קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לא יודע מה לעשות .. !!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:36
  2. לא יודע מה לעשות
    על ידי ~psysex~ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-12-2005, 14:29
  3. אני פשוט לא יודע מה לעשות!
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 23:43
  4. יש לי נשירה של שערות בזין לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  5. לא יודע מה לעשות בקשר ל quake 4
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 02:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

לא יודע מה לעשות

משתמש אנונימי
    אורח

Question לא יודע מה לעשות

שמעו ככה אני בן אדם בכללי לא פרייאר בכלום יענו אני חבר של הרבה בחורים טובים והכל עכשיו ככה בחברה שלי יש אחד יותר גדול ממני בשנה עכשיו ככה הוא מכיר את כל האנשים שלי והכל ויש לו אנשים עכשיו הוא לא יורד לי מגב מציק לי והכליענו מקלל הורים וזה קיצור כמה ]פעמים הגעתי איתו למצב של עימותים היום למשל הוא איים עלי עם סכין וזה בקיצור מה איני עושה עם הבן אדם יענו איך אני סוגר את זה אני לא אוהב תו הוא לא אוהב תי פעם היינו חברים טובים היום לא מסתדר מה לעשות אני לא יכול לריב איתו כי יש לו משפחה וזה מה אני עושה אני במצב נואש אני מרגיש פרייאר אחושרמוטה

2. קישורים ממומנים

fatamorgana
    אורח

אל תקרב אליו אל תסתובב איתו אל תתתתקרב אליייוו .!!

למה אתה צריך להיות לידו בכלל!?!?!

שמע 2 אופציות.. או שאתם יכולים ללכת אחד על אחד .. ושכל החברים שלכם יסתכלו בלי סכינים בלי כלום חלק אחד על אחד .. זה יפתור תביעה אבל אם אחד ממכם מפחד או שפשוט לא בא לך.. דבר עם חברים שלך תגיד להם לא בא לך ליהות איתו לידו לטייל איתו אוללי הם ידברו איתו או פשוט תפסיקו ליהות ביחד ....

faramorgana הוא אמר שהם באותה חבורה אז אם הוא לא יסתובב איתו הוא פשוט לא יסתובב עם כל האנשים ?

fatamorgana
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Bboy_Mastik צפיה בהודעה
    שמע 2 אופציות.. או שאתם יכולים ללכת אחד על אחד .. ושכל החברים שלכם יסתכלו בלי סכינים בלי כלום חלק אחד על אחד .. זה יפתור תביעה אבל אם אחד ממכם מפחד או שפשוט לא בא לך.. דבר עם חברים שלך תגיד להם לא בא לך ליהות איתו לידו לטייל איתו אוללי הם ידברו איתו או פשוט תפסיקו ליהות ביחד ....

faramorgana הוא אמר שהם באותה חבורה אז אם הוא לא יסתובב איתו הוא פשוט לא יסתובב עם כל האנשים ?
    גם אפשרות ...

תאמין לי שגם לי היו טאקלים עם אנשים... לא כולם יושבי דבוקים בתחת של השני.... אפשר לתפסו מרחק

משתמש אנונימי
    אורח

אבל אתם לא מבינים כל הזמן שאני יורד בחוץ אני רואה אותו אני מסתובב איתו ועוד 3 אנשים קבוע יש עוד כמה אנשים שאנחנו מסתובבים אבל בעיקרון זה ארבעתנו ומה אני יגיד לחברים שלי שהלא נעים לי ממנו וזה הם יחשבו אני איזה פיתוח וענייין של לצאת אחד על אחד אף פעם לא נגמר בטוב אם הוא יקבל יהייה קטלה אם אני יקבל יהיה קטלה פשוטט מאוד

גרביל מצרי
    אורח

אחי תשמע מה תעשה:
    או שתבוא אליו אחד על אחד בלי סכינים בלי חברים ובלי כלום ואז עם תקרע אותו הוא יעזוב אותך אבל אם תפסיד אז אתה תמשיך להיות ילד כאפות .
    אז תבוא אליו יפה כמו גבר תפוס אותו שהוא לבד בלי החברים שלו ותגיד לו :תשמע אני לא אוהב אותך אתה לא אוהב אותי,בוא נעשה עסק אתה לא מדבר איתי אני לא מדבר איתך

משתמש מכור האוואטר של Pirate
    לייקים
    0
    נקודות
    108
    משפט מחץ
    Viva la Resistance

שאל אותו מה הבעיות שלו איתך
    יש מצב שעשית לו משהו רע?
    !Hasta la victoria siempre
    ~Che Guevara

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

צאו מהפוזה של הערסים
    תלך איתו מכות הוא יהיה אידיוט יוציא סכין ומהעצבים ומהפוזה מול כולם ידקור אותך
    לא רעיון טוב נכון??
    אם אתה יכול לצלם בפלאפון או משהו שהוא מאיים עליך עם סכין לך למשטרה תגיד שזה חוזר על עצמו (חברים שלך לא צריכים לדעת מזה) אם יש לו אזהרות (הוא נראה אחד שיש לו) הוא בכלל ידפק
    תאמין לי שלא תשמע ממנו יותר + הוא נדפק - אין לימדים גבוהים ואין צבא (במקרה שיפתחו לו תיק אם כבר יש אזזהרות) ואני מכיר כאלו

משתמש מתחיל האוואטר של guyguyg
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    צאו מהפוזה של הערסים
    תלך איתו מכות הוא יהיה אידיוט יוציא סכין ומהעצבים ומהפוזה מול כולם ידקור אותך
    לא רעיון טוב נכון??
    אם אתה יכול לצלם בפלאפון או משהו שהוא מאיים עליך עם סכין לך למשטרה תגיד שזה חוזר על עצמו (חברים שלך לא צריכים לדעת מזה) אם יש לו אזהרות (הוא נראה אחד שיש לו) הוא בכלל ידפק
    תאמין לי שלא תשמע ממנו יותר + הוא נדפק - אין לימדים גבוהים ואין צבא (במקרה שיפתחו לו תיק אם כבר יש אזזהרות) ואני מכיר כאלו

תה חיי בסרט....קודם כול הוא ייצא חרבנה וילד הומו אם הוא ילך למשטרה....וחוצמזה אחרי זה הוא יחטוף מכות אחושרמוטה מחברים של זה שהוא הלשין עליו או ממנו

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי guyguyg צפיה בהודעה
    תה חיי בסרט....קודם כול הוא ייצא חרבנה וילד הומו אם הוא ילך למשטרה....וחוצמזה אחרי זה הוא יחטוף מכות אחושרמוטה מחברים של זה שהוא הלשין עליו או ממנו
    די כבר לחשוב שהוא הומו אם הוא הולך למשטרה סעמק אני שונא תילדים האלה תפסיקו להיות פאקגים מוות לשמטרה מלשינים וחרא כזה זה שכולכם עבריינים מדרגה ראשונה ושונאים את המשטרה וזה שיהיה לכם כיף.
    בלי המשטרה היו עוד מליוני בני סלע ברחובות אונסים את אמא שלכם ואת אחיות שלכם וחברות שלכם וכל הדירות שלכם היו פרוצות סבבה?!

מה שכן נכון הוא יחטוף מהם מכות. זה מעגל שגורר.
    פשוט תעשה כמו שמישהו הציע. אינ לא מתייחס אלייך אתה לא אליי. ככה תבוא תגיד לו.
    Bring the Violence-

משתמש אטרף האוואטר של קופיקו
    לייקים
    0
    נקודות
    448

מסובך..
    זה מהילדים המציקים האלה..
    פשוט אל תתקרב יותר עצה שלי..
    זה מהילדים שאתה יכול לצפות מהם להכל.
    אם אני השערתי נכון..
    אל תגיד.. לעצמך אני גבר אני ילך עד הסוף אתה לא יכול לדעת מה יקרה
    נערך לאחרונה על ידי DaMbO; 04-01-2007 בשעה 19:37.

משתמש אנונימי
    אורח

שמעו היום ראתי אותו דיברתי איתו ההוא עושה לי אני עישתי קטעים שבהם יענו הוא צודק שלא תבינו לא נכון אבל גם הוא עשה זה דבר שנמשך זמן לריב איתו שמעו הוא גדול ממני בשנתיים בגיל וגם בגדול אמרתי לו וזה שמע אם לא מסתדרים לא נדבר וזה הוא פיתאום היתחיל לדבר יפה עושה לי תיהיה ישר איתי אני איתך קיצור דיבר יפה היינו לךבד לא ליד אנשים ועוד משהו לזה שאמר שאני ילך למשטרה דבר ראשון אם אני ילך למשטרה אני חותך תצמי יזיינו אותי אבל עזבו את זה אני ירגיש חרא מזה עזבו אנשים וגם יהיה לי שם כזה וגם מי ילך בשביל זה למשטרה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי .. שמע הכי מייבש זה שהוא נגיד סתם בא לו לקלל אותך כה ?
    אתה כזה מתחיל לפתח שיחה עם מיישו אחר בלי קשר .. תייבש אותו חופשי הוא ייתעצבן ולא יגיד לך (ני לא מכיר אותו ולא מכיר את האופי המזדיין שלו (ככה זה נשמע ) אז אני מפחד להטעות אותך =/
    ממ
    הוא מאיים עלייך עם סכין .. תלמד לדבר ולדעת לתקוף בחכמה .. יענו בוא נגיד ככה .. אם אתה ילד יפה .. הכל יהיה לך קל ..
    גם לעמוד מול ערסים ..
    ותאמין לי אחי ..

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

אז אל תיצא פראייר :|
    כמו שאומרים ראש בראש מת מזמן ( משפט דפוק אבל אומרים ).
    אז תאסוף תחבר'ה ש'ך וכנס בו איזה יום אחד תפתיע אותו שלא יהיה מוכן.
    אני בטוח שיום למוחרת הוא יחפש אותך אז תיהיה מוכן לעוד קטלה.
    עם לא אז הוא הזדיין (לא יציק לך יותר)

משתמש ותיק האוואטר של FuckTheSystem
    לייקים
    1
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    אני היי בנטורל לא עושה ביד בכלל :P

ציטוט נכתב במקור על ידי Dave Grohl צפיה בהודעה
    די כבר לחשוב שהוא הומו אם הוא הולך למשטרה סעמק אני שונא תילדים האלה תפסיקו להיות פאקגים מוות לשמטרה מלשינים וחרא כזה זה שכולכם עבריינים מדרגה ראשונה ושונאים את המשטרה וזה שיהיה לכם כיף.
    בלי המשטרה היו עוד מליוני בני סלע ברחובות אונסים את אמא שלכם ואת אחיות שלכם וחברות שלכם וכל הדירות שלכם היו פרוצות סבבה?!

מה שכן נכון הוא יחטוף מהם מכות. זה מעגל שגורר.
    פשוט תעשה כמו שמישהו הציע. אינ לא מתייחס אלייך אתה לא אליי. ככה תבוא תגיד לו.

סליחה על הקפצה אבל היתי חייב..

אז תפסיק להיות חכם..עד שאיזשההו יום תעשה טעות קטנה ואז תגיע לחקירה ומשם למעצר ואז פותחים לך תיק על כלום..
    נירא אותך מדבר ככה!
    נערך לאחרונה על ידי FuckTheSystem; 04-01-2007 בשעה 21:48.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,638 | הודעות: 8,174,225 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect