קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע מה לעשות .. !!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:36
  2. לא יודע מה לעשות
    על ידי ~psysex~ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 14:29
  3. אני פשוט לא יודע מה לעשות!
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:43
  4. יש לי נשירה של שערות בזין לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  5. לא יודע מה לעשות בקשר ל quake 4
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 02:55
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

לא יודע מה לעשות - עמוד 2

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

שמע אחי אתה לא יוצא פה פראייר בלירה.
    דבר איתי וסגור איתו את מה שהיה, כי אם תצא איתו ראש בראש רוב הסיכויים שתקבל ממנו קאטלה אחושר....
    ואם אתה אומר שיש לו משפחה גב וכל הזיוני שכל האלו אני רוצה להזכיר לך דבר אחד, מעל כל גבר יש עוד יותר גבר.
    ותמיד יהיה מישהו מעל המישהו הזה, גם אם יש לו משפחה שנחשבת למשפחת פשע, תמיד מעליהם יהיה מישהו.. זה לא נגמר אחי.. מניסיון..
    אם הוא יותר גדול ממך ויצא עליך עם שפיץ ואיים עליך אז הוא קוקסינל הוא לא בחור טוב, בחור טוב לא יבוא לילד שקטן ממנו בשנתיים ומסתובב איתו ועוד יאיים עליו עם שפיץ, הילד הזה קוקסינל ות'אמת אין לי בעיה להגיד לילדים כאלו את זה בפנים .. אם הוא היה גבר הוא היה מדבר איתך ומסביר לך טוב מאוד שעוד צעק לא במקום והוא לוקח לך ת'ראש
    אבל הוא ישר בא עם שפיץ.. את מי הוא מפחיד? גם את הבחור הכי טוב בארץ אפשר לקחת בחור ללב.. לא צריך להיות גבר בשביל להסתובב עם שפיץ ולזרוק מילים, הגבר האמיתי הוא זה שעומד מול אלו שבאים אליו בפוזה..
    קיצר סגור איתו יפה, וסגור עניין.. תאמינו לי עוד לא נולד בישראל ערס שגם יש לו שכל..
    היום כולם ילדים שמים כובע של נייק שחור\לבן עם ניקל שוקס שחורות\לבנות עם ניקל והם ניהיים גנגסטרים מהעולם התחתון מסתובבים בחבורות של 10-20 אז אין להם הרבה מה לפחד ופתאום הם נחשבים לבחורים טובים..
    מעשנים פה ושם.. קופצים 10 על ילד אחד ובורחים באיזה שישי מהמשטרה ואיך שהוא מופץ סיפור שהם רבו עם חצי מדינה ודקרו ומה לא..
    אבל שמגיעים הבחורים הטובים באמת הילדים שחשים בחורים יורדים לעצמם כדי שלא יענו אותם..
    קיצר היום לא בעיה לזהות את הילדים שחושבים שהם בחורים מול אלו שהם באמת בחורים טובים..
    אחי קח הכל בקלות.. ותטפל בזה בעצמך..

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Yellow Slider צפיה בהודעה
    שמע אחי אתה לא יוצא פה פראייר בלירה.
    דבר איתי וסגור איתו את מה שהיה, כי אם תצא איתו ראש בראש רוב הסיכויים שתקבל ממנו קאטלה אחושר....
    ואם אתה אומר שיש לו משפחה גב וכל הזיוני שכל האלו אני רוצה להזכיר לך דבר אחד, מעל כל גבר יש עוד יותר גבר.
    ותמיד יהיה מישהו מעל המישהו הזה, גם אם יש לו משפחה שנחשבת למשפחת פשע, תמיד מעליהם יהיה מישהו.. זה לא נגמר אחי.. מניסיון..
    אם הוא יותר גדול ממך ויצא עליך עם שפיץ ואיים עליך אז הוא קוקסינל הוא לא בחור טוב, בחור טוב לא יבוא לילד שקטן ממנו בשנתיים ומסתובב איתו ועוד יאיים עליו עם שפיץ, הילד הזה קוקסינל ות'אמת אין לי בעיה להגיד לילדים כאלו את זה בפנים .. אם הוא היה גבר הוא היה מדבר איתך ומסביר לך טוב מאוד שעוד צעק לא במקום והוא לוקח לך ת'ראש
    אבל הוא ישר בא עם שפיץ.. את מי הוא מפחיד? גם את הבחור הכי טוב בארץ אפשר לקחת בחור ללב.. לא צריך להיות גבר בשביל להסתובב עם שפיץ ולזרוק מילים, הגבר האמיתי הוא זה שעומד מול אלו שבאים אליו בפוזה..
    קיצר סגור איתו יפה, וסגור עניין.. תאמינו לי עוד לא נולד בישראל ערס שגם יש לו שכל..
    היום כולם ילדים שמים כובע של נייק שחור\לבן עם ניקל שוקס שחורות\לבנות עם ניקל והם ניהיים גנגסטרים מהעולם התחתון מסתובבים בחבורות של 10-20 אז אין להם הרבה מה לפחד ופתאום הם נחשבים לבחורים טובים..
    מעשנים פה ושם.. קופצים 10 על ילד אחד ובורחים באיזה שישי מהמשטרה ואיך שהוא מופץ סיפור שהם רבו עם חצי מדינה ודקרו ומה לא..
    אבל שמגיעים הבחורים הטובים באמת הילדים שחשים בחורים יורדים לעצמם כדי שלא יענו אותם..
    קיצר היום לא בעיה לזהות את הילדים שחושבים שהם בחורים מול אלו שהם באמת בחורים טובים..
    אחי קח הכל בקלות.. ותטפל בזה בעצמך..
    צודק ב 100%
    ככה בידיוק הערסים של היום

משתמש מתחיל האוואטר של guyguyg
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא מהאלה שמשחקים אותה ערסים ולא מלשינים ולא שונא משטרה פשוט זה מה שיקרה לו...אני מכיר ילדים שהלשינו וניכנסו למיון....אני אומראל תלך איתו מכות כי עדיין אתה אומר שהוא גם בחבר'ה שך וגם אתה מכיר אותו הרבה זמן...פשוט תיסתובב פחות איתו עד שתיתרחקו אחד מהשני ואז הוא פחות ידבר איתך....והקטע עם הסכין שהוא הוציא עליך בכלל לא קטע שחבר עושה....אני במקומך הייתי מתרחק ממנו בכל מיקרה

משתמש אנונימי
    אורח

שמעו אנשים דיברתי איתו וזה סגרנו לעכשיו כי כמו שאני מכיר תו זה ימשיך עכשיו צריך להתרחק ממנו ומי שלא חושב שיצאתי עליו יצאתי עליו פעם אבל חבר שלי קיבל מיזה ואני ועירבנו אחים יענו באתי למישפחה שלו הוא בא לשי מבינים סלט קיצור הוא שיזדיין אין לי מה לדר איתו אבל אני חושב ותגידו לי אם אני טועה אם החברה האחרים היה אכפת להם הםלא היו נותנים לו לעשות את זה יש מצב או שזה רק אני חושב ככה?

חחחח עלק הוציא עלי סכין........... וסבתא שלי נהגת מרוצים........... חחח תחי בסרט אחושרמוטה אהה................. אחי אל תתקרב אליו וזהו

(*) (*)
    אורח

שמעתי תשטויות של אנשים פה שמעו קודם כל בואו נגיד לכם כמה דברים שלא שמתם לב ואלה הדברים הקטנים

א) יש לו משפחה+ חברים שהוא אמר בחורים טובים...אז איך שהוא ילך למשטרה ואותו אחד יעצר ישר המישפחה יזיינו אותו בלי דיבורים (ואל תגידו חי בסרטים למה אני יכול להיתערב איתכם)
    ב) הוא לא ילך למשטרה למה הוא בחור לא מלשין ולא רוצה סתם שיגידו לו בשכונה מלשין ויעשו עליו מהאין חרם כזה
    ג) שמע אחי יש לך אופציה כזאתי או שפשוט במקום להיתרחק נסה להיתקרב אליו לא משנה באיזו דרך מישהו מתחיל איתו ברחוב כי הוא בטח מהאלה שעושה פוזות תילך תעזור לו תנסה להיתקרב אליו שטויות כאלה
    ד) תגיד לחברים שלך לשני חברים האלה שיתפסו איתו דיבור או שאתה תילך איתו תגיד לו שמעי זה מוגזם פעם היינו חברים ועכשיו כל מילה שלנו מיסתכסכים זה גם לא מתאים ככה לחבר'ה בוא פתח מה מציק לך בי ננסה לשנות כי וואלה אני רואה בך חבר ולא רוצה סתם סיכסוכים משהו כזה
    ה) אם תרואה שכל זה לא עבד תביא תחברים שלך הוא יביא את שלו סגור בינכם אחד על אחד וזהו ופה תזסגרו שאחרי המכות האלה לא יהיה לכם יותר מריבות וזהו
    נערך לאחרונה על ידי (*) (*); 05-01-2007 בשעה 21:00.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,577 | הודעות: 8,174,164 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect