הולכים לחדר כושר?
יש לכם תכנית אימונים?
אני בחדר כשר, והייתי צריך להתחיל תוכנית אימנוים. עקב המצב הביטחוני לא הלכתי כבר הרבה זמן לחדר כושר. ועם זאת לא התחלתי את התוכנית אימנוים.
הולכים לחדר כושר?
יש לכם תכנית אימונים?
אני בחדר כשר, והייתי צריך להתחיל תוכנית אימנוים. עקב המצב הביטחוני לא הלכתי כבר הרבה זמן לחדר כושר. ועם זאת לא התחלתי את התוכנית אימנוים.
|
|
הולך וכרגע עובד עם תוכנית AB
כשאני אחזור מחול אני כנראה יתחיל ABC =)
Bring the Violence-
אני הולך, התוכנית שלי היא בעיקרון מה שבא לי, זה נשמע דפוק אבל אני מקפיד על עבודה על כל שריר מינ' פעמיים בשבוע יש לי בערך 5-6 אימוני משקולות בשבוע וכן אני עובד בצורה מסודרת אבל מגוונת.
תגיד ילו רציתי לשאול אותך משהונכתב במקור על ידי Yellow Slider
ניח ויש 2 אימוני חזה בשבוע
אפשר לעשות נניח שהאימון הראשון בשבוע יהיה ככה - 2 תרגילי חזה עליון 2 חזה אמצעי
ואז האימון השני בשבוע יהיה - 2 חזה תחתון ו2 חזה אמצעי...
ולגוון בתרגילים של החזה האמצעי כל פעם (נניח פעם אחת מוט פעם חופשיות.. פרפר שונה אנערף)
יכול לעבוד? :wtf:
Bring the Violence-
יעבוד, תראה מה שאתה מראה זה סגנון HST אתה בטח לא שמעת על זה זאת שיטה שבעצם משנים עצימויות וחזרות לפי מס' האימונים וכו'.. בעיקרון אתה בכל אימון משלב נגיד 5 סטים חזה 5 סטים גב 5 ידיים משהו כזה אבל קצת שונה כי קשה להסביר ככה..
אני ממליץ לך אם אתה עובד שתי אימוני חזה בשבוע שאחד יהיה יום ראשון ואחד רביעי
ותעשה למשל ככה, 3 חזה אמצעי,3 חזה עליון,3 חזה תחתון וברביעי תעשה גם אבל תחליף את התרגילים
נגיד עם עבדת יום ראשון עם משקולות חופשיות, תעבוד עם מוט ובמכונה של הפרפר וכדומה, תשלב מקבילים גם לחזה תחתון.
בהצלחה.
סתםםםם אל תעשה את זה.. פרפר ודחיקה וזהו... עזבו את החארטבונות האלה \: גם לא צריך להגזים ולמהר ל ABC ... אתה סתם טס..
אני לא סתם טס..
אני רוצה פשוט לקצר את האימונים בשביל שיהיה לי זמן לריצה..
כרגע כל אימון אצלי הוא שעה וחצי... >.> אני רוצה הלכנס טיפה לכושר...
וילו סליידר תתפלא אבל כן שמעתי על זה =).. שמעתי על זה בצורה של שבועיים 20 חזרות שבועיים 15 חזרות משהו כזה עד שמגיעים לשבועיים 6 חזרות ואז שבוע מנוחה והכל חוזר
תראה את התוכנית חזה שלי כרגע:
5 סטים לחיצה בחזה עליון עם מוט - 15,12,10,10,8
3 סטים לחיצה בשיפוע ישר- 10,8,8
3 סטים פרפר בשיפוע ישר- 10,8,8
4 סטים לחיצה חזה עליון עם חופשיות - 12,10,10,8
וזה מה שהמדריך שם לי. ואני יודע שאין לי פה בכלל חזה תחתון :| די בעייה הא? :X
חשבתי להוריד את הפרפר כי הוא עושה לי כאבי כתפיים מטורפים.. (ואני עובד במשקלים נמוכים) אבל לאדע :|
Bring the Violence-
AB :[
והולך.
נערך לאחרונה על ידי Fabio; 21-07-2006 בשעה 19:01.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
איזה דיון דפוק :\ [לא?]
ואני כן AB![]()
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
מה זה זה ?\: אחי... פרפר עשה לי חזה.. הכי חשוב לדעתי \: ו... אם אתה עובר ל ABC אז מי אמר שזה מקטין לך את השעות אימון? אתה פשוט עובד יותר על כל שריר.. יעני במקום 2 מכשירים באימון על כל שריר, אתה עובר ל3.. לא?נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
ו.... איזה מאמן נתן לך את זה בחדר כושר? אלון?
ד"א התוכנית שנתנו לי... לא זוכר איך קוראים לו הרוסי פשוט רוצחות.. אני מגיע למשקלים שלא ידעתי שאני מגיע.. \: נראה לי התחזקתי [= ו......... כמה זה טוב להרים בדחיקה מוט? לכל צד? בא לי להתחיל לעשות את זה =P
נערך לאחרונה על ידי techno barzel; 22-07-2006 בשעה 14:57.
15 סטים לחזה?! מישהו מת?!
תעבוד ככה
4 סטים חזה עליון
4 סטים חזה אמצעי
4 סטים חזהתחתון
תעיף ת'פרפר ואל תעבוד עם מוט, כל התרגילים במשקולות חופשיות
חוץ מהחזה תחתון אם לא נוח לך בחופשיות תעבוד במכונה מיוחדת אם יש או במקבילים..
ועבודה במוט אם כבר יש לך כאבי כתפיים יכולה לגרום לך לדלקות.
אל תקשיב לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרפר זה ה-דבר!!!!! אם כבר אז תעשה פרפר עם חופשיות אבל אל תקשיב לווווווווווווווווווווווווווו !! הוא לא יודע (((:
לא.. עם המוטות לא היה לי שום בעייהנכתב במקור על ידי Yellow Slider
להגיד לך את האמת.. עם החופשיות היו לי די בעיות
כשעשיתי לחיצה בשכיבה (עם חופשיות) היה לי כאבים טילים.. וכשאני עושה לחיצה בשיפוע חיובי עם חופשיות אני שומע קליקים מדי פעם...
שוב כמו שאמרתי.. תוכנית שהמדריך נתן לי ^_^
הבחור הזה מטורף על חזה עליון כפי שאתה שם לב..
וטכנו שים לב מה קורה בABC
במקום לעבוד על חזה גב ויד קדמית באותו אימון האימון יהפוך לגב ויד קדמית ואז חזה יעבור ליד אחורית יפרד מהכתפיים ורגליים וכו'.... אז זה פחות שרירים לעבוד עליהם.. ואישית רק לעשות חזה לוקח לי 45 דקות.
וכן אלון נתן לי את התכנית הזאת... ולמען האמת היא די טובה..
וכן אולג הזה עשה תוכנית לחבר שלי.. המסכן לא רצה להתאמן בגלל זה חחחחח
ובאמת כאילו התרגיל שאני הכי שונא זה פרפר (וכן אני עושה את זה בחופשיות...)
לאדע... אולי אני יחכה עד שאני יחזור ואז נראה
נשארו לי כאילו רק עוד 2 אימונים כאלה חח
Bring the Violence-
שמע אחי... אני מדבר איתך על תוצאות בחזה, וזה בא לי בעיקר מפרפר!!
אולג נתן לי תוכנית מטורפת ני הפחתי את המשקלים שם כי הוא רצה שבסט הרביעי אני יגיע ל8 חזרות עם המRM10 שלי.. טירוף