדמית)
~עריכה~
אתה יודע מה לפי דעתי אני פשוט אחזור למכונה... לא יקרה שום דבר :|
Bring the Violence-
דבר עם המדריך הכי פשוט :\
אוקי הבעייה של הפרפר נפתרה באימון זה.. פשוט יישרתי יותר מדי
איזה אימון היה לי היום :]
חזה+גב+יד קדמית הכל ב50 דקות...
לקחתי סטופר הפעם שמתי 45 שניות והאימון פשוט טסס
היה תענוגמעכשיו כל אימון אני יקח איתי תסטופר
Bring the Violence-