נכתב במקור על ידי
Yellow Slider
שמע אחי אתה לא יוצא פה פראייר בלירה.
דבר איתי וסגור איתו את מה שהיה, כי אם תצא איתו ראש בראש רוב הסיכויים שתקבל ממנו קאטלה אחושר....
ואם אתה אומר שיש לו משפחה גב וכל הזיוני שכל האלו אני רוצה להזכיר לך דבר אחד, מעל כל גבר יש עוד יותר גבר.
ותמיד יהיה מישהו מעל המישהו הזה, גם אם יש לו משפחה שנחשבת למשפחת פשע, תמיד מעליהם יהיה מישהו.. זה לא נגמר אחי.. מניסיון..
אם הוא יותר גדול ממך ויצא עליך עם שפיץ ואיים עליך אז הוא קוקסינל הוא לא בחור טוב, בחור טוב לא יבוא לילד שקטן ממנו בשנתיים ומסתובב איתו ועוד יאיים עליו עם שפיץ, הילד הזה קוקסינל ות'אמת אין לי בעיה להגיד לילדים כאלו את זה בפנים .. אם הוא היה גבר הוא היה מדבר איתך ומסביר לך טוב מאוד שעוד צעק לא במקום והוא לוקח לך ת'ראש
אבל הוא ישר בא עם שפיץ.. את מי הוא מפחיד? גם את הבחור הכי טוב בארץ אפשר לקחת בחור ללב.. לא צריך להיות גבר בשביל להסתובב עם שפיץ ולזרוק מילים, הגבר האמיתי הוא זה שעומד מול אלו שבאים אליו בפוזה..
קיצר סגור איתו יפה, וסגור עניין.. תאמינו לי עוד לא נולד בישראל ערס שגם יש לו שכל..
היום כולם ילדים שמים כובע של נייק שחור\לבן עם ניקל שוקס שחורות\לבנות עם ניקל והם ניהיים גנגסטרים מהעולם התחתון מסתובבים בחבורות של 10-20 אז אין להם הרבה מה לפחד ופתאום הם נחשבים לבחורים טובים..
מעשנים פה ושם.. קופצים 10 על ילד אחד ובורחים באיזה שישי מהמשטרה ואיך שהוא מופץ סיפור שהם רבו עם חצי מדינה ודקרו ומה לא..
אבל שמגיעים הבחורים הטובים באמת הילדים שחשים בחורים יורדים לעצמם כדי שלא יענו אותם..
קיצר היום לא בעיה לזהות את הילדים שחושבים שהם בחורים מול אלו שהם באמת בחורים טובים..
אחי קח הכל בקלות.. ותטפל בזה בעצמך..